Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie ligge tilbage omkring 90erne

Jeg kom sammen med hende jeg senere giftede mig med, min kæreste er jeg er 24 og 23

SEX I DAG?

Jeg hvade været kærester med hende i 2 år

Min kæreste s lillesøster på 15 var en lille fræk tingest. 8 år yngre og ret selvsikker på hvilke signaler hun udsendte.

Hun vidste udmærket at når hun smed blusen for at tage en bikini på, udstillede hun lige de små faste bryster med de der ung pige brystvorter der ligesom popper ekstra ud. Hun ville også gerne holde weekend hos os. Samle puslespil, så hun kunne hænge ind over bordet og jeg kunne glo ned i blusen. Når vi skulle se FILM, skulle hun lige ind under min arm, for hun vidste ikke rigtigt om hun turde set det. Selvfølgelig skulle vi også lige drille og tumle lidt – mærkeligt nok kom jeg altid til at røre ved de små faste bryster.

Jeg gjorde virkeligt hvad jeg kunne (ææh næsten) for ikke at blive fristet til at befamle hende alt for åbenlyst.

En dag vi så en film – og Majbritt som sædvanligt hang op ad mig, skulle Kæresten lige til købmand eller sådan noget. Da hun var ude af døren flyttede Majbritt min hånd hen på sit bryst – „Du kan jo godt lide at røre ved dem“ sagde hun, og i løbet af få sekunder havde jeg hånden indenfor blusen, og nulrede de små brystvorter.

Hvordan ved viste du det spurgte jeg?

Jo du har samme udseende som min far hvade når han ville ha sex med mig .

Jeg kiggede på Majbritt og sagde hvad

Hun fortæller så at deres far havde haft sex med dem alle også min kæreste hvor han hvade kneppe dem længe .

Hun lænede sig ind til mig og hviskede „jeg har heller ingen trusser på“ hun tog fat i min anden hånd og førte den op under hendes sommerkjole.Der fandt jeg en lille fugtig fisse med en smule silkehår- agtig begroning. Hun kastede begge arme om min hals og kyssede mig. Jeg gav op og gav mig til at kærtegne hendes spinkle krop.

„er du tosset – jeg kan jo komme i udføre ved sine forældre og min kæreste Charlotte for det her“ sagde jeg, men kunne alligevel ikke lade være med at nyde den fugtige sprække og de bløde bryster. „kun hvis nogen får noget at vide“ sagde hun gammelklogt. Hendes øjne blev et øjeblik meget store og munden åbnede sig, da min langemand trængte op i hendes fisse.

Min pik dunkede, og jeg kunne mærke hendes hænder udenpå bukserne. „Må jeg se din pik“ spurgte hun. Jeg prøvede på at lave et lille tids-regnestykke i hovedet. Hvor længe siden var det at kæreste var gået, og hvornår kunne vi forvente hende hjem igen. Jeg blev enig med mig selv om at der var god tid, så jeg fik pikken sluppet løs.

Majbritt tog om den – „jeg tro at det hele kan være inde i min tissekonen sagde hun. Selv om den er større end min fars .Jeg kunne kun nikke, og nyde hendes hænders fjerlette berøring. „Er det også rigtigt at nogen piger sutter på pikken?“ igen kunne jeg kun nikke og hæst sige “ja, vil du prøve?“

Din storesøster elsker og sutte pik .

Hun tænkte sig lidt om, og kravlede ned så min finger svuppede ud af hendes fisse. Hun tog mod til sig og tog mit pik hovede i munden. Jeg sukkede dybt og slikkede hendes fisse saft af min finger. Jeg var tæt på at se sol måne og stjerner når hendes tunge gik på opdagelse.

Pludselig kunne jeg høre kærestes tramp på trappen, så jeg fik kastet Majbritt til siden og spænede ud på toilettet. Hoveddøren gik op, men jeg var nødt til lige at tage en hurtig spiller, for at få „dyret“ til at lægge sig. Da jeg kom ind i stuen var Majbritt ved at sige, at hun var vist faldet lidt i søvn, for hun kunne ikke huske hvad der var sket i filmen.

Resten af dagen og aftenen forløb næsten fuldstændig som sædvanligt. Majbritt samlede puslespil og lod mig kigge på hendes små bryster. På et tidspunkt hvor kæreste var på toilet vippede jeg lige Majbritt s sommerkjole op, og lod langemand mærke den bløde revne som blev fugtig på 3 sekunder. Da kæreste kom ud havde jeg travlt med at slikke fisse saft af langemand.

