Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej jeg hedder Torben og er 53, og vil gerne fortælle en historie om en ung pige på 19 år jeg havde en super fræk oplevelse med! Da Jeg var 48 år, jeg havde en dag fundet en annonce på nettet, hvor der var en mand der tilbød et gangbang med en ung tøs på 19 år!

Jeg skrev en mail til manden og sagde at jeg gerne ville med til dette gangbang setup, og spurgte lidt ind til hvad det indebar. Jeg fik hurtigt en mail tilbage hvor han skrev at det var hans kæreste, som havde sagt hun gerne ville kneppes af en masse liderlige mænd, og at han derfor ville opfylde pigens ønske! Han fortalte at han havde lært hende op fra hun var 15, og hun var blevet den mest liderlige lille tøs nu han hvade være sammen med. Han skrev også at det var valgfrit om man ville bruge kondom eller ej. da jeg ikke bryder mig om at have gummi på drengen når jeg knepper, var det en super nyhed for mig.

SEX I DAG?

Jeg fik tilsendt en dato, og sted,hvor jeg skulle dukke op på dagen. Jeg havde set billeder af pigen, og hun var usandsynligt fræk at se på. Meget petit lille slank pige, med små faste ung pige bryster.

Dagen kom, og jeg satte kursen mod adressen, hvor det skulle foregå. Det viste sig at det var hjemme ved paret, som havde en kælder der var indrettet til netop den slags. En stor madras på gulvet, Vi var i alt 7 mand, plus mig, som skulle fornøje os med hans kæreste.

Vi smed tøjet, og ventede på at tøsen kom ind og skulle betjene os. Vi stod alle og gnubbede på vores pikke, og så frem til at se hende rigtigt. Døren gik op, og ind kom hun! Jeg kunne med det samme se at hun var meget smuk, Hun var iklædt frækt undertøj, som virkelig sad perfekt på hendes unge spinkle krop. Solbrun, langt mørkt hår og det kønneste ansigt havde hun.

Jeg listede over til hendes kæreste og spurgte hvor gammel hun i virkeligheden var, for jeg syndes ikke hun så ud til og være 19 år, som der stod i annoncen. Kæreste kiggede på mig, og sagde at hun er. 19 år, men at hun havde kneppet med ham fra hun var 15 år! Så han beroligede mig, og sagde at hun skam havde fået rigeligt med pik, til at være klar til 7 fremmed mænd.

Jeg elsker unge piger, så jeg syntes bare det var helt perfekt, og det var tydeligt at se på hendes flotte krop, at hun var ung og spændstig. Nu stillede alle 7 mænd os op i en lige linje og bad tøsen om at sutte vores halvfede pikke stive. Vi anede ikke hvad hun hed, og vi var egentlig også ret ligeglade.

Hun tog rutineret den første pik i munden, og begyndte at sutte den. Hun havde tydeligvis suttet masser af pik, for der blev suttet godt igennem, og der blev suttet dybt. Hun tog pikken helt ned i halsen, og der var ingen tegn på at hun følte ubehag ved at have en stor pik helt nede i halsen.

Da den første mand var blevet suttet helt stiv, slugte hun pikken til roden flere gange, og jeg var imponeret af denne 19 årige tøs, der kunne sluge en pik på den måde. Jeg så frem til at det blev min tur, og efter at have suttet yderligere 2 mænd, kom turen til mig. Jeg tog fat i hendes lange hår, og førte min allerede stive pik i munden på hende. Jeg begyndte at mund kneppe hende, og styrede hendes hoved med mine hænder. Hun ville flere gange tage fat om min pik, men jeg bad hende fjerne hendes hænder, og lade mig styre hende.

Når jeg trak min store pik ud af munden på hende, sendte hun rutineret en spytklat afsted på min pik, så den hele tiden var godt våd. Jeg var flere gange tæt på at komme, men måtte koncentrere mig for at gemme på godterne til hende.

Da hun havde været hele vejen rundt, og suttet sin kæreste klar som sidste mand, talte vi lidt om indbyrdes hvad vi skulle gøre ved hende? Pigen sad som en dygtig lille tøs, bare på knæ foran os og kiggede forventningsfulde op på os. Vi blev enige om at hun skulle i sex gyngen, så hun kunne få pik på skift af os alle sammen.

Vi løftede hende i fællesskab på plads i sex gyngen, og fik nu frit udsyn til hendes bløde lille fisse. Pigen havde selvsiddende net strømper på og lignede en rigtig lille luder. Jeg spredte forsigtigt hendes skamlæber og begyndte at slikke hendes unge fisse. Hun lå og vred sin spinkle krop i sex gyngen, og var begyndt at sutte pik på de andre mænd imens.

Da hun var slikket godt våd i hendes unge fisse, tog jeg min stive pik frem og skulle til at støde den ind i hende, da hun kiggede ned og sagde at jeg skulle have kondom på!

Jeg blev helt forvirret og tænkte, at det var ikke det der var aftalt? Jeg kiggede over på hendes kæreste,som straks tog fat i håret på kæreste, og sagde at denne gang, skulle hun rigtig mærke pikken oppe i hendes fisse, og derfor ingen kondom.

Okay sagde hun bare, og spredte igen sine ben for mig. Jeg lod forsigtigt min pik glide ind i hendes varme stramme fisse, og nød at se hendes liderlige ansigtsudtryk.

Jeg kneppede hende i fissen, mens hun suttede pik på skift i den anden ende. Hendes små ung pige bryster, lå og gyngede let frem og tilbage i takt med at min pik bankede ind og ud af hendes lille fisse.

