Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Cecilie og er 25 år. I lørdags, da jeg fik undersøgt min underdanige side. Jeg kendte en erfaren flot mand – der hed Mads. Han har, siden vi første gang havde sex, været en fast del af mit sexliv – osse selvom jeg har haft en anden indimellem. Vi arrangerer vores møder igennem sms, vi kendte hinanden hele mit liv. Det er kun sex og udforskning af hinanden, samt vores fælles fantasier.

Jeg fik en sms onsdag aften fra Mads, om han ikke skulle tage en ven med til vores møde lørdag. Jeg overvejede det kort, og sagde ja. Denne gang fik jeg et hint om hvad der skulle ske. Jeg havde længe ønsket at prøve med to erfarne mænd.

SEX I DAG?

Jeg var nervøs inden de kom, da jeg ikke havde mødt vennen før. De kom som aftalt kl 10. Jeg havde intet på udover en lang striktrøje som lige akkurat holdt mig varm. Jeg satte mig villigt på gulvet foran dem. De tog tøjet af. Begge var veludstyrede og jeg tog mig selv i at tænke at det ville være umuligt at have dem begge inden i mig samtidig. Vennen der hed Torben førte hans pik mod min mund. Den kredsede om mine læber og tvang munden op.

Jeg begyndte at sutte. Han stod og betragtede det indtil han tog fat om mit hovede og begyndte at presse pikken længere ned i min hals. Han tog ikke hensyn til at halsen skulle varmes lidt op. Han pressede bare til. Jeg mærkede kvælning fornemmelse og min mave krampede. Han slap mit hovede og lod mig få vejret. Han talte til fem og begyndte at køre pikken hårdere ned i halsen på mig. Tempoet var hurtigt men ikke for hurtigt til at jeg ikke kunne nå at få lidt luft mellem stødende.

Han stoppede og overlod min mund til Mads. Jeg varmede ham op med min hånd og mund inden han fjernede mine hænder og førte dem om på min ryg. Han bandt dem sammen med et kort reb så jeg ikke kunne gøre andet end at sætte min mund til fuld rådighed. Han pressede min hals og selvom jeg var ved at kaste op flere gange, holdt han sig ikke tilbage. Tårerne trillede og jeg kæmpede for ikke at kaste op. Flere gange var jeg nødt til at synke min mavesyre som hurtigt steg op i halsen når den hårde pik kom langt ned i svælg og hals.

Efter et stykke tid mente Mads, at min hals var brugt nok for en stund, men at han gerne ville se mig tage to pikke i min mund samtidig. Begge mænd er meget veludrustede og det var en svær opgave at have dem begge samtidig.Mads mente at jeg havde klaret opgaven fint og bad mig rejse mig, og ligge mig på ryggen yderst på sengen. Han spredte mine ben og førte hånden ned til min drivvåde fisse. Han kælede for min klit inden han førte hånden ind og begyndte at finger kneppe mig. Først med et par fingre og jo mere jeg nød det, jo flere fingre brugte han.

Han begyndte at massere mit g-punkt. Det giver mig altid de vildeste sprøjteorgasmer. Jeg kunne mærke den første orgasme vælte ind over mig. Han stoppede og smilede til mig. Jeg var ved at gå til i iver for at komme! Torben holdt min overkrop nede mod madrassen og bed mine brystvorter når jeg vred mig i jagten på orgasmen. Mads stimulerede igen mit g-punkt og jeg kunne ikke holde orgasmen tilbage, og han stoppede mig heller ikke. Jeg kom med et skrig og kunne mærke hvordan mine safter ramte mine fødder.

Mads smilede tilfreds og lod mig nyde orgasmen. Han trak mig op på min ben igen. Jeg kunne næsten ikke stå på dem, da orgasmen stadig sad i kroppen. Torben lagde sig på ryggen på sengen. Mads bad mig sætte mig ovenpå ham. Jeg gjorde som jeg fik besked på. Jeg begyndte at ride Torben. Jeg startede forsigtigt ud. Jeg plejer ikke at få lov til at ride mænd under disse setups. Mads stod bagved og jeg kunne høre ham åbne glide cremen. Han lagde en hånd på min ryg og gav tegn til at jeg skulle ligge mere tæt henover Torben. Han begyndte at massere min røvhul ind i glide creme, og lod en finger glide indenfor. Torben tog voldsomt fat i mine baller og spredte dem, så Mads kunne koncentrerer sig om at trænge dybt ind i min røv.

Min fisse var godt udfyldt af pikken og nu kunne jeg mærke hvordan pladsen blev endnu mere trang, da Mads trængte ind. Jeg lå helt stille ovenpå Torben og lod Mads komme helt i bund. Heldigvis trængte han langsomt ind, og kørte et par gange langsomt ind og ud af røven på mig. Det føltes vildt at lave to pikke oppe i mig samtidig. De begyndte begge at støde. De fandt hurtigt en fast bestemt rytme og jeg overgav mig til at nyde det.

