Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var den årlige julefrokost på det store autoværksted. En tradition, som samlede alle 20 ansatte. Fra yngste kontorpige til ældste lagermand. Tyk og tynd. Rar og irriterende. Chefen og lærlingen.

24-årige Mia havde været i firmaet i tre år, så hun havde oplevet nogle julefrokoster, og der plejede at blive gået til flaskerne, når landsbyens forsamlingshus blev indtaget.

SEX I DAG?

Der var kun fem kvinder ud af de 20 ansatte, så danse-skoene blev luftet, når der var julefrokost. Det gjorde de løsthængende tunger også, for der var en del af mændene, som mente, at de havde ret til være meget kærlige, når de havde drukket en halv flaske snaps og masser af det løse.

Mia kunne ikke altid følge deres kærlighed, men nu havde hun jo også være i forhold de tidligere år.

Det var hun ikke i år, så da hun gik med det øvrige festudvalg og dækkede op, tænkte hun da på, om det var i år, hun skulle skeje lidt ud.

Foruden hende selv var der to kvinder på cirka 50 i bogholderiet, og så var der en kvinde på 40 i reservedels-lageret sammen med en lærling på 19.

Mændene var fra fejedrengen på 16 til flere over 60.

Mia vidste godt, hvem hun ville satse på, hvis det skulle være.

Blandt andre Finn og Poul, som hun også var i festudvalg med. De var mellem 55 og 60, de var vist begge singler, de havde en stor ølvom, og de var ikke specielt pæne. Poul var vel nærmest grim med sit store hoved med uren hud.

De gik og dækkede bord om eftermiddagen, og Mia tænkte på, hvordan det ville være at få sådan et par liderlige mandfolk til at bøje hende ind over bordet og bare tage for sig af retterne.

Festudvalget, som også bestod af en af de modne kvinder fra Mias bogholderi-afdeling og en yngre mekaniker, aftalte, at de skulle komme i nissetøj eller julemandskostume til festen for at gøre det lidt sjovt, og for at markere, hvem der var i udvalget.

Bodil, den modne kvinde, dukkede op i nissetøj, der var røvkedeligt. Lange røde bukser og grå knæstrømper.

Finn og Poul var julemænd – heldigvis med aftageligt skæg – og Jan, som var mekanikeren, var en sjov og uskadelig nisse. Det var Mia ikke.

Hendes nissepige-dragt var meget kort og nedringet.

Hendes D-skåls-bryster svuppede lige rundt bag den hvide pelskant for oven, og oppe under den hvide næsten klitkorte pelskant forneden havde hun nogle røde g-strengs-trusser på. De matchede hendes bh.

Hendes 172 centimeter med 62 kilo kvinde-kropslighed tog sig godt ud, og hendes faste runde baller sprang nærmest ud i ansigterne på de feststemte værkstedsfolk.

Det er egentlig ret nemt til en fugtig julefrokost.

Den første halve til hele time er der nogetlunde styr på, hvad der sker, og hvem der siger hvad, men derefter bliver tingene mere tågede. Og der er ingen ekstra-monterede tågelygter, der kan kaste lys over samtalerne. Der bliver snakket, der bliver måske lyttet, og der bliver leet. Mange ved ikke af hvad.

Maden blev spist, og det blev skyllet ned med masser af juleøl og snaps, inden jukeboksen begyndte at spille de julehits, som folk da kunne finde ud af at ønske på knapperne.

Mia stod og talte med nogle af fyrene. Strittede lidt med røven. Var ikke mere beruset end at hun håbede, at Finn eller Poul ville komme og klappe hende i numsen. Bare for gammelt festudvalgs-medlemsskabs skyld.

Men de ungkarle tog sikkert ingen initiativer, så inden fuld- og vildskaben blev alt for udbredt, dansede Mia ud med bebumsede Poul.

Hun tog ham ind til sig. Han strittede lidt imod, men han var jo kun en mand, og han ville da gerne mærke hendes bløde nissebryster mod sin krop.

”Kunne sådan en stor julemand ikke have lyst til at tage en lille nissepige”, hviskede Mia ind i Pouls øre.

Han gryntede ja. Heldigvis lyste hans øjne også lidt op.

”Hvis du og Finn nu lader være med at drikke jer alt for fulde, så kunne nissepigen her godt overtales til en tur i kanen efter festen”, sagde Mia og pressede Pouls hænder ned mellem sine ben. Kjolen gled op, så han fik lov at mærke trusserne.

