Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der gælder lidt andre regler omkring blufærdighed, når man er ude at motionsløbe. I hvert fald i forhold til, hvor nøgenforskrækket man er ude i det omkringliggende samfund.

I nogle løbeklubber bliver der såmænd også gået på akkord med den gængse kønsadskillelse og totale tækkethed. Det handler også om at nå sit mål med sin træning, så op til et halv- eller helmaratonløb står mændene på rad og række og tisser – uden at skele til publikum og medløbere – og kvinderne trækker såmænd også bukserne ned, når de skal lade vandet inden start.

SEX I DAG?

Hvis nogle er med på en kigger, så får de lige et kinky syn der. Det bekymrer sjældent fokuserede motionsløbere. Og motionsløbere er fokuserede, uanset om de løber en halv maraton på en time og 15 minutter eller på to timer og tyve.

I min tid som løber har jeg også ind imellem oplevet, at der var fællesbad for de løbere, der prioriterede at komme hurtigt i noget tørt tøj i stedet for at gå hen til de kønsopdelte badetelte længere væk. Det er der nogle, som ikke tager så tungt. Medaljen er om halsen, smerterne er i benene, og så snart badet er overstået, venter en øl, to øl eller mange øl. Løb på motionsplan gælder om at have det sjovt og hygge sig.

Vores løbeklub hedder Onsdags-motionisterne, hvilket er lidt misvisende, da vi træner både mandag, torsdag og lørdag. Det er naturligvis frivilligt, hvor langt og hvor tit, man vil løbe, men blandt de cirka 50 medlemmer er der mange, der dukker op mandag og lørdag. Vi er også en del, som mødes i vores klublokaler ved byens svømmehal om torsdagen.

Vi har et lokale, som vi deler med andre idrætsforeninger. Det er reserveret til os nogle timer på træningsdagene, og i det tidsrum råder vi også over et mande- og et kvindeomklædningsrum og en sauna. Det er fællessauna, men der er nu ikke så mange, der nyder en halv time i varmen, inden der er kaffe og hygge i klublokalet. Vi var en hård kerne på cirka ti personer, som godt kunne lide at snakke inde i heden, mens vi vendte verdens-situationen og lige snakkede om, hvad de næste personlige mål var.

Nok kan løbere være frie, men vi var dog ikke nøgne i saunaen. Ikke altid i hvert fald. Ikke fordi det ikke var vores egen sag, for der var jo ikke offentlig adgang, men vi skulle jo holde lidt på formerne. For nogle år siden, da et par nudist-ægtepar var medlem af klubben, havde de dog fået indført, at torsdag var nøgen-saunadag. Det var hverken et problem dengang eller nu, for dels var der ikke mange, der gik i sauna, dels gik dem, der ville sidde tildækket, gerne i sauna om mandagen – som var den "store" klubaften" og dels så kunne vi sagtens overtales til at snurre håndklæder om vores kroppe, hvis der kom en om torsdagen, som ville i sauna, men som var for blufærdig til at sidde nøgen.

Vi var ret omgængelige.

Vi var også meget forskellige os, der plejede at være i sauna. Det var foruden mig – Niels Peter på 46 – også Pernille på 39, Helle på 41, Katrine i midt-tyverne og Kim, som vist er 27-28. En lidt forskellig, men dog sammentømret gruppe. Engang imellem havde vi også deltagelse af ægteparret Karin og Jens, som var midt i 50erne, men Jens havde fået to nye knæ, så han løb ikke så meget længere.

Vi havde haft vores lille saunabade-forening i et par år, og når man sad nøgne og svedende uge efter uge, så var det spændende jo ligesom gået af hinandens kroppe. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg havde kigget en del på pigerne de første gange. Sådan i det skjulte. Men sådan er mænd nok. Jeg havde ikke spurgt Kim, om han havde det på samme måde. Måske fik han bare stillet sin sex-sult på en anden måde end mig. Han var single, jeg var gift – lige som Pernille og Helle. Katrine havde vist skiftende kærester. Jeg kunne godt forstå, at hun kunne skaffe sig kærester, men hvorfor hun ikke kunne holde på dem, var mig en gåde.

Hun var både køn, klog – og hurtig. I hvert fald til bens. Hendes andre evner kunne jeg ikke udtale mig om.

