Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeanette fik en sms. Hun var i byen. Endnu en aften i byen. Hun spejdede. Tog iphonen op fra tasken og tjekkede beskeden fra Maja. ”Sker der noget i byen i aften…får du noget p…. ;-) ”, skrev Maja.

Det håbede Jeanette. Men alligevel typisk Maja-bedsteveninde at være så direkte. Og fræk.

SEX I DAG?

Jeanette pakkede sin iphone 4S tilbage og kiggede efter en sød fyr, hun kunne få øjenkontakt med. Jeanette håbede, at hun fik noget. Pik. Sex. Kald det, hvad I vil. Hun trængte.

Det var en måned siden, at den blonde, slanke kvinde havde slået op med sin kæreste. Seks måneder havde forholdet varet. Rekorden for den 19-årige kvinde, der tog et sabbatår efter gymnasiet. Ikke et sex-sabbat-år forhåbentlig, men en pause fra bøgerne. Hun ville helt sikkert læse videre.

Lige for tiden arbejdede hun i tøjbutik, og her en måned efter, at hun droppede kæresten, var hun spændt. Spændt af liderlighed.

Hun havde ikke haft mange sex-partnere i de fire år, hun havde dyrket sex, men de tre forhold, hun havde haft, havde rummet en masse dejlig sex. Ingen one-night-stands. De havde altid haft lyst til at ses dagen efter. Og dagen efter. Og så videre. Dejlig god sex med søde fyre.

Hun tændte på store pikke. Det havde hun altid gjort, og hun havde været heldig. Det kan godt være, det bliver sagt, at piger er ligeglade med størrelsen, men det gjorde hende liderlig, når hun var sammen med en fyr, som både i slap og stiv tilstand havde en stor en.

Det hjalp også på stemningen, når det var gang nummer 10, 20 og 69, de kneppede.

Den første, hun var sammen med, havde en stiv på 22 centimeter cirka. Det svarer på længden af to iphones smilte hun for sig selv. Hende og Maja – hendes veninde – udvekslede tit sms’er om pikstørrelser, og det var en stående vittighed at bruge en iphone som måleredskab. Både i sengen og når de bagefter skulle fortælle hinanden, hvilke pikke, de havde oplevet.

Maja oplevede mange pikke. Jeanette kun nogle få indtil nu, men fantasierne hjalp også, og så havde hun jo skønt sexliv med de få fyre, hun havde set. Og mærket.

Hun så dejlig fyr lige nu.

Han smilede til hende oppe fra baren, mens det blinkende diskolys og lydbølgerne forsøgte at trænge sig imellem dem og sløre det hele.

Det lykkedes ikke.

Jeanette var ikke fuld. Det var hun stort set aldrig. Hun gik tit i byen, men hun holdt sig til at være hyggeligt påfyldt, så hun både kunne pjatte, charmere – og forhåbentlig præstere, hvis det gik, som hun efterhånden håbede meget på.

Det var en høj fyr, der fastholdt hendes blik. Jeanette var selv 163 høj og vejede 54 kilo, så hun var ikke stor. Hendes bryster var større. De var en E-skål. De var vokset de seneste par år fra en stor C til en lille E. Det var nok p-pillernes skyld. Måske blev de større endnu.

P-pillerne var praktiske, for sex med kondom var altså ikke det samme som uden. Ja, og sex med en stor pik var også anderledes end med en mindre.

De fyre, hun havde haft – og der var altså tre – havde haft pikke på 22, 20 og 15. Cirka. Den største først og den mindste i midten. Her de seneste måneder havde det været en relativt lang og meget tyk pik, og for enden af pikken sad oven i købet en rigtig sød fyr. Alt i alt havde det givet nogle dejlige orgasmer.

Pikken på 15 centimeter var også fin. Når samlejet – eller knepperiet som Jeanette kaldte det – var i gang, kunne man nu ikke mærke den store forskel, men hun blev virkelig liderlig ved at have en stor pik. Eller have udsigt til den. Forspillet var så dejligt, når hun lå og gejlede sådan en stor stivert op, og det var jo godt – forspil skulle der ekstra meget til, når en stor, tyk pik skulle op i hende.