Mia stønnede. Tanken om, at et par mænd kunne kneppe hende, havde drejet nøglen til hendes liderligheds-motor.

Tiden gik, sprutten flød, og Mia dansede tæt og lidt for frækt med mange.

De øvrige kvinder kiggede – misbilligende. Mændene nød opmærksomheden. Især dem, der lige fik lov til en lille smule. De skulle bare vide, hvad der skulle til for at de måtte gå – og køre – hele vejen.

Ved et-tiden ville folk videre ind til byen. Taxaerne blev bestilt, og festudvalget besluttede, at oprydningen kunne vente.

Bodil, den snerpede modne bogholder, smuttede hurtigt af sted, men da de sidste var ved at tage af sted, sagde Mia, at hende, Finn og Poul lige ville rydde bordene og skylle hurtigt af. De ville følge efter om en halv time.

Lokalet blev rømmet, og Mia låste hoveddøren.

Hun stillede sig inde midt i lokalet ved et af de mange rodede borde. Hun satte hånden under hagen og strittede med måsen.

”Nå, I to frække julemænd. Skal I have lidt nissefisse?”

Finn og Poul grinede. De var fulde, men forhåbentlig ikke for fulde. Mia gik hen og kyssede Finn. Hans ånde var ikke specielt skøn, men det tændte hende, at hun måske skulle kneppes af et par modne og ikke særligt pæne (jule)mænd.

Hun borede sin tunge ind i Finns mund, og hun satte hans hænder op til hendes struttende barm.

”Ælt mine patter,” sagde hun, mens hun greb sig i skridtet. Hendes liderlighed kom brusende som en rystet juleøl, der blev knappet op.

Finn var måske nok fuld, men han var ikke upåvirket.

Hun mærkede, hvordan han tog fat i hende. Styrende. Imens kastede den rødhårede, men affarvede ”blondine” med sin lange hestehale og signalerede til Poul, at han skulle gå hen bag hende.

Hun voldkyssede med Finn, og heldigvis søgte Poul helt naturligt ned til hendes bag, som han begyndte at kæle med. Hun vrikkede med røven og prøvede lidt kejtet at trække sine små, røde trusser af. Det var svært.

Poul hjalp til, og da hun trådte ud trusserne, fandt Poul hurtigt hendes glatte fisse oppe under den røde kjole med pelskant.

Hans røde og grimme ansigt blev presset ind mellem hendes flotte baller, og hun tændte enormt på, at det var hans måske uerfarne tunge, der fik lov til at spille mod hendes følsomme klit.

Mia bandt Finns julemands-kostume op, og hun fandt ned til hans bukser inden under. Lynlåsen blev lirket op, og hun fik hans pik ud.

Den var godt stiv, og hun tog hårdt fat. Kørte rundt på staven og mærkede, hvordan der var masser af hår ved roden, på Finns tykke mave, og på hans nosser.

Hun gik ned i knæ, så hun kunne støde mod Pouls tunge og blive mundkneppet lidt hårdere. Han havde skilt hendes baller, så han både kunne kigge og slikke, men Mia var klar til mere.

Hun lagde sig op på bordet, spredte sine ben, og viste sin hvide hud og det lyserøde køn for de to modne mænd. De lignede nogle, der lige havde pakket et modeltog op.

Hun håbede, de ville fyre op for dampen.

”Smid jeres dragter og bukser. Knep jeres lille gave,” sagde Mia.

Finn stod allerede med pikken ude, men nu tog han bukserne af, og det samme gjorde Poul. Hans pik var også stiv. De var ikke store, men de så funktionsduelige ud. Også her på de sene julefrokosttimer.

Finn gik hen til bordet. Det var ”spisetid”. Mia var hovedretten, og der var sagt velbekomme.

Han styrede sin pik hen mod hendes fisse, og det gav et stød i hende, da hun mærkede pikken mod hullet. Fantastisk med så moden en pik. Lige hendes drøm.

Hun kiggede op på Finn, der kørte den ind. Hans ansigtsudtryk var lige dele salighed og overraskelse. Som om han ikke troede på, at han havde fået sådan en kalendergave midt i december.

Det havde han, og Mia ville ikke tage den fra ham.

Han skulle bare pule hende som en lille uskyldig nissefisse. Hun stønnede højt, og det gav bestemt ikke Finn lyst til at være mere blid.

