Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er taget i sommerhus, sådan som jeg ofte gør på gode dage, hvor jeg har tidligt fri og manden styrer ungernes fritidsaktiviteter. Det kan både være en vinterdag, om efteråret, eller på en af de skønne april- og majdage, hvor alt bliver grønt og springer ud.

Jeg gider ikke køre den halve time op til Nordsjælland, hvis det ikke på en eller anden måde er vejr, der passer til mit humør. Kulde er godt, men det skal være fint og klart. Gerne tyk sne på stier og grene.

SEX I DAG?

En efterårsstorm kan jeg godt tåle, men der skal være en oplevelse, når jeg også slentrer en tur ned til vandet og kobler af fra den travle hverdags-rummel ved at blive rusket igennem. Af vinden, altså.

Vi har et pænt stort sommerhus. Ikke så luksuriøst som vores indtægter egentlig berettiger til. Det er et arvestykke fra midt-60erne, men det er helt up-to-DATE. Hvis vi selv havde købt, havde vi nok taget et med havudsigt. Det her ligger ligger på en naturgrund et stykke fra de andre huse.

Her er kun naturlige læhegn, men tilpas afstand fra naboerne. Så man kan sagtens solbade – også uden for meget tøj – om sommeren, uden fare for at blive overkigget. Men på den anden side kan naboer med gode øjne sagtens få lidt godt at kigge på, hvis de vil det.

Jeg er 38 år, advokat og medejer af en mindre praksis nær København, og min mand er leder i en større virksomhed. Så det er ikke penge, vi mangler. Børn har vi også. To styks på omkring de ti år, og min mand og jeg har masser af god sex. Det liv – altså sexliv – er bare blevet skønnere med alderen. Vi klager ikke.

Så jeg tager aldrig op til vores sommerhus for at blive forført af fremmede mænd, der vil i lag med det, jeg også er: En meget attraktiv kvinde, som kan mere end se godt ud. Også selv om det vel er de færreste mænd, der kan se på en kvinde, hvor god hun er til at give blow-jobs. Det er jeg god til. Siger min mand.

Jeg modsiger ham ikke. Da slet ikke i de situationer, hvor jeg nyder ham på den skønne måde.

Tilbud får jeg da nogle af som kvinde, men jeg elsker jo min mand, og vi har et naturligt og virkeligt godt sexliv, så hvad kan jeg ønske mig mere.

Det er en lun april-eftermiddag. Solen har fået magt, og strålerne varmer stuen op. Jeg misser med øjnene, og den gule kugle spreder sin glød til mig.

Jeg sidder inde ved stuebordet og tænker på naboerne, som har hus tættest på os. Ja, og især på deres yngste søn, Jannick, som er 20 år. Naboerne har boet her længere tid end os, så de seneste 15 år, hvor vores familie er kommet fast i huset, har jeg kunnet se Jannick gå fra lille dreng til voksen mand.

Selv om en dreng går fra at være lille og spinkel til at blive stor og mandig, banker det moderlige, omsorgsfulde hjerte jo stadig for ham. Jeg kan jo huske lille Jannick fra dengang, han kom over for at få en is.

De seneste to-tre år har der også været episoder, hvor jeg er ret sikker på, at jeg bliver luret på, når jeg af og til er alene i sommerhuset på dage med solbade-vejr.

Det er let at spotte, når jeg kommer alene. Jeg kører i min lille cabriolet. Ikke en prangende bil. En Peugeot med kraftig motor og ståltag, men en bil, der viser, at her kommer en kvinde med stil.

Når familien er sammen i huset, tager vi den store BMW, og den har Jannick nok regnet ud.

Drenge kan noget med biler, og da hans familie bor i den nærliggende by, er han tit i sommerhuset, når han har fået fri fra skole eller job. Det ved jeg. Jeg har jo også set ham derovre, men vi mødes nu kun, når naboerne – hans mor og far – også er i huset. Der er ikke rigtigt grund til andet. Jeg kommer bare for at få alene-tid.

Jeg synes, jeg har set ham stå bag fyrre-hegnet nogle gange, hvor jeg har ligget topløs. Jeg har aldrig kigget derover, når jeg har haft mistanke. Det giver i stedet en stille kildren, og ofte går jeg lige ind i huset et par gange for at hente vand eller snuppe et blad, så han – hvis han altså er der sådan som jeg forestiller mig det – kan se mine rigtigt flotte bryster og nyde mine bikini-trusser.

