BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nikoline var en aktiv, ung kvinde. Hun svømmede, løb og holdt i det hele taget sin 30-årige, slanke krop i rigtig god form.

Det var altid rart at komme ud i skoven med løbeskoene på. Ikke kun for at få sved på panden, men også for at få renset ud i hjernen efter en dag på jobbet eller inden en festlig weekend med vennerne.

SEX I DAG?

Når hun løb der mellem bøgetræer og grønne blade, tænkte hun over, hvor tilfreds hun var med sin tilværelse. Hun havde været lidt lang tid om at gøre sit studium færdigt, men nu brugte hun sine sprog- og økonomi-færdigheder som sælger i et stort firma.

Lønnen var god, og karrieremulighederne var lovende.

Så var der lige privatlivet. Nikoline havde været single i et par år, og det med one night stands var ikke lige hende, så hun fik slet ikke så meget sex, som hendes krop ønskede. Hun var ret sulten lige hvad det angik. I hvert fald lige for tiden. Naturligvis kunne hun få, hvad hun ville – det vidste hun godt – men sådan var hun ikke skruet sammen.

Hendes sidste sex-partner hed Kim. Det var nogle måneder siden, de havde været sammen. Sammen så det gjorde noget.

Kim var en kammerat fra gamle dage, og de havde da rodet lidt rundt i perioder de seneste 10-12 år, når de ikke havde været i forhold med respektive kærester.

Nikoline drejede rundt om et hjørne og tog fat på endnu en lang strækning med fast skovsti under fødderne og forbipasserende træer til siderne.

Hun blev varm i kinderne. Og flere andre steder.

Det var ikke kun hendes krops hyppige pulsslag, der sendte de varmebølger gennem hendes krop. Det var også tanken om Kim, som var den seneste, hun havde haft sex med. Rigtig god sex. Men han var ikke kæreste-potentiale, og så var Nikoline sådan indrettet, at det ikke kunne være noget fast.

Dengang, de mødtes sidst, var tilfældigt i byen. Det var længe siden, men det var endt med skøn, skøn sex hjemme i hendes lejlighed. Mange timers knepperi, lidt søvn og så et afskeds-knald, inden Kim skulle hjem til sin kæreste.

Hun vidste ikke, han var i forhold. Men det havde han anstændigvis fortalt, inden han gik.

Det gjorde hende ikke noget. Han måtte selv rode med det, og den sex, han havde givet hende – og det var en del – var lige dejlig, uanset hans civile stand. Hun blandede sig ikke i andre folks moral, så længe, hun kunne se sig selv i spejlet.

Det kunne hun, og det var et kønt syn.

Hun så en smuk kvinde med blå øjne, lysebrun hud, en pæn lille næse og langt lyst hår. Hun var 172 centimeter høj, hendes 65 kilo sad perfekt, og det samme gjaldt hendes C-skåls-bryster.

Hendes hestehale svingede, og hendes skønne røv vuggede. Hun var klar over, at hun så godt ud, men lige nu – her i skoven en lørdag formiddag i juni – følte hun, at der manglede noget. Hun manglede noget pik, der kunne tilfredsstille hende.

200-300 meter fremmede dukkede en lille gruppe op. Det var også løbere – der var tre - men Nikoline kunne ikke se, om det var nogle, hun kendte. Ind imellem mødte hun naturligvis løbere her i skoven, og det var ofte kendte ansigter, hun hilste på – selv om hun ikke kendte folkene. Hun havde tit fantaseret om, hvordan det ville være at blive taget af sådan en gruppe mænd, der bare ikke kunne lade være med at blive fristet af en ung, attraktiv kvinde.

Det var også en af de tanker, der kunne sende små, liderlige stød igennem hendes krop.

Det gav et særligt sæt i Nikoline, da hun så, at den ene løber var Kim.

