Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

(Dette er en fortsættelse af historien ”Løbeklubbens saunabadere”, men kan læses uafhængigt af den).

Det havde på alle måder været en hed oplevelse, da vores lille saunaklub under ”Onsdags-motionisterne” fik den seksuelle frigørelse en af de torsdage, hvor der var nøgen-sauna. Oven i købet med Anne, der var helt ny i ”klubben”. Og Mads, der kom med på et wild card.

SEX I DAG?

Men vi havde altså fået smag for hinanden på en ny måde, efter at vi skiftede en normal og naturlig nøgenhed ud med en omgang gruppeknald.

Der var enighed om, at det måtte vi gentage. Måske på en måde, så vi ikke svedte igennem i saunaen. Man er nok lidt mere udholdende i 22 grader i stedet for ved 90?

Det var en kølig dag, og vi havde sørget for, at Mads – som arbejdede i svømmehallen, hvor løbeklubben havde lokaler og mulighed for omklædning – reserverede et omklædningsrum. Det kunne han sagtens gøre i al diskretion.

Vi skulle ud at løbe en tur de fleste af os fra den varme torsdag, men Mads og jeg havde nu ikke sagt, at der også var fællesbad. Pigerne – og Kim, som også var med – regnede med, at det var fællessauna sådan som vi jo plejede. Det ville de også være vilde med.

Foruden Mads, Kim og Niels-Peter – det er mig. Vi er fra 18 til 46 år, mens pigerne – Katrine, Anne og Helle – er fra 25 til knap 40. Pernille, som også var en af de modne og frække, havde desværre meldt afbud til dagens ”træning”, så lørdagsløbeturen med bad blev uden en af de modne kusser.

Så var det godt, at de unge var mindst lige så frække som de modne.

Vi mødtes fra morgenstunden, for denne lørdag ville der først blive aktivitet i halområdet om eftermiddagen. Og der var jo ingen grund til at rende ind i alt for mange, der så den skønsomme blanding af unge og gamle, mænd og kvinder, smutte ind i samme omklædningsrum.

Klokken otte til otte kilometer. Måske lidt langt for Helle og Anne, som var i den dårligste form, men de måtte hænge på og tænke på sauna-turen.

Mads og jeg tænkte på det, som de andre ikke vidste. Badet. Med mere. Med blandingen af ungt og gammel, glat og sort, langt og småt, tykt og tyndt og blødt og hårdt.

Seks skønne kroppe, der var fælles om nydelsen efter en løbetur.

Løbeturen var stille og rolig, og jeg fokuserede ikke så meget på de andres vrikkende numser og hoppende bryster. Jeg vidste jo, at jeg ville få dem at se, og efter turen for nylig, vidste jeg også, at de formentlig ikke bare ville sidde og holde herlighederne for dem selv.

Jeg havde en forventning om, at der skulle pilles og kneppes. Og det var der vist flere af de andre, der også havde. Katrine på 25 havde sagt til mig, at hun meget gerne ville ride mig, og Helle var frisk på at slikke Anne. Nu måtte vi se, hvor langt energien rakte.

Det skulle nok blive godt.

Unge Mads på 18 var sikkert fyrig nok til at overvinde den generthed, han havde haft lidt i begyndelsen sidste gang.

Vi løb om kap det sidste stykke hen til hallen. 500 meter for fuld damp. Det var godt at få pulsen op. Katrine var i rigtig god form, men jeg havde hele tiden styr på hende. Hun lå lige ved siden af mig, og jeg så hendes hoppende D-skåle under den sports-bh, som jeg snart skulle få at se. Det vidste jeg jo. Hun stønnede. Pustede. Hvis jeg ikke var så fokuseret på at komme først, ville jeg blive distraheret af at tænke på noget andet.

Jeg slog hende med tre meter. Havde overskud til mere, men det var nok. Hun slog mig i røven.

”Skiderik”, grinede hun.