Man kan ikke se på mig, at jeg har født to børn. Smukke bryster med perfekte former og dejlige vorter. En slank mave, nydelige ben....ja, og resten kan han jo alligevel ikke se. Men mon ikke Jannick fantaserer, hvis han står der og kigger på den attraktive, modne kvindekrop.

Jeg kan også gøre mig mine forestillinger, og ind imellem, når jeg ligger og bliver luret på, tændes også en gnist mellem mine ben. Jeg kan ikke så godt gøre noget. Vil ikke begynde at tilfredsstille mine tanker ved at stikke en hånd ned i min trusse. Lysten er der ofte, når jeg tænker på, hvad der vil ske, hvis Jannick pludselig kommer herover mens jeg er helt alene. Mens vi er helt alene. På en hverdags-eftermiddag en solrig april-dag.

Tanken tænder mig, selv om jeg lige nu sidder helt alene ved bordet, helt alene i et sommerhusområde. Helt alene.

Jeg er i en jeans og en kort-ærmet bluse, så jeg kan ikke så godt komme til at stimulere min lyst. Jeg går ind og lægger mig oven på sengetæppet i min og Michaels dobbeltseng. Ja, jeg hedder for resten Marlene.

Bukserne bliver knappet op og mine blondetrusser dukker op. Jeg kan godt lide at gå i dyrt undertøj, og gerne hofteholder, når jeg er i kjole. Det er jeg tit. Men lige i dag er det helt husmor-agtigt. Godt jeg bare er mig selv og kan fantasere om, hvad jeg har på, når jeg bliver overrasket af Jannick.

Mine fingre kravler ned under trussekanten. Der hvor Jannick nok har fantaseret om at kunne kigge, når jeg ligger på tæppet ude på græsset, mens han står bag fyrretræerne. Måske med sin bule i bukserne.

Mmmmmm. Det er dejligt at tænke på den høje, veltrænede, men alligevel uskyldigt udseende fyr, der går i sine stramme jeans. Jeg ligger og tænker på den unge pik, og pludselig er jeg igen ude i køkken-alrummet, hvor jeg sidder og læser i et erotisk blad, mens jeg drikker te, spisser ostemad og hygger mig.

Mine fingre finder min opsvulmede klit, og jeg trækker op i min bluse og slipper brysterne fri af bhen. Jeg legede videre og så var jeg i min boheme-agtige kjole, mine selvsiddende strømper og mit dyre undertøj fra Wolford. Jeg sidder i varmen og solen i sommerhuset og nusser mine lår mens jeg læser om forbudte og frække fantasier, drikker te og stiller min fysiske sult.

Jeg mærker – i fantasien – mit begær rumle i den nederste del af mave-regionen. Mine dyre trusser bliver fugtige, og jeg hiver op i kjolen så mine brune lår er blottet. Jeg begynder at kæle uden på trusserne mens jeg læser en novelle – pudsigt nok – om en moden kvinde, der styrer en ung mand. Hun fåŕ det, som hun vil, og han får en fantastisk oplevelse. Bare det bliver mig. Bare det bliver med Jannick og mig.

Jeg stønner svagt i dobbeltsengen. Sollyset falder ind på min spændstige mave, og jeg ligger og roterer roligt med mit underliv. Jeg løfter numsen og skubber jeans og trusser ned over anklerne og væk.

Jeg har en dusk mellem benene. Det er der nok mange, der ikke vil tro, men Michael og jeg nyder det naturlige look. Mit sexliv er sikkert endnu vildere end de af mine veninders, der bare barberer dernede.

Begge mine hænder med de lange fingre, som har velplejede negle, er nu i gang nede i regionen. Jeg nusser min klit med et par fingre på den ene hånd, mens et par fingre fra den anden er oppe i mig. Jeg skyder min fisse lystigt frem og tilbage mens jeg tænker på, hvordan jeg sidder ved spisebordet og kæler for min hofteholder og krop, mens den kødelige varme breder sig fra underlivet ud i arme, ben og hoved.

Tankerne flyver, og safterne flyder.

Jeg sidder med spredte ben ved bordet, og da jeg kigger op for at hente ny inspiration i novellebladet, kan jeg se Jannick stå 50 meter væk. Ved træerne. Der hvor han formentlig har stået så ofte før, når der var udkig til mine brune bryster og vrikkende numse. Jeg kigger ned igen. Rykker stolen, så jeg er sikker på, at jeg kommer til at sidde endnu mere ud for det store vindue med skydedør. Jeg lader mine hænder kredse cirklende ud for trusserne.