Jeanette var spinkel, hun var rødblond og hun havde sart, hvid hud. Hendes brystvorter var små, fine og lyserøde, og det samme var hendes glatbarberede fisse. Hun holdt den helt barberet, og den stod som en lyserød, frodig stribe mellem hendes ben.

De fyre, hun havde haft, havde aldrig haft problemer med at komme i humøret, og hun var sikker på, at lysten til at få en rødblond sex- og halvvejs brystbombe med hjem i seng også var til stede.

Hun gik op mod baren.

Fyren var nok 1,90 høj, han var muskuløs med et markeret ansigt. Han så godt ud. Helt enkelt.

Hun havde ikke set ham før, men han var nok cirka samme alder som hende selv. Men byen var stor, og hvem sagde, at man lige løb ind i hinanden før – eller siden?

Hvem sagde, at man skulle ses igen? Hvem sagde, at man ikke bare kunne mødes en enkelt nat og få tilfredsstillet sine seksuelle behov? Det sagde, nej det skreg Jeanettes krop.

Hun kunne ikke så godt stille sig op til baren, bestille en Breezer, kaste med det midt-på-ryggen-lange hår og sige ”jeg er liderlig”. Men det var det, hun havde lyst til at gøre. Godt hun havde sådan nogle smilende og fortællende øjne.

Fyren smilede også. Skilte læberne ad. ”Kys mig…smag mig” tolkede hun hans attitude.

Han virkede lige så ædru som Jeanette, men klokken var jo heller ikke 12 endnu. Festen var først lige begyndt. Gad vide, hvordan den ville slutte?

Nicolas, som fyren hed, præsenterede sig pænt og bød på en øl. Jeanette drak af sin Breezer, men takkede da ja til Nicolas’ tilbud.

De snakkede. Helt seriøst og dejligt. Hun kiggede ind i hans mørkebrune øjne, og han kiggede ind i hendes blå. Han var også student fra i sommer, men det var på nabobyens gymnasium. Den lille by 30 kilometer væk.

Nu var han flyttet ind til den nordjyske storby ved fjorden, og han arbejde på et lager. Han ville gerne læse på universitetet. Snittet var der.

Jeanette havde også snit. Både på eksamensbeviset og i kjolen. Den var råhvid, lang, enkel. Og med en fyldig udskæring. Hendes bryster skulle ikke skjules. Sådan havde hun det altid.

Der kom en ny sms. Maja ville høre til hende, men Jeanette gad ikke svare. Hun trykkede i stedet for på sine kvindelige tangenter, for hun ville så gerne have sex. En hel måned hvor hun ofte havde onaneret og tænkt på de pikke, hun savnene. Mændene – eller fyrene – var hun færdig med. De var vokset fra hinanden, sådan som det også sker i ungdommens første erfarings-forhold. Men pikkene ville hun gerne have beholdt. Især de største. De seneste uger havde de kun vokset i hendes fantasi, når hun havde brugt sine dildoer og veludviklede fantasi.

De dansede lidt, hende og Nicolas.

Han trak hende ind til sig, og hun behøvede ikke at være tæt på ham længe, inden hun tydeligt mærkede, at der var mere end småting i hans bukser.

Uhmmm. Hun sukkede uhørligt. En stor, stiv nøgen pik var skøn. Både i og uden for fissen. Men at se – eller mærke – en mand, der bare kunne vise pik under jeans – det var for frækt. De dansede tæt et par gange, og Nicolas holdt sig oppe.

Nicolas så sød ud. Og fræk. Det kunne hun jo mærke.

De drak endnu en øl, men Jeanette havde fået slukket sin tørst. Efter øl, i hvert fald.

”Bor du i lejlighed her i byen, Nicolas,” sagde hun til den flotte lagerarbejder. ”Jeg bor hjemme ved forældrene stadigvæk. Det kan godt være lidt irriterende ind imellem. Heldigvis havde min sidste kæreste også egen lejlighed,” smilte Jeanette.