Dagen efter havde jeg et lille job i forbindelse med mit arbejde. Majbritt ville gerne med – „jeg vil gerne se hvad du laver“ sagde hun. Charlotte min kæreste sagde „ja, tag hende da med – så oplever hun da også noget i dag“ Jeg strittede en lille smule imod, men passede på med ikke at være mere imod, end at jeg kunne sige „Okay, hvis hun gerne vil“ – „så kan vi også lige køre til stranden og få en dukkert“ sagde hun – vel vidende at kærste ikke ville med – det der med at bade ved stranden var ikke noget for hende.

Det slog mig pludseligt, at Majbritt havde fået lavet en plan for at vi kunne være alene uden at kæreste forventede os hjem til bestemt tid. Da vi havde rundet det første hjørne, spurgte hun „må jeg godt mærke din pik igen?“ „ja, gispede jeg“ det var allerede et problem at få plads til pikken i bukserne.

Jeg tænkte som en gal over hvordan jeg skulle få det arrangeret. Samtidig sagde det igen og igen – du er på dybt vand min ven – det er din svigerinde. Majbritt hev op i kjolen og viste mig den fine lyserøde fisse. „Da jeg kom i seng i går gjorde jeg sådan her“ Hun skiftevis pillede ved klitten og skiftevis kørte en finger i fissen. „Det gjorde simpelthen så dejligt, så jeg var lige ved at råbe højt“. Jeg så hende spille fissen, og snart lukkede hun øjnene og gryntede mens hendes lille krop rystede.

Pludselig råbte hun „Ååååhhh“ og kroppen krampede. Manner!! jeg havde lige set en ung pige onanere sig til en kæmpe orgasme mens jeg kørte bil. Det var godt at det var langt ude på landet, for jeg så helt ærligt ikke hvor jeg kørte. Hun kom langsomt til sig selv igen, rakte fingeren over så jeg kunne lugte og slikke hendes fisse saft af.

Vi kom hen til mit job, og fik klaret den lille opgave på ca en halv time. Jeg kom til at tænke på, at af der lå en lillebitte jagthytte i nærheden, og jeg vidste hvor nøglen var. Vi kørte hen til jagthytten og låste os ind. Der var to brikse, en bænk, et bord og en stol. Majbritt var meget ivrig – hun vidste godt, at nu kunne hun udforske sexlivet uden at vi ville blive forstyrret.

Så snart vi var indenfor hev jeg bluse og sommer nederdel af hende, og havde den skønneste lille pige med begyndende bryster foran mig. Hun sled lidt med at åbne mine shorts og trække ned så pikken vippede ud og pegede lystent opad. „skal vi gøre det rigtigt?“ spurgte hun. „jeg tror ikke at jeg kan sige nej, men vi stopper hvis du ikke vil mere“ sagde jeg. Den lille pige klamrede sig til mig, og efterhånden fik lidt styr på kysseriet.

Vi fik lagt os på en af briksene. Majbritt greb ud efter min pik, men jeg standsede hende. „Først vil jeg nyde dig“ sagde jeg og kyssede hendes hals. Jeg lod lige min tungespids slikke hende under hagen – „hi hi – det kildrer“ og lidt efter „mmm men det er dejligt“ Jeg arbejdede mig nedad, så samtidig med at jeg sugede og slikkede på hendes spæde bryster, aede jeg hendes venusbjerg og inderlår uden at røre fissen. Jeg kunne høre på hendes vejrtrækning og små lyde, at hun nød det.

Jeg var nu nede ved hendes venusbjerg, og nu lod jeg en finger skille revnen. Jeg åbnede fissen med to fingre, og lod for første gang min tunge ramme den fine lyserøde fisse. Majbritt gispede og havde begge hænder i min nakke. Snart stønnede hun og begyndte at ryste som da hun spillede fisse i bilen „Jaaaaaaahhh“ råbte hun og vred sig.

Jeg slikkede og slubrede fisse saft i mig samtidig med at jeg havde en finger i fissen som skiftevis klemte og slappede af. Da hun faldt lidt til ro lå vi og kiggede hinanden i øjnene og kyssede. Hun slikkede fisse saften af mit ansigt „Hi hi – smager jeg sådan?“ „ja, du smager fantastisk“ kunne jeg kun sige.

