Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er nødt til at have en skyller, siger Jane, da hun har sundet sig oven på Jesper udladning. Hun kan stadig høre de to politikere lege på den anden side væggen, men hun er afslappet og fokuserer ikke længere på deres pigesex.

"Snup et bad og kom ind i seng," siger Jesper og tager fat om sit stadigt erigerede lem.

SEX I DAG?

"Der er lige så meget sex i mig, som der er paragraffer i en Karnov," smiler han, da Jane går ind under bruseren. Hun lægger hovedet tilbage, da de varme stråler rammer, og hun mærker, hvordan vandet bølger ned over hendes velformede bryster og hendes lille, trimmede stribe over fissen.

Jespers safter siver stadig ud af hende. Hun lægger sin højre hånd ned over fissen, men må fjerne den som bliver hun forbrændt. Hun er så øm. Så tændt.

Er nødt til at køle af, inden hun skal ind i sengen til Jesper.

Der er over 3000 arrangementer i løbet af et folkemøde på Bornholm, så hun skal da også kunne klare mere end én gang pr. mand...

Især når det er en charmerende fyr som Jesper, som har "åbnet en sag" mod hende. Første møde er overstået, men der skal ske meget mere, inden der kan falde dom i sexsagen. Hun står og smiler for sig selv mens hun aer sine bryster og lader hænderne køre op og ned ad sin krop.

"Jane," kalder Jesper inde fra soveværelset, og hun vågner af den seksuelle drøm, som hendes fantasi er ved at lokke hende ind i. Bider sig i underlæben. Hun håber virkelig, at han er lige så god, når han skal til den afsluttende "procedure", som han var, da han indledte sagen her i badeværelset. Hun har næsten ikke nået at se ham. Han har været så hurtigt over hende, da hun har stået i badeværelset, han trænger sig op og afleverer sin varme ladning.

Væk igen er han, og nu står hun her. Slukker bruseren, hører stadig sagte snak inde fra værelset ved siden af, tørrer sig og går nøgen ind i soveværelset.

Jesper ligger nøgen på sengen. Hans øjne er lukket, men han sover ikke. Hun ser på hans solbrune krop, og fokuserer på den halvslappe pik, der har lagt sig op ad hans mave. Der er dryppet lidt sperm fra pikken. Jane lader håndklædet falde, og har lyst til at lægge sig over hans pik og slikke overskudssafterne op.

Han åbner øjnene, rejser sig halvt op og tager fat i hendes hænder. Trækker Jane hen til sengen og lader hende svinge det ene ben op over sig. Nu sidder hun overskrævs på Jesper, og hun hviler sine hænder på hans glatte brystkasse.

Roterer sin fisse mod hans pik, og virkningen udebliver ikke. Han spærrer øjnene op, og han vokser hurtigt mellem hendes ben.

"Pres dig ned mod min pik. Hårdt," siger Jesper og begynder selv at støde sit underliv op mod hendes. Hun sidder som på en rodeo-tyr, der lægger an til at kaste hende af ved at vippe fra side til side, men hun ved godt, at denne tyr vil gøre en del for, at hun bliver siddende.

"Kender du til paragraf fem A i "Den Frække Lovsamling", spørger Jesper og smiler bredt op til Jane.

Hun ryster bare på hovedet.

"Pas på gifte mænd. Enten er de meget nervøse, eller også er de meget liderlige," svarer han. Jesper holder hænderne op og omfavner Janes velformede C-skåls-bryster.

"Se – de ryster slet ikke.....heller ikke hænderne," siger han, inden hans hænder glider ned over hendes ryg og lander på lænden. Hans pik kører i hendes revne, og han skal lige til at løfte hende op, så hun kan blive sænket ned, da det banker stille på døren.

Jesper springer op.

"Du virker pludselig nervøs," når Jane at sige, inde han er ude i gangen, låser døren op og linder på den. Hun kan lige skimte ham, men personen i døren kan ikke se ind. Jesper står halvt skjult bag døren.

