Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

(Dette er en fortsættelse af historierne ”Løbeklubbens saunabadere” og ”Saunabaderne sextræner for sig selv”, men kan læses uafhængigt af dem).

Egentlig var det utroligt, at Onsdags-motionisternes saunabadere kunne fortsætte med at have uofficielle løbetræninger med efterfølgende gruppesex gang på gang.

SEX I DAG?

Men det kunne vi, og som om det ikke var vildt nok, at fem-seks mænd og kvinder mellem 18 og 46 mødtes til løb, sauna og bunkepul, så blev paletten af pikke og fisser da lige udvidet en forårs-fredag-aften.

Da vi mødtes ved 19-tiden for at varme op med otte kilometer løb, havde Helle medbragt en bekendt. Det havde vi ikke aftalt, men vi tænkte åbenbart ikke kun simultant på frække sexlege, men også på at medbringe fremmede.

For Pernille havde også taget et nyt medlem med til løbeklubben.

Så her stod vi pludselig også med Jens på 65, der var fra Norge – ja, det er ikke engang løgn – og som Helle kendte fra gamle dage. Han var på ferie hos Helle og hendes familie. Om de havde noget kørende, eller om det engang havde haft det, fandt vi ikke ud af, men det fik de i hvert fald den fredag aften.

Pernille havde fået overtalt en venindes datter på 18 til at løbe med. Vi anede ikke, hvad Pernille havde lokket med, men hvis det var god og kinky sex, så havde Pernille i hvert fald ikke overdrevet.

Heldigvis havde Helle og Pernille fortalt Jens og Sara, som den unge blomst hed, hvad den også stod på, når vi var færdige med at svede under løbeturen.

At det så blev lidt vildere, end det plejede, var svært at forudse, da vi – som sædvanlig – sluttede vores fælles løbetur af med en spurt. Og hvor vi, som sædvanlig, kom ind med 25-årige Katrine og mig – 46-årige Niels-Peter (eller bare Peter) i front, efterfulgt af 18-årige Mads og 40-årige Pernille og med cirka 30-årige Anne og den ti år ældre Helle som agterlanterne. En med smal og en med bred røv.

Sara og Jens pressede sig ind i feltet. Det skulle vise sig, at det ikke kun var under løbeturen, at de ville presse sig ind. Jens, som var i overraskende god form af en lidt overvægtig og halvgammel mand at være, og Sara, som var ung og slank, løb begge lige op med Mads.

Selv om Mads var jævnaldrende med Sara, var hans form ikke vildt fantastisk. I hvert fald ikke løbeformen. Han var noget bedre til bevægelserne, når det gjaldt sauna-sexen og hvor vi ellers foldede os selv og kønsorganerne ud.

Vi stod og pustede. Nogle strakte ud. Alle hyggede sig. Det var en varm aften, så vi var blevet svedt godt igennem. Det skulle blive rart at komme ind og få et bad. Og svede videre.

Mads havde som sædvanligt sørget for nøglen til vores specielle omklædningsrum, og Pernille virkede meget ivrig.

”Der er noget, jeg skal vise jer,” sagde hun med et bredt smil. ”Jeg har især glædet mig til at vise det til Peter…og Katrine.”

”Er det Sara, du skal vise,” smilte jeg og kiggede over på den høje slanke pige, som slog øjnene ned. Det måtte også være lidt grænseoverskridende, hvis man vidste, at man måske skulle ind og have sex med mænd og kvinder, man slet ikke kender. Eller i hvert fald se på folk, der pulede løs.

Men vi var jo grænseoverskridende. Det vidste vi godt. Vi havde bare vænnet os til at have det dejligt sammen på den måde.

Da vi kom ind i omklædningsrummet, begyndte vi vante badere at smide tøjet. Nogle gange spillede vi op til hinanden, og det kunne være optakten til skøn sex, men i dag vidste vi, at det skulle såmænd nok udvikle sig, så mange skønne kvinder og mænd, der var til stede.

”Se så her,” sagde Pernille, som havde smidt alt tøj undtagen den lange, sorte svedtrøje, som bulede voldsomt ud ved hendes barm. Hun strittede med kussen.

Normalt var der en sort dusk dernede, men nu var der bare hud.