Helle vidste jeg lidt mere om, for vi havde faktisk sexet lidt rundt med hinanden for fem-seks år siden, da vi arbejdede samme sted. Det gjorde vi ikke mere, men vi løb stadig i samme klub, og vi havde det i øvrigt skønt med hinanden - selv om de otte-ti knald var fortid. Det er godt at have noget godt med i bagagen. Det vakte dog skønne minder, da jeg første gang var i fællessauna med Helle.

Hun er ikke en af de hurtigste løbere, for hun har vel 75 kilo til de 170 centimeter, men hendes store bryster pynter på hende. Og den mørke dusk mellem hendes ben. Og ballerne. Jeg kunne sagtens huske, hvordan jeg havde været over det hele dengang.

Pernille havde også hår på kussen, selv om hun måske var typen, man ikke lige ventede det af. Hun var lidt mere væver. 170 høj, men nok omkring 65 kilo og et par D-bryster, havde hun vist sagt. Lidt mindre end Helles. Hendes dusk var også naturlig – dog barberet på læberne. Det kunne man godt stjæle sig et kig til. Helle var helt naturel. Lige som i gamle dage – uhm.

Engang imellem, når vi sad der og svedte, kunne jeg da godt stjæle mig til en lille fantasi om, hvordan jeg kneppede Helle igen. Og måske fik Pernille med på legen. Men jeg stoppede altid fantasierne mens pikken var slap.

Min pik kunne altid godt lide varmen. Så blev den sådan lidt velvoksen i det, men stadig et stykke fra de 15 centimeter, når den var stiv. Jeg har gennemsnitlig højde og er velproportioneret. Jeg har løbet i mange år og er den bedste blandt vores lille sauna-gruppe. Altså til at løbe.

Kims pik kunne til gengæld slå min i længden. Ganske stort. Jeg vidste jo ikke, hvordan den var kampklar, men som den hang der som en dinglende slange mellem hans ben, var den ikke helt lille. Den rundede nok snildt de 20 centimeter, som jeg har læst mig til er en pæn størrelse. Kim var glatbarberet, så måske synede den også lidt større i forhold til min af den grund.

Katrine var en lille sag på 160 cm, spinkel, med små faste bryster og en glat mis. Hun var gruppens eneste blondine, men det kunne man i hvert fald ikke se mellem hendes ben. Det sted holdt hun lige så trimmet som sin kondition, og den var ikke dårlig.

Vi løb ikke i samme grupper til træning, men efter et bad mødtes vi altid i saunaen om torsdagen. Det var vitterligt dejligt på den helt usexede måde at sidde der – to fyre og tre kvinder – og bare være nøgne og helt afslappede sammen. Så troede man jo pludselig på et liv uden sex på hjernen.

De forestillinger skulle vi nok få ødelagt. Skulle det vise sig. Og det var ikke engang min skyld.

Ind imellem kom der nye løbere i klubben. Det skete ikke så tit, for det var en lille forening, og måske lukkede vi os socialt lidt om os selv. Men en af vores unge løbere, Line, havde fået sin veninde Anne med. Anne var flyttet til byen for nylig, men hun kendte Line var fortiden, så det var naturligt, at de to fandt sammen. Jeg havde hilst på Anne et par gange, og havde også drukket kaffe ved samme bord ind imellem.

En aften, da vi havde været ude at løbe, spurgte Katrine, om Line og Anne ikke skulle med i sauna. Jo, det ville de egentlig gerne.

"Det er fællessauna," sagde Katrine. "Der er også fyre med". Og det var jo sandt nok.

Line så lidt forkert ud i ansigtet. "Nej da. Hvad er det for noget," sagde Line, som var sidst i 20erne lige som Anne. De var pudsigt nok begge sygeplejersker. Det havde jeg tilfældigvis hørt.

"Der er sauna efter hver klubaften eller klubdag, men det er altså ikke nødvendigvis sådan, at vi er nøgne derinde, selv om vi deler sauna mænd og kvinder. Godt nok plejer vi at være nøgne her om torsdagen, hvor vi har vores lille saunabadeklub, men vi tager altså hensyn, så hvis I vil være med i aften eller en anden torsdag, så dækker vi os gerne til. Ja, og I gør bare det samme," sagde Katrine venligt. Og ærligt.