Tungen slikker om min mund, og jeg kigger op. Jannick kommer nærmere.

45 meter. Han har kurs mod huset.

Jeg kæler videre og stikker et par fingre ned i mine trusser. Trækker kjolen højere op, så han kan se mit dyre lingeri.

30 meter.

Jeg smiler til ham. Anderkendelse. Kom bare nærmere, unge mand. Jeg glæder mig til at se, om jeg har gjort indtryk på dig.

I dobbeltsengen ligger jeg og fantaserer om den store bule i Jannicks bukser og om det drengede blik. Frækt og uskyldigt på samme tid. Kønshårene er våde af saft, og jeg finder dildoen i natbordets skuffe for at fortsætte den dybe tilfredsstillelse.

Jannick kommer nærmere, og jeg presser fingrene ind mod trusserne. Uden på. Hårdt og ihærdigt. Inviterende. Kom, Jannick og fortsæt arbejdet, tænker jeg i min lystfulde fantasi.

Opmærksomheden er rettet mod Jannick og mod mit eget køn. 10 meter væk er Jannick. Nu kan han ikke skjule, at der ligger en stor mandepik inde i hans bukser. En pik, der er vakt til live.

Hvornår? Måske allerede, da han er gået ud fra forældrenes sommerhus og har tænkt på de gange, han har luret på sin frække nabokone. Tænkt på, hvordan hun tager imod ham som en gave derovre på tæppet, krammer ham ind mod sine bryster og ender med at lukke ham helt ind. Efter sådan en fantasi må han altid hjem og spille pik. Hurtigt og effektivt. Mens tankerne buldrer.

Fantasi på fantasi. En moden kvindes tanker om en ung, uprøvet fyr og hans ønsker. Jannick står foran den store rude og ser nysgerrigt på at jeg leger med mig selv. Vores øjne mødes, mens vi skiftevis kigger på hinandens øjne og hinandens køn.

Jannick gør ikke mine til at åbne døren. Han tager fat i sit bælte, løsner det, knapper op og trækker lidt ned i sine stenvaskede bukser. Et par marineblå boxershorts kommer til syne. Med meget mere. Dem hiver han også hurtigt ned.

Mit blik er fæstnet på den lille dreng, der er blevet til en meget stor mand. Han står lige uden for døren. Skal jeg lukke op, eller bør det her blive ved fantasien.

Kraftige stød sender min krop tilbage i virkelighedens dobbeltseng. Væden flyder ud over mine fingre, jeg er svedig – og jeg er kommet i en skøn orgasme. Hvor var det livagtigt. Den totale tanke om mig og Jannick og mine forskellige fantasier om hinanden.

Min lyst til Jannick var stor i forvejen, og den var ikke mindre efter denne legetime.

At den lysten skulle vokse til virkelighed ved jeg ikke, da jeg falder i søvn i dobbeltsengen. Med nøgen fisse og blottede bryster.

Jeg vågner med et sæt. En lyd. Kigger op. Ser mod ruden. Toppen af et ansigt forsvinder. I stedet for at dække mig til springer jeg nøgen op, og med mine blottede bryster og nøgne – som dog ikke kan ses ud ad vinduet – kigger hun ud. Til højre og til venstre. Jeg ser lige skyggen af en mand forsvinde om hushjørnet.

Ikke i retning af nabohuset. Bare væk.

Kan det være Jannick? Jeg smider bluse og bh og går i bad. Vasker mig grundigt, men det er ikke kun det varme vand, der strømmer ned over kroppen. Det gør de skønne fantasier også. Bare tanken om, at Jannick har stået og luret på min krop tænder mig. Har han også spillet pik? Ligger der en hvid klat uden for vinduet, eller skal han hjem og gejle sig stor, inden han med hende i fantasien sprøjter?

Mit åndedræt bliver tungt igen. Fissen bliver vasket grundigt med sæbe. Hele kroppen bliver klargjort, så jeg kan tage netop det tøj på, som jeg har haft i min skønne fantasi.

Det bliver ikke til Wolford-undertøjet, men et smukt beige sæt fra Aubade. Bh med push up, hofteholder, selvsiddende strømper og naturligvis smukke trusser. Smukt og frækt lingeri til en smuk og fræk kvinde.

Kjolen glider ned over min krop, og jeg nærmest svæver ud på terrassen.

Jeg har en kop te og en ostemad i hænderne, men jeg har meget mere i tankerne.

