Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Camilla var sådan en sød pige. En klog pige. En pige på 29, der bare havde styr på sin karriere og sit privatliv. Hun var biologi-uddannet og forsker i et medicinal-firma, og hun boede sammen med sin skønne kæreste på 34. Han havde også et vellønnet job.

Der manglede ikke noget i den store ejerlejlighed midt i København.

SEX I DAG?

Men inden under den velproportionerede facade – dog med en lidt bred og fyldig røv – brændte en flamme, der var lige så glødende som Camillas gnistrende hår.

Storbykvinden med det lange, røde hår, de faste bryster og de store, sorte, moderne briller, fantaserede om at gøre noget, som hun ikke havde prøvet siden hun var 17. Og ikke sådan havde prøvet på den måde, hun gerne ville.

Slet ikke prøvet faktisk.

Camilla drømte om en ung fyr. 15 år, naturligvis – mindst – men han behøvede ikke at være ret meget ældre. Han skulle bare være mand nok til at tage hende. Bruge hende. Udnytte hendes dirrende krop.

Den unge kvinde var krævende. Det kunne hun i hvert fald være. Hun lagde lidt bånd på sig, når hun var sammen med sin kæreste, der var sådan til gennemsnits-sex, men hun elskede ham, og det tilfredsstillede hende.

Ind imellem – et par gange om året – fik hun afløb for sine seksuelle fantasier, når hun besøgte en sexklub, der lå langt uden for København. Her blev hun udsat for de lidt mere ekstreme sex-fantasier, der brændte og dampede inden i hende.

Men en af de voldsomste fantasier kunne sex-klubben ikke klare, for fyrene, der kom der, var typisk fra midt i 20erne. Det var alt for gammelt til hende, når hun rigtigt skulle være vild.

Camilla ville prøve dem unge, men det var lettere som fræk tanke end som fuldført handling.

Når hendes kæreste var bortrejst et par dage ad gangen, opsøgte hun chatsider og søgte efter unge mænd. Hun havde oprettet sig på Scor, hvor hun klart gav udtryk for, hvad hun jagtede, men der var jo ikke ret mange unge fyre de steder.

Rigtig mange udgav sig for at være det, men Camilla var ikke klog – og kvinde – for ingenting. Hun kunne sagtens gennemskue de liderlige handyr, som ofte var 30, 40 eller 50 år, men som gerne udgav sig for at være yngre i jagten på et godt knald.

Det ville jo ikke være et problem med modne mænd, hvis hun fik lejlighed til at møde dem og se dem an, inden de skulle tage hende lige på den måde, de havde lyst. Men den chance fik hun ikke. Det var netop den mest pirrende del af forestillingen, at hun aldrig ville komme til at se den unge, fyrige fyr, der skulle tage hende alle de steder, hvor hun – og forhåbentlig også han – havde lyst. Selv havde hun ikke de store begrænsninger.

Jo, i den dyre elevations-dobbeltseng med kæresten var de seksuelle udskejelser ikke større end hos gennemsnits-danskeren. Men i sexklubben tog hun gavmildt imod alt det, som mændene ville. Og det var heldigvis ikke så lidt.

Hun havde grænser, der blev nået langt inden det begyndte at gøre mere end små-ondt, men normalt var hun godt tilfreds med bare at blive udforsket i alle ender og kanter af mændene.

Den tilfredsstillelse ville hun opleve hjemme i sin egen lejlighed. En mørk aften med slukket lys og med en ung mand, der bare kom ind og kneppede hende. Han skulle ikke se hende, og hun ikke ham. De skulle bare tilfredsstille hinanden.

Hun lagde ikke skjul på sin lyst, når hun opsøgte de mænd – eller drenge – som måske kunne være i målgruppen. Hun ledte efter dem alle vegne. På alle chatrum.

Hos bi-fyrene, hos de helt unge, på fantasi-chatten og selv blandt de kristne chattere. Hun var ligeglad med, hvilken baggrund de havde, bare de ikke havde alt for mange år på bagen, og bare de var klar til at hoppe på hende.

De skulle være unge, men udviklede.