Hun havde hverken set ham eller kommunikeret med ham siden den nat og formiddag, da han fyldte både hendes krop og sind. Kim var 190 centimeter høj, vejede omkring 80 kilo og var muskuløs og velproportioneret. Han var skaldet og hårløs i det hele taget, og han havde en passende, omskåret pik.

Den havde været kilde til stor nydelse for Nikoline i tidens løb. De havde jo været sammen nogle gange, og de havde prøvet det meste med hinanden. Korte, knaldende møder med ujævne mellemrum.

Kim havde en tatovering på den ene overarm og en tatovering på ryggen. Det var også frækt, syntes Nikoline, uden at hun dog havde hæftet sig ved, hvilke motiver, den tidligere soldat havde. Nu var han pædagog og arbejdede med utilpassede unge, men i sengen kunne han være både blid – og meget barsk.

Et smil bredte sig over Nikolines ansigt, og Kim var nu kommet så tæt på, at han gengældte smilet.

Han stoppede op.

Det gjorde hans følgesvende også. Nikoline kendte dem ikke, men der var både en ung fyr og en mand, der så ud til at være lidt ældre end Kim.

"Hej Line," sagde Kim. "Line" var hans kælenavn til hende.

"Det er alt for længe siden, men rart at se dig. Jeg kan se, du trænger til at få pulsen op. Løb du hellere med mig....eller efter mig. Hvis du kan fange mig," grinede Kim.

Han sagde til Jens og Niklas – det var de navne, han brugte over for sine kammerater – at nu var den fælles løbetur færdig for i dag, for han ville ud at træne "Line". Så vendte han om og stak i en spurt.

Nikoline overvejede et kort øjeblik, hvad hun skulle gøre, men hendes tanker i minutterne op til det overraskende møde, levnede ikke rigtigt alternativer. Hun satte efter Kim, selv om hun ikke nåede at tænke over, hvilket mål, hun jagtede.

Han slækkede på hastigheden, så hun også kunne være med, for hun ville jo gerne have en lille sludder med ham. Lige finde ud af, hvordan det gik ham. Og kæresten. Og det hele. Bare for gammelt venskabs skyld.

"Til højre her," sagde Kim, og han tog lige fat i Nikolines højre arm for at være sikker på, at hun svingede med.

"Men det er da en omvej," indvendte Nikoline. "Jeg skal altså ikke ud at løbe mere end de otte-ti kilometer, jeg plejer, Kim," sagde hun.

"Hvem siger, vi skal løbe," sagde Kim, satte kursen et sted hen i skoven, hvor Nikoline ikke plejede at færdes.

Deres fælles løbetur førte dem frem til en lysning midt i skoven, hvor der var et par borde- og bænkesæt.

Kim stoppede op. Han tog fat i Nikoline og pressede hendes krop ind til sin. Og hendes mund ind mod sin. Hans kraftige tunge overrumplede hende så meget, at hun forsøgte at trække sig væk. Hun vidste ikke, hvad hun havde forventet, men ikke det her. Det var for pludseligt. For mærkeligt trods alt.

Men Kim holdt hende fast.

"Mmmmmaad mæærrreee," sagde Nikoline og strittede imod så godt hun kunne, men Kim lod ikke være, og hun vidste godt, at hun intet kunne stille op mod hans høje, kraftfulde krop. Lige så skønt det havde været, når han i tidens løb har kneppet hende igennem med stiv pik og stor ihærdighed, lige så magtesløs følte hun sig nu.

Kim ragede på hendes krop. Hun hende på brysterne, forsøgte at famle hendes løbe-t-shirt op og rodede rundt nede ved skridtet i hendes trekvart-lange løbetights. Han fjernede sin mund, men forventede næppe, at hun ville skrige op.

Han holdt hende stadig fast.