Jeg skuler lidt over til nabohuset. Kan hun se Jannicks racer derovre, eller er det bare indbildning? Er det Jannick, der har fået forløsning, eller er det en anden mand? Hvem er det? Skal hun være bange eller beæret? Er hun blevet fotograferet?

Tankerne er mange. De er dejlige.

Klatten, tænker jeg. Jeg rejser mig, retter på kjolen og går hen til vinduet. Jeg bøjer mig ned, så mine lange ben virkeligt bliver synlige. Jeg glatter kjolen over min røv. Hvis Jannick nu er på med en kigger, skal han da have lidt til sine fortsatte fantasier.

Ja, der. Jeg bøjer sig helt ned og ser noget fugtigt. Engang sikkert hvidt, men nu bare en klat. Det har ikke regnet i dagevis. Dypper en finger. Dufter. Jo, det må da være sperm.

Et smil. Tanken om, at han har forløst sine safter, mens han havde set på min fissesaftige kusse tænder mig. Igen.

Jeg går langsomt tilbage på terrassen, sætter mig og nyder ostemad, varmen og de varme tanker.

Lukker øjnene og begynder at lege med mig selv. Ikke på den måde, hvor jeg vil fremtvinge en ny orgasme, men for at se, om jeg kunne lokke ræven ud fra sit skjul. Hvis Jannick nu fortsætter sit kiggeri, er han så fræk nok til at kigge videre? Er han mand, eller var han dreng?

Jeg ved godt, hvad jeg er. Det har jeg vidst i mange år, og det har jeg levet efter: En kvalitetsbevidst kvinde, der oser af sex. En kvinde, der gerne vil opleve det sidste nye, selv om jeg er godt og stabilt gift.

Jeg lukker øjnene og slikker mig om munden. Nu skal det være skuespil. Jeg piller ikke rigtigt ved fissen, men lader som om. Mit underliv kører jeg mod kurvestolens lidt ru overflade.

Hvilken nydelse, at han – hvis han da er der – kan se strømper, hofteholder og trusser, og at han måske tænder på, hvordan han får det af mig. Helst vil jeg kneppes med strømperne på, når jeg sådan bare bliver taget.

Det må jeg fortælle Jannick.

Hvis altså. Og hvis jeg når det. Hvis jeg kan styre det. Hvis han ikke bare er for vild.

Jeg hører en gren knække. Farer op. Ren refleks. Rejser mig hurtigt og går de to meter hen, så jeg kan kigge op langs huset. Der er Jannick. I let løb på vej væk.

Hej!. Hej – stop!, siger jeg. Ikke alvorligt, men med smil i stemmen. Hej Jannick, siger jeg, løb da ikke.

Jeg sætter hænderne i siden på den moderlige, lidt alvorlige måde, og da Jannick vender sig om, siger jeg påtaget alvorligt: Hvad går du og laver.

Jannick siger intet. Han smiler kejtet. Kom bare forbi, men hvorfor skal du så løbe, og hvorfor skjuler du dig? Jeg ville lyde alvorlig, men han kan jo se, at hun faktisk synes, det er meget sødt.

Jeg når at bemærke, at hans bukser er knappet helt til. Bæltet er spændt, men jeg ser også – uha da – den dejlige pik, som utvivlsomt gemmer sig inde under de jeans, der sidder perfekt på hans veltrænede krop. Bare det korte blik får mig til at klæde Jannick af på sekunder. Oppe i de mest dyriske dele af min veludviklede og intelligente hjerne, handler det nu om hans kønsorgan og hans evne til at støde det ind i mig.

Jeg har ikke været våd før – altså siden dengang i sengen – men det bliver jeg nu. De hemmelige tanker fra dobbeltsengen er blevet virkelige på under to timer. Jeg byder Jannick hen til terrassebordet, og jeg bød ham, hvad han nu ville have. Ja – at drikke. Cola er fint, smiler han. Hvorfor siger han ikke bare: Dig. Jeg henter to.

Jeg sætter mig med benene over kors, men den korte kjole dækker naturligvis ikke alt. Det vil også være synd.

Jannick kigger på hendes strømpebånd. Lidt skjult, men alligevel nok til at jeg kommenterer det. Mon hans mor går i sådan noget? Næ, det gør hun ikke, men jeg nyder at klæde mig godt på. Det giver mig mere af den selvtillid, som jeg ellers ikke har for lidt af i forvejen. Der er meget, der kan give mig selvtillid og bekræftelse.

Hvad med Jannick?