”Det har jeg også. Rigtig praktisk. Jeg har boet i lejlighed de seneste par år. Det har jeg meget, meget tit været glad for,” smilte Nicolas. Jeanette forstod, hvad han sagde, men det var først om nogle uger, hun forstod dybden af det. Nicolas var seksuelt en meget erfaren fyr. Han var 19 år, men han havde været seksuelt aktiv i seks år, og han havde været i seng med over 40 kvinder. I alle aldre. Næsten.

Især de seneste par år havde han slidt på lagnerne.

Det vidste Jeanette ikke, men som hun stod der, håbede hun, at hun skulle vride sig mellem lagen og Nicolas mindst én gang. Altså én nat. Det var sjældent det samme som én gang sex for hende.

De tog en taxa hjem. Nicolas kyssede hende blidt på munden. Helt afslappet. De vidste vist begge, hvad det her skulle blive til, men hvorfor overfalde hinanden, når de havde hele weekenden? Eller i hvert fald til lørdag formiddag?

Nicolas lukkede Jeanette ind. Tog hendes jakke af og kælede for hendes skuldre. Nu ventede han ikke længere. Han lynede hendes kjole op, så hun kunne træde ud af den råhvide kjole og afsløre lige så matchende undertøj. Bare meget småt.

Bh’en havde den størrelse, der nu skulle til for at holde brysterne på plads, men g-strings-trusserne behøvede ikke meget stor for at skjule hendes fisse. Den skjulte lige hendes revne. Ikke mere.

Hun stod genert, men Nicolas førte hende hen i sofaen. Hentede et par øl, og da han kom ind i stuen så hun straks den kæmpe-bule, der var i hans bukser.

Han satte sig ved siden af Jeanette. Nussede hendes hvide hud, lænede sig lidt tilbage og blev ikke overrasket, da hun efter at have kysset ham og kørt hænderne over hans t-shirt-beklædte bryst trykkede sine hænder mod hans bule.

På trods af, at hun havde mærket den på dansegulvet, og selv om hun havde set den bag buksen, overraskede dens størrelse og hårdhed hende nu da hun sad og klemte den.

Nicolas kælede for hendes bryster, han hægtede hendes bh af, så hendes faste, men meget store bryster faldt ud. De sad som støbt på hendes slanke krop med det søde, markerede ansigt, brede smil og perfekt drejede talje.

Der kom endnu en sms. Hun skulle have den på lydløs. Men hun smilede til Nicolas, rejste sig op, vendte røven til ham, trak sine trusser langsomt ned og gik ud i gangen til sin taske. Bøjede sig ned og tog telefonen op.

Hvis han kiggede efter, kunne han se hendes fisse bagfra nu. Hun tjekkede en besked fra Maja. Eller fem beskeder. Hun havde ikke hørt dem alle. Budskabet fra Maja var: ”Nå, finder du noget pik”, ”Får du pik?” ”Nøj, du får pik”. ”Altså, Jeanette, du bliver da gennempulet”.

Jeanette tog et billede af det øverste af hendes fisse og sendte det til Maja. ”Måske er der noget på vej”, skrev hun. Med en smiley.

Hun smed telefonen i tasken. Stadig med lyd på. Klokken var over halv to om natten, så kun vigtige samtaler ville blive foretaget, og en sms kunne hun forhåbentlig godt abstrahere fra. Ellers skulle Nicolas da virkelig skuffe.

Hun gik tilbage. Nøgen. Lyset var dæmpet, men Nicolas kunne sagtens se, hvad der ventede foran ham. Han kunne ikke lade været med at gnide på pikken bag bukserne. Gjorde mine til at lukke op, men Jeanette rystede på hovedet. Hun gik hen, skubbede sofabordet tilbage med sin smalle, stramme røv og satte sig på hug.

Gned igen på han bukser, lukkede bæltet op, knappede med besvær hans bukser op og trak stoffet til side. Der lå en fed, tyk, marineblå pølse i hans bukser, og hun trak ivrigt hans bukser af.

Det var et stykke tid siden, Jeanette havde set den på 22 centimeter – og desværre også at hun havde mærket den – og selv om hun havde studeret pikke på nettet, så virkede denne enorm. Hun masserede den, men hun måtte hurtigt trække trusserne af Nicolas.

