Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Man skal sandt for dyden rende til meget, når man har skolebørn. Der er naturligvis forældre-samtalerne, men der er også alt det sociale, som de velmenende – oftest kvinderne – finder på for at vi skal blive åh så sociale og vores børn, og de voksne, skal møde hinanden.

Har vi så meget til fælles? Altså de voksne. Eller er det bare et skalkeskjul for at æde kage og kede sig. Og lige sludre overfladisk med et par fædre og mødre?

SEX I DAG?

Sådan har jeg det, men det afskaffer jo ikke bowlingture, udflugter til naturlegepladser og planer, der er endnu vildere og dyrere.

En dag kom indbydelsen så til en tur i badeland. For hele familien, hvis det skulle være. Far, mor og mange børn. Kom endelig og lad os hygge os.

Heldigvis havde de fleste af os andre planer, men da sønnike naturligvis ikke skulle snydes for det sociale sjask, tog vi af sted for at være halvnøgne sammen med mennesker, vi dybest set ikke kender.

Ved slet ikke om jeg har lyst til at være halvnøgne sammen med dem fra 3.C. Helt almindelige fædre og mødre. Meget søde, men ligefrem rende rundt og kigge på deres numse og bryster. Nej tak.

Vi blev klædt om mens vi lige fandt ud af, hvor stor pik Lasses eller Louises far har. Så ved vi da det til en anden gang. Ude i badelandet var der heldigvis gang i den. Børnene morede sig, og det var da herligt, når det nu skulle være. Fædre og mødre stod i vandet i små grupper og sludrede. Sådan er det nok. Børnene er aktive og forældrene kigger på. Velkommen til virkeligheden.

Selv om jeg er skeptisk ved at gå i badeland med klassens mødre og fædre, så skulle jeg da lige kigge nu da jeg var kommet. Det overfladiske kig afslørede dog ikke noget særligt og ikke noget, jeg ikke havde regnet med.

Der var lidt for små bryster, der var store bryster og lår, der var badedragter, der knapt kunne skjule det hele dernede, og der var små tatoveringer. De var ikke specielt pæne.

Men det var også et par gode overraskelser. Janus’ mor stod i den lave ende og snakkede med – ja, kan ikke huske hvem – og som hun stod der med hænderne i lænden og hoften skudt lidt frem, var det nærmest en straf ikke at skele ned til hendes skridt.

Hvilket syn. I de lysegrønne trusser var der markeret et smukt køn. Man kunne se hvordan de to læber nærmest var ved at presser sig udad. De var helt spændt mod stoffet. Man kunne ikke se revnen tydeligt, men ingen tvivl om, hvad der ventede af storhed. Havde næsten lyst til at gå hen, sætte mig på hug, kigge op på Pernille, som hun hedder, og sige, at nu ville jeg lige trække hendes trusser af og sutte hendes henrivende fisse.

I stedet stod jeg på det tilpas dybe vand, så min pik var under. Ikke for store buler, tak. Jeg smilede til de andre fædre, mødre og børn, jeg sludrede og plaskede, men mine øjne flakkede og mine tanker kredsede om at komme til at Pernille med den dejlige fisse. Måske lige inde i omklædningsrummene, hvor vi efter at have kælt med hinanden lod vores indebrændte lyster sprælle.

Pernille var dog ikke den eneste gode fisk i vandet. Marianne, som har en søn, jeg ikke synes specielt godt om, er generelt lidt tilknappet. Også i sin tøjstil. Men som hun stod der i sin regnbuefarvede bikini, så viste hun, at det er et par gode ”bøjer” hun har foroven. Sikke nogle bryster. Jeg beklagede mig ikke, når hun lige skulle hjælpe sønnen Tobias’ lillesøster med at rette bæltet. Så var jeg bekymret for om hendes brune bryster skulle hoppe ud. Det gjorde de desværre ikke, men hun havde en slank krop, og jeg tvivlede ikke på, hvad der gemte sig i hendes trusser. Selv om hendes køn ikke var så markeret som det, Pernille stod og udstillede.

Mine tanker kredsede hele tiden om, hvordan jeg kunne kærtegne dem og overtale dem til at sidde i en krog af svømmehallen og kysse og kæle. Det var – og er – naturligvis umuligt, men jeg blev fuldstændig sløret oppe i hjernen, mens min pik pressede mod det mørkeblå, våde stof. Jeg gik jo lidt op og i bassinet, og det var ret uholdbart at rende rundt med en halvfed, så jeg gik på toilettet.