"Jeg har bare tænkt sådan på dig, Line. Jeg har været så tæt på at ringe til dig så mange gange, og når jeg har ligget og kneppet kæresten, er det dig, jeg har forestillet mig. Når jeg har fået hendes nej til at trænge ind i hendes bagerste hul, har jeg fantaseret om, at det var dig, der bare lod mig, og når hun har følt væmmelse ved at have min pik i munden, når jeg spermer, har jeg håbet på, at det var din mund, der omsluttede mit pikhoved – og ikke slap," sagde han hurtigt.

Kims øjne skinnede af liderlighed, og et hurtigt blik ned mod hans bukser viste Nikoline, at hans tykke pik – som vel var omkring 20 centimeter lang – havde en vis kampgejst.

Kim var en handlingens mand, og selv om han godt kunne ligge i ske en hel nat, var han lige så meget typen, der tændte på at tage, hvad han havde lyst til. På det punkt passede Nikoline og han godt sammen.

Han trak sine løbetights ned, og hans pik – fuldstændig glatbarberet – sprang ud og frem. Det nøgne pikhoved gav et stik af fryd i Nikoline. Hun havde lyst til at gå ned i knæ og tage den i munden, men hun vidste, at han ikke var indstillet på den type sex.

"Vend dig om. Hen til bænken. Buk dig frem," kommanderede Kim, og mens hun lidt forskræmt fulgte hans ordre, blev hendes fisse i lyntempo vædet af safter.

Liderligheden strømmede ud i alle afkroge af hendes krop, og hvor det før var løbet, der gjorde hende stakåndet, var det nu udsigten til at blive brugt af den høje, stærke mand.

Han trak hendes bukser brutalt af hende og skubbede en hånd op på hendes ryg under den røde t-shirt. Han ramte kanten på hendes sports-bh, men han var ikke interesseret i at blotte hendes overkrop.

Det var hendes fisse, der var genstanden for ham og målet for hans begær og alt det andet, der følger med.

Hendes runde baller strittede bagud. Hvis Kim ellers havde vist den opmærksomhed, kunne han have set en næsten glatbarberet fisse, som bare havde en tynd stribe af trimmede hår over revnen. De var svære at se, de lyse hår mod den brune hud, men de kunne mærkes. Med fingre eller tunge.

Det vidste Kim naturligvis også, så hvorfor skulle han tage helt opvarmningsrunden? Han ville meget hellere starte på opløbstrækningen.

Den tur begyndte med en 20 centimeter tyk pik, der blev trykket ind mellem Nikolines baller. Pikken forsvandt – en anelse for hårdt – op mellem hendes ben, og selv om hun var våd, var der lidt smerte forbundet med det pludselige og permanente stød, Kim satte ind med dybden af hendes fisse som mål.

Hun vred sig og stønnede. Mest af vellyst, og da han først var i bund kunne hun ikke lade være med at kneppe imod. Kim begyndte også på sine kraftige stød. Hans ene hånd på en balle, og den anden hånd oppe under hendes t-shirt. Nikolines bryster gyngede under hende, og hendes lange hestehale hang ned på venstre side af hendes hals, og den også bevægede sig i takt med Kims kørsel ind og ud.

Tempoet blev hurtigt sat i vejret, og Nikoline frydede sig. Hun kiggede bare frem mod et punkt lige mellem to af de mange træer, der omkransede denne lille plet, som sikkert var genstand for madpakke-spisning og børnetummel under normale omstændigheder. Nu var det en mand, der stillede sin seksuelle sult ved at tumle med en kvinde.

Nikoline kunne ikke ane, at Kim samtidig med sine permanente stød fik løsnet sin telefon, der sad fastspændt i en holder omkring venstre overarm. Han fik helt umærkeligt skrevet en kort sms, inden begge hans hænder igen kærtegnede Nikolines krop.

Han trak sig ud. Blev stående.

"Vend dig om og sut min pik", beordrede Kim. Nikoline gjorde, som han sagde.

