Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej. Jeg er en varm og liderlig pige på 25 år, Det hele startede med at jeg var igang med og ville barbere hårene af på min fisse. Jeg forberedte et bad, og sammen med en black russian flød jeg så rundt i badet en halv times tid. Så blev skraber og skum fundet frem, og jeg gik i gang med opgaven. Allerede da jeg smurte skummet ud i hårene kunne jeg mærke at missen var drivvåd, og der gik nogle fornemmelser igennem hele min krop hver gang jeg ramte klitten. Det var svært ikke at give sig til at onanere i stedet for at barbere, så skummet blev smurt MEGET grundigt ind.

Der løb en isnende fornemmelse igennem mig, da det skarpe blad efterlod den første hårløse stribe på fissen. Da jeg var færdig kikkede jeg i spejlet. Gud hvor var fissen flot, og jeg kunne ikke forstå. Under behandlingen var mine brystvorter blevet stive og dejligt ømme, og jeg kunne ikke lade være med at kysse dem, og det kunne jeg mærke helt ned mellem benene, hvor fissen var ved at svømme over af liderlighed.

SEX I DAG?

Jeg var nu parat til at erobre hele verden. Inde i soveværelset fandt jeg en sød sort hofteholder frem og en BH med kvarte skåle der rigtigt kunne vise mine bryster frem fra deres bedste side. Jeg havde besluttet mig til at lade trusserne blive hjemme for det var varmt udenfor, og man kan jo aldrig vide hvad man kommer ud for vel? På med strømper, sorte med søm selvfølgelig og BH. Dertil en halvt gennemsigtig kort kjole, så man ikke kunne undgå at lægge mærke til at, jeg havde gammeldags strømper på. Det lufter også så dejligt op i fissen når man går, og hvem ved måske blæser kjolen op så en eller anden flot fyr ser at jeg ingen trusser har på. I blandt skoene fandt jeg et par tårnhøje stiletter som jeg elsker at have på når jeg skal ud på narrestreger, og så var jeg næsten klar til at gå på opdagelse. mens jeg går, er jeg konstant våd og liderlig. Ud på aftenen fandt jeg ind på et lille ydmyg sted bodega munken i Aalborg og bestilte en black russian. Og mens jeg sad og nippede til den kom HAN ind. Et stykke mandfolk der sagde spar to til alt !!! Jeg besluttede mig for at ham ville jeg have i nat.

Han kikkede rundt i lokalet og hans øjne faldt til sidst på mig. Han blinkede til mig og kom op i baren hvor jeg sad og bestilte en vodka og lemon. Da han fik sin sjus kikkede han på mig hilste og sagde at han hed Valdemar. Jeg hilste igen og sagde Cecilie, og vi skålede. Et par sjusser senere fortalte han at han var 42 og weekendfar. Jeg tænkte, at nu måtte det briste eller bære og lagde ligesom tilfældigt en hånd på hans lår sådan ca. 2 cm. fra bulen i hans bukser. Han forstod vinket og lagde en varm hånd på mit lår, og jeg kunne se at han blev synligt glad da han mærkede strømpeholderen. Min kjole var så kort at han kunne få en hånd op under den, og jeg kunne se at det passede ham med et stykke med bart. Jeg foreslog at vi drak ud og forlod stedet til fordel for blødere omgivelser, for vi havde efterhånden til trukket en del opmærksomhed blandt andet fra to gamle grise der ugenert sad og overbegloede mig. Den var han med på med det samme, og vi forlod stedet hånd i hånd. Udenfor lagde han en hånd på min ene balle og kunne ikke undgå at mærke at jeg havde ?glemt" trusserne der hjemme. Han kvitterede med et anerkendende blik, og et stort smil.