Line skulle altså ikke nyde noget, men Anne sagde, at det kunne da godt være. Hun kunne egentlig godt lide at gå i sauna, og det var jo sjældent, man havde lejlighed til det, når man kun gik i svømmehallen en sjælden gang.

Jeg smilede til Kim, som også skulle i sauna i aften. Pigerne så det ikke. Det kan godt være, der skulle håndklæde omkring, men altid godt med lidt ny sved i saunaen. Så kunne vi se lidt nye ben og skuldre, og vi var jo kun mænd, så vi skulle vel også fantasere lidt. Og snakke med den nye, unge kvinde.

Kim og jeg stod alene i bruseren, og jeg så hvordan han modellerede rundt på sin ret store pik. "Den må da kunne skaffe dig noget," smilede jeg til ham. "Men det kan være du nyder singlelivet med skiftende partnere".

"Tjaaaa," smilede Kim. "For nogle måneder så Katrine og jeg faktisk hinanden gennem en periode. Vi var ikke kærester – bare bollevenner. Men Katrine ville ikke have, det skulle udvikle sig til mere, og så ville jeg heller ikke bare holde mig til hende. Og hun ville ikke have, at jeg så andre, mens vi rodede rundt. Så det slukkede, men heldigvis er vi jo de bedste venner", sagde Kim.

Han så mit blik i øjnene.

"Ja, hun er lige så fræk som hun ser ud, men rod dig ikke ud i hende." Sagde Kim.

"Jeg har nok at se til med familien og med mine frække fantasier. I øvrigt er du ikke ene om at have kneppet en fra sauna-baderne... Helle....ja og mig. For nogle år siden. Måske ikke din smag, men for mænd i 40erne er hun altså en lækkerbidsken. Og ja, Kim. Hun er lige så fræk og frodig, som hun ser ud."

Vi grinede sammen.

Mens de øvrige løbere forlod omklædningsrummet omklædte og med vådt hår og tøj på kroppen, snoede Kim og jeg et håndklæde om lænden og gik hen mod saunaen i nabo-rummet.

Vi var de første derinde, og i aften måtte vi pænt sætte os med skridtet dækket til. Håndklædet skulle nok nå at blive godt gennemblødt, sådan som vi svedte. Det plejede vi. Når vi havde været der en halv time-tre kvarter – kun afbrudt af et par afskylninger i de respektive omklædningsrum – så der en sø af svedig saft under os. Det plejede gerne at tapløbe ned over brystet og dryppe fra pikken, og de af også, der havde kropsbehåring – blandt os mænd var det så kun mig – lå de sorte og krøllede på både bryst, mave, lår og baller.

Når vi nu var ved det med kropsvæskerne, ja så kunne man jo også nyde sveden, der løb mellem pigernes bryster og ned over deres maver i forskellige størrelser. Nogle dråber skulle over deller. Andre dråber kunne løbe direkte ned i renden.

I aften kunne man da i det mindste blive lidt liderlig, uden at det nødvendigvis kunne ses.

Pigerne kom ind. Fire tøser i forskellig alder og størrelse. Det var lidt mærkeligt at se Pernille, Helle og Katrine med de store håndklæder svøbt om deres kroppe. Deres bryster var presset sammen, så der var en yndig kavalergang. For Pernille og Helles vedkommende ret store kavalergange – Katrines var ungdommelig og flot. Det var Annes også, men nu vidste jeg – og Kim – jo ikke, hvordan Anne så ud nøgen, så vi vidste ikke helt, hvad hun havde i fri dressur. Nå. Rolig nu. Niels Peter, tænkte jeg – det handler ikke om sex det hele. Det må være muligt at få en ny kvinde med i den påklædte del af saunabaderne uden at tænke i nøgenhed.

Anne var lidt højere end Katrine, men hun havde samme slanke krop. I modsætning til Katrine, der var korthåret, havde Anne halvlangt mørkblond hår. Sådan en mellemting mellem blondine og brunette. Godt med en supplering af farveskalaen.

Kim og jeg sad på de midterste bænke på den ene side, og Katrine og Anne sad over for os modsat. Der er tre rækker bænke i højden. Jo højere op, jo varme. Pernille og Helle sad også på Kims og min side – bare over os. Helles lægge var lige bag mig. Det var tit, at vi sad sådan lidt forskudt, og så gjorde det jo ikke noget, at man kunne se op i noget kusse, hvis man skulle tale til hinanden.