De behøvede ikke at være sex-stjerner, men de skulle være klar til at give hende en oplevelse, og de skulle ikke standse på et kvarter.

"De" var i virkeligheden kun en. Det måtte række i første omgang, men hun ledte længe, og hun ledte blandt mange kandidater uden at finde nogle. De fleste var som nævnt ældre mænd, og hvis hun en sjælden gang havde på fornemmelsen, at det var en ung fyr, blev de lidt skræmte, når de fandt ud af, hvad de skulle dukke op for at præstere.

Er unge mænd mørkerædde? Hun lo for sig selv.

Det er ikke altid til at se på folk, hvad de rummer.

Hvis hendes venner og kolleger fandt ud af, hvilke lyster og hvilket biologisk sprængstof, der var under Camillas ydre, ville de blive chokerede. Hun blev anset som en sød, men også en supernørdet, klog kvinde, og i tidens løb var nogle da blevet overrasket, når hun sagde, at hun skam havde en kæreste.

Mange gik rundt med den fordom, at hun kun tænkte på sit laboratorium. Ikke på sin kødelige lyst.

Hun var glad for at arbejde blandt forsker-kolleger og kolber, men hun var også mere end glad for at have en pik mellem hænderne. Og mange andre steder.

Hun havde ikke kun et teoretisk kendskab til, hvordan den menneskelige krop fungerer, og hvad den rummer.

En aften var der bid.

Det tog lang tid, men Camillas snusfornuft, 6. sans og kvindelige intuition sagde hende, at hun havde fundet den rette. Ja, hendes liderlighed bidrog også med opfattelsen til, at nu skulle der snart sket noget på denne front.

Hun havde fundet Mikael. Han var 17 år, og hun fandt ud af, at han på trods af sin alder og sin udvikling ikke havde den helt vilde seksuelle erfaring. Hun ville gerne have en ung fyr, der havde en god pik, men den skulle ikke have været så mange steder henne, at hendes huller var bare endnu tre i rækken.

Hun ville ikke se Mikael. Men hun ville gerne høre, at han var 180 centimeter høj, lidt spinkel – bare ikke for spinkel dernede – at han kun havde kønshår omkring pikken men ellers ikke var behåret.

Han skulle have en skøn, ung krop.

Camilla var 170 centimeter høj, 70 kilo cirka, pæne runde bryster og en trimmet kønsbehåring, der naturligvis matchede hendes lange røde manke. Synd for Mikael at han slet ikke kom til at se hendes fissehår. De havde tændt en del mænd i tidens løb. Rødhårede piger kan få det værste op i mændene. På den gode måde. Og så falder der noget af til pigerne, som også får noget af det bedste op i sig.

Mikael boede heldigvis i København. Han boede hjemme, og han kunne vist godt komme hjemmefra to dage senere først på aftenen. Det var vinter, og det blev tidligt mørkt, så han kunne nå at kneppe hende i timevis – håbede hun – uden at det gik ud over hendes helt normale forskerjob dagen efter.

Det var godt hun ikke levede sådan et dobbeltliv så tid. Det ville blive alt for hårdt, hvis hun skulle snige sig til kinky, langvarige sexoplevelser ved siden af parforhold og job. Ikke hårdt på den kropslige måde, for hun ville nyde hver et stød og hvert et sprøjt, men hårdt at skulle være to steder på en gang og holde sådan et set-up kørende.

Man måtte bringe nogle ofre, når man så gerne ville være succesfuld karrierekvinde og kommende mor.

Kommende mor? Ja, tanken var hende ikke fremmed, og hendes kæreste ville også gerne. Faktisk havde hun smidt p-pillerne, og de havde gjort det naturligt et par måneder. Men tanken om at blive bollet med barn af en ung fremmed fyr, tændte en ekstra gnist i hende. Det kildede voldsomt i hendes underliv.

Hendes seksuelle udskejelser stod nærmest i kø: At blive kneppet af en ung fyr i mørke, alle steder – og måske med en graviditet til følge.

Hun havde ægløsning i disse dage, så chancen var størst netop på dette tidspunkt. Kæresten skulle nok komme på hende de kommende dage, så hvis hun blev gravid, så kunne faren jo være både kæresten og Mikael. Hvis han altså kom, Mikael.