"Tag først dit tøj af. Det hele. Også sko og strømper," sagde Kim, og Nikoline trak tøvende sin t-shirt over hovedet. Hun afslørede den sorte sports-bh, og hun smed sine sko og trådte ud af løbebukserne. Da hun bøjede sig ned og kiggede ind mod sin revne med de små finde kønshår, tænkte hun på, hvad næste rundt mon ville blive.

Hendes bare fødder stod snart plantet mod den kølige jord, og hun smed sin top. Nu var hun helt nøgen.

"Sut min pik", sagde Kim uden at rokke sig.

Nikoline satte sig på hug, og Kim kunne sagtens se, hvordan hendes fisse blev spredt helt ud.

Hun kælede med hans pik, der duftede af hendes safter. Hun nussede hans glatbarberede kugler, og hun kyssede området omkring roden af pikken mens hun gned det omskårne organ.

"Sut mig," gentog Kim, og Nikoline tog pikken i munden. Selv om han spillede hård – også i munden – kunne hverken han eller hende formentlig skjule, at de nød den pludselige samkvem deres tilfældige møde i skoven havde udløst. Hvis det ikke havde været fordi, Kim ikke brød sig om det her i denne dominerende situation, havde Nikoline leget med sin fisse mens hun slikkede ham. Men hun måtte hellere spille med.

"Sut mig hårdere", sagde Kim og begyndte at mundkneppe hende.

Hans pik kom helt om bag i hendes mund, så hun måtte lige få styr på den for ikke at få brækfornemmelser. Nu var der god brug for at kunne styre Kims pik med begge hænder, og hun tænkte ikke længere på selvtilfredsstillelsen.

"Jeg kan se, hvor liderlig du er," sagde Kim og kiggede ned på Nikolines store blå øjne. Hun nikkede.

Mens hun suttede videre trådte Kim ud af sine sko, fik også smidt bukserne og krængede sin t-shirt over hovedet. Han beholdt strømperne på, og han trak pikken til sig.

Uden et ord lagde han sig op på det ene af de to solide borde- og bænkesæt, der var skåret ud af lærketræs-planker. Han lagde sig på ryggen, så der var ingen tvivl om, hvilken stilling, Nikoline skulle indtage.

Hun kravlede op på bordet, kunne ikke dy sig for at kysse ham dybt, og heldigvis gengældte han hendes kys.

Det var varmt selv her i den skyggefulde skov, og mens hun placerede sine hænder på hans brystkasse, svingede hun det ene ben over ham og placerede sin åbne fisse over den strittende pik.

Nu var det hendes tur til at sætte sig pludseligt ned. Til at overrumple. Heldigvis ramte hans pik hende perfekt, men det gav alligevel et gib i Kim, da hendes krop bankede helt ned over hans pik og blidt maste hans nosser.

Hun fortsatte med at kneppe.

Kørte op og ned, red lidt frem og tilbage. Lukkede øjnene og roterede med sit underliv. Kims nøgne krop mod hendes næsten lige så nøgne – og næsten lige så glatte – krop. Kun den lille hårstribe adskilte deres udseende. Og naturligvis hendes frodige, hoppende bryster og den pik, der var dybt begravet i hende.

Nikoline var travlt optaget af at bruge sine lårmuskler til at kværne op og ned på Kims krop, men hun hørte en gren knække, og hun reagerede.

Hun vendte sig om, og straks hun så de to mænd, der stod 15 meter væk, genkendte hun dem som Kims løbekammerater.

Kim var hurtig. Selv om Nikoline var på vej til at hoppe af, sagde han, at hun skulle kneppe videre.

"Du skal bare koncentrere dig om mig. Knep min pik," sagde han, og hun var ret sikker på, at Kim godt var klar over, at det her ville ske.

Hun anede ikke hvorfor, men selv om det var lidt vildt at sidde med røven til to fremmede mænd, mens ens fisse blev spiddet af en pik, så tændte det hende også.