”Ajjjjj, du har jo barberet din fjams,” grinte Katrine og kørte en hånd kælent over Pernilles glatte skød. Katrine gik lidt ned i knæ og kørte undersøgende sine fingre rundt på Pernilles læber og venusbjerg.

”Godt arbejde. Det kan du godt være bekendt,” sagde Katrine, som selv havde været glat indtil for nylig. Nu var hendes dusk spiret frem, så hun næsten havde lige så meget kønsbehåring som Helle og Anne, der var helt naturlige.

Jeg havde Katrine mistænkt for, at hun havde groet dusken, fordi hun så, hvor liderlig jeg blev, når jeg så og kneppede kvinderne med hår på fisse og kusse.

Jeg havde nu også kneppet Katrine lige fra begyndelsen – og det havde været rigtigt godt – men det var bestemt ikke dårligere efter at hun fik blonde krøller omkring revnen.

Jeg havde egentlig mest haft lyst til at kneppe Anne – jeg vidste jo godt hvordan modne kvinder som Helle og Pernille var – men som regel valgte Anne andre i flokken, og så var det op til at mig at køre pikken op i Katrine og hvad vi nu ellers fandt på. Uden at det må lyde som om, jeg var utilfreds med den opgave.

Hvilken mand på 46 er ked af, når hans pik bliver bearbejdet af en stram fisse? Jeg er ikke.

Jeg kiggede nysgerrigt på Pernilles store, blottede skamlæber.

”Så er du da fri for den store opmærksomhed fra min side,” smilte jeg. Pernille rakte tunge.

”Så er det godt, at vi har nye mænd med i dag. Smag og behag. Og nye piger. Det kan godt være, at jeg har smidt dusken, men selv om Sara ikke er gammel, så er hun altså udvokset i bukserne. Ikke også, sødte,” sagde Pernille kækt til den let rødmende kvinde.

”Ellers så er jeg jo godt serviceret af Katrine,” sagde jeg mens jeg stod nøgen og med slap pik og stødte ind i Katrines bebuksede bag mens hun stadig stod tæt ved Pernilles køn.

Katrine satte sig spontant ned på knæ og tag forsigtigt fat i Pernilles fyldige baller. Hun begyndte at slikke Pernilles kusse uden på. Pernille sukkede. Så var vi i gang. Det var godt at gå direkte til bidet, om jeg så må skrive. Jens og Sara kunne lige så godt finde ud af, hvad vi var kommet ind i omklædningsrum og sauna for. Ud over at bade og svede, naturligvis.

Katrine sad i sit svedige tøj. Det måtte være klamt, tænkte jeg, så jeg trak hendes korte tights ned, så hendes røv strittede frem. Jeg stillede mig over hendes ryg – nu med rejsende pik – så jeg kunne trække hendes t-shirt og sports-bh af, og Pernille smed også sin overdel, så de store, tunge bryster faldt harmonisk ned.

Helle og Anne var på vej ind i badet, da jeg forsigtigt begyndte at kæle med pikhovedet ved Katrines fisseindgang stående bag den suttende, unge kvinde.

Jeg kiggede op på Pernille, der nød, at hendes nybarberede skød fik den tunge-opmærksomhed, og Anne og Helle sæbede sig ind mens de nød den forestilling, der udspillede sig i omklædningsrummet.

Anne kiggede også over mod Jens, den gamle nordmand, der havde smidt tøjet. Han var ikke særlig høj, og han havde en stor, udspilet mave. Ikke sådan en flæskefed mave, men bare en stor, rund kugle. Han var hvidhåret, havde hvidt skæg, og den hvide behåring var gavmildt strøget ud over hans krop og ved hans pik, som hang meget stod og dinglende mellem hans ben. Han havde nogle kæmpestore nosser.

”Det er noget af en buk,” sagde Helle og stak en albue i siden på Anne, som stod lidt fraværende og smilede hen mod den modne mand. Helles udbrud kunne jo godt tolkes derhen, at hun havde været der – men hun havde sikkert haft en del mænd inviteret inden for i tidens løb.

Jeg klagede jo heller ikke. Helle var en gavmild kvinde.

Jeg klagede heller ikke over udsigten til en dejlig strittende kvindenumse og en spredt kvindekusse. Katrine var i gang med at slikke Pernilles glatte revne meget grundigt.