Majbritt havde begge hænder på min pik, og med lidt hjælp fandt hun ud af hvordan hun skulle spille den. Hun kravlede ned og tog pik hovedet i munden. Igen gik hendes tunge på opdagelse. Jeg afbrød hende inden det blev alt for godt. „Du er godt klar over at der kan komme noget ud af min pik som ikke er tis – ikk? – Det er det sæd der skal til for at kvinder kan bliver gravide og man får børn“ sagde jeg „Jo, det ved jeg godt“ sagde hun

Det har far fortalte mig når han kneppe mig .

„Du skal bare vide at når du sutter så dejligt, kan det godt være at jeg pludseligt sprøjter i din mund. Det er ikke farligt. Nogle piger kan godt lide det, andre kan ikke. Nogle piger sluger det, andre spytter det ud.“ „Jamen hvis jeg sluger det, bliver jeg så ikke gravid?“ „Nej det er kun hvis jeg sprøjter i fissen at det kan risikeres“ „Ok“ sagde hun og tog pikken i munden igen. Jeg må indrømme, at jeg havde tænkt mig, at jeg ville aflevere min ladning i hendes stramme fisse.

Jeg fik hende arrangeret i en 69‘er og snart var hun klar igen. Jeg spurgte om hun ville prøve, og efter et kig på størrelsen af min pik nikkede hun. Jeg fik lagt mig på ryggen, og styrede hendes fisse hen over min pik. Jeg gned fissen med pik hovedet, og trykkede lidt hver gang det var ud for åbningen. Majbritt havde igen de store øjne og åben mund. Hendes fisse drev af væde, og på et tidspunkt tog Majbritt selv fat om pikken og styrede den ind i åbningen. Hun sank lidt sammen og langsomt gled min pik ind i hendes fisse.

Lidt efter lidt gled pikken bare længere og længere ind i den lille pige. Snart var pikken i bund, og jeg kunne mærke jeg stødte mod livmoder åbningen. Jeg holdt hende om hofterne, og begyndte at løfte hende op og ned.

Hun begyndte selv at ride pikken og jeg flyttede hænderne til de fantastiske spæde bryster. I løbet af ingen tid kørte det hele rundt for mig, og jeg sprøjtede ladning efter ladning af sperm op i hendes stramme fisse.

Majbritt stoppede op „Mærker det sådan når du sprøjter?“ „ja“ stønnede jeg. Majbritt smilte og stod af. Min halv slappe pik lå op ad min mave – Majbritt begyndte at slikke den ren for sperm og fisse saft. Jeg var jo ung så det varede ikke længe før den var kampklar igen.

Igen var hendes tunge på opdagelse, og hun forsøgte at få så meget som muligt munden. Jeg havde jo advaret hende, så da jeg kom for anden gang afleverede jeg min ladning i hendes mund. Hun blev først lidt overrasket, og så blev der suget – hun ville i hvert fald være en af dem der slugte.

Bagefter lå vi og sludrede lidt om det vi lige havde gjort. Jeg sagde „når først du begynder at have menstruation, kan du jo blive gravid, og så skal du passe meget på med at lade nogen sprøjte i din fisse“ „Jeg ved det godt, og mor har sagt, at for en sikkerheds skyld måtte hun hellere lige sørge for p-piller til mig“.

Vi må hellere lige køre til stranden så vi lugter af havvand. Som sagt, så gjort – vi fik lige badet, og vasket sporene af oplevelsen i jagthytten væk inden vi kørte hjem til kæreste.

Jeg drømme efterfølgende om at genopleve hendes stramme fisse. Hun styrede mig og bestemte hvornår og hvor længe jeg måtte røre ved hendes spæde bryster og dejlige lår og mave. Fissen var absolut forbudt område. Jeg var simpelthen ved at blive totalt sindsyg. Jeg kunne dufte hende – jeg ved, at hun var stang liderlig.

Når min kæreste – hendes storesøster vendte ryggen til, røg hånden ned i bukserne, og bagefter slikkede hun fisses aften af fingrene. Når hun virkeligt skulle drille mig, fik jeg lov til at snuse til fingrene.