Han er høj, både ranglet og muskuløs på samme tid, og lige i dette øjeblik, hvor jeg stadig kigger skjult ned på den bule, han ikke kan skjule, gad jeg godt, at Michael – min mand – har afsløret, hvor stor Jannicks pik er. De har været i svømmehallen sammen nogle gange. Nogle mænd og drenge fra vejen.

Få sex i dag

Sådan en forbruger-oplysning vil være god. Jeg deler da også ud til Michael, når han spørger ind til gode bryster.

Mens vi sludrer og drikker kølig cola, og mens jeg sidder og leger diffust med kanten på min kjole, får jeg en ubændig lyst til bare at tage Jannick. Til at gøre det ved ham, som jeg har fantaseret om. Eller lade ham gøre det ved mig.

Få afprøvet, hvad en ung, stærk, viril fyr på knap 20 år kan, når en næsten dobbelt så gammel kvinde inviterer til det mest intime.

Jeg rejser mig og krænger kjolen over hovedet. Smider den. Nu står jeg i mit undertøjs-udstyrs-stykke. Jeg smiler til den overraskede Jannick, som ikke ved, om det er de fyldige bryster eller den frække hofteholder, han skal kigge på. Eller om han skal kigge væk. Eller løbe væk.

Jeg går prøvende hen mod Jannick, som stadig sidder. Tager ham i hånden og rejser ham op. Glæder mig over, at han følger med. Stiller mig helt tæt på ham uden antydningen af, at jeg vil kysse. Min hånd søger hans bule. Er den der stadig?

Ja, den er ikke mindre, og jeg gnider uden blusel på hans bukser. Hvisker Jannick i øret, at den bule har jeg ofte fantaseret om, når jeg har ligget og leget inde i sengen. Kan han mon forestille sig, at hun gør sådan noget?

Jannick nikker helt forvirret. Måske i en rus af forvirring. Hvad er det her, tænker han måske. Sådan plejer optakten til sex jo ikke at være. For ham.

Men jeg vil ikke have optakt til sex som Jannick er vant til.

Jeg trækker ham ind ad den åbne skydedør, lukker og trækker gardinerne for. Jo, der er gardiner, selv om det er bedre for både humøret og for de frække fantasier at lade solen slippe ind og en kælende kvindekrop slippe ud gennem glasset.

Så snart gardinerne er trukket for, griber jeg ud efter Jannicks bælte, åbner, flår bæltet til side og river hans bukser op, så godt jeg kan. Mens jeg føler på pikken, trækker jeg hans bukser ned. Trusserne følger med.

Hans pik skuffer ikke i virkeligheden. Den er lige så stor som Michaels, omkring 20 centimeter, og den står i en rank bue op mod Jannicks ansigt. Jeg må rejse mig lidt op for at min mund kommer ud for det blottede pikhoved.

Jannick er trimmet omkring pikken og har glatte nosser, og jeg fornemmer, at han ellers ikke er behåret på kroppen.

Han brummer svagt, da jeg omslutter pikhovedet med min varme mund. Endelig får jeg afløb for sine fantasier, og mens pikken fyldter munden, roterer min tunge omkring den. Jannick støtter sig til min ryg og kradser lidt omkring åbningen på bhen.

Nej, mumler jeg. Her styrer jeg.

Og jeg skal have min bh af. Hvis han knepper mig med undertøjet på, kommer jeg helt op i det røde felt. Jeg er godt på vej.

Jeg nusser hans nosser og slikker hoved og skaft på hans pik.

Ind imellem kigger jeg op på Jannick og møder hans dejlige blå øjne. Hvor havde jeg da tit kigget på dem og tænkt, han var sød.

Det er han stadig, men han er også virkelig fræk og dejlig.

Jeg mundknepper hans pik. Han skal ikke bestemme, hvad der skal ske. Forhuden bliver skubbet op og ned, og jeg kan smage ham. Det er sikkert lidt den samme smag som det i græsset. Mon han har en masse samlet sammen på den tid siden han spillede? Det håber jeg.

Jeg rejser mig og krænger Jannicks t-shirt af. Hans glatte men muskuløse overkrop kommer til syne i det lyse rum. Ikke et hår. På samme tid en mand og en dreng. Meget anderledes end de mænd, jeg var sammen med, dengang jeg var i 20erne. Og senere, da jeg har været lidt på eventyr. Det er jo sket et par gange under ægteskabet, men sådan et sidespring med en ung fyr er da noget helt specielt. Uhh, det skal nydes, tænker jeg.