Jeg kunne se, hvordan Katrines tunge masserede klitten, og Pernille stod og var lidt fraværende. Hun holdt ved knagerækken og var gået lidt ned i knæ, så hun gjorde sit for at sprede sine ben.

Det var nu ikke nødvendigt. Katrine var en grundig pige, der gjorde sit arbejde godt.

Mads havde også smidt sit tøj, og han stillede sig om bag ved Pernille, som drejede sig ansigt og kyssede ham. Den unge fyr lagde sine hænder omkring Pernilles bryster. Han kunne dårligt have dem i hænderne, men han lod lige vorterne stritte ud mellem langemand og ringfinger og nussede dem mellem sine fingre.

Mads glatte krop var kun behåret lige omkring pikken, hvor han havde tykke, sorte totter. Dem kunne Pernille mærke mod sine baller, og da Mads havde hænderne fulde, var det Pernille, der styrede hans klare pik direkte op i hendes kusse. Den ramte lige forkert den første gang, så Katrine fik Mads’ pikhoved ud mod sin mund, men det sagde hun jo ikke noget til.

Der er mange fordele ved at være tæt på hinanden.

Sara havde også taget tøjet af.

Langt om længe, og selv om jeg var blevet liderlig og optaget af at tage Katrine bagfra, så jeg da også, at Sara var høj, lidt ranglet, med små dejlige bryster og en blond dusk mellem benene. En yngre og lidt højere udgave af Katrine, som jeg havde lagt for mine knæ og min pik.

Generelt kunne jeg ikke klage over den unge fisse jeg fik her i vores sauna-badeklub, men da jeg så 18-årige Sara, var det som om, at det ikke var nok at have en 25-årig, der klemte om min pik.

Mere ville have mere – eller i hvert fald yngre.

Anne havde det omvendt.

Jens havde stillet sig ind mellem Anne og Helle, og mens Helle kyssede Jens overraskende lidenskabeligt i forhold til, at de bare var venner, kælede Anne med Jens pik. Hun kørte sine fingre rundt omkring hans lange hvide kønshår, og hun løftede på hans tunge nosse-sæk.

Hans pik rejste sig, men den blev ikke så stor som den, Kim – et af vores andre ”med-lemmer” – strittede rundt med. Måske 20 centimeter, men meget rank, når man tænkte på den forestilling man har om ældre mænd og deres ydeevne.

Brusevandet løb ned over Helle, Jens og Anne, og det dryppede også fra Jens pikspids – med vand. Anne trak hans forhud tilbage og satte sig på knæ under ham. Tog hans pik i munden mens kun masserede hele området omkring hans nosser. Hun kørte hurtigt en hånd ind mellem hans ben – Anne speciale: Numse-massage.

Pernille stod og hoppede. Måske på grund af Katrines ivrige slik, men også fordi Mads kneppede godt op i hende.

”Hold nu lidt igen,” sagde jeg til Mads. ”Der er mange, vi skal igennem i dag.”

”Ja,”, sagde Mads, og selv om Pernille forsøgte at holde på ham, trak han sig ud.

”Åh nej, skatter. Du må ikke gå. Jeg har brug for pik sammen med Katrines liderlige tunge,” sagde hun.

Mads hørte hende ikke. Han havde også brug for noget, men det var den unge pige, han havde øjne for. Mads havde udviklet sig fra at være en lidt genert ung fyr for nogle uger siden til nu at tage for sig af alle de herligheder, der var i klubbens sub-gruppe. Og han gik altså heller ikke af vejen for de yngste medlemmer.

”Du kan godt glemme det,” begyndte Sara og Mads blev lidt usikker. Jeg observerede ham. Var nysgerrig efter, hvad der skulle ske.

”Du kan godt glemme det, hvis du ikke har noget gummi,” tilføjede Sara og smilte.

”Og hvis du ikke har, er det godt, at jeg er en pige,” sagde hun og gik vakst hen og gav ham et kys.

Hun havde allerede en kondom mellem fingrene. Pakket ud.

”Skal jeg? Det er sådan noget, jeg også er god til,” sagde Sara, og uden at vente knælede hun ned og greb om Mads fedtede pik. Rullede gummiet på og skubbede ham ned på bænken.