Endelig kom dagen hvor kæreste pludselig skulle noget andet, så Majbritt og jeg skulle være alene indtil næste dag. Da det gik op for Majbritt kiggede hun lidt skræmt på mig. Hun vidste godt, at nu skulle hun „betale“ for at have teaset mig. Da kæreste var kørt, gik jeg i køkkenet for at finde ud af hvad vi havde til aften, eller om vi skulle købe ind.

Da jeg kom ind i stuen lå Maj Britt nøgen på sofaen med en finger i fissen – „Giv mig noget pik – jeg trænger“ sagde hun. „næææh vi skal først finde noget aftensmad. Tag noget tøj på, så vi kan få købt ind“ „jamen vil du slet ikke kneppe mig“ spurgte hun stille. „Jo, du skal nok få pik, men det bliver hvordan, hvor og hvornår når jeg bestemmer det“ Majbritt tog sit tøj på, og vi gik i det lokale supermarked. Vi fandt lidt så vi kunne lave lasagne. På vejen hjem skulle vi lige i vaskekælderen for at hente vores vasketøj.

Da vi var kommet indenfor sagde jeg „jeg vil have suttet pik, så ned på knæ og åben munden“ Majbritt kiggede lidt skræmt på mig, men gjorde som jeg sagde. Hun suttede pragtfuldt, og kort efter skød jeg en ladning ned i hendes hals. Majbritt hostede og smaskede lidt „lad mig se om du kan blæse sæd bobler“ sagde jeg. Majbritt prøvede virkeligt, men hun havde faktisk slugt hele klatten.

På vej op fra vaskekælderen mødte vi naboen som sagde „Nå, du har en ung hjælper på idag“ Jeg svarede „Ja, hun ved jo at det kan betale sig, at holde sig gode venner“. Naboen smilte skævt, og gled forbi så jeg helt tilfældigt kørte hånden hen over hendes velformede baller.

Oppe i lejligheden sagde jeg til Majbritt at hun skulle tage tøjet af og sætte sig på en af køkken stolene. Jeg gik ind i soveværelset og fandt en af kærste s dildoer. I køkkenet gav jeg den til Majbritt og sagde „giv mig så et show imens jeg laver mad“ Majbritt kiggede på dildoen som nok var 1½ gang større end min pik. „skal jeg have den op i mig?“ spurgte hun „Ja, den kan sagtens være der hvis du gør dig lidt umage – bare se, at komme i gang“

Majbritt begyndte at nulre fisse og klit, og på et tidspunkt satte hun dildoen for fisse åbningen. Hun trak knæene næsten op til skuldrene. Hun trykkede på dildoen og stønnede, og pludselig gled spidsen ind i hendes stramme fisse. Majbritt havde det velkendte udtryk med meget store øjne og åben mund, samtidig med at dildoen gled længere og længere op i hende.

Jeg kunne simpelthen ikke være i mine bukser, så jeg lavede mad – så godt som jeg nu kunne koncentrere mig i bar røv og stå pik.

Få sex i dag

På et tidspunkt måtte mad være mad – Jeg slikkede hendes klit samtidig med at jeg pumpede dildoen i hendes fisse. Hun kom i en hylende orgasme som nok også gav et lille sprøjt. Jeg beordrede hende til at vaske dildoen grundigt – det ved jeg at kæreste altid gør, og hun skulle ikke opdage at en af hendes „elskere“ havde fået fremmed fisse.

Det var sidst på sommeren, så det var stadig varmt. Jeg beordrede den unge dame ud på altanen, og fandt nogle drikkevarer og isterninger. Jeg tog en isterning og førte den mellem hendes bryster og ned til maven og tilbage igen. Jeg kørte rundt om brystvorterne og hun snappede efter vejret. Jeg mærkede lidt efter med en finger, og ja– fissen sejlede af fugtighed. Jeg kørte en anden isterning på hver side af den fine lyserøde fisse – jeg lod den lige ramme omkring klitoris. Lise gispede. Jeg tog fat i hende og fik hende vendt, så hun kunne støtte sig til stolen mens jeg proppede pikken i hende og begyndte at kneppe hårdt. Jeg kunne mærke at livmoder åbningen kyssede mit pik hovede hver gang jeg stødte i bund, og det varede selvfølgelig ikke længe før jeg pumpede en ladning sperm op i hende.