Torben havde plantet sine hænder solidt på mine baller. Han lød til at han var lige ved at komme og han begyndte at bore sine negle ned i min hud. De skiftede tempo, og begge mænd lød til at de nød fornemmelse og synet af en pik ud blokke pige imellem dem. Efter lidt tid trak Mads sig ud og bad mig sætte mig på gulvet fortsat med hænderne på ryggen. Min baller sved efter neglene havde boret sig ned i dem. Torben og Mads kom udover mit ansigt og bryster næsten samtidig. Mads løsnede rebet om mine håndled. Jeg blev bedt om at fjerne sæden fra min krop med mine fingre og fører det til min mund.

nu skal du kneppes.

-ja, knep mig helt vildt, jeg vil ha’ så meget pik at jeg ikke kan stå på benene.

Torben nikkede og kravlede ned mellem min ben og stak pikken dybt i, med et hug. Torben kneppede mig i højt tempo og med en brutalitet som jeg sjældent har prøvet. Min reaktion udeblev heller ikke, jeg skreg:

-åååhh ja knep mig, brug mig! Fyld mig med pik!

Jeg bliv rullede rundt og Mads stak sin pik ind i min mund, greb om nakken og kneppede løs. Torben satte farten lidt ned, men stødte hårdt igennem stadigvæk, jeg stønnede ind i mellem, når jeg lige fik en mundfuld luft inden Mads pik igen blev trykket ind i min mund.

-jeg har altid drømt om at blive taget af 2 mænd samtidig. Knep mig! Det her er dejligt.

Så stillede jeg mig på alle 4 og Mads fik hurtigt lagt sig ind under mig, jeg sænkede min fisse ned over Mads pik og begyndte at ride ham stille og roligt. Torben havde jo opfattet hvad jeg sagde, så Torben kravlede om bag mig og holdt min røv fast, mens han klaskede den med sin pik.

-knep mig i begge huller, drenge. Knep mig NU!

Torben satte sin pik imod hendes ringmuskel og trykkede til, hovedet gled stille ind, og jeg stønnede kraftigt Torben fortsatte med at bore pikken dybt ind i mig, indtil den var i bund, så begyndte Mads at røre på sig, og inden længe havde de fundet en rytme, så de kunne kneppe mig totalt igennem.

Inden længe skreg jeg min orgasme ud, og rystede over hele kroppen, jeg faldt sammen oven på Mads's bryst, mens de fortsatte med at kneppe mig.min vejrtrækning, skiftede til den mere pumpende, og jeg begyndte at ralle:

-mmm,.. jaaa,.. bliv ved,.. mmmm, …knep fissen hårdt,… mmmm,.. fyld mig med pik!. MERE PIK!…

Jeg fortsatte med at ralle, og Torben satte farten op, Mads fulgte med og snart kunne jeg mærke Mads's pik vokse sig endnu større, inden det rykkede i den og han begyndte at fylde mit underliv med sperm. Det var mere end Torben kunne klare, så han smed tøjlerne og sprøjtede sit sperm op i mit røv med en voldsom kraft.

Da de var færdige med at sende sperm ind i mig, lå vi stille et minuts tid og slappede af, inden Torben måtte rejse sig og sætte sig på gulvet. Jeg gled ned af Mads. og gik ud på wc. Lidt efter kom jeg ind igen og sagde:

Hvad så kan i mere

Torben begyndte at kælede for mine bryster og slikkede mine vorter stive og følsomme igen. Han foreslog, at vi gik ind i soveværelset, og vi rejste os alle, og, tog mig i hænderne og langsomt gled vi ind i dobbeltsengen.

Mads slikkede min kusse, der ikke mere var træt og Torben førte pikken til min lystne mund så min tunge kunne stryge blidt omkring det blanke hoved og glide følsomt langs den dejlige streng, det var en nydelse at mærke, hvordan pikken blev mere og mere spændt.

”Kom, Mads lad mig mærke din dejlige pik i min kusse,” stønnede jeg. Han lod ikke vente på sig men trængte dejligt ind i kussen og kneppede mig dybt medens Torben lod sin pik glide mellem mine bryster. Jeg pressede brysterne tæt omkring hans savlende pik det gjorde mine bryster fedtede så den gled dejlig let. Jeg var igen på vej mod en udløsning og Mads satte tempoet op og hamrede pikken ind og ud i et dejligt vildt tempo.

Også Torben s Pik voksede og jeg stimulerede den, det bedste jeg havde lært og nu mærkede jeg hvordan hans pik voksede endnu mere Jeg kunne ikke holde mig mere og stønnede:” Oh ja, nu kommer jeg, kom lad jeres store pikke sprøjte”! Først kom Mads med nogle dybe hårde stød i kussen hvorefter jeg mærkede hvordan den rytmisk pumpede sæd dybt op i kussen.

Jeg gned frækt og vild på Torben s pik og mærkede hvordan den blev mere og mere spændt, hvorefter han med kraftfulde bevægelser mellem mine bryster overgav sig og lod pikken sprøjte helt vildt mellem mine bryster så sæd sprøjtene ramte mig i ansigtet. Det var bare forrygende frækt og dejligt.

Cecilie

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.