Helle flyttede ned ved siden af mig. Sad på min venstre side. Kim på min højre, men han snakkede med Anne og Katrine. Stemningen var hurtigt blevet god, men hvorfor skulle den heller ikke være det. Pernille havde sat sig med ryggen hvilende op mod trævæggen. Hun lukkede øjnene og slappede helt af.

Kim sad vist og charmerede de to unge kvinder. Helle rykkede ind til mig.

"Du er den gode gamle frækkert, Niels Peter," sagde hun. "Jeg kan da godt fornemme, hvad du sidder og tænker på, når der kommer sådan en ny, ung kvinde herind til os. Det er lige som dengang for nogle år siden, da vi var sammen. Du har et utroligt begær. Det er det, der tænder mig ved det. At jeg virkelig føler mig...ja som kvinde med de blikke, du sender mig. Når du sidder her i saunaen og kigger på min kusse, føler jeg det som om, dit blik er som en stødende pik," hviskede hun.

Sveden løb af os. Min vejrtrækning steg. Det var flere år siden, vi havde været på den måde. Vi talte aldrig om sex.

"Det er så skønt, når du ser på mig på den der måde," hviskede Helle. "Ja, og Pernille synes også, du er dejlig. Det er vidunderligt, når man som kvinde – med lidt til gården og gaden – kan se på en mand, hvad han ville gøre på nul komma fem, hvis han fik lov. Og Anne derovre er måske nok slankere end os, men Pernille, hende og jeg har noget til fælles," smilte Helle og skilte sine læber.

Jeg mærkede min pik vokse. Helle smøg en hånd forsigtigt ind under mit håndklæde og tog fat i mit lem. Nussede det. Klemte det voksende hoved. Gned. Jeg var lige ved at stønne. Det var så længe siden, hendes følsomme hænder havde omsluttet mig der. Jeg kunne tydeligt huske, hvad vi havde gjort de gange, hvor vores kroppe var blevet til én. Men vi var gift. Det måtte slutte. Men tanken var der stadig.

Jeg kiggede over på Anne, og fantasien om, hvad hun gemte under sit hvide håndklæde gjorde ikke min glæde mindre. Jeg havde den forestilling, at alle kvinder under 40 havde glatter kusser – eller fisser som de vel kaldte dem – lige som Katrines. Jeg havde ikke noget imod en glat ku..fisse, men det var yderst sjældent, jeg prøvede sådan en, så jeg huskede sikkert lige så godt, hvor dejligt det var at slikke og kneppe en med hår på.

Nu var det nok ikke så realistisk, at en grandvoksen mand midt i 40erne skulle hoppe på en, der ikke var født, da jeg fik mit første knald. Og det var da slet ikke en ordentlig tanke, hvis vi nu skulle hverve Anne til vores nøgen-sauna-klub. Heldigvis koster tanker ikke noget. Heller ikke de frække. Det skulle da lige være en rejsning, der får frotte-håndklædet til at ligne et lille telt.

Helle trækker sit håndklæde ned omkring maven. Hendes bryster popper frem. Dejlige, fyldige. Lige ud for min albue. De mørkebrune, strittende vorter har jeg set tættere på før, men dengang kunne jeg pille og sutte og røre. Nu kan jeg kigge. Og ønske. Helles bryster er helt våde af sved. Håndklædet har kun suget lidt.

Anne kigger over på Helle. Det gør Katrine også. Og Kim. Han smiler.

"Hvad, har vi droppet påklædningen, " siger Kim.

Pernille åbner øjnene og kigger ned på Helle.

"Hvorfor må hun sidde og være nøgen, når vi skal sidde og svede," spurgte Pernille. Hun kiggede over mod Anne, som var et stort spørgsmålstegn.

"Jamen, så længe jeg må beholde mit tøj eller altså håndklæde på, må I da gerne smide jeres. Jeg har jo set jer piger inde i omklædningsrummet, så det gør ikke noget. Jeg er ikke så snerpet som Line, " grinede Anne.

Helle smed sit håndklæde, og Pernille gjorde det samme. Normalt ville Kim og jeg jo ikke have bemærket det, men nu kunne vi godt fløjte og smile lidt ved synet af de skønne og velkendte bryster og kusser, der kom til syne.