Bagefter nussede vi til lidt tv og gik faktisk tidligt i seng. Dvs jeg rodede min seng til, og sov så nøgen med den skønne lille nøgne pige i mine arme i sengen.

Næste morgen vågnede jeg til at kigge ind i et par smukke blå øjne, samtidig med at et par små hænder håndterede min morgen stivert. Jeg lod hænderne glide ned over hendes ryg og balder samtidig med at hun skrævede ind over mig og erfarent styrede min pik mod hendes stramme fisse åbning. Hun gled ned over pikken med et dybt suk, og begyndte straks at ride den. Jeg havde begge hænder på de små bryster, og nulrede brystvorterne. En gang i mellem havde jeg hænderne på hendes baller, og spillede faktisk pik med hende.

Den stramme fisse og den sprøde lækre lille pige – ja, jeg sprøjtede og sprøjtede. Da vi lå og gispede opdagede jeg at klokken var 10.30 – kæreste kunne være hjemme indenfor en time — Majbritt blev sendt i bad, og jeg fjernede ethvert spor af at have kneppet hende.

Da hun var færdig i badet gik jeg i bad, og hørte pludselig kæreste snakke udenfor – pyyyhhhh det var gået godt denne gang.

Historien fortsætter under reklamen

Da jeg kom ud fra badet grinte fruen – „I har ordentlig hygget jer – brændt lasagnen på, og ladet opvasken stå“ Vi kunne selvfølgelig kun grine.

Majbritt var hos os næsten hver anden weekend, og hun gjorde hvad hun kunne for at fordreje hovedet på mig. Jeg er lystfisker og pludseligt fik Majbritt lyst til at fiske. Jeg kunne godt regne ud hvorfor, men vi fik arrangeret et par fisketure hvor kæreste var med, og da hun havde kedet sig længe nok, blev Majbritt og jeg sendt afsted alene. Jeg havde fundet et par steder ikke ret langt fra den jagthytte vi før har kneppede i . Sjovt nok klagede kæreste over at vi aldrig fangede noget – det tror da fanden – vi fiskede jo ikke – vi kneppede.

Jeg var blevet meget glad for at sprøjte i hendes fisse – da hendes mor havde sørget for p-piller, men huskede hun så at tage dem?

Jeg husker en af vores fisketure hvor vi endte i jagthytten. Hun havde efterhånden lært, at tage tingene med ro, og nyde at røre og blive rørt ved. Hun elskede når jeg slikkede hende under hagen og langsomt lod tungen kredse om de små stenhårde brystvorter. Hun sad ofte på mit skød – selvfølgelig med front imod mig.

Jeg lod hænderne glide ned over hendes ryg og tog fat i hendes baller. Hun løftede sig lidt på knæ og gned den fine lyserøde spalte over min pik. Somme tider skilte hun selv skamlæberne lidt med fingrene. Det var ligesom at få et stort vådt kys på pikken.

Jeg elskede de der struttende ung pige brystvorter, og kunne nærmest ikke få nok af dem. Når jeg kunne mærke at Majbritt tog om min pik, og gned fissen lidt mere målrettet, var det tid at kysse og slikke på den bløde mave. Hun kunne specielt godt lide at når jeg nåede til skridtet – kyssede og slikkede jeg venusbjerget, lysken og inderlårene indtil jeg lod tungespidsen røre ved klitten. Så gispede hun og safterne nærmest væltede ud af hende.

Jeg slikkede og nærmest drak hendes safter ud af fissen. Hun knugede mit nakkehår og klemte mig mellem lårene mens en orgasme rullede i hendes krop. Hun fik kravlet rundt, så vi lå i en 69‘er. Min pik blev spillet af et par bløde ung pige hænder samtidig med mit pik hovede blev inspiceret af en dejlig blød tunge. Jeg prøvede på at kneppe hende med tungen, og nød smagen af hendes fisse. Selvfølgelig eksploderede jeg i hendes mund. Hun slugte og slubrede – dog ikke mere end at hun kunne blæse sæbebobler. Ja, det synes jeg altså er lækkert.