Da vi havde gået et stykke vej sagde han, at hvis jeg havde lyst ville han give en øl, eller noget andet hjemme hos ham. Jeg sagde ja tak og vi fortsatte. Han lagde nu en arm omkring mig og jeg puttede mig ind til ham. Han duftede dejligt af aftershave. Valdemar lagde en hånd på min ene balde, det føltes dejligt, og jeg følte mig helt tryg ved ham. Han spurgte om det var noget jeg gjorde ofte, det der med at gå uden trusser, og jeg svarede ham som sandt var, at det ikke var ret tit jeg brugte trusser om sommeren, da jeg følte det var meget behageligere uden. Ingen snærende elastik, og vinden til at lege med missen. Jeg kunne se på ham, at det var noget han kunne lide at høre, og jeg tænkte, vent du bare til du ser resten. Da vi kom hjem til Valdemar blev jeg vist rundt i lejligheden. Den var slet ikke som jeg havde forestillet mig, men der var pænt og rent over alt. Efter at jeg var blevet placeret i sofaen med en kop kaffe som jeg trængte til, satte Valdemar noget stille musik på og vi sludrede en times tid. Jeg følte til sidst at nu kunne jeg ikke vente længere og satte mig derfor på knæ foran ham, lukkede hans bukser op og fiskede hans pik frem fra et par meget små og røde underbukser. Jeg kikkede op på ham og kunne se at han allerede nød mine fingres behandling. Jeg kikkede på pikken og kunne se at han var barberet ligesom jeg, han havde kun en stribe hår fra roden og op til navlen, resten var glatbarberet. Lækkert. Jeg kyssede pikken og han begyndte at stønne, så tog jeg den ordentligt i munden og begyndte at sutte og slikke samtidig med at jeg masserede nosserne blidt. De var spændte og jeg glædede mig til at smage på indholdet. Jeg suttede og slikkede og Valdemar stønnede højere og højere indtil han med et brøl kom i munden på mig i kaskader. Jeg sank det bedste jeg havde lært og det smagte dejligt salt. Da pikken var suget ren og Valdemar kommet lidt til sig selv kikkede han ned på mig og smilede, så trak han mig op til sig og jeg fik et kys der gjorde mig helt svimmel, og jeg snappede efter vejret da han langt om længe slap mig. Han løftede mig op i sine arme og bar mig ind i soveværelset og lagde mig forsigtig på sengen der duftede ren og lækker.

Valdemar knappede nu min kjole op hele vejen ned og trak den af mig med det dejligste smil på læberne. Da han så mine bryster. Valdemar trak forsigtig i dem, og nu var det min tur til at stønne af liderlighed. Valdemar smed nu resten af tøjet, og jeg kunne se at jeg ikke havde taget fejl henne på pubben hvor jeg så ham første gang. Han havde en utrolig flot krop, med et bred bryst, en flad mave og et smalt liv. Det er nu rart at der er nogen mænd der gør noget ud af sig selv, og det er noget flottere end en øl mave. Valdemar kom hen til sengen, og jeg trak ham ned til mig, og ledte hans hoved ned til min fisse. Endelig kunne jeg mærke hans ru tunge i min glatte mis. Valdemar slikkede mig længe og lækkert og jeg kom den ene gang efter den anden, så jeg så både sol, måne og stjerner. Jeg trak ham op til mig og væltede ham om på ryggen, så satte jeg mig op på ham og sænkede min våde fisse ned over hans dejlige pik og red ham det bedste jeg havde lært. Vi kom samtidig og jeg kunne mærke hans pik fylde mig med sperm. Valdemar trak sig nu ud af mig og jeg slikkede ham ren, det smagte dejligt af en blanding af vores safter. Jeg kunne ikke lade være med at se om jeg kunne slikke den til stiv tilstand igen, og efter et stykke tid kom der liv i pikken igen, og jeg besluttede at Valdemar skulle have en ekstra gave, nemlig noget jeg holder meget af. Så uden at Valdemar så det begyndte jeg at forberede mit numsehul med fingrene og mine rigelige safter. Da hullet var klar satte jeg mig op på Valdemars mave og førte pikken ind i numsen. Valdemar blev meget overrasket, men var hurtigt med på ideen og vi fik endnu et dejligt knald. Da Valdemar kom i min numse var jeg med og fik en dejlig orgasme. Vi var nu helt færdige og faldt i søvn mig med Valdemars dejlige pik i numsen, og ham med en hånd på mine bryster.