Jeg vendte mig om mod Pernille og kunne sagtens se den lyserøde revne under den sorte dusk. Helle purrede op i sine kussekrøller. Hvilket mekka.

Anne kiggede lidt forvirret. "Foregår det altid sådan her, " spurgte hun.

"Nej, sagde Katrine, for normalt har de også mig at kigge på." Katrine rejste sig, vrikkede med røven, men havde stadig håndklædet omkring sig. Hun kørte det fra side til side uden på sin krop, vendte sig om, så hun stod med ryggen til os. Trak op i håndklædet, så hun viste baller, og kørte det så ned, så hun havde bar ryg. Vendte sig om og viste sine små, faste kvindebryster. Kim smilte. Han kunne tydeligvis huske nogle måneder tilbage, hvor det måske var optakten til nogle af deres skønne, uforpligtende timer.

Anne sad overrasket. Vidste måske ikke lige, hvad hun var vidne til. Kunne ikke greje, om hun ville gå med væmmelse, fordi det her var for meget, eller om hun var fascineret over vores små fantasier og vores lidt kinky omgangsformer.

Jeg rejste mig for at gå ud under bruserne i herrer-omklædningen for at blive skyllet. Det var varmt i saunaen, og de seneste opfindsomheder havde da ikke gjort den indvortes varme mindre. Jeg gik ud blot med håndklædet lige foran min pik, så selv om Anne ikke kunne se den, kunne hun tydeligt se, hvor behåret jeg var mellem benene. Det matchede min øvrige kropsbehåring.

Det var blevet sent, så ude i herrernes omklædning stod en af de unge svømmehalsarbejdere og var ved at gøre klar til at skylle gulvet. Jeg kendte ham godt. Mads, hed han. En sød fyr, som også havde været ude at løbe med os et par gange.

"Vi er altså i saunaen endnu, og bagefter skal vi ind og have en tår at drikke. Vi skal nok selv slukke for saunaen, og vi har jo nøglekort til svømmehallen, så du behøver ikke at vente på os, inden du lukker ned," sagde jeg til Mads. Jeg kunne se på uret i omklædningsrummet, at klokken var halv ti, og hallen lukker klokken ti.

"Hvornår har du fri, Mads, "spurgte jeg.

Få sex i dag

"Når jeg lige har gjort det sidste rent, " svarede den unge knægt. Jeg foreslog, at han kom et smut ind til sauna-baderne.

"Det er så hyggeligt med selskab, og der er nogle piger, som – med lidt god vilje – er på din alder," sagde jeg og løj åbenlyst. Mads gik vist på gymnasiet, så han var nok ikke mere end 18.

"Men jeg har altså ikke noget håndklæde lige her. Og badebukser har jeg heller ikke med i dag," indvendte Mads.

"Det gør ikke noget. I aften – også i aften – er der nøgensauna, så kom bare ind til os kvinder og mænd."

Jeg var blevet skyllet og gik uden at vente på svar.

På de fem minutter, jeg havde været væk, var der ellers sket noget i saunaen. Normalt betragtede jeg mig selv som lidt af en frækkert, som gerne lagde op til narrestreger, men Kim og Katrine lukrerede lidt på deres tidligere forhold. Katrine havde i hvert fald fundet behag i at slikke Kims stive pik, der rejste sig i al sin ungdommelige glans der i det lidt dunkle og varme rum. Katrine strittede med røven i retning mod Anne, som ikke gjorde mine til hverken at deltage eller gå.

På samme side sad Pernille og Helle og legede med deres respektive kusser, så det var lidt af en drejning, tingene havde taget siden jeg gik.

"Niels Peter, "stønnede Helle, da jeg kom ind, og jeg kunne straks se på hende, at der var lagt på stenovnen til noget af det, vi havde gennemgået for nogle år siden. Den blufærdighed, som selv jeg er i besiddelse af, måtte hurtigt vige for det kropslige krav om at sutte på Helles bryster og igen lade mine fingre køre gennem hendes sorte kønshår. Jeg lå på knæ – uden håndklæde – og min pik rejste sig hurtigt i cirka 15 centimeters længde. Slet ikke så lang som Kims, men lige som hver fugl synger med sit næb, må mænd også køre med deres pikke.

Nu måtte vi se, hvor langt, vi kunne nå.