Kom op til hendes lejlighed, hvor hun lå nøgen på sengen, og hvor han bare havde fået besked på at kneppe hende. Intet forspil. Bare ind med pikken.

Camilla var ikke dum, så hun havde sagt til en god veninde, om hun ikke ville kigge forbi til en tår aften-te klokken ni.

Mikael skulle komme klokken 17, og lige som ved hans ankomst, skulle veninden bare gå ind. Døren ville stå åben, og hvis Camilla ikke var der, skulle veninden sørge for at få fat i hende. Uanset hvad.

Hun kunne ikke sige mere, men hvis Mikael viste sig at være et voldeligt sexmonster, ville hun ikke give ham for lang tid til at skaffe sig et forspring med sin fange.

Camilla lagde også en jernstang under sengen. For alle tilfældes skyld.

Hun stolede nu på Mikael. Han virkede oprigtig, selv om de aldrig havde andet end chattet.

Han var sød på den uskyldige måde, men også klar på den erfarne måde. Han vidste, hvad hun ønskede, og hun håbede, han vidste, hvad han selv ville. Sådan et tilbud ville han næppe få særligt tit.

Camilla havde været i bad og lagde sig med fuldstændigt nedrullede mørklægningsgardiner i sengen halv fem. Mikael skulle komme klokken 17. Hun lå helt nøgen oven på dynen i det lune soveværelse.

Hun havde sagt til Mikael, hvordan han skulle finde frem til den lille, lystige kvinde, der formentlig ville ligge klar til ham. Til fri afbenyttelse.

Brillerne havde hun stadig på. Og håret var også sat op. Hun ville bare være en lille super-nørd, der lå nøgen og liderlig, og som ville have en ung, fremmed pik. Som ville udleve sin perverse fantasi om at blive kneppet af en ung mand, som hun aldrig havde set, og som hun aldrig skulle se igen.

Hendes tanker kredsede om, hvad der skulle ske, men det var ikke usikkerhed eller frygt, der bredte sig i hendes krop.

Det var lyst.

Hun pillede ikke ved sin lidt blege krop, men hendes lyserøde brystvorter rejste sig, og neden for den trimmede dusk piblede fugten ud af kussen. Hun tænkte på, hvad Mikael ville gøre.

Han havde fået at vide, at hun ville have ham i kussen først, og han vidste, at der ikke skulle bruges kondom. Hun havde styr på det, og han var helt klar. Hun ville have hans sperm – den store portion, så der var størst mulig chance for fuld gevinst ved eventyret.

En orgasme skyllede gennem hendes krop.

Camilla lå og rystede med hænderne ud til siden. Hun nød stødene gennem sin krop, og hun glædede sig endnu mere til det mørke møde med Mikael.

Hun måtte have blundet et øjeblik.

Hun vågnede, da en dør gik. Forsigtigt. Selv om hun havde ligget i mørket og vænnet sig til det, kunne hun intet se. Ikke engang hen til den åbne dør.

Camilla hørte forsigtige skridt i gangen. Hendes hørelse var skærpet, og hun hørte et bælte bliver spændt op, og en lynlås, der kørte ned. Hun hørte åndedræt og tøj, der landede skødesløst på gulvet.

En hånd rørte den åbne dør, og hendes puls var høj. Hun svedte. At forventningens spænding. Hendes krop var igen vækket til live med alle sanser vakt, og hun var igen så våd, at det nærmest løb ud fra hende.

Hun lå med helt spredte ben.

Mikael skulle vide, at han var velkommen, når han lagde sig op, og når først hans pik og senere de sorte kønshår kyssede med hendes røde dusk. Hun ville nyde at mærke hans tunge klunker mellem sine ben. Mærke deres tunghed og blive tændt af tanken om deres frugtbare indhold.

Levedygtig ung sæd. Hun var allerede spændt til yderligheden, og Mikael var tre meter væk.

Sengen gav efter, og Camilla mærkede hænder, arme, krop og ben, der kravlede op på hende. De skulle intet sige. De skulle bare mærke hinanden. Et stik af utryghed ramte hende. Var han nu så god, som hun havde håbet? Ville det her leve op til hendes fantasi og til hendes lyster?