Det skulle blive værre endnu, men så langt rakte Nikolines fantasi trods alt ikke.

Hun skulle til at vende sit ansigt om, men Kim sagde hårdt og bestemt, at hun skulle holde fokus. Det gentog han, da hun pludselig mærkede endnu et sæt hænder – lidt kolde – der tog fat omkring hendes mave og senere brysterne bagfra. Og – sådan som hun fornemmede det – en ekstra hånd, der var på hendes baller, og som også kørte en finger eller to ind mellem hendes baller, så de ramte hendes fisse og Kims arbejdende pik.

Det svimlede for hende, og mens hun red Kim vildere og vildere, forsvandt de ekstra hænder. Hun så først hænderne – og resten af de to mænd – da Kim sagde, at hun skulle standse. Han skubbede hende af, og da hun vendte sig rundt, stod mændene halvnøgne. De havde blottet deres underliv, men var stadig klædt i deres løbetrøjer.

Få sex i dag

Den ene mand - det var vist ham, der hed Jens - var vel omkring 35 år, han var lige så høj som Kim, men han var lidt kraftigere uden på nogen måde at veje for meget. Han havde en ret stor pik mellem sine ben. Lemmet var erigeret – og stort.

Den unge fyr, Niklas, kunne godt gå for at være i starten af tyverne, og hans pik var meget mindre. I modsætning til Jens' pik, der også var glatbarbereret, havde Niklas en tæt sort behåring omkring sin pik. Nikoline noterede sig det hele mens hun ventede på nye beskeder.

"Jeg kan godt huske, hvor god du var til anal-sex, "Line," og det er virkelig noget, jeg savner," begyndte Kim.

Nikoline begyndte at protestere. Det var noget meget privat noget, og nu stod hun her – i en skov – med to helt fremmede mænd. Og så ville Kim op i hende på den måde.

"Sæt dig op på bordet, Jens, og når Line så bukker sig ned og sutter sin pik, så kan Niklas begynde at slikke hendes bagerste hul," lød instruksen fra Kim, som overvågede, at de indtog deres stillinger.

De gjorde, som han sagde, og selv om det måske var lidt svært for den unge fyr, så var det alligevel en liderlig godbid for ham, da han kunne tage fat om Nikolines baller og sætte sin tunge mod hendes røvhul.

"Gnid bare hendes fisse," sagde Kim, og efter at Nikoline havde vredet sig lidt og stønnet højt af velvære, tog Kim stille hendes hoved og skubbede det ned mod den store pik, som Jens sad og viste frem.

Nikoline tog pikken i munden. Uden de store dikkedarer. Det overraskede Kim lidt, at der ikke var anelsen af modstand hos hende. Han vidste jo godt, hvordan hun – trods alt – havde det med sex. At hun var vild, men at der også var grænser for, hvor kinky hun var. Det havde hun i hvert fald fortalt under deres skiftende møder i skiftende stillinger.

Kim stod og betragtede sit værk. Fik lige skubbet telefonen helt på plads i den holder, der nu lå på bænken. Ombestemte sig og tog telefonen ud, åbnede kamera-ikonet, skiftede over på VIDEO og begyndte med et "kling" at optage.

Alle tre aktører så det ud ad øjenkrogen, men ingen reagerede.

Kim førte kameratet tæt på Nikolines ansigt og mund og Jens pik, og langsomt panorerede efter et stykke tid ned under Nikolines mave, så hendes gyngende bryster blev fanget af linsen. Han bøjede sig lidt ind under hende, og selv om lyset måske ikke var godt nok, fik han fanget hendes fisse forfra mens den blev bearbejdet af Niklas fingre, der ivrigt arbejdede bagfra.

Han sluttede kamera-turen af med at se Niklas' tunge presse mod Nikolines hul. I det samme bad hun om finger, så i det "take" fik Kim også med, at Niklas pressede en finger inden for i Nikolines numse.