Jeg kildede hende på maven. Uden på det tykke lag tøj. Vi væltede lidt rundt. Sådan havde vi ikke gjort før, men når man har været så tæt, som vi havde sidste gang i saunaen, gjorde et ikke noget at nive lidt maveskind. Der var steder på hendes krop, jeg hellere ville have fat i.

Kim og Mads spurtede, men Kim vandt. Det var ikke kun hans pik, der var større end Mads’. Det var konditionen også.

Et stykke væk kom Anne og Helle. To meget forskellige typer. Anne slank – Helle buttet. Men i samme kondition. De kunne godt trænge til noget mere træning, sagde jeg til de tre andre. De nikkede indforstået.

”Mon det er dusken der trækker dem ned i tempo”, grinede Mads.

”I så fald er det helt i orden. De duske skal ikke af,” tilføjede jeg hurtigt.

Katrine kiggede på mig med et grin.

”Der er ikke noget at sige til, at jeg er så hurtig.”

Hun trak ud i bukserne og kiggede ned på fissen. Det gjorde hun faktisk. Desværre stod jeg for langt fra til at få et kig. I den omgang.

Helle og Anne kom prustende og svedende hen til lygtepælen. De strak ud ved et bord, men det blev hurtigt koldt.

”Vi skal ind og have varmen,” sagde jeg. Anne nikkede veltilfreds.

”Uhmmm ja. Det var en dejlig saunatur sidst. Den tåler en gentagelse.” Hun blinkede til os andre.

Vi gik ind og Helle, Katrine og Anne spurgte, hvor de skulle klæde om. Det sædvanlige sted, hvor der så var en dør ind til fællessaunaen?

”Næ, vi har kun et omklædningsrum i dag. Så det bliver fællesbad – og fællessauna,” sagde jeg som det mest naturlige i verden.

Tøserne protesterede ikke. De fulgte efter os mænd, og vi mænd smed hurtigt tøjet. Ingen grund til at være genert. Pigerne stod og snørede deres sko op. Hvorfor gør kvinder sådan noget? Sikken perfektion.

Både Mads og min pik var ret lille på grund af kulden, og pigerne pegede og grinede. Lidt hånligt, men mest i sjov. Kim kunne de ikke grine af, for hans velvoksne dyr hang lige så dinglende og indbydende som altid. Hans 22 centimeter-kampklare pik viste aldrig svaghedstegn.

Hans var glat, mens Mads og min hang som en lille krøllet reje mellem den sorte kønsbehåring, vi var fælles om.

”Jeg tror, pigerne skal have buksevand.”

De tog andre var friske på et splitsekund. Jeg tog Anne, Mads greb Katrine og Kim fik fat i Helles store barm, røv og det løse.

De sprællede, men ikke for alvor. Min lille pik dinglede under Annes røv, som hun hang i mine arme de få skridt hen mod bruseren. Jeg åbnede for vandet med den ene hånd og satte hende ind under vandet. Desværre var det jo tempereret. Sådan er det i vore dage. Alt er automatisk.

De tre piger gispede alligevel lidt, da deres vinterløbetøj blev vædet af vandet.

Vi slap dem. De blev stående. Demonstrativt.

”Gå tre skridt tilbage og stil jer, drenge,” sagde Katrine, som havde initiativet. Vi gik tilbage og stod i vores nøgenhed – og vores smålighed for et par af vores vedkommende.

”Lad os så se om vi kan få gang i pikkene. I må ikke pille. Bare kigge på os tre, og så må vi se, hvem der er mand og hvem der er mus,” sagde Katrine drillende.

”Og så må vi piger afgøre, hvem der skal have hvilken belønning.”

Vi stod og tænkte vores – de tre fyre.

Jeg ville gerne komme til at pille lidt ved min pik, så den ikke så helt så forfrossen ud, men jeg måtte kigge på mens Katrine stod under den rindende bruser og trak sin langærmede tykke løbetrøje over hovedet. Hun kastede den hen foran vores fødder.

