BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Var lige blevet 18 år og færdig med at læse hf denne sommer. Havde haft sommerjob og tjent penge så jeg kunne købe mig en lille fin Toyota Aygo og flytte i en lille lejlighed ude i en lille landsby i Vendsyssel. Nu var det blevet vinter og jeg havde fået et job i Aalborg. Det havde sneet nogle dage, dog ikke mere end Aygoen nok kunne skøjte igennem. Jeg skulle starte på det nye job om mandagen. Tog afsted fredag aften, da jeg havde fået overnatnings mulighed i Aalborg, hvis det skulle blive nødvendigt.

Havde aldrig oplevet en snestorm på landet, da jeg havde boet i København og Aalborg hele mit liv. Kørte afsted med en skovl i bilen. Der var ingen problemer, før end jeg kom 8-10 km. uden for landsbyen, hvor det føg helt vildt. Aygoen kørte selvfølgelig fast. Kunne se at der lidt længere fremme ikke var meget sne, så fik skovlet fri så Aygoen med møje og besvær og fuld pedal kom frem, hvor det var mere fremkommeligt. Pyha det var tæt på tænkte jeg, da jeg våd af sved og sne igen sad i bilen. Længere fremme kunne jeg se der var lys i et par huse/ejendomme og tænkte...så er du da ikke helt lost hvis det går galt igen. Det viste sig at det fremkommelige sted, kun var sådan, fordi det lå i læ og der så ikke føg så meget lige der.

SEX I DAG?

Pludselig var der store snedriver igen og endnu engang sad Aygoen fast. Ud med skovlen igen. Var ved at opgive at grave den lille møgspand fri og bare lade den holde, da en mand med en skovl pludselig stod bag mig og sagde....du har da vist brug for hjælp. Han boede på den ene ejendom, som jeg havde set lys i og vidste, at jeg ikke ville komme meget længere inden jeg sad fast. Med fælles hjælp fik vi den så meget fri, at vi kunne bakke tilbage, hvor der var læ.

Vi kører ind til min nabo Niels, sagde han og hoppede ind ved siden af. Vi Var begge gennemblødte. Der blev hamret på døren og efter lidt tid åbnede Niels døren iført morgenkåbe. Hvad søren laver du ude i det vejr Poul og hvem er det du har med spurgte han, da vi var inde i gangen. Jeg præsenterede mig og forklarede hvem jeg var og hvorfor jeg var med.

Niels havde ild i pejsen og der blev vi placeret foran, mens han bryggede noget kaffe. Han kom snart ind med 3 store irsk kaffe. Godt at jeg har tændt saunaen sagde han da han satte sig. Han boede rigtig flot og der så ud som der var helt nyrestaureret. Kanon hyggeligt med levende lys og ild i pejsen. Efter et par store irske kaffe, som absolut ikke manglede whisky, sagde Niels at vi hellere måtte komme af det våde tøj og få os et varmt bad. Han checkede at saunatemperaturen var nået op, hvor den skulle være. Saunaen var en integreret del af hans kæmpe store badeværelse, som også bare var totalt lækkert.

Poul rejste sig med det samme og smed tøjet lige foran os og sagde med bævrende stemme jeg skal nok skynde mig og næsten løb ud på badeværelset. Niels fandt et tøjstativ og satte det foran pejsen og hang Poul`s tøj derpå. Du kan bare hænge dit tøj der, sagde han inden han gik i saunaen. Jeg var glad for at komme af det våde kluns og først da jeg stod helt bar og frysende, fik jeg lidt betænkeligheder, ved at være strandet der og snart være nøgen sammen med 2 andre mænd. Havde aldrig været ked af min krop og altid været frisindet, så det blev ved det. Jeg er slank af bygning og pænt udrustet.

Næste råbte Poul grinende. De sad begge i saunaen og et badelagen var lagt frem. Ikke engang det varme vand fra bruseren var nok til, at min pik genfandt sin normale størrelse. Jeg tog badelagenet om livet og smuttede ind i saunaen. De sad begge ovenpå deres foldede badelagen og derfor gjorde jeg det samme. Vi sad og betragtede hinanden mens vi snakkede og hyggede. Desto varmere jeg blev, desto mere kunne jeg mærke de irske kaffe. I siger til når i er klare til den kolde hvidvin sagde Niels smilende. 

De var begge omkring 70 år og slanke. Poul havde meget lidt hår på hovedet og Niels var helt skaldet, andet hår var der overhovedet ikke. Pouls pik var ca. samme størrelse som min egen. Niels`s derimod var en hel del større og den var svær at holde øjnene fra, da jeg aldrig havde oplevet en lignende før. Samtalen var blevet lidt mere lummer, da Poul spurgte om vi aldrig skulle have det hvidvin. Niels rejste sig og mit blik, var som limet fast til hans pik, der dinglede mellem hans ben. Ja den er imponerende sagde Poul grinende til mig...jeg blev rød i hovedet. Hvorfor jeg ikke kunne holde blikket fra den forstod jeg ikke, jeg havde da aldrig været til mænd og aldrig fantaseret om det.