Det var chokerende. Den var næsten stiv, og den sprang op i vejret. Jeanette havde aldrig forestillet sig noget så stort. Hun tænkte på sin telefon. Og kunne ikke lade være med at le.

Det havde Nicolas ikke regnet med. ”Hvad,” sagde han. Lidt skærmt. Mærkeligt at opleve den selvsikre fyr sådan.

”Tænkte på min telefon,” sagde Jeanette.

”Min iphone er knap 12 centimeter lang… hvor mange telefoner går der på din pik,” lo hun.

”To en halv knap og nap,” svarede Nicolas kækt mens både han og Jeanette gned på det lange rør. ”Og den er 20 centimeter slap,” smilte han. ”Hvor bred er din telefon,” spurgte Nicolas.

Det vidste Jeanette ikke. ”Jeg kan hente den.”

Igen fandt hun telefonen, og da hun gik tilbage mod Nicolas der sad i sofaen med den enorme pik, spekulerede hun på, hvordan hendes utrænede fisse skulle kunne tage sådan en. Kunne den overhovedet komme i bund? Han havde smidt sin t-shirt og sad nøgen og på alle måder spændstig.

”Jeg ved ikke hvor bred en iphone er – har jeg aldrig tænkt på. Men din pik er lige så bred som min iphone….arhggg. En iphone i fissen. Det er vildt,” sagde Jeanette.

Det skulle Maja have besked om. Når tid var. Mon kun kunne få et foto af pikken? Nej, måtte hellere lade være at spørge. Jeanette var heller ikke typen, der samlede på trofæer. Hun samlede på skøn sex.

”Men hvordan knepper du med sådan en,” sagde Jeanette. Hun var lidt nervøs.

Nicolas var sød og fortalte, at hvis de skulle nu, så gjaldt det om at Jeanette blev virkeligt liderlig. Han havde også noget glidecreme, og hvis det gjorde ondt, når han skulle op, måtte de jo bare finde på en anden leg. I aften.

Han havde haft sex med mange piger og kvinder, afslørede han, og de fleste nød hans pik.

Jeanette gabte over Nicolas’ pik og reaktionen i hendes fisse udeblik ikke.

Nicolas førte hende ind i hans velindrettede soveværelse, tændte rigeligt med levende lys – arbejdsbelysning *S* - og lagde sig gavmildt ned. Han trak Jeanette ned til et kys, men vendte hende om, så han fik lejlighed til at slikke hende i det vel-barberede køn.

Der var masser at gå i gang med i den samme region hos Nicolas. Han var også perfekt barberet, og det understregede hans enorme pik. Nosserne var heller ikke små, og Jeanette forsøgte at danne sig et overblik. Med tungen, hænderne – og fantasien.

Nicolas’ tunge var oppe i hende, og efter at hun havde hørt en skuffe, der gik op, mærkede hun også noget andet i fissen. En DILDO. Lige tilpas størrelse. Sikkert ikke helt lille. Hun nød som regel, hvis det var stort. Derhjemme havde hun for længst kasseret de helt små.

Hendes store, bankende klit blev spillet, mens Nicolas kørte dildoen op i hendes åbne, villige fisse. Jeanette havde gabt over en stor opgave – hans pik. Det var lige før, det gjorde ondt i kæberne, men det var heller ikke hver dag, at hun havde et Apple-produkt på tværs i munden.

Nicolas var intet skrog. Han var en stor, moden frugt. Smagfuld men hård. Ikke til at gemme.

Få sex i dag

Egentlig havde Jeanette lyst til, at Nicolas skulle kneppe hende. Hun roterede med underlivet og sagde stønnende ”kom-og-tag-mig-jeg-er-klar-lyde”, men Nicolas var den erfarne her. Han havde kneppet masser af unge kvinder som Jeanette – og ældre med såmænd også – og han vidste, at skulle det være en succes, skulle de dryppe af fissesafter. Det skulle løbe ud fra dem.

Det tog over en time. Måske fem kvarter. Tidsfornemmelsen havde Jeanette ikke, for selv om det ikke var vildt og fantasirigt, nød hun bare, hvordan hun blev gjort klar til kæmpepik.