Hun havde t-shirt på under. Hvid. Helle lynede sin jakke op, men hun tog også sin langærmede trøje af i samme omgang. Hendes store E-skåle i sports-bhen – sort – væltede ud og man kunne se hendes mave der var poppet lidt op over de stramme tights. Man kunne ane en revne i de sorte tights, men vi vidste jo godt, at revne ikke skyldtes, at der var glat dernede.

Mads var jo ung, så hans pik var ved at komme sig. Kim stod bare med slap, lang pik, for han ville nok se mere inden det var tid til rejsning. Men tanken om Helles behårede kusse, som jeg havde været meget i nærkontakt med både i saunaen og for nogle år siden, fik blodet til at strømme ud mod min pik, så der kom lidt mere liv i den.

Helle stak en hånd ned i sine bukser mens vandet fossede ned over hendes barm. De to andre piger kiggede på hende. Katrine nussede også hendes bryst.

Min pik føltes stram fordi huden var kold, og jeg kunne ikke bare trække forhuden tilbage for at speede processen op.

Så blev det Annes tur. Hun trak sine strømper af og smed bare sine tights uden videre. Hendes røde løbejakke gik en anelse ned over de hvide trusser – måske Sloggi – som hun lidt overraskende havde på. Troede sådan nogle ville gnave i kusse-regionen?

Vandet havde vædet hendes hvide trusser, så det var let at se, at hun stadig havde dusken. Både den og hendes læber var tydeligt aftegnet på de drivvåde trusser, og så kom der galop i min pik.

Mads var heller ikke tilbageholdende. Blodet susede ud i hans pik, som ville blive 14-15 centimeter som min. Kim var lige ved at nusse sine boller, men Katrine løftede pegefingren.

Derefter smed hun sin t-shirt, og hun frigav også sine faste bryster i samme omgang. De brune brystvorter blev ramt af strålerne fra bruseren. Hun krammede sine bryster og slikkede sig om munden.

Vendte sig over mod Anne, som følte på Katrines. Kælede med hendes vorter. Vi vidste at Anne var bi. Havde godt nok kæreste på nu, men havde haft rigtige pigekærester tidligere i sit knap 30-årige liv. Så meget havde vi hørt til hende, selv om hun var ret ny i klubben.

Anne trak sin trøje af, så nu stod hun bare i de hvide trusser. Nu var dusken, revnen og ballerne synlige. Trusserne kunne næsten være hudfarvede. Det var så frækt. Jeg begyndte at tænke på, hvem der måtte kneppe Anne.

Stønnede lidt og havde lyst til at spille min pik. Men måtte jo ikke.

Helle kiggede over på de unge piger. Jeg vidste, at hun let blev liderlig, og så mistede hun tålmodigheden.

Derfor overraskede det i hvert fald ikke mig, at hun trak sine tights af og derefter smed de små, sorte trusser, hun havde haft under. Hendes sorte trekant dukkede frem bag det sorte stof. Som sædvanligt var hele hendes køn dækket af krøller.

Jeg tog fat om min næsten stive pik og trak i den, men Katrine gik resolut hen og tog min hånd. Fjernede den.

”Træk mine lange bukser af,” sagde hun. Jeg gjorde det hurtigt, uden at hendes trusser fulgte med. Hun havde også almindelige trusser på. Sært, tænkte jeg. De var lysegrønne. Flotte, lidt frække. Ingen blonder. Lige til at pille af på en hverdag foran dobbeltsengen.

Hun blinkede til mig og førte drillende en hånd ned over sin fisse.

”Hvor ser i flotte ud. Kim mangler lidt, men vi må se, hvad der sker, når pigerne hænger en af deres trusser over pikken. Jeg begynder med at vælge og derefter Helle og Anne. Den, der får vores trusse om pikken må kneppe os,” sagde Katrine som det mest naturlige i verden.