Saras små bryster med de spidse vorter er ud for Mads ansigt, da hun begyndte at lege med sig selv. Han slikkede vorterne med en masse mennesker som tilskuere.

Pernille kom i et stille skrig.

Katrine havde slikket hende til orgasme, og inde i bruserummet var vandet blevet slukket, og Helle, Jens og Anne står bare dryppende mens de kæler og slikker.

Anne krammede Jens store behårede mave, mens Helle også havde en hånd omkring den pik, som Anne suttede. Jens havde en hånd dybt begravet oppe i Helles fisse mens jeg stod og kneppede Katrine. Sara og Mads skulle i gang.

Løbeturen var hurtigt skiftet over i anden fysisk aktivitet. Det var dejligt. For alle.

Katrine lå og smilede mens hun havde Pernilles fissesaft om munden. Det var hårdt at stå på gulvet, men Katrine skubbede sin røv frem og tilbage. En krævende tavs besked om, at hun ville have, at jeg gjorde arbejdet grundigt.

Mærkede mine kønshår der gnubbede mod Katrines unge men udvoksede dusk, og jeg så, hvordan de sorte krøller kærtegnede hendes baller.

Sara havde sat sig over Mads, og da jeg så fem mennesker – plus Katrine og jeg – være i så skøn fysisk aktivitet, kunne jeg ikke holde mig tilbage. Hun fik min sperm. Uden så mange dikkedarer.

Trak mig ud og spermen dryppede med det samme ned på gulvet. Gav Katrine en hånd, og vi gik over og så, hvordan de to yngste medlemmer nu var kommet tæt sammen.

Sara sad og red Mads. Deres to unge kønsbehåringer mødte hinanden. Det var stille og rolig og smuk sex.

Pernille var ikke blevet tilfredsstillet trods Katrines behandling. Hun gik med sin brede, vuggende røv over mod de tre i bruserummet, og selv om det nok var lidt koldt at lægge sig ned på fliserne, skubbede Pernille sig ind under Anne, der sad på knæ og suttede Jens store, stive ”kuk”.

Anne sukkede ved den udsigt, som både Pernille og hun havde. Noget dejlig fisseslikning. Anne og Pernille havde ofte slikket og kælet og givet hinanden finger. De havde noget dejligt sammen.

Den liggende modne kvinde begyndte at slikke 30-årige Anne, og den ti år ældre, men nybarberede Pernille stak sine fingre ned mellem sine ben. Hun begyndte at massere sin klit mens hun strammede og slappede sine bækkenbundsmuskler i jagten på endnu en orgasme.

Anne suttede Jens store pik helt vildt, og på udskiftningsbænken var Mads og Sara virkelig kommet ind i kampen med god, ungdommelig sex.

Katrine og jeg stod og kiggede på dem, vi krammede og kyssede, og Katrine smurte min sperm ud omkring sin fisse og sine hår. Hun vidste, at jeg var vild med, når mine safter blev brugt som sådan en efter-elskovs-creme.

Katrine gik over under bruseren. Hun kyssede lidt med Helle, og Katrines legende fingre flettede sig med Jens fingre og Helles kønslæber. Katrine kyssede Helles strittende vorter, og de stod og betragtede en mand og en kvinde blive suttet.

Jens begyndte at småbrøle. Han sagde – på norsk, naturligvis – at han ville have noget fisse. Han var blevet tændt, så nu skulle det være andet end Annes læber – dem ved munden – der skulle omslutte hans modne, store kæp.

Anne lagde sig ned på alle fire, men Jens sagde, at han ville se hendes fisse, når han borede sin pik op i hende. Hun måtte lægge dig halvt oprejst på gulvet ved siden af Pernille, som til gengæld blev afløst af Katrine, der lagde sig i en 69er oven på den liderlige kvinde.

Anne så salig ud, da hun fik presset Jens erfarne pik op i sin relativt unge fisse. Helle så til. Hun så glad ud. Nu havde hun måske noget ekstra på Jens. Noget, der kunne være godt at have i baghånden, hvis han en dag skulle komme i tanke om at afsløre noget fra deres liderlige fortid.

Jeg presser Helle op mod de hvide fliser. Jeg løfter hende – med besvær – og trænger op i hendes våde fisse. Nu er jeg i gang med en moden kvinde, og jeg bliver ekstra liderlig ved tanken om, at der både er sperm og fissesaft fra akten med Katrine på min pik.