Smed bukserne og kælede med min stive pik. Ville lige fantasere lidt inden jeg skulle spille den af og tilbage i hallen. Jeg havde ikke meget tid, men forestillede mig, hvordan Pernille med de markerede kønslæber sad med badetøj på på mine nøgne lår og foran min stive pik.

Jeg hægtede hendes bh af og kyssede hendes kvinde-bryster. Mor til tre. Min stive pik stod op mod hendes navle foran hendes opsvulmede køn.

Hun hev ud i trusserne og gav mig et kig ned til den lyse, glatte hud, der var inde i hendes bikinitrusser.

Rejste sig op, trak sine bikinitrusser af mens hun stod med bagdelen til, så jeg så hvor perfekt den var bagfra, og så satte hun sig oven på mig – baglæns – så jeg kunne se hendes nøgne bryster og fisse i det store spejl og følge hendes bevægelser, da hun red mig stille. Jeg havde en hånd på hendes fyldige kusselæber.

Min pik blev smurt helt ind, men det var ikke i Pernille, jeg ville komme i min fantasi.

Det var Marianne, som – hvordan det så end skulle ske – ville komme og overraske mig mens jeg stod med min stive pik i hånden. Hun ville smile, og da hun også vidste, hvor travlt vi havde der i badeland, ville hun smide sin top og sætte sig foran mig. Hendes fantastiske bryster med de mørkebrune vorter ville hun klemme sammen, og hun ville gnubbe min stive pik mellem brysterne, så hovedet ramte hendes hage.

Hun kendte til min liderlige fantasi, og selv om jeg – stadig i tankerne her på toilettet – bad om, at jeg også måtte mærke hendes fisse, rystede hun på hovedet. Hun satte farten op, og pludselig kom jeg i store, hvide sprøjt. Klatterne burde have ramt Marianne, men det var de hvide fliser, der blev ramt.

Dejligt. Godt der kom rengøring. Det var sikkert ikke første eller sidste gang, de havde spulet lidt sæd væk fra det oplyste toilet.

Min pik faldt ned og jeg vaskede mig og gik retur til badeland. Min liderlighed var forduftet, og jeg kunne tale med både Pernille ”Storkusse” og Marianne ”Barmlækker” uden at tænke på at jeg bare ville køre min netop afladte pik et eller andet sted. Det blev en meget hyggelig eftermiddag.

Tænk at jeg skulle synes det.

Og når jeg næste gang så Marianne i en stor sweater eller Pernille i et par almindelige jeans, ville jeg i højere grad vide, hvad de gemte. Og skulle vi i badeland en anden gang, og hvis Pernilles mand var med, ville jeg lige kigge og se, hvilken pik, der var så heldig. Marianne var skilt.

Jeg var også på facebook med hende, og hun skrev (naturligvis) at det havde været et skønt klassearrangement til badeland.

Jeg så først hendes opslag dagen efter, men jeg ”likede” det. Ti minutter senere kom der en pb.

”Ja, du så da også ud til at nyde turen,” skrev hun efterfulgt af en blinkende smiley.

”Det var skønt,” skrev jeg kort tilbage.

Hun borede ikke i det, men skrev bare, at hvis jeg en dag havde lyst til at lege svømmehal hjemme hos hende, så var hun alene hjemme – uden ungerne – på torsdag. Husk badebukser, skrev hun.

Jeg blev straks tændt og liderlig, og jeg sørgede straks for, at jeg kunne få en ”aftale” med firmaet ind torsdag formiddag.

Badetøjet var husket, jeg tog ikke bilen derud, jeg kiggede mig for, jeg ringede på og jeg gik ind. Marianne smilte. Hun var i en bluse, der viste, hvad der var under.

”Lad os klæde om. Herrerne derhenne,” sagde hun og pegede på det ene toilet. Jeg gik ind og klædte om. Min pik havde rejst sig, men hun måtte jo se det hun ville. Gik i bad, vaskede pikken grundigt og var klar til ”svømmehallen”. Det viste sig at være hendes spa eller hvad sådan et halvstort badekar nu hedder.

”Kom Peter, hop i baljen til mig. Du må gerne sprøjte”.

Der var rigeligt i mine bukser til at fylde dem ud, og jeg nød, at hun kunne se min behårede krop. En kontrast til hendes. Der var ikke meget plads i det lille kar, så hun gned sig op ad mig, når hun ”svømmede”. Jeg mærkede hendes bryster presse ind mod mig, når hun svømmede rundt.

”Er det ikke dejligt,” smilte Marianne. ”Endnu bedre end bare at kigge,” grinte hun. Jeg var åbenbart gennemskuet.