De slukkede for vandet. Det dryppede fra Helles dusk. Hendes trusser lå som de eneste på gulvet. Annes var på hendes slanke krop, men skjulte i realiteten intet, mens Katrine var nogetlunde tækkeligt klædt på. Selv om vi vidste, at der bag det grønne stof var en glatbarberet og stram fisse.

Katrine kiggede på os fyre. På vores pikke.

”Hrmmm” sagde hun og tog fat i siden af trusserne og trak ned. Hun bøjede sig mens hun trak, så vi måtte vente lidt på at se hendes fisse. Men da hun rejste sig, fik vi et kig til hele hendes nøgne, dejlige krop.

Kim smilede. Han håbede sikkert, at det var den gamle kneppekammerat, der ville vælge ham.

Jeg havde en anden mistanke, da Katrine med vrikkende røv og fisse gik de få skridt over mod pikparaden.

Hun kiggede lidt. Hængte så sine trusser om min pik, der stod strunk. Hun gav mig et kys.

”Jeg vil glæde mig til at få den genrejste pik,” sagde hun, satte sig på hug og gav den et hurtigt kys og en tur ind i munden. Nuldrede mine ligeledes behårede kugler. Vendte sig og gik.

Nu var det Helles tur. Hun vendte sig om og bøjede sig ned, så vi – helt tilfældigt, eller hvad?! – kunne se hendes behårede kusse bagfra. Da hun havde styr på trusserne, gik hun over og hængte dem på Mads’ unge pik.

”Jeg håber, du er frisk,” smilte hun og gav Mads et stort vådt kys på munden.

Anne så lidt betuttet ud. Sidste gang havde hun nydt Mads, men hun virkede lidt betænkelig ved Kims store kæp. Men der var intet at gøre. Hun trak trusserne ned, og de sjaskvåde Sloggier afslørede hendes våde fisse-krøller, der han ned under hendes læber. Helt ungt og naturligt.

Hun krammede sine bryster og krop lidt – æggende – og gik over og hængte de våde trusser på Kims store, tykke pik.

”Vær nu sød ved mig,” sagde hun næsten prinsesse-agtigt.

Katrine kiggede på sine medsøstre og på os.

”Ja, det er en bunden opgave. I skal kneppe os her i bruseren på samme måde alle tre. Vi skiftes til at bestemme, hvad I skal gøre. Os piger. Om vandet skal risle eller være slukket må I bestemme,” sagde Katrine og vendte sig om og strittede med røven. Hun holdt om håndtaget til vandet.

”Varm os op og knep os,” sagde hun kort.

Noget af en opgave måske, men vi stillede os hen bag de tre struttende fisser og kusser og kørte en hånd ned mellem deres ben. Der var frit valg i opvarmning, så jeg satte mig ned og stak tungen ind mellem Katrines baller. Mødte det glatte køn.

Kim så lidt misundeligt derned. Han var nok tændt på Anne, men glat kusse var hans hjemmebane.

Mads prøvede forsigtigt at mærke Helle bagpå, og det gav et ryk i hende, da hans fingre ramte hendes klit og kusse.

”Åhhhrr ja,” sagde hun. ”Knep mig, Mads. Jeg er så klar”.

Få sex i dag

Mads blev den første til at stikke sin pik ind, mens jeg sad i midten og suttede. Katrine var også ret våd. Jeg havde en mistanke om, at hun nød at få den ældste pik, og så vidste hun måske også, at jeg tændte på Annes og Helles kusseduske. Så dem skulle jeg ikke få.

Jeg rejste mig og min pik drejede i retning af mellemrummet mellem Katrines baller. Jeg stødte prøvende ind, og hun var både så klar og utålmodig, at hun greb fat i pikken mellem sine ben og førte den hen til indgangen. Hun stødte røven hårdt mod mig, så det gjorde lidt ondt, da jeg strøg op i hendes stramme fisse.