Hendes hænder udforskede hans krop, og hun blev hurtigt klar over, at det var en ung mand, hvis pik hurtigt havde fundet ned til pladsen ud for hendes køn.

Han var – naturligvis – stor og stiv. Hun vidste ikke, hvor stor han var, og det betød også mindre, men gejsten skulle han jo have, og den skulle han holde længe. Hun glædede sig til igen at opleve en ung mand, der forhåbentlig kunne igen og igen. Det var tilbage i hendes pure ungdom, at hun havde oplevet de jævnaldrende fyre, der ville lige til det gjorde ondt i hendes underliv. Dengang var hun mere sart. Det var hun ikke mere.

Antallet af sexpartnere var ikke stort, men hun havde altid haft stor lyst til sex. Hendes kæreste kunne ikke helt klare hendes efterspørgsel, men han var kærlig, sød, rar – og glad for at gå både i Ikea og i de dyrere designerbutikker. Man kunne ikke få alt.

Lige nu fik Camilla pik.

Mikael havde hurtigt styret sin pik op i hendes fisse. Han havde været lige ved at sige noget, men hun tyssede på ham hårdt og bestemt. Hendes hænder lå på hans muskuløse men alligevel unge og helt hårløse baller, og hun mærkede hans kys både på mund, hals og ører. Det var helt i orden. Det her var ikke kærlighed, men kys var i orden.

Hun kunne ikke vurdere Mikaels størrelse, for hun var så våd, at selv en hestepik sikkert havde kørt som smurt i hende.

Hun lå og gispede og hørte Mikaels små gryntelyde, mens han fornøjede sig i hende. Det her havde hun drømt om i årevis. At blive taget af en, hun aldrig havde kendt, og ikke ville komme til at kende.

At gøre det i mørke, og at have udsigt til at få hele turen.

Hvilken seksuel nydelse, Mikaels krop ville give hende, var egentlig underordnet. Det var fantasien, der gav det største kick. Hans unge krop, hans spændstige pik og hans ivrige stød var bare kremen. Jo, og så var der den hvide krem. Det betød også en hel del.

Hendes hænder rodede rundt nede ved fisseindgangen, og hun mærkede Mikaels saftige pik, der stødte ind og ud. Hans kønshår gned mod hendes, og der var vådt og dejligt dernede. Hun kærtegnede hans nosser mens han oksede af sted i hende, og hun gav små tryk mellem hans pung og hans numsehul.

De tryk forplantede sig til Mikaels krop, men hun var overrasket over hans udholdenhed. Var der grund til at være mistænksom? Hun havde forventet, at han efter...ja, hvor længe var der gået.

Hun lå jo ikke og talte minutter, men hun havde regnet med, at han havde sprøjtet sine safter langt oppe i hendes uterus, så de små haletudser kunne møde det æg, der havde forladt hendes ovarier.

Hun havde ikke tænkt tanken til ende før Mikaels krop stivnede. Hun pressede på hans røvballer. Han skulle ikke have mulighed for at slippe ud nu. I hvert fald ikke, hvis hun fik lejlighed til at holde på ham.

Han vidste, hun ville have hans sperm, og da det begyndte at rykke i hans krop, vidste hun, at han blev.

Hun mærkede en sædstråle op i sit underliv, og Mikael udstødte undertrykte brøl mens han kom med små stød op i hende.

Hans underbevidste, dyriske ønske om at komme så langt op som muligt her i den afgørende del af forplantningsprocessen.

Hendes ophidselse stig stejlt og hurtigt ved tanken om, at han var kommet, og hun fik en rullende orgasme.

Han trak sig ud, men Camilla fik fat i en dyne og pude som hun lagde under sin brede røv. Spermen skulle blive i hende længst muligt og gøre sit job.

Få sex i dag

Camilla trak i Mikael. Hev i hans krop og fik sat ham overskrævs på sine bryster. Det gjorde lidt ondt, men hun kunne stadig mærke, at det vitterligt var en ung mand, der gjorde det gode ved hende. Mørklægningsgardinerne var effektive. Det var umuligt at se noget, men hun hørte Mikaels stønnen.