Jeg kyssede mig vej fra Helles mund og hals ned over hendes bryster og mave til kussen. Jeg måtte stritte min røv så meget i vejret, at Anne nu ikke bare havde udsigt til Katrines fisse og nogle andre kønsdele, men også til mine nosser, der hang ned mellem mine ben. Sikke en debut hos sauna-baderne her i Onsdags-motionisterne. Eller skulle vi hedde Onsdags-nudister, Onsdags-sexisterne eller Onsdags-onanisterne. Kært barn har jo mange navne. Vi måtte se i hvilken retning, det stak. Jeg ved godt, hvad jeg havde lyst til at stikke hvorhen.

Helle satte sig også op på øverste bænk og spredte sine ben ud til hver side, så min mund og tunge fik gode arbejdsvilkår. Her sad hun så ved siden af Pernille, som var en gør-det-selv-pige. I hvert fald lige nu.

Pigerne nikkede, så meget nåede jeg at opfatte, men jeg ved ikke, hvad de nikkede af. Jeg havde nok at gøre med at styre det, jeg havde gang i, og så lige se, hvordan Katrine fortsatte med at sutte sin eks-pik. Hvis man kan kalde en pik, hun tidligere havde et relativt fast forhold til, det. Eks-pik. Sjovt ord, egentlig. Nå.

Kim kiggede også mere over i den retning, der var bag min ryg, og da jeg lige gjorde et slikkeholdt for at se, hvad der skete, fik jeg et af de bedre chok.

Anne, vores lille nybegynder, havde smidt sit håndklæde, og bag det var der en slank, smuk krop, der passede godt til det søde ansigt og halvlange hår. Anne havde – sammenlignet med Helle og Pernille – ret små bryster. De var vel på størrelse med Katrines B-skål eller noget. Men under hendes slanke mave var der en helt naturlig "Helle-dusk". Så vidt jeg kunne se, og jeg gav mig lige tid til at undersøge sagerne, var der fissehår både på venusbjerget og på skamlæberne. Nu havde jeg pludselig flere kønshårs-fæller her i saunaen. En fordobling af dem, der var til det helt naturlige.

Anne var hoppet med på pigernes vogn. Hun onanerede med et stille smil om læben, og selv om jeg kunne have set på det i timevis, måtte jeg – naturligvis – fortsætte mit arbejde i Helles skød.

Kim stønnede, og jeg kunne se ud til venstre, at han forsigtigt satte Katrine op på sig, så hun sad med front over mod onanerende Anne. Katrine sænkede sig langsomt ned over Kims lange spyd, mens min pik var lidt ensomt hængende ud i luften på bænken lige under Pernille og Helles kusse.

Pludselig gik døren op. Det gav et sæt i os, for vi var jo i en situation, hvor nogle måske ville misforstå, hvad der foregik.

Det gjorde Mads sikkert også. Han stod der, helt nøgen, og med sin drengede krop. Han var – lige som Kim – hårløs, men dog med en sort busk omkring sin ikke særligt store pik.

"Øh, jeg tror...det," han stammede lidt, men Anne sad nærmest døren, og hun rejste sig op og førte Mads ind i saunaen.

"Det er også min første aften her i den fælles nøgensauna, men jeg er kommet efter det," sagde frækkerten sørme.

Mads kiggede hen på os, der var godt i gang med at kneppe og slikke, og han kiggede lidt undskyldende ned på sin egen pik. Man Annes øjne strålede. Jeg er sikker på, at havde det ikke været hendes første aften i saunaen, så havde hun – eller hendes kusse – slugt den unge mand ret hurtigt. Nu nøjedes hun med at holde ham i hånden mens han sad helt tæt på hendes bryster og behårede fisse.

Katrine havde sænket sig over Kims pik, og hun sad nu med hoppende bryster vendt ud mod Anne og Mads. Jeg havde ignoreret vores nye gæst og satte mig på knæ foran Helles fisse, så min pik strittede lige ud for hendes åbning. Jeg var så overrasket liderlig over, at jeg nu igen skulle kneppe denne dejlige modne kvinde. Oven i købet med publikum. Pernille sad og kiggede forventningsfuldt ned mod min savlende pik og Helles våde kusse.