Til højre for mig var Kim kampklar men han varmede Anne meget op. Hun skulle ikke have ondt af at få en pik, som måske var lidt større end den, hun var vant til.

Efter få minutter stod vi alle tre og stødte på stribe. Katrine og Helle stønnede. De var tydeligvis mest vilde med den pik, de fik. Kim kørte koncentreret i Annes fisse, men det var mere en proces, hvor den tykke stav skulle massere hende. Hun stod dog også og spillede sin klit, og hun smilede. Heldigvis.

Vi satte tempo på, og for min skyld kunne vi godt få udløsning nu, men Katrine beordrede sutning.

Vi blev stående, og de tre piger tog ivrigt vores små og store pikke i munden. Nu var Anne i hopla. Hendes tunge spillede på Kims store pik, og hun trykkede ham både på kuglerne og ind under nosserne. Jeg så lidt misundeligt derover.

Kiggede ned på Katrines perfekte bryster og hendes spredte ben og brede fisse-revne, og mærkede hvordan hendes hænder malkede min pik og hendes varme tunge var overalt på hovedet.

Jeg spredte mine ben. Meget. Hun kiggede forvirret op. Jeg tog en af hendes hænder og satte den ind mod min røv. Lige ved hullet. Det forstod hun. Hendes dejlige kvindefingre nuldrede først hårene omkring indgangen, kildede min røv lidt, men hun formåede også at stikke en smule finger op i mig mens hun suttede.

Det var himmelsk.

Hvis hun havde givet flere centimeter, var jeg kommet i en eksplosion.

Katrine var lige så liderlig som Helle mens Anne stadig haltede lidt bagefter.

”Nu skal I lægge jer ned på det hårde og kolde flisegulv, og så skal vi nok ride jer så længe vi har lyst,” sagde Katrine. Vi gjorde som hun sagde.

Lagde os på række. Køligheden fra klinkerne forplantede sig heldigvis ikke til pikkene. De var stadig virile.

Katrine satte sig oven på mit ansigt, og hun kiggede på Anne og Helle, mens de gjorde det samme på Kim og Mads. Hun begyndte at ride sin fisse mod min mund, og jeg slikkede hendes klit og åbning så godt jeg kunne. Tænkte på om Mads og Kim blev kvalt af de store duske.

”Slik deres kroppe”, sagde Katrine, som grådigt slikkede alle mine kropshår. Det gik noget mere glat for Helle og Anne, for Mads havde kun store sorte totter omkring pikkens rod, mens Kim var helt glat.

Det var tydeligt for mig at mærke, at Katrine tændte på at sidde på en moden mand. Styre ham. Og styre de andre.

Hun sad tungt, næsten for tungt, på mit ansigt, og jeg tolkede det som en markant liderlighed. Jeg kiggede over på Annes og Helles åbne fisser og så hvordan de andre løberes tunger hang ud af deres mund. Ivrige efter at gøre deres job.

Katrine rejste sig op.

”Nu er der otte kilometers knep på tid. Hvem kommer først. Der må først spurtes til sidst,” sagde hun, løftede sin slubrende fisse fra mit ansigt, tændte bruseren, så det varme vand fossede ned over min pik-region. Resten af min krop lå uden for vandets stråler. De to andre kvinder kopierede frontløberens manøvrer, og de sænkede sig også ned over deres egen pikke, da Katrine satte sig på min.

Hun kørte rytmisk sin fisse ned over min pik, så mine kønshår omsluttede hendes revne kærligt.

Nød at se hvordan hun blev ”bedusket”.

Hun smilede, bøjede sig ned og kyssede mig. Sådan et kys der sagde ”ha, nu knepper jeg dig fordi jeg ikke under dig at du skal have Helle eller Anne”.