Hun stønnede højt, og hendes vellyst forplantede sig til Jens, som fik en ekstra eksklusiv behandling af den liderlige kvinde, som nu var kommet i stødet.

Kim filmede, hvordan unge Niklas dels gav Nikoline først én og kort tid efter to fingre, samtidig med, at han onanerede sig selv, så safterne begyndte at dryppe fra hans pik. Det var sikkert første gang, han havde oplevet sådan noget, men Kim ville have, at han skulle have sin fuldstændige debut.

Det passede godt med, at Niklas' pik ikke var specielt stor.

Kim stoppede kameraet – noget privat skulle der jo være – og satte sig op på bænken ved siden af Jens. Nu var der to pikke, Nikoline kunne sutte, og det gjorde hun. De to løbekammerater var nu fælles om en helt ny aktivitet, og heldigvis var Niklas også blevet selvkørende. Derfor tøvede han ikke, da Nikoline i en tåget snak af liderlighed bad om, at han stak sin pik ind i hendes røv.

"Bol mig i røven...men lidt forsigtigt" sagde hun, inden hun fortsatte sit slikkeri.

Men selv en vildpasse kan ikke passe sit slikkejob, når hun for første gang i flere måneder bliver fyldt ud deromme, så da Niklas stak pikken mod hendes røvhul og – lettere tøvende – prøvede at køre pikken derinde, måtte hun standse op og koncentrere sig om at mærke, hvordan det gik.

"Gå om og se, hvordan det går," sagde hun til Kim, som – lige som havde det været en bil, der var oppe på værksteds-rampen – som en garvet mekaniker gik om for at se, om støddæmperne fungerede som de skulle.

De gjorde de. Der kom hurtigt gang i nogle dæmpede stød, for det var en hård begyndelse for Niklas.

Nikoline afslørede, at hun var varmet godt op, og så havde hun jo prøvet det før. Også med Kims noget større støder. Han nød sit værk, gjorde Kim, at Nikoline nu blev kneppet af en fyr, suttede en anden og snart skulle have en tredje.

"Læg dig op på bordet, Jens...og Line... du kender jo turen," sagde Kim, og det var indgangsreplikken til, at hun skulle placere Jens' glatbarberede, tykke pik ud for den piktrængende fisse.

Hun var så våd og liderlig, at selv den mandepik, der var noget større end det, hun plejede at få – hvis man da kunne tale om plejer med hendes lidt periodevise sexliv – uden besvær gled op og begyndte at tilfredsstille hende.

Niklas, der var smuttet ud fra hendes bagerste hul, vendte også tilbage, og kombinationen af en stor og en lidt mindre pik i hendes to huller gav en fantastisk vellyst.

Kim stod igen og betragtede sit værk, inden han satte sig på knæ oven over Jens ansigt. Det var dog ikke en invitation til, at Jens skulle slikke Kim – trods alt ikke – men Nikoline var også i perfekt afstand til at servicere hans pik en gang til, så mens Jens koncentrere sig om at støde sin pik op i Nikoline uden at forhindre Niklas i at få den rette vinkel i forhold til hendes røv, blev Kim suttet endnu engang.

Den lange periode med liderlig opbygning havde sat sine spor. Kim var spændt. Han var jo kun en mand, og selv om han havde været med til lidt af hvert i tidens løb – det var ikke første gang, at han var med i flerkant om en kvinde – var det noget helt specielt at se denne skønne, frække kvinde blive kneppet på denne måde.

Kim var nok en gavmild mand, men han vidste også, hvad han ville, så da han kravlede ned fra bordet var det for at gå om og tage Niklas plads ved Nikolines velsmurte røvhul.

"Jeg tror, Line gerne vil have din sperm i ansigtet," sagde Kim, og mens han forsigtigt styrede sin større pik ind i hende, stillede Niklas sig helt ugenert op på bordet – igen over Jens, som nu havde udsigt til et sæt nye nosser – og begyndte at spille sin pik.