Helle var ligeglad. Vi er jo ret tætte sammen.

Få sex i dag

Der lød en række af støn henne fra bænken. Mads vred sig. Det havde ikke været et problem for ham at få udløsning. Gummi eller ej. Sara fortsatte med at banke sin slanke krop ned over hans pumpende pik. Hun kyssede ham.

”Tak for ridtet. Det var en god begyndelse”, sagde hun og trak hans kondom af, holdt det op i lyset og betragtede sperm-portionen.

”Var det ikke noget med, at du gerne ville havde Mads sperm,” sagde Sara og kiggede over mod Pernille, der slikkede og blev slikket. Sara gik over til Pernille, og uden et ord hældte hun de varme dråber ned over Pernilles glatte kusse.

Det løb ind mellem Pernilles revne. Katrine holdt en pause, og Pernille sansede heller ikke at slikke. Sara masserede spermen på Pernilles klit, og stak en bespermet finger op i Pernille.

Vendte sig om til Mads.

”Kom og se at Katrine slikker din sperm”, sagde Sara, og Katrine gjorde naturligvis som der blev sagt. Det kunne Sara ikke vide. Med mindre hun vidste, hvor frække, vi altså var. Katrine nød, at der nu var andet end Pernilles rigelige kussesafter dernede. Der var også den unge sperm fra Mads.

Jens buldrer løs i Annes fisse som var det sidste gang i sit lange liv, at hans lille tykke krop skulle udfordres med sådan en aktivitet. På sådan et sted. I et baderum langt oppe i fissen på en kvinde, der ikke var født, da Jens havde bollet de første 50 kvinder i sit liv.

Anne nød at se hans ihærdighed. Hun kyssede ham også – selv om det var lidt svært – og hans skæg kradsede på en fantastisk bedstefar-agtig måde på hendes ansigt.

Det er mere end Jens kan klare. Han ville ønske, at han kunne holde i timevis, mens selv en hvidhåret norsk nisse må give op, når det er en ung kvinde, der ligger med trekantet sort dusk og smukke velformede og gyngende bryster og bare tager imod og imod og imod. Det gjorde Anne. Og hun nød hver en dråbe.

Vi stod alle og kiggede på det her. Det var fantastisk at så mange mennesker kunne tilfredsstille hinanden på den måde. Jeg pressede mig ind mod Helles tunge bryster, og vægten af hende nærmest maste min pik som hun hang der – med friktionen fra den glatte væg, på min pik og båret af mine hænder.

Jens havde trukket sig ud, Anne havde rejst sig, og mens Pernille og Katrine – utroligt men sandt – fik slikket hinanden til gensidig orgasme der på gulvet, kneppede jeg roligt og afslappet Helle. Mads sad og betragtede det hele på afstand.

Nu var han den erfarne, der kunne se, hvordan kvinder på 18 og mænd på 65 blev indviet i gruppesexens gavmilde verden.

Vi stoppede op.

Kiggede os omkring og smilte. Nu måtte vi hellere have et bad, inden det var tid til en tur i sauna.

Vi gjorde status. Mads havde kneppet Sara, jeg havde kneppet Katrine, Jens havde kneppet Anne, Mads havde været i Pernille, og jeg havde været – men havde heller ikke spermet – i Helle. Og så havde Katrine slikket Pernille to gange.

Ikke et dårligt resultat.

”Skal vi i sauna. Ind og have varmen,” foreslog jeg.

”Vi plejer at blive så liderlige, når vi kommer derind og sveder lidt, og noget liderlighed kan vi vel alle trænge til,” sagde jeg og tog nogle kolde sodavand fra en køletaske og med derind.

Vi læskede os. Der var jo blevet svedt noget under den fysiske aktivitet.

”Måske skal Peter have mere und fisse”, sagde Anne drillende. Hun vidste jo godt, at jeg var lidt vild med hende. At det måske var lidt vigtigere for mig at kneppe hende, fordi hun virkede lidt kostbar.

”Du er da ikke ung,” svarede jeg drillende og mens jeg hældte mere vand på de glohede sten.

”Nej, men det er Sara. Hun er meget ung,” sagde Anne, og flere af de andre smilede mens de kiggede over på Sara. Hun slog blikket lidt ned, men kiggede alligevel på den modne fyr, som nu var udset til at være hendes partner.