Katrine var en spinkel pige, men hun satte sin vægt i, så min pik blev masseret af hendes krop. Helle havde ingen problemer med at få Mads til at pumpe, sådan som hun sad og gyngede med mave, røv, kusse og bryster. Og Anne blev helt naturligt fyldt ud af Kims brede, mørke pik.

Helle klynkede og Mads gryntede, men Katrine sagde, at hvis de kom inden spurten blev de diskvalificeret.

Hun skulle nok give besked. Når spurten kom ind, så var der fri bane. Den første sperm vandt, men kvindelige orgasmer ville give bonuspoint. Hun skulle nok regne vinderparret ud.

Hun satte hænderne på mit behårede bryst så hendes D-bryster havde en skøn hældning. Havde lyst til at massere dem og kysse dem men måtte koncentrere mig om mit løb. Hun rejste sig lidt fra min lænd som en jockey, der rejser sig i sadlen. Snød hun? Pikken kørte ind og ud.

”Nu,” skreg Katrine. ”Der må spurtes. Jeg kigger på uret. I har et minut”.

Hun havde beholdt sit pulsur på, og hun kneppede mig mens hun noterede sig tiden.

”Kom så NP (mit kælenavn for Niels-Peter) knep min lille liderlige og stramme fisse og sperm op i mig. Vi skal vinde. Kom min hurtig-knepper.”

Hun var helt vild og hun rev mig nærmest i mine kropshår og slog mig lidt på hoften.

”Knep, knep, knep, knep”, skreg hun i modsætning til sine kønsfælles, der bare sad og var i koncentrerede ridt.

Katrine kom i en orgasme efter – måske 30 sekunder. Jeg spændte mine muskler i kampen for at vinde.

Mads brølede ved min venstre side, og hans ansigt fortrak sig i lyst, da han fyrede sin unge sperm op i Helles mørkhårede grotte.

I det samme var det Kim, der kom. Anne gispede, da hun mærkede de store, kraftige skud fra hans store pik. Han havde ikke bare den største pik, men også den største ladning.

Katrine kom i endnu en orgasme netop som jeg mærkede at spermen begyndte at rulle.

”Mååååååååååål,” sagde Katrine og hoppede af mig.

”Alle stopper,” og gjorde mine til at Anne og Helle skulle kravle af.

Spermen løb ud af Anne. Helle tog fat i en del af Mads ladning og smurte den ud i dusken… Lidt op ad maven. Noget sperm blev blandet med vand og løb ned mod risten.

Mads og Kim rejste sig op. Jeg gjorde mine til det samme, men Katrine sagde, jeg skulle ligge.

”Kom piger. Hjælp ham i mål.”

Jeg håbede at jeg ville få lidt af Anne, og det gjorde jeg også. Men ikke lige på den måde.

”Jeg sutter NP,” sagde Katrine. ”Og Helle du byder din spermede kusse til hans ansigt og tunge mens Anne får en finger op i ham. Spred benene søde,” kommanderede Katrine mens de to andre så nysgerrigt til. Det blev næsten lidt for frækt.

Det blev også hurtigt, for bare tanken om, at Anne stak en finger ind i mit følsomme hul, bragte mig tæt på orgasme. Og da hendes finger først borede sig op mens Katrine suttede mit pikhoved, kom jeg næsten før Helle begravede sin kusse over mit ansigt.

Anne fingerkneppede mig, Katrine slugte min sperm og Helle hvinede af seksuel fryd. Kim kiggede lidt undrende. Mads smilede.

Hvad Mads tænkte på, skulle vi nok få at vide en anden dag. For da vi gik i saunaen for at svede – ikke for at kneppe mere den dag – blev vi enige om, at Onsdags-motionisterens torsdags-sauna-badere, som vi jo var, måtte mødes nogle flere lørdage.

Til løb, bad, det løse – og de stramme.

Sex-spurten i brusebadet endte uafgjort, sagde Katrine, men hun tilføjede, at med den rette træning skulle vi nok komme i bedre form.

Det troede vi på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.