Sveden haglede ned ad min krop, og jeg kunne godt mærke, at vi havde siddet i varmen længe. Så selv om det var skønt endelig at kunne føje en ny dimension til vores sauna-badere, så skulle det ikke blive et midnatsknald. Så var det godt, at jeg var liderlig, og at Helle godt vidste, hvad jeg kunne engang. Så skulle jeg ikke tænke på præstationen. Måske bare gøre det så godt, at jeg fik lov igen. Lysten til Helle var i hvert fald lige så glohed som dette lille rum.

Jeg hørte Anne sukke bag mig. Katrine stønnede, men jeg kunne godt skille lydene fra hinanden. Jeg kunne også skille Helles små kønslæber ad, da jeg stak min pik ind i hendes. Hendes sorte kønsbehåring kravlede op ad mit skaft efterhånden som min pik dykkede ind i dybet. Pernille onanerede. Hendes fingre med flere guldringe på kørte heftigt på hendes spidse klit. Jeg kyssede Helles svedige krop og begyndte at støde blidt i hende.

Hendes mave og hendes bryster gyngede i takt med mine stød, og jeg ænsede kun hende nu da jeg var i gang. Kunne fornemme de andre her i den intime sauna, men beskæftigede mig ikke med, hvor de var. Hvordan det så ud. Hvad de kunne. Hvordan det føltes. Det var frækt med sådan et gruppe-arrangement, men lige nu fyldte Helle kun i mine tanker. Og jeg kun i hende.

Mine pikhår var hele tiden tæt på Helles dusk. Så hurtigt kørte pikken frem og tilbage, og jeg mærkede, hvordan jeg snart ikke kunne holde mig tilbage mere. Jeg lagde en hånd op på hendes ene bryst mens Pernille tog min anden hånd og lagde den i hendes våde, glatte revne. Det var mere end jeg kunne klare.

Det rykkede i min pik, og jeg mærkede, hvordan jeg sendte store, varme sperm-stråler op i Helles kusse. Det var længe siden, men det var mindst lige så godt som jeg husker det. Jeg stønnede højere end jeg ville regne med, når jeg sådan stod og havde gruppesex. Men nu var det jo første gang. Så jeg vidste ikke, hvad man gjorde. Men det gjorde godt.

Jeg trak mig ud og vendte mig om. Sikke et syn. Anne og Mads kyssede dybt, og Anne sad med hans stive pik og spillede den. Den var lidt mindre end min. Så ikke så stor. Mads havde fingrene inde i Annes dusk. Sad og nuldrede hendes klit. Hendes åndedræt var tungt.

Katrine og Kim kneppede. Det havde de tydeligvis prøvet før. Sammen.

Kim holdt fast i Katrines små bryster, og jeg kunne forestille mig, hvordan hans tykke pik lå som et rør op i hendes glatte, unge kvindefisse. Der var mange mænd, der gerne ville se hende nøgen, og nok en del, der ville kneppe hende. Jeg havde foreløbig set hende nøgen mange gange, og efter denne aften havde jeg på fornemmelsen, at det måske også kunne ende med mere end synet.

Kim trak sig ud af Katrine netop da spermen fyrede op fra hans pik. Den ramte hende uden på fissen og op ad hendes ryg. Pernille, Helle og Anne nød fyrværkeriet, og Mads var blevet spillet så varm, at hans unge pik tømte sig ud over Annes ivrige hånd.

Mads stønnede tungt.

"Så er det kun os to der mangler," sagde Anne, som havde ret, da Katrine også hurtigt havde leget sig til en orgasme. Og Helle var kommet undervejs, men den fryd havde hun undertrykt.

Anne rejste sig og kravlede op til Pernille, lagde sig foran Pernilles kusse og begyndte at slikke. Jeg kunne følge denne pigesex fra første parket, og det var vildt skønt at se. Hende Anne kunne ikke kun løbe. Hun kunne meget mere.

Hun kælede med sig selv mellem benene. Hun kom næsten samtidig med Pernille, og så var syv kroppe kommet til orgasmernes målstreg.

Heden var næsten uudholdelig nu. Vi smilede alle til hinanden. Efter et bad – hver for sig – skulle vi ind at have noget at drikke. Og en snak. Det blev måske lidt sent for sauna-baderne denne torsdag, men det havde også været usædvanligt grundigt.

Efter denne udvidede saunatur dannede vi vores egen lille underafdeling af Onsdags-motionisterne. Der er mange måder at få motion på, og vi blev mere afvekslende i vores træningsformer, men det kommer vi til en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.