Hun hev ham i hans slappe, men saftige pik. Den hang lidt slappere, men slet ikke slap. Spændingen gik ikke af sådan en ung pik. Den faldt aldrig helt ned. Heller ikke efter en udløsning.

Camilla nussede Mikaels pikhoved. Der var stadig spermdråber, og hun hev i den. En klar opfordring til at komme nærmere. Han løftede sin røv og flyttede sig nærmere hendes ansigt, så hun fik hans pik i munden.

Den fyldige, men alligevel lidt slappe pik.

Den var ikke slap ret længe. Hendes grådige sut på hovedet, stimuleringen af hans nosser, og de slanke fingre, der krøb helt om til hans nøgne og kildne numsehul, gav ham en stor genrejsning.

Pikken voksede i hendes mund. Den fyldte hende og pressede hovedet mod hendes tunge, som løb fra side til side på spidsen af hans lem.

Mikael var klar.

Han begyndte at mundkneppe hende, og hun fik hans pik helt ned i halsen. Hendes hænder var igen over hele hans krop for at mærke den unge pakke, hun havde fået i sengen.

Mikael sad som en rytter, der red Camillas overkrop, og hun spillede og suttede hans pik. Anden udløsning ville måske blive sværere, men mange ventede forhåbentlig, så hun skulle nok kunne sutte ham til at komme.

Hans ihærdighed viste, at lysten var der, og evnerne skulle han nok også have. Camilla lå med en hånd om hans pik og en hånd ved sin kusse, hvor hun – trods dynen under numsen – ikke kunne forhindre, at der løb sperm ud fra hendes vagina.

Ja, skede. Nogle gange tænkte hun i latinske navne. En studieskade fra biologi-studiet på Københavns Universitet.

Heldigvis sørgede hun for det meste for at skrige "knep min fisse", når hun fik i hoved og røv i sexklubben.

Mikael kneppede ikke hendes fisse. Mens hun smurte sine kønslæber og klit ind i hans udløbende sperm, fik hun suttet mere sæd ud af hans unge, villige pik. Det var ikke den store ladning, der fulgte med hans suk, men det var dejligt at mærke varmen i hendes mund. Og varmen i resten af kroppen.

Camillas telefon ringede. Den lå ude i gangen, og Mikael skulle til at stige af. "Nej," sagde hun. Lad den ringe. Og lad dig ikke forstyrre.

"Shyyyyyy" sagde hun og gjorde tegn til, at han skulle rejse sig. Hun vendte sig om på alle fire, og mens spermen løb ud af hende og dryppede ned i sengetøjet, skød hun fissen bagud. Det kunne Mikael ikke se der i mørket, men han forstod godt, hvad han skulle.

Han kørte sin – stadig halvstive – pik rundt på Camillas baller, og han dyppede den nede mellem hendes læber. Hun mærkede hvordan de røde kussehår lige fik et lille strejf af vådt og hvidt, og hun mærkede vokseværket.

Utroligt, tænkte hun med et smil. Alle burde have en ung fyr hjemme i klædeskabet.

Han var utålmodig, så selv om den ikke var helt stiv, begyndte at alligevel at bolle hendes våde fisse. Det var ikke et problem. Hun var så klar, at pikhovedet smuttede ind, og da blodet i mellemtiden var løbet til, kunne Mikael fortsætte den dejlige bevægelse.

Camilla nød at stå i denne stilling. At blive brugt.

Mikael havde fat i hendes lår og ved hendes hofter, og hun mærkede tyngden fra sine dinglende bryster, som forhåbentlig ville blive sat i bevægelse ved hans næste ridt.

Hvis der havde været lyst, havde Mikael set, hvordan hans pik spredte Camillas lyserøde køn, men selv her i mørket var følelsen nok til, at han begyndte at kneppe hende. Han brugte hende lige akkurat som det hul, hun gerne ville være. Som den tilfredsstillelse, hun ønskede at give. Mikael havde givet hende, hvad hun mest havde brug for, men han skulle have den fulde nydelse.

Hun lovede ikke mere, end hun kunne holde.

