Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste Charlotte og jeg, skulle en tur til Tyskland, jeg havde lagt planer om, jeg ville ha noget sex på turen. 

Men dagen før vi skulle afsted, kom Charlottes lillesøster Jeanne på 15år og spurte om hun måtte komme med, Charlotte sagde ja, det må hun da godt ikke skat, jeg tænkte der røg det sex. 

Jo jo sagde jeg, og gik ud i køkkenet, Charlotte kom efter, hvad er der galt skat, Jeg havde regnet med, vi skulle have en fræk tur der ned, åh sagde Charlotte, det kan da godt være vi stadig kan, Charlotte gik ind til Jeanne, og sagde at Torben som jeg hedder, gerne vil have det var en fræk tur med sex, til min forbavselse sagde hun okay, så må vi jo sørger for han for det. 

Dagen efter hentede vi Jeanne, hun kom ned i en sommerkjole,og satte sig ind i bilen, jeg kørte ud på tanken for og tanke op, Charlotte sagde jeg skulle sætte mig ind på bagsædet til Jeanne, og hun ville køre det første stykke, vi kom ud på motorvejen, løfte Jeanne kjole af, hun havde ikke noget på under, hun havde nogen dejlig bryster, en dejlig håndfuld og hun var glatbarberet. 

Mine hænder fandt hurtigt hendes bryster og fisse, som jeg begyndte og lege med, hun lænede sig hen til mig, lynede mine bukser ned og trak dem af mig, min pik stod stiv som den var, hun tog den i hånden, imens jeg kørte to finger op i hendes våde fisse, hun stønnede og tog min pik i munden mens hendes tunge legede med mit pik hovede.

Hendes ene hånd legede med mine kugler.

Jeg kunne høre Charlotte havde løfte op i hendes kjole og sad og legede med sin fisse imens hun kørte.

Jeg kunne høre på jeannes stønnen, at hun var tæt på og komme, jeg satte tempoet op med mine finger, i hendes våde fisse, 

Pludselig glemte hun hendes skamlæber sammen,om mine finger og kom i en våd orgasme.

Jeg kunne mærke jeg også var tæt på, og komme og sagde jeg kommer snart.

Hun fortsatte med og slikke, og jeg sende den en ladning sæd,efter den anden ned i halsen på hende, som hun slugte.

Charlotte spurgte hvad så er det godt skat, Ja det er så, Jeanne trak min pik ud af munden, og sagde nu ville hun ha pik, og satte sig op på mig med front fremad, hun gled ned over min pik, som gled op i hendes slask våde fisse, Jeanne række hænder frem til Charlotte, der kørte og tog på hendes bryster, imens hun red min pik.

Mine hænder legede med Jeannes baller og bryster, efter et stykke tid, skulle jeg mærke jeg var ved og komme og Jeanne sagde sprøjte op i mig, jeg er beskyttet, jeg sende min ladning op i hende, og vi faldt sammen på bagsædet.

Charlotte kørte ind på en rasteplads, og sagde hun ville også lige ha noget pik, hun bliver mega liderlige, Jeanne satte sig helt hen til den ene dør, og Charlotte kravle ind og begyndte, og slikke jeannes fisse, imens jeg kneppede Charlotte bagfra, det var frækt, og se min kæreste slikke fisse på sin lillesøster, imens jeg kneppede Charlotte, skiftevis i fisse og røven.

Jeg kunne se på Jeanne at hun var tæt på og komme igen, jeg kunne også mærke at min kæreste var tæt på, da hun begyndte og klemme sammen om min pik, hvilket fik mig til og satte tempoet op, og pludselig kom vi alle tre på sammen tid.

Jeg fik tøjet på.og satte mig foran og begyndte og køre mod Tyskland, resten af tur sad de på skift ved siden af mig, og enden spille min pik af eller gav mig et blowjob.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.