Niels kom ind af døren med en bakke med 3 store glas kolde hvidvin. Igen var mit blik som limet fast til denne imponerende pik. Han satte bakken fra sig og delte glassene ud. Da han rakte Poul glasset, daskede Poul til hans store pik og sagde grinende...Lasse er også imponeret over dette pragtstykke. Niels satte sig smilende ved siden af Poul, mens han sagde...Han har aldrig set den i sin fulde udfoldelse ligesom du har Poul.

Det skal han da have lov til sagde Poul og lagde sin hånd over på denne dejlige pik. What the fuck tænkte jeg...er de homoer. Vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Kunne ikke flygte nogen steder, var jo på en måde taget til fange. Poul begyndte at gnide på den, mens han fortalte at de to tit havde hyggestunder sammen. Niels`s pik blev mere og mere stiv og den var umulig, at holde blikket fra, da den stod helt stiv med sine 24 cm. og tydelige blodårer. De gned begge på hinanden, mens de delte det vådeste tungekys. Jeg gjorde alt for ikke, at lade mig påvirke, men min pik ville det anderledes. Den begyndte at røre på sig, hvilket Poul bemærkede, da han satte sig på knæ foran Niels og lod sin tunge lege med hans stive pik.

Min pik stod nu helt stiv op af maven og jeg kunne ikke lade være med at lege med den. Det var ligesom at se en god PORNOFILM og jeg tændte pludselig helt vildt på disse to dejlige mænd. Har du lyst til at være med spurgte Niels og begyndte at nulre mine nosser. Inden jeg nåede at svare, lukkede hans hånd sig om min pik og begyndte at gnide på den. Det var så frækt og dejligt, at jeg ikke behøvede at svare og han fortsatte. 

Kom lige og hjælp mig sagde Poul og tog min hånd. Jeg har aldrig suttet pik sagde jeg da jeg satte mig på knæ ved siden af ham. Jeg lod mine læber omslutte pikhovedet og min tunge legede med strengen, mens Poul spillede på den. Det var åbenbart godt nok for Niels begyndte at stønne og rykkede længere ud på bænken. Poul spyttede på fingrene på sin frie hånd og da han pressede en finger op stønnede Niels endnu højere. Da han begyndte at kneppe ham, greb Niels fat om min nakke og pressede mit hoved så langt ned over hans store pik som muligt, mens han pumpede sperm ned i halsen på mig. Føltes som jeg var ved at blive kvalt og da jeg fik trukket hovedet til mig løb spermen ned af hagen på mig. Poul begyndte at slikke spermen af mig og vi endte i et fugtigt spermende tungekys. Det smagte lidt salt og faktisk godt hvilket jeg ikke troede, da jeg aldrig havde været sammen med en pige som ville sluge.

Vi var alle tørstige og måtte have noget af hvidvinen, mens det stadig var en lille smule køligt. De satte sig på hver sin side af mig og deres hænder var overalt på min krop, mens de fortalte hvor dejlig jeg var og hvor meget de begge havde drømt om at lege med sådan en ung fyr. Jeg kunne lide deres dejlige berøringer og rosende ord. Hver gang de strejfede min stive pik, gav det et sæt i mig. Han skal ikke komme endnu sagde Poul og rejste sig. Han førte sin stive pik hen til mine læber. Jeg åbnede munden og tog imod den. Aldrig i min vildeste fantasi, havde jeg drømt om, at jeg nogensinde skulle sutte pik og allerede nu var jeg helt vild med det.

De fik mig lagt på ryggen på bænken. Poul skrævede hen over mit ansigt og førte igen sin pik ind i min mund. Niels kunne nu begynde at lege med hans dejlige stjerne. Da han førte en finger op i Poul og begyndte at kneppe ham, kunne han heller ikke holde sig tilbage længere. Denne gang blev pikken presset helt ned i halsen, da han kom med et brøl. Ikke en dråbe slap denne gang ud af min mund. Da Poul trak sig ud, greb Niels om hans pik og malkede de sidst dråber ud som han slikkede i sig.

Din dejlige dreng sagde Poul og tungekyssede mig, mens Niels`s mund fugtede min pik med spyt Nu skal du have din belønning. Han vendte sig med ryggen mod mig. Spredte sine baller med hænderne og bukkede sig let forover, så jeg kunne se hans glinsende stjerne. Det var så frækt og jeg var ved at sprænges af liderlighed, da Niels styrede den til og Poul gled ned over den. Han tog den helt til bund og begyndte halvt stående at ride mig. Der gik ikke mange sekunder inden jeg skreg min orgasme ud og kom oppe i ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.