”Det er bedst med en tillempet missionærstilling,” sagde Nicolas kyndigt. Det lød lidt for klinisk. Som en kvie, der skal til tyr. Eller noget i den retning.

Han lagde Jeanette om på ryggen, spredte blidt hendes ben og satte sig foran hende. Han dykkede igen ned i skuffen og tog et kondom frem.

”Det er svært at finde nogle, der passer, men det øverste kan da blive dækket. Jeg skal nok være forsigtig…på alle måder,” smilte han og bøjede sig ned og kyssede Jeanette dybt mens han kyndigt krængede gummiet ud over pikhovedet.

Han tog glidecremen og sprøjtede lidt ud over, masserede det ud over grenen, så det blev fordelt og opvarmet. Nicolas lagde sig halvvejs ind over Jeanette, styrede sin pik mod hendes dyngvåde fisse og pressede forsigtigt på.

Jeanette havde hørt sin storesøster på 24 fortælle, hvordan det var at føde. Mon det her var noget af det samme. Hovedet gjorde i hvert fald ondt at få – ikke ud, men ind. Hun var ved at give efter, men Nicolas holdt hende fast. Hun skulle blive. Det blev snart bedre.

Han pressede langsomt det store, glinsende pikhoved ind i hendes elastiske, stramme fisse.

”Du kører den ikke helt i bund…det er der ikke plads til,” sagde Jeanette bekymret, da det gik op for hende, hvad det her kunne ende med – en smerte, hun ikke ønskede. Hun ville have skøn, afslappende sex. Ikke en fisse, der blev ødelagt af en alt for stor pik.

”Jeg har prøvet det her masser af gange. Jeg kender turen. Jeg kan styre mig, og vi finder ud af det sammen. De fleste kvinder kan tage 20-22 centimeter. Jeg plejer aldrig at køre den i bund. Det er min skæbne”, sagde Nicolas og med hans stønnen afslørede han, at han bestemt ikke var upåvirket af at ligge med en skøn, jævnaldrende brystbombe mens han kørte sit kanonrør ind.

Der gik ikke længe, inden Jeanette kom i en orgasme. Hun var overrasket, men tændingen havde stået højt, og påvirkningen fra kæppen med de klart aftegnede blodårer havde været så intens, at hun var kommet.

”Knep mig,” sagde Jeanette liderligt, for hun plejede at have lyst til mange gange. Det var gerne fyren, der satte sine begrænsninger for det. Hun havde prøvet seks gange i træk på en nat. Det gjaldt om at udnytte tiden. Ikke mindst, når de gamle ikke var hjemme, så hun kunne kneppe omkring hjemme i det tomme hus.

Hun lukkede øjnene og fokuserede på nydelsen i hende. Hun mærkede pikken, der kørte ind og ud, men hun havde ingen fornemmelse af, om hun havde otte, ti, 12 eller 21 centimeter oppe. Det gjorde en smule ondt ind imellem, men det var dejligt.

Nicolas stønnede, han satte tempoet op, og hun mærkede de fyldige bryster gynge.

Jeanette åbnede øjnene og kiggede ned. Nicolas stod med sin trænede krop og et koncentreret blik og styrede sin pik ind i hendes smalle, men meget åbne revne. Hun anede, at der var en del pik uden for, men det tændte hende endnu mere at få sådan en kæmpepik.

Hun rakte ud efter sin telefon. ”Må jeg,” smilte hun midt i nydelsen.

Nicolas nikkede, og Jeanette tog et foto af pikken, der tydeligvis fyldte mere end pikke gjorde flest. Fuld knald på kamera-mobilen. Dog ingen VIDEO. Denne gang.

Jeanette smilede til Nicolas. Han skulle lige sætte tempoet ned, for hun skulle sende en MMS til Maja. Eller en MMS af en MSP. Meget Stor Pik.

”Er du så tilfreds, Maja. Det bliver jeg, skrev hun. Satte telefonen på lydløs. Maja ville garanteret ringe. Hun var så pikfikseret og pikliderlig. Dette ville sprænge hende. I hvert fald af nysgerrighed.

Det kan godt være, Maja fik mange pikke, men nu kunne Jeanette nok prale med, at hun havde fået den største. Både på langs og på tværs.