Min ophidselse er stor. Jeg står lidt ned i knæ og med spredte ben, og jeg mærker igen væden strømme ud fra mig. Det banker i mit underliv, og jeg længes efter at få den ultimative nydelse med denne unge mand.

Jeg tager næste skridt. Det er lidt tilbage. Jeg rejser mig og bakker hen til stuebordet. Lægger mig op og spreder benene. Ser på Jannick, der står dejlig og stiv – og lidt forvirret.

Hvad skal jeg gøre, siger han og kigger på hele mit udstyr.

Han har nok prøvet at trække nogle små blondetrusser af en ung kvinde, men han ved ikke, hvad han skal gøre ved en 38-årig, der har købt dyrt ind på Strøget.

Du kan vel slikke mig, siger jeg og venter på at Jannick trækker min trusse til side. Mon han bliver overrasket over den dejlige dusk?

Han gør som jeg siger, og han begraver omgående sin mund nede omkring min fisse. Han hiver ivrigt i de dyre trusser, og han kæler for strømper og hofteholder, mens hans mund er omkring mit venusbjerg – med kønshår – og nede mellem revne og klit.

Han er ivrig, og han står skiftevis og leger med sin pik og piller ved mine strømper.

Nu skal du kneppe mig, siger jeg kort og hårdt. Rejser mig lidt op på albuerne og trækker bhen over mine bryster. De hopper ud og ligger også nøgent foran ham. Jeg er påklædt, men dog klar.

Jannick tøver ikke. Hans pik dirrer ud for min åbne fisse, der ligger som en lyserød stribe i den mørkhårede dusk. Den hvide trusser ligger helt ude i kanten, og hans hofter gnider mod mine strømper. Han tager på min hofteholder med sine hænder, og jeg krammer selv min bh og mine bryster.

Liderligheden over denne stilling – i dette tøj – på spisebordet giver mig et kæmpestød. Knep min fisse stønner jeg højt og presser ham med mine ben. Hans pik skal ind nu.

Det er intet problem at få ham ind og op. Mærker at han omgående trænger helt i bund, og jeg nyder at ligge her mens jeg styrer, hvad han skal. Jeg er underst, men jeg bestemmer. Den modne kvinder over den unge fyr.

Han bliver vild. Han støder. Han står og kigger ned på sin pik, der gør det gode arbejde i min fisse, men han ser mig også i øjnene og han smiler. Den søde dreng, tænker jeg. Hvor har jeg dog givet ham mange is-pinde. Nu betaler han tilbage. Med pind-is. En af de store.

Jannick knepper mig så hårdt, at jeg bliver skubbet længere ind på bordet. I fare for at glide fra ham. Han kravler op. Efter mig. Sætter sig på knæ på bordet, der rokker frem og tilbage, da han fortsætter sit ridt. Mine ben er spredt helt ud til siden, og jeg klynker mens jeg får ham så hurtigt.

Han kigger ned på min behårede fisse, og han læner sig ned og slikker på mine kvindebryster.

Jeg kigger op i loftet. Mit blik er lidt sløret. Jeg er tæt på at komme.

Skyd dig af op i mig, befaler jeg til Jannick. Vis at du er en mand.

Mine hænder famler hjælpende ned og nuldrer klitten mens han nærmer sig klimaks.

Han kommer i mange, store ryk. Mens jeg mærker, hvordan han fylder mig ud, spiller jeg mig selv til endnu en dejlig orgasme. Tager også om hans pik, der stadig er i bund.

Lukker øjnene. Ligger længe. Med ham i mig.

Åbner øjnene og smiler til Jannick.

Det er et af de bedste sammenstød i lang tid, siger jeg. Tænk at buler kan være så gode.

Jannick trækker sig ud. Jeg rejser mig, går ud for at skylle mig og trækker i tøjet. Jannick sidder ved bordet, da jeg er tilbage i mit fine tøj. Bulen er væk. Eller i hvert fald mindre. Men jeg glemmer den aldrig.

Næste gang, du kommer over og kigger ind ad mit vindue, mens jeg ligger i sengen, skal du bare kigge ind, siger jeg. Måske når jeg tager en lur, smiler jeg til ham. Hold dig ikke tilbage. Slet ikke tilbage. Klemmer hans pik og kysser ham blidt.

Jannick er stadig lidt genert. Men han har et glimt i øjnene. Det vil han sikkert meget gerne.

Nok kommer jeg op i sommerhuset for at finde lidt ro og alenetid, men en ung mand må gerne gøre mig selskab en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.