En af de andre mænd, kom over og sagde at han også ville til! Jeg trak min pik ud, og lod ham komme til. Han havde en kæmpe pik, nok omkring 23-24 cm, og meget tyk. Jeg stod ved siden af og spillede pik, imens jeg så hvordan han pressede på, for at få sin store pik op i den lille spinkle tøs. Han pressede godt til, og man kunne se på hende at det gjorde lidt ondt at få den store pik op i sig, men hun tog imod. Endelig fik han banket pikken op i hendes fisse, og man kunne se hvordan hendes lille fisse strammede godt omkring hans kæmpe pik.

Der var et par stykker af de andre mænd, der allerede havde spermet udover hendes små bryster da de havde stået og spillet pik ved siden af. De havde sprøjtet udover tøsen, og havde smurt deres sperm udover hendes små lyserøde brystvorter med deres pikke.

Jeg havde beslutte at gemme alt mit sperm til sidst, så jeg kunne fylde hende op med mit varme sperm. Jeg spurgte kæreste, om der var adgang i hendes røvhul? Han nikkede, og sagde at der var frit spil i alle hendes huller!

Jeg lod en finger glide op i hendes røv, imens hun blev kneppet af den kæmpe store pik. Jeg kunne mærke guttens pik køre ind og ud af hendes fisse igennem skede væggen. Jeg foreslog, at vi lagde pigen ned på madrassen, så vi kunne komme til at tage hende i alle huller på en gang.

Vi løftede den nu efterhånden ret gennem kneppede pige ned fra sex gyngen, og hen på madrassen. Hendes make-up var begyndt at løbe, og hun så ret brugt og ud bollet ud, men vi var langt fra færdige med hende.

Jeg lagde mig på ryggen, og fik hende til at glide ned over min pik med hendes lille røvhul. Min store pik strittede lige i vejret, og jeg kunne se hendes røvhul sluge min stive pik centimeter for centimeter.

Da hun havde fået den første del af min pik op i røven, trak jeg hende hurtigt ned over min pik, så jeg var helt i bund i hendes lille stramme røvhul. Det føltes så stramt og indbydende, og jeg begyndte at kneppe den lille faste røv. Jeg bad ham med kæmpe pikken, om at kneppe hende i fissen imens, og de andre kunne bruge hendes mund til kneppe hul. Da jeg mærkede guttens kæmpe pik trænge op i hendes fisse, og med min store pik i røven, var det lige så stramt som at kneppe en ung tøs på.

Vi pumpede begge 2 som en glad. Tøsen var helt væk i ekstase, af at mærke alle disse mænd nyde og bruge hende på den måde.

Da vi havde kneppet hende at godt stykke tid, foreslog jeg at vi sluttede af med at fylde hendes underliv med alt vores sperm. Jeg vidste i hvert fald at jeg havde nosserne fyldt, og jeg var så klar til at give los. Vi vendte tøsen om på alle 4, og stillede os klar til at kneppe hende bagfra, og fylde hende med sperm.

Jeg ville være den sidste mand der fyldte hende, så jeg stod og ventede. Jeg kunne se at der var et par af mændene, der valgte at sperm oppe i hendes røv, hvilket også tændte mig helt vildt. Men jeg ville fylde hendes 18 årige underliv med mit varme sperm.

Ham med kæmpe pikken havde også holdt sig tilbage, og vi blev enige om at fylde den lille luder helt op. Han startede med at presse pikken op i hendes fisse, og jeg kunne nyde synet af hvor udvidet tøsens fisse var pga. hans store pik. Da han var ved at komme, bankede han pikken helt i bund på den lille tøs, og han gav et brøl fra sig, da han lod sin pik sprøjte oppe i hendes lille krop.

Jeg stod klar ved siden af, og da han trak sig ud, skyndte jeg mig at stoppe pikken i hendes fisse med det samme, så der ikke løb for meget sperm ud af hende. Jeg kneppede hende hårdt og dybt, og elskede at mærke hendes brugte fisse krampe omkring min pik. Jeg kunne se at hun var i gang med at sutte sin kæreste pik ren i den anden ende.

Jeg kunne ikke holde mere, og lod også min pik sprøjte oppe i hendes varme hul. Det var en befrielse endelig at få lov at komme, og jeg kunne virkelig mærke hvor våd hun var imellem benene og i fissen pga. alt det sperm hun havde fået op i sig.

Jeg trak mig ud, og vi stod alle sammen og kiggede på at spermen væltede ud af hendes lille stramme hul. Det var et syn for guder, og vi nød at se hvordan hendes fisse krampede sig sammen i små trækninger. Hun nærmest pumpede spermen ud af hendes fisse.

Da vi var færdige tvang vi den lille tøs til at sutte alle vores pikke rene for sperm og hendes fisse safter. Hun fik lov at kravle rundt på alle fire, og sutte os rene på skift.

Vi tog tøsen med i bad, da vi var færdige! De af os der lige havde et skud mere i bøssen fik lov at kneppe hende en ekstra omgang ude i badet, eller bare sperm hende i ansigtet.

Det var helt sikkert det frækkeste gangbang jeg havde været med til, og aftalt med hendes kæreste inden jeg kørte at jeg gerne ville med næste gang der blev lavet sådan et gangbang med hende. Han lovede at han ville maile mig næste gang, så jeg kunne få lov at nyde hendes igen.

Jeg tog veltilfreds, og meget tømt hjem til sofaen og bearbejde denne sindssygt lækre frække aften...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.