Jens stønnede og stødte, og selv om det var et kondistærkt firkløver, stod det klart som en knejsende pik, at denne sex-akt ikke kunne trækkes ud i det uendelige.

Niklas kunne slet ikke styre sig, og han kom pludseligt og eksplosivt. Hans sperm-sprøjt ramte Nikoline i hår og ansigt, og snart var hendes hestehale, hendes søde næse og hendes søde mund dryppende af sperm. Selv ved hendes blå øjne glinsede de hvide safter.

Hun slikkede sig om munden men fortsatte sin koncentrerede deltagelse i knepperiet.

Niklas sad lidt fraværende og så på det, der udspillede sig foran ham, men Nikoline sagde bestemt, at han skulle sætte sig ind under hende, så han kunne slikke hende klit hårdt. Hun ville have orgasme snart.

Den unge løber fik sat sin bare røv ned på jorden i tilpas slikke-afstand fra den næsten hårløse revne og Kims ben, der bevægede sig i takt med, at han stødte ind i Anal-Nikoline, og Niklas fandt også stort behag i at sutte på hendes hårde klit og mærke hendes hår-stribe mod tungen.

Hans sperm dryppede fra hendes ansigt, og hun sagde, at nu skulle de andre snart levere.

Jens ventede ikke længe, inden han med et brøl som et af skovens store dyr sendte sin ladning dybt, dybt op i Nikolines fisse. Med næsten perfekt præcision kom Kim i hendes røv, og selv om han var konkurrence-menneske, gjorde det ikke noget, at han ikke kom først lige i denne omgang.

De to afleveringer kombineret med Niklas tunge-arbejde afsluttede kvartettens arbejde med den tredje orgasme på stribe – og fjerde i alt.

Alle var i mål.

Jens trak sig ud. Kim gjorde det samme. Niklas krøb frem fra sit fisse-skjul. De smilede. Ikke forlegent. Bare lystigt.

Nikoline så lidt komisk ud med alle de safter, der løb ned fra hendes ansigt, men Kim var generøs nok til at række hende sin t-shirt. Niklas havde jo sin på, og man kan godt dele lidt med sine kneppe-venner.

Nikoline tørrede sig. Først ansigtet. Grundigt. Så ned mellem benene, hvor de andre mænds sperm dryppede fra de to huller. Hun pressede Kims t-shirt mod både fisse og røv, og da hun gav ham den igen var der fyldt med mørke plamager.

Nikoline kravlede ned fra bordet og stod nøgen foran de tre mænd. Hun gøs en smule. Samlede sit lidt fugtige løbetøj sammen og begyndte at tage det på. Kim, Jens og Niklas tog også deres tøj.

Et stykke derfra lød der stønnen. Det var en mand, der stod med sine cowboy-bukser nede ved knæene. Den midaldrende mand havde set det hele, og han havde set nok til at sprøjte sin sperm ned mellem skovbundens blomster og anden vegetation.

Nikoline og Co. var ikke klar over, at de havde haft tilskuere. Desværre. Det havde de absolut ikke haft noget imod, men den midaldrende onanist genkendte to af mændene, så det var ikke sidste gang, at de mødtes under disse omstændigheder i skoven.

Nikoline, Niklas, Kim og Jens løb hjem. Tilbage til deres cykler og biler.

Nikoline skulle i byen med veninderne om aftenen. Hun var helt afslappet – og ikke sex-sulten – da hun hyggede sig til langt ud på natten med drinks og dans. Og ikke mere.

Kim tog hjem til sin kæreste og dyrkede en masse sex med friske billeder på den fantasi-fantastiske nethinde.

Han kunne klare sig et stykke tid efter den oplevelse i skoven en solskins-lørdag, men det var ikke sidste gang, at han var utro med Nikoline – og flere andre – på den måde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.