Det blev et langt knald, men Camilla nød hvert et ryk, han gav hendes krop. Hun tvivlede på, om han kunne mere. Tredje gang i træk?

Men hun blev ikke skuffet, da han fik endnu en udløsning. Der var næppe ret meget sæd i ham, men lidt saft var der vel, og hans nydelses-lyde var stadig skønne. Camilla havde en skøn følelse i sit gennemkneppede underliv.

Mikael trak sig ud, men Camilla befalede "lidt højere op". Der skete ikke noget. Han skulle til at sige noget, men hun tyssede på ham. "I røven. Næste gang i røven," sagde hun.

Nu skulle Mikael bevise, om han duede til noget, eller om han bare var et bundt hormoner.

Hun stod og strittede med røven, god hans fingre, så de kunne lege med hendes høje, hårde klit, inden han igen var klar til at fuldføre næste del af sex-raketten.

Camilla vidste ikke, hvor længe, der gik, men hendes tanker om denne skønne leg sendte endnu en orgasme-rus ud i alle kroge af hendes krop. Billeder af hende i hvid laboratorie-kittel, i smart modetøj og i tækkelig bikini gled forbi hendes indre biograf mens hun forestillede sig, hvad folk ville sige, hvis de vidste, at hun blev råbollet af en ung, ukendt fyr i mørke.

Måske gik der længe, men Mikael var heldigvis klar. Det var Camilla også. Hendes kæreste var ikke til analsex, men det var de i klubben, så Mikael ville ikke blive for stor en røvfuld for hende. Så meget var hun sikker på. Men kunne han?

Hun mærkede et usikkert tryk mod sit bagerste, men hun sagde "kom bare...pres". Det ville nok gøre lidt ondt på Mikael, men man må lide for nydelsen.

Camilla mærkede at han kom ind. Han var tøvende. Tydeligvis usikker. Her var han på fremmed grund. Hans øvrige ridt havde sagt hende, at han havde gjort det en del gange før – og naturligvis også genetisk var gearet til at gøre det som en mand skal gøre – men det her var nok første eventyr lige i den del af en kvinde.

Camilla stønnede højt da hun mærkede ham. Den skulle helt op. Han skulle kneppe hende. Det sagde hun til ham. Brød tavsheden. Kom med halvhøje, liderlige tilråb om at gøre det gode ved hende lige der.

Mikael havde gået styr på rytmen, og Camilla skulle lige til at få en orgasme, da hoveddøren blev åbnet hårdt. Den slog op i væggen med et brag.

"Camilla....hvor er du", lød det fra Jeanette. Det var venindens stemme. Bare skræmt. Lyset blev tændt i gangen, og de første stråler ramte soveværelset.

Camilla skubbede Mikael ud, rullede ned under dynen med lukkede øjne og sagde "løb". Camilla kunne ikke se, at Mikael løb ud, mødte Jeanette i døren, stødte ind i hende med den stadigt stive pik forrest, samlede sit tøj op og forsvandt ud i opgangen. Nøgen. Han glemte sine sko og sin jakke. Det kom han aldrig tilbage efter.

Han ville bare væk. Heldigvis.

Camilla ville jo heller ikke se ham.

Hun tittede frem fra sit skjulested. Jeanette kiggede chokeret på hende.

"Hvad...hvad..." hun ikke ikke rigtigt sige noget.

Camilla rejste sig fra sengen og gik nøgen hen og tog en natkjole.

Jeanette brast i gråd. Hun havde været så nervøs for Camilla, da hun ikke tog telefonen. Hun var løbet hen til lejligheden – et par kilometer – og hun havde tænkt det værste.

"Kom, jeg giver en kop te. Sådan som jeg lovede," sagde Camilla.

"Imens kan du lige tænke over, hvor gammel, han var, ham som jeg har kneppet de sidste par timer," smilte Camilla. Hun kunne ikke så godt løbe fra det.

"Jeg håber i hvert fald, han var ældre end han så ud," smilte Jeanette.

"Det håber jeg ikke," sagde Camilla.

Det blev begyndelsen på en god, lang venindesnak over et par kopper te.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.