Hun rejste sig op.

”Måske skal vi prøve at være til nudistbadning,” sagde hun uden videre og bandt sin regnbuefarvede bh op. Hendes bryster var lige så skønne og fyldige som dem, der havde gnedet min pik i drømmen. Hun bøjede sig ned, så hendes bryster havde den der skønne hældning, som jeg havde kigget på i badeland forleden. Trak sine trusser ned og afslørede en perfekt barberet, sort trekant. Korte hår, der ikke skjulte, hvad hun havde i revnen.

Jeg stønnede… Rejste mig op og pakkede min pik ud. Den stod stejlt.

”Fortæl mig nu, hvad du lavede, da du var så længe væk, Peter,” sagde Marianne og stod tæt på mig. Hendes bryster var ikke langt væk, og hendes hånd kærtegnede min pik. Den var ud for hendes tætte, sorthårede trekant.

”Fantaserede du om at jeg suttede dig, red dig eller du tog mig bagfra,” sagde hun stille mens hun kørte forhuden frem og tilbage.

Jeg kyssede Marianne og stod så tæt på hende, så min pik ramte hendes hofte. Jeg kærtegnede hendes bryster.

”Nej, stønnede jeg. Jeg spillede min pik mens jeg fantaserede om at køre den mellem dine dejlige patter”, sagde jeg liderligt.

”Jamen dog,” smilte hun. Det ønske havde hun ikke noget imod at opfylde, og hun satte sig – stadig i vandet – ned på knæ, så hendes bryster omsluttede mit liderlige lem.

Nød at se hendes spredte kusse under vandet mens hun fik min pik gjort saftig, og hun satte farten op og slikkede sig om munden.

Jeg var mere liderlig end jeg lige regnede med.

”Jeg vil have den den anden vej. Læg dig ud på det kolde gulv,” sagde jeg og vi steg op. Lagde os på fliserne og jeg satte mig over Mariannes hoved, så min pik og mine nosser dinglede i hendes ansigt. Tror egentlig, hun er typen, der er til næsten glat pik, men hun kærtegnede pikken og slikkede mine nosser, inden jeg satte pikken mellem hendes bryster igen, så spidsen nu pegede mod hendes sort-afmærkede kusse.

Sad og fantaserede om, hvordan jeg ville blive forløst her mellem hendes bryster, og min sperm ville ramme helt ned i hendes korte kussehår.

Jeg stønnede og fortalte Marianne, hvordan jeg havde haft lyst til både at kneppe hende og Pernille. Hun var enig i, at Pernille var fræk, og jeg havde helt ret i, at hun havde en meget markeret kusse. Den var pæn, mente Marianne og slikkede mine behårede nosser.

Det dryppede med forsperm på Mariannes stadig våde krop, men hun skulle ikke nøjes med at blive brugt som spilletræ til min pik. Jeg dykkede ned mellem hendes ben og slikkede langsomt hele hendes venusbjerg.

Mærkede de ru hår mod mod min tunge og så hvordan hendes køn var. En smuk lille blomst nede mellem hendes ben. Eller en sommerfugl. En fisse som jeg havde så meget lyst til. Men jeg vidste også, at der måtte være grænser.

Jeg nuldrede hendes klit og fortalte hende, hvordan jeg havde fantaseret om at kneppe hende. Hvordan jeg nød, at den badetur, jeg egentlig ikke havde lyst til, var blevet til en skøn time i nærkontakt med en af klassens dejlige kusser. Hvis alle mødre på de der 35-40 år var lige så gode, skulle jeg til at bade mere med dem, tænkte jeg.

”Hvad vil du,” stønnede Marianne mens hun også havde overtaget onaneringen af sin klit. Med bred hånd og store bevægelser mens min tunge også svømmede rundt dernede.

”Hvor vil du henne,” sagde hun med spag stemme.

”Lige som i svømmehallen,” sagde jeg og rejste mig op. Måske lidt dumt af mig, for hvornår får man næste gang mulighed for at trænge op det sted, der har født Tobias – den skarnsknægt… - men jeg rejste mig op og gokkede hurtigt min pik til sperm.

Marianne lå på det kølige gulv mens jeg klattede ud over hendes letbehårede fisse, hendes stramme mave og hendes fyldige bryster. Jeg ramte den ene vorte. Pletskud. Mens jeg klemte mine nosser som for at tømme dem helt, sank jeg sammen. Marianne havde fået sin orgasme.

Vi kyssede. Og gik i bad.

Det er ikke alle sociale arrangementer i en klasse, der er lige kedelige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.