Majbritt spillede min pik lidt langsomt, og i løbet af kort tid var jeg klar igen. Jeg foretrækker at pigen rider mig, så jeg kan røre bryster og balder, og ikke mindst selv løfte hende op og ned, så jeg faktisk spiller pik med hende. Majbritt gned sin fine revne med mit pik hovede inden hun sank stille ned over pikken – og hver gang med store øjne og åben mund. Hendes fisse skiftevis klemte og slappede af, og jeg kunne sjældent holde ret længe. Jeg pumpede en solid ladning sperm op i hendes livmoder.

Da vi lå og nussede lidt bagefter kom hun til at sige, at hun egentlig ikke kunne huske hvornår hun sidst havde taget p-pille. Jeg blev godt nok noget bange, for havde jeg nu bollet min kæreste Mindste ung søster gravid? Det var tiden inden fortrydelsespiller. Det var tidspunktet hvor jeg bestemte mig for, at det skulle være slut. Jeg turde simpelthen ikke mere.

Majbritt sagde at hun når hun kom hjem ville lade sin far kneppe hende og komme oppe i hende så kunne vi altid give ham skylden.

Heldigvis blev Majbritt ikke gravid, og hun var da noget utilfreds med at jeg ikke ville mere. Tro mig, det var en af de sværeste beslutninger i mit liv.

Ca 6 år senere fik jeg dog et tilbagefald – vi holdt en midsommerfest i et sommerhus.

Jeg og min kæreste var blivet gift .

Min kone gik tidligt i seng, og Majbritt fyr drak så det nærmest sprøjtede ud af knaphullerne. Han gik selvfølgelig totalt kold i en havestol. Majbritt dækkede ham til med et tæppe og foreslog, vi sidste 6 skulle gå til stranden – vi fik hurtigt pakket lidt forsyninger i form af drikkevarer og afsted var vi.

På stranden var der selvfølgelig en der foreslog at vi skulle bade. Ja, hvorfor ikke?? Det var vi hurtigt enige om. Af med tøjet og ud i vandet. Alle hæmninger var jo drukket væk, så der blev pjasket og selvfølgelig rørt lidt ved hinanden. Min pik var ikke den eneste der havde fået lidt vokseværk. Vi havde selvfølgelig heller ikke håndklæder med, så det var noget med at tørre sig nødtørftigt med en t-shirt. Jeg tørrede Majbritt på ryggen med min t-shirt.

Hun smilte lidt skævt og spurgte om jeg ville følge hende op til sommerhuset. Selvfølgelig ville jeg det. I løbet af få sekunder holdt vi i hånd, og så snart vi ikke kunne ses fra stranden rå snavede vi. Majbritt havde ikke taget bh’en på, så jeg æltede de faste bryster som det havde udviklet sig til. Ballerne var med alderen også blevet en smule større, men det var en absolut stram sportstrænet røv.

Vi fandt et lille hjørne hvor vi ikke kunne ses, og hun sagde „slik mig under hagen som du gjorde før“ Som befalet slikkede jeg hende under hagen og på halsen. Brysterne var nu en god håndfuld, og brystvorterne var nu – ja, som man siger – et par gajoler. Jeg nåede ikke at gøre noget før Majbritt selv havde smidt sine shorts, og i øvrigt afslørede at hun heller ikke havde taget trusser på efter badningen.

Nøjagtigt som da hun var helt ung slikkede jeg hendes venusbjerg og lysken i begge sider af fissen. Jeg kunne lugte hendes liderlighed, og høre hendes tunge åndedræt og støn.

Da jeg satte tungespidsen på klitten sagde hun „nnnnngggghhhh-jaaaaeeeeh“ og vred sig. „Vent“ sagde hun og fik sig vendt – hev mine shorts ned, og tog pikken i munden. Mand hvor var det skønt – den samme undersøgende tunge, og det samme sug. Hun fik mumlet „du må ikke komme – jeg vil have dig i fissen – og denne gang har jeg helt styr på pillen“

Jeg trak mig ud af hendes mund og gled til bunds i hendes stadig stramme fisse. Det varede ikke længe før jeg pumpede en mega ladning sperm dybt ind i hende.

Vi lå og kyssede lidt mens pikken langsom skrumpede og selv fandt ud. Vi kom i tøjet, og fandt tilbage til sommerhuset hvor de andre der havde været med på stranden også var kommet tilbage.

Vi kom med en lidt svævende forklaring om at vi var drejet forkert et sted. Nå vi fik lige en godnat øl sammen med de andre inden vi baksede Majbritt s kæreste indenfor og gik i seng

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.