Vi er i Valdemar lejlighed. Vi ligger i sengen og sover, efter at have kneppet vildt og brutalt det meste af natten. Vi er begge helt nøgne under dynen, Jeg lægger mig tæt ind til Valdemar, kigger på ham mens han sover. Jeg ligger i hans arme og trækker vejret dybt, men han sover uskyldigt. Jeg ligger bare og kigger på ham, hans ansigt og suger hvert eneste lille træk til mig og gemmer dem i baghovedet, så jeg altid vil huske ham som du er nu.

Han vågnede og kysser mig på panden og lader munden glide nedad. Han kysser mig blidt på øjnene, på næsen. Han napper mig blidt i læberne og begynder at kysse mig stille og roligt. Munden vandrer nedad, han begynder at kysse mig på halsen. Han begynder så småt at blive liderlig og Valdemars pik er ved at være godt stiv.

Mens han kysser mig, begynder han at kæle for mine dejlige bryster, lader tommelfingrene strejfe mine brystvorter. Valdemar kører langsomt håndfladerne rundt på mine dejlige faste bryster, rører dem knap nok, strejfer dem blot meget blidt, pirrende. Valdemar lader munden vandre nedad, tungen strejfer det øverste af mine bryster, slikker min kavalergang. Hans ene hånd masserer mit ene bryst, mens Valdemar kysser og slikker mit andet bryst. Hans mund suger og slikker hele mit bryst, han lader tungen smage på mine bryster, fuldt ud.

Tungespidsen glider henover mine brystvorter, mens hans sutter og slikker igen og igen. Han bliver ved og ved, skifter bryst,,, kæler for det ene, mens han lader munden kærtegne det andet. Han napper mig blidt i brystvorterne, suger på mine dejlige faste bryster. Jeg sukker blidt og rører lidt på dig. Han kigger op på mig for at se om jeg nyder det, han kysser mig blidt på munden og lader den ene hånd glide ned til min stramme våde fisse. Valdemar stikker et par fingre op i mig og kæler for mig med tommelfingeren, mens han finger knepper mig med dybe langsomme bevægelser. Han strejfer min knop, lader fingrene glide hårdt op i min drivvåde fisse.jeg gisper og sukker, på hans bevæger mine hofter i takt med hans hurtige dybe stød. Han kysser mig vildt og fører sit store stive jern ind mod min fisse.

Valdemar hugger brutalt pikken i bund i mig, jeg klynker højt og slynger armene om ham. Valdemar bider mig hårdt i læben og jeg bruger mine hæle til at presse hans stive jern længere op i mig. Valdemar knepper mig hårdere og hårdere, lader sin pik kærtegne min fisse i hele dens længde. Vores tunger snor sig om hinanden, mens vi knepper hårdt og inderligt, sengen knirker voldsomt under os.jegv kradser ham på ryggen med mine negle, tigger ham om at tage mig hårdere og hurtigere. Han griber fat om mine hænder, presser dem op over sit hoved. Vi fletter vores fingre sammen, mens Valdemar brutalt lader din pik hugge dybere og hårdere op i mig. Jeg skriger og klynker mens han gennem puler mig hårdere og hårdere. Valdemar hugger i bund i mig, igen og igen og igen, blokker min drivvåde fisse helt ud, banker den langt op i mig. Min klynk bliver hidsigere og højere, mit skrig kommer igen og igen, og så kommer jeg . Min fisse trækker sig sammen om hans stive jern i hårde kramper... Min fisse malker Valdemars pik helt tom for sperm og han sprøjter den langt langt op i min stramme våde fisse...

Han falder sammen oven på mig og vi ligger og småkysser... nusser hinanden. Han sender mig et varmt smil, et ægte morgen smil og kysser mig så dybt igen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.