”Men Peter er altså ikke til kondomer,” fortsatte Anne drillende. ”Han siger, at dem har han prøve. Han vil have fisse unplugged…”

”Slap nu af. Lad da Sara være i fred,” sagde jeg lidt bestemt, men Sara rejste sig bare, kom over, satte sig nu på mine knæ og kyssede mig dybt.

Hviskede at det var ok. Hun ville meget gerne.

Jeg så ind på hendes søde, uskyldige ansigt. Vidste jo godt, at så uskyldig var hun ikke, men hun var sød. Meget sød. Hendes velformede bryster var meget kvindelige at se på. Men mindre. Og hendes dejlige behårede fisse lignede en rigtig kvindefisse. Med sort trekant. Hvor var det da skønt at en midaldrende mand skulle opleve sin ungdom på den måde.

Min pik stod lige op i luften, og de andre sad og betragtede os, da Sara lettede sin numse og forsigtigt satte sig på mig. Hun roterede med sin bagdel, så min pik kørte mod hendes fisse.

Det tændte mig, at jeg skulle være den første rigtige i hendes fisse i dag, selv om hun havde redet en fyr til udløsning. Hun satte sig hårdt ned over mig, og mens varmen fra saunaen havde fået sveden til at sejle fra mig, mærkede jeg en usigelig stramhed om min pik. Også selv om jeg jo ikke var større end Mads – og meget gennemsnitlig.

Sara gled ned for enden af min pik, og jeg havde et fast greb om hendes hofter. I modsætning til Helle og Pernille, der havde lidt på sidebenene, var det Saras hofteben, jeg fik fat i, da jeg løftede hende op og ned. Jeg kiggede ned og blev endnu engang overrasket – ja næsten bange for – hvor meget jeg tændte på at se hendes dusk.

Jeg kunne høre, at der blev kysset lidt i krogene i saunaen, for selv om det sikkert var dejligt at se en mand på 46 kneppe en ny løber på 18, så havde de andre også deres behov.

Jens fik lov til at tage Katrine doggy-style, Mads kneppede – naturligvis – Anne, sådan som de ofte havde gjort, og så kunne Helle og Pernille gå lidt til hånde, kysse og slikke – også hinanden.

Sådan som det heldigvis sker for mænd, der er kommet første gang, kunne toget buldre af sted her i andet hug. Også selv om det var noget af en liderlig lækkerbisken at få en purung kvinde som Sara.

Vi sad og krammede, kyssede – og kneppede. Og kom. Hun havde nuldret sin klit, og lige inden det var tid, sagde hun, at nu var det min tur.

Jeg skuffede ikke.

Der var ikke store mængder sperm i mig, men de sprøjt, der var, kom op i hende. Det var længe siden jeg havde spermet i en kvinde på 18, men det var godt.

Vi hørte en dør smække. ”Halllloooo”.

Sara hoppede af pikken, og jeg skjulte den. Kiggede mig omkring. Det var tydeligt, at de andre også havde haft gang i pikke, fisser, bryster…det hele. Helle rejste sig og åbnede saunadøren. Stod nøgen og sagde ”hej”.

Det var Kjeld. Han er både varmemester i svømmehallen, hvor klubben holder til, og så er han næstformand hos Onsdags-motionisterne.

”Hej Kjeld,” sagde Helle mens hun stod og viste dusk og bryster som det mest naturlige i verden. Han kunne tåle at se det.

”Er I nu også begyndte at være sauna-badere om fredagen,” sagde Kjeld.

Han kiggede ind.

”Sikke mange I da er. I er slet ikke til at styre,” smilte han, og vi var glade for, at han ikke kom ind gennem den ulåste dør, da vi var lidt mere aktive i omklædnings- og bruserum.

”Nej”, sagde jeg. ”Vi løber en god lang tur, inden vi skal i sauna. Vi er meget fysiske,” tilføjede jeg med et smil.

Kjeld kiggede lidt omkring. Ikke på den frække måde. Bare som en gestus.

”Det er skønt at vi har nogle i klubben, der både kan løbe og hygge,” sagde han.

Vi nikkede alle sammen.

Kjeld havde fuldstændig ret. Heldigvis.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.