"Jeg vil bare sige undskyld, hvis vi nu...larmede...håber på diskretion," siger kvinden, som de mødte på gangen, inden de gik ind til Jesper. Paulin, tænker Jane. Anne Paulin. Socialdemokraten, der sandsynligvis lige har gennemhygget med Enhedslistens Pernille Skipper.

Jane er rullet om på ryggen, og hvis Jesper ikke meget snart kommer ind og fortsætter, er hun nødt til at tage sagen i egen hånd.

Døren smækker, og Jesper kommer ind. Let blussende – og meget stiv.

"Jeg sagde til hende, at det godt kunne være, vi kom til at larme lidt igen. Heldigvis er der elevatorskakt til den anden side," griner han og kaster sig over Jane.

Han spreder hendes lår med sine ben, og hans blottede pik finder ned til den saftige fisse, som længselsfuldt har ventet på at blive vidne til næste indtrængen.

"Nu har jeg advaret dem, og du har også hørt det," siger Jesper og lægger sig fast ned oven på Jane. Det går helt af sig selv. Hans pik glider ind i hendes velsmurte fisse, og hun mærker ham nu på en ny måde. Hans tykke pikskaft gnider på hendes spændte klit, og hun tager fat om hans stærke nakke. Han rejser sig lidt op på knæ og kigger ned på sit værk: En ung, liderlig kvinde og en ældre liderlig mand. Og hans pik, der taktfast kører ind og ud af hende, så hele hendes høje slanke krop sættes i bevægelse.

"Det kan man da kalde folkemøde det her," stønner han og kigger Jane dybt i øjnene.

"Mon Bertel Haarder og hende Grosbøl, borgmesteren, tænkte på det, da de fødte folkemødet," tilføjer han og griner midt i sin liderlighed.

"Den tanke lader jeg lige ligge. Det giver for mange billeder," stønner Jane tilbage.

Jesper sætter farten ned, men lægger mere kraft bag, og Jane begynder at småskrige højt i takt til hans dybe stød.

"Knep mig, knep mig, knep mig," stønner hun højere og højere.

Ret simple udtryk af en studerende på sidste semester at være, smiler Jesper for sig selv, men han glæder sig over, at han har en ung kvinde i sin magt. Ser på hendes stive brystvorter, der gynger i takt, lægger sig ned over hende og slikker på brysterne og kysser hende dybt, mens deres kønsorganer er i tæt dans.

"Du skal bare have så meget paragraf-pik," stønner Jesper og stiller sig næsten op i den bløde dobbelt seng. Han knepper Jane ovenfra og ned, og hendes bløde, brune ben er spredt helt ud, så de danner en spids vinkel.

Hans liderlighed tager til i styrke.

"Når jeg har spermet i dig i denne stilling, vil jeg have dig doggy her i sengen," konstaterer han.

"Åh ja, min unge jura-kusse," skriger Jane uhæmmet og alt for højt.

"Fyld den med din sæd," råber hun, så Jesper overvejer at holde hende for munden.

Nu knepper han hende så hårdt, at deres svedige kroppe klasker mod hinanden, og Jane får sine hænder ført ind mellem hans ben. Hun får sneget fingre ind til klitten, begynder at gnide den mens hendes skede blive masseret af Jespers ivrige pik.

"Jeg spermer i dig nu," stønner Jesper og spænder som en flitsbue.

Tanken om, at hun nu igen får ham, sender rystelser gennem Janes krop, og hun begynder at krampe sammen mens han afleverer endnu en ladning dybt oppe i hende.

"Åhhhhhhhhhhh," brøler Jesper og slår hænderne ind i sengegærdet. Han lægger sig varmt og tungt ned over Jane, som holder fast om hans skuldre.

Det banker på døren. Jane tysser på Jesper. Unødvendigt, da han er rolig.

Det banker igen.

"Hallo," lyder en mandestemme.

"Jesper. Hallo. Er du derinde," lyder det.

Jesper kigger på Jane. Hun er et stort spørgsmålstegn i ansigtet.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.