Og Maja fik syn for sagn.

Tilbage i virkeligheden stødte Nicolas i Jeanettes stramme fisse. Den føltes stram til hverdag, sagde hendes få eks-kærester, men her ved den fyrige, festlige lejlighed måtte Nicolas da virkelig være på arbejde med at trænge igennem. Heldigvis var han vant til at bruge sin krop. Også på arbejdet.

Nicolas bandede… Kondomet sprang eller revnede i hvert fald. Han trak sig ud, og pludselig manglede der en hel masse i hende.

”Jeg er så tæt på at komme. Jeg er så klar. Vil du ikke nok sutte mig”.

Jeanette nikkede, satte sig op i sengen og tog den saftigt indsmurte pik i munden. Hun smagte sine egne, sejlende safter og nu kunne hun bedre gabe over det store stykke. Ja, sådan kunne man jo også ”tale i telefon”, smilte hun indvendigt.

Hendes mund kunne kun fortrække én mine – sutte-minen.

”Pas på, når jeg kommer. Jeg har virkelig meget sperm. Du må gerne sprøjte ud over dig selv hvis det er,” sagde Nicolas hensynsfuldt som altid.

”Jeg vil sluge spermen fra din kæmpepik og store nosser,” sagde Jeanette fyldt med liderlighed.

Nicolas smilede. Han vidste, hvad der ventede. Han havde prøvet det mange gange før, men det gjorde da i hvert fald ikke ondt på nogle. Og ingen var blevet kvalt.

Hun mundkneppede ham, kælede for hans glatte krop og nuldrede de endnu fyldte nosser. Han stødte hårdere og hårdere i hendes opspilede mund, og trætheden begyndte at melde sig både i hendes tunge og kæber.

”Åhhhhhhhhhhhhhhhh,” brølede Nicolas.

Jeanette sagde ikke noget, men hun fik overraskelse nummer to denne nat, da et kæmpeskud af sperm blev fyret ind i hendes mund og ned i hendes hals. Hun hostede og trak pikken ud helt reflektorisk.

Hun havde fået det første skud, men der var meget, meget mere i den, og det landede ud over hendes hvide, smukke krop. Hendes brystvorter blev smurt ind i spermen, som løb ned ad hendes mave mod hendes fisse-revne.

”Jeg sagde jo, der var meget,” smilede Nicolas forløst og afslappet. ”Der plejer at være et halvt, stort glas. Jeg har målt. Dokumentationen skal være i orden”, sagde han.

”Næste gang er der ikke helt så meget krudt i den. Ja, de næste gange”, smilede han.

Jeanette besvarede hans smil. ”Hvornår er næste gang?”

”Om lidt,” sagde Nicolas.

Han greb hendes mobiltelefon og tog et foto af bryster, mave, spermfloden og spidsen af hans tykke pik.

”Send det her til veninden,” grinede Nicolas som havde luret hvad de to veninder havde kørende. Han var ikke alene stor. Han var også snu og intelligent.

”Og hvis hun ikke tror på det, hun ser, så fortæl hende, at hun gerne må være med på en kigger næste gang. Ja, altså ikke næste gang. Men om mange gange. Jeg kan nemlig først se dig igen på onsdag.”

Nicolas røg i et hurtigt bad. Jeanette sendte en sms til Maja, som både havde ringet og skrevet mange gange. Telefonen blev smidt i tasken, da hun lidt ømt gik på vej ud til Nicolas i badet.

Nu skulle der ikke skrives eller fotograferes mere denne nat. I hvert fald ikke med den elektroniske udgave af telefonen.

Telefonen var slukket, men de var tændt, og da hun fuldstændig gennembollet tog afsked med sin nye super-pik midt på lørdag eftermiddag, måtte hun lige ringe til Maja og fortælle, at der var noget, hun skulle se. Ja, Maja hørte rigtigt. Hun fik en lang forklaring, men sådan noget skulle opleves.

Vi skulle lige aftale tid og sted med Nicolas og de 29 centimeter (18 centimeter i omkreds og 6 centimeter bred for at få detaljerne på plads…) men det er en helt anden – og lige så lang – historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.