Hendes bryster gyngede under nissedragten, som var de på vej til at vælte ud, og Poul stod og spillede sin pik. Han krængede resten af sit tøj af, så han nu stod med sin store mave, der væltede ud over pik-udstyret. Han så ikke specielt stor ud dernede, men måske var det maven, der pillede ved proportionerne.

”Nu skal Poul give mig pik,” beordrede Mia, og han adlød.

Hans ansigt var endnu mere rødt end normalt, og da hans pik først gled ind, og da hans behårede mave kørte frem og tilbage mod Mias glatte krop, begyndte hans pande at glinse af sved.

”Åh-åh-åh”, stønnede Mia mens Poul tunge klunker klaskede behåret mod hendes faste baller. Han trak op i hendes dragt og rev hendes dyre bh til side, så de store, velformede bryster kom til syne. Det gjorde ham endnu mere gejl.

En telefon ringede. Det var Finns.

”Det er Mogens,” sagde Finn. ”Jeg tager den lige”.

Mia forstod ikke, hvad der skete, for mens Finn mumlede i telefonen, kneppede Poul løs det bedste, han havde lært. Engang for længe siden. Og måske ikke praktiseret så meget i mellemtiden. Det gjorde ikke Mia noget, at hun var en øvelse. Det gjorde så godt.

Finn kom hen og kyssede Mia, smed også sit tøj og kravlede op på bordet, så hun fik hans pik lige ud for munden. Hun slikkede nosser og pik, og nu havde hun to mandehænder på sine bryster.

”Mogens spurgte om vi havde brug for hjælp, så vi hurtigere kunne komme med i byen. Jeg sagde, at han gerne måtte tage Jens med,” sagde Finn og smilede mens Mia suttede.

Mogens og Jens var et par af de erfarne mekanikere. Lidt samme typer som Finn og Poul. En anelse yngre – måske godt 50 – men de passede lige til Mias fantasi.

Hun havde fanget, hvad Finn ønskede hjælp til, så hun frydede sig bare over, hvis der var fire granvoksne mænd, der skulle forsamles om hende.

Poul og Finn kørte i hendes fisse – hårdt og stabilt – i de tyve minutter der gik, inden det bankede på døren. Heldigvis var de ikke på randen af at komme. Det ville være synd at misse et rigtigt gruppeknald.

Få sex i dag

Mia rejste sig op fra bordet og overhalede de to fyre, inden de nåede ud til døren. Hun havde en bh på, der sad som et bælte under brysterne, og så havde hun nissehuen.

Jens og Mogens stod uden for. De var heller ikke appelsinfri, men deres lidt rullende øjne blev endnu mere rullende, da de så den næsten-nøgne kontor-assistent foran sig.

De væltede ind. Var slet ikke generte, og mens Mia stillede sig op på alle fire på et bord, smed også de to mænd tøjet.

De var knap så fede som Finn og Poul, men slanke var de ikke, og der var både krops- og pikhår. Mia strittede med sin glatte kusse bagud.

”Kravl op på bordet og knep mig én efter én,” sagde hun.

Mias fisse savlede, og hun kiggede ind mellem sine bryster og ben og fik øje på den første krop, der satte sig til rette bag hende. Det var Poul – igen.

Nu havde han lært lektien, og liderligheden var også steget ham til hovedet. Derfor vidste hun, at han ikke kørte for fornøjelsens skyld. Han kørte for at komme.

Der gik heller ikke lang tid, inden han spurgte forpustet, hvor han skulle komme.

”I min fisse,” hvæsede Mia, og to sekunder efter sprøjtede Poul sin sæd op i hende.

Han kravlede ned, men Mogens kom til. Han tøvede. Kiggede ned på Mias fisse, hvor det dryppede ud med sperm.

”Hvis I ikke kan tåle at have sex med en liderlig nissepige, så gå igen,” sagde Mia hårdt, og det var invitationen til, at Mogens måtte bestemme sig. Ville han køre i Mias fissesaft og Pouls sperm, skulle det være nu.

Det ville han.

Mogens’ pik var stor. Den fyldte Mia godt ud, og hun bed tænderne sammen. Det gjorde ikke ondt, men det var så vidunderligt, at hun var ved at blive kneppet af fire mænd på stribe.

Hvis de havde været to mere, havde der været en række-sekser. Det måtte blive næste gang.

Mogens havde et fast tag i hendes lår for at holde imod, og Poul stod og kyssede hende og nussede hendes bryster mens resterne af hans pik-indhold dryppede ned på gulvet. Ned til øl-sjatter og chips-rester.

Mogens buldrede også sin sperm ind i hende, og da han kravlede ned, var hendes ben ved at give efter på grund af udsigten til, at det nu var Finn, der skulle affyre næste ladning i hende.

Hun stod stadig på bordet og gyngede. Ventede på, at endnu en pik skulle sættes mod hendes fisse, men det var ikke lige der, den ramte.

I stedet mærkede hun tynd hud en anelse højere oppe. Hun stoppede og trak sig lidt væk, da der blev presset mod hendes endehul.

Hun skulle til at protestere. Der var hun jo jomfru. Havde aldrig haft lyst. Finn virkede ikke til at tøve, og når man havde inviteret nogle mænd til gruppeknald, måtte man også være gavmild med hullerne.

Mia ventede spændt på, at hendes røvhul blev åbnet op. Det gjorde ondt.

”Dyp dig først i min spermfyldte fisse,” sagde hun, og Finn adlød. Kørte sin pik ind i spermen fra Mogens og Poul og blev smurt ind. Så forsøgte han igen.

Det gjorde stadig ondt, men spændingen og tændingen var større end smerten og usikkerheden. Finns pik var heller ikke blandt de største.

Han kørte rytmisk i hendes røv, og uden de store problemer blev hun også sprøjtet til i den ende. Det var en drøm det her, og hun vidste lige, hvordan den skulle fortsætte, inden hun ville vågne op fra denne berusende rejse.

Jens var den sidste, og Mia vendte sig om og lagde sig på ryggen.

”Kom og knep mig, Jens. Kør i min savlende spermkusse med din pik mens de tre andre mænd gejler deres pik over mit ansigt og gør klar til at malke de sidste ekstra-safter ud af deres pikke”. Hun nærmest råbte sin kommendo ud i det rundende forsamlingshus-lokale.

Endnu en behåret mandepik ramte mod hendes glatte fisse.

Mia lukkede øjnene og forestillede sig, at det var ude på værkstedet, hun blev kneppet. Af mænd, der var smurt ind i olie. Mænd, der efterlod andet end hvide aftryk på hendes krop. Det måtte blive næste gang.

Hun kom i den første orgasme mens hun lå der og fantaserede, og da hun efter de mange ryk i kroppen – frembragt af både orgasmen og Jens – åbnede øjnene, var tre strittende, glansfulde pikke i gang med at blive afspillet lige over hendes øjne, næse og mund.

Lidt ekstra-sperm dryppede ned i hendes ansigt, og hun prøvede at slikke de dråber, hun kunne nå.

”Kom så med resten af jeres sperm”, sagde hun og kiggede på de tre halvgamle mænd, som nok var sammen med sådan en julegodte for første gang i mange år. Hvis nogensinde.

”Nu kommer jeg snart,” stønnede Jens, og Mia instruerede de tre andre i, at det skulle ske på samme tid.

Hun førte en hånd ned mellem sine ben og nuldrede den spændte klit. Det var en stor sovseskål dernede, og det opildnede hende yderligere. Hun vidste godt, at det ville blive svært for alle fem at komme på en gang.

Poul var den, der først klattede, men Mogens fulgte lige efter. Hun slikkede deres sperm i sig mens hendes fingre kørte lige op ad Jens’ pik. Han pumpede sperm i hende, samtidig med, at Finn afleverede sine rester over Mias sultne mund.

Hele dette koordinerede skyderi fik hende til at komme i endnu en orgasme.

Hun lå ubevægelig et stykke tid. Mændene grinede. Det hele havde været så intenst og vildt.

”Henter I ikke en sneøl til mig,” grinte Mia mens hun rejste sig op.

”Og en ordentlig portion juleservietter”.

De kom i tøjet, og de skålede på en god julefrokost.

”Skal vi så gå i byen, drenge. Jeg synes, jeg fik klaret mit hoved, og jeg kunne godt klare en omgang til. I baren,” smilede Mia og rettede på sit stadig ret udfordrende tøj.

”Oprydningen og gulvvasken venter til i morgen. Jeg tror Bodil er ret god til at vaske øl- og spermpletter væk.”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.