Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kirsten og Allan var nudister. Det var der egentlig ikke noget frækt i, men det var alligevel det mest vovede ved deres efterhånden 18 år lange ægteskab.

Kirsten på 42 og Allan, der var et år yngre, havde siden deres ungdom kørt campingvognen ud til forskellige nudist-campingpladser sommer efter sommer. Både i Danmark, Tyskland og Kroatien, da det land kom sig efter 90ernes borgerkrig.

SEX I DAG?

Børnene – datteren på 16 og sønnen på 14 – var opflasket med nudismen på samme måde som både Allan og Kirsten kendte til den fra deres barndom, så det var ikke noget, de tænkte over.

Lige som andre nudister, forbandt de ikke nudisme med noget seksuelt.

Men der summede alligevel frække tanker i Kirstens hoved, når de var af sted.

Hun mente, at sex-livet med Allan var blevet kedeligt og forudsigeligt. Det var missionær-stillingen og ingen eksperimenter. Slet ikke noget af det hårde sex, som hun var begyndt at tænde på de senere år. Hun havde fået mere lyst. Og lyst til mere. Sådan gik det nogle gange med kvinder, når de kom lidt op i årene.

Havde hun hørt.

Nu mærkede hun det oftere og oftere. Også når hun gik eller sad nøgen en dejlig sommerdag på en campingplads. Pludselig, når hun så en fyr, eller når hun bare fik en fantasi, bredte varmen sig fra kussen og ud i resten af kroppen, og så kunne en sommerdag med 25 grader pludselig blive hed – og våd.

Netop sådan sad hun og tænkte en torsdag eftermiddag i juli på en rolig, dansk campingplads. Hun havde sat sig ude foran forteltet. Nøgen naturligvis. Hendes krop på 166 centimeter og 66 kilo var smuk. Hendes bryster tunge og flotte. Hendes kusse var nybarberet som sædvanlig. De fleste nudister havde dusk – trimmet eller naturlig – og enkelte havde en streg, men der blev ikke skelet til de helt hårløse kusser. Hendes datter var også glatbarberet, men det var mange af pigerne på hendes alder. Også her på pladsen.

Kirsten lå lidt ned på stolen. Burde egentlig hente solvognen inde i forteltet, men hun gad ikke. Ville bare døse lidt. Og fantasere om, hvad der skete, hvis der kom en mand, der var meget frækkere end Allen.

Tankerne filtrede sig frækt ind i hinanden, og liderlighedens sved piblede frem på hendes krop. Hun hørte først de unge stemmer, da de var helt tæt på hende. Der var ellers ikke meget trafik i denne del af campingpladsen, som lå i et hjørne, men det gjorde nu heller ikke noget, hvis der kom folk forbi.

Hvis hun ikke kunne tåle, at folk så hende nøgen, skulle hun nok vælge en anden ferieform.

Allan og børnene var netop gået op i badelandet. Det gjorde de flere bange på sådan en uge, og det tog gerne mindst to timer. De gad ikke bare klæde om for et dyp. Kirsten ville ikke med. Hendes solbrune krop kunne godt klare lidt mere kulør.

Hun åbnede øjnene og missede op mod solen. Der gik nogle sekunder, inden hun så, at det var tre unge knægte, der stod foran hende. Smilende og grinende. Lidt atypisk på en nudist-campingplads.

Hun skød dem til at være omkring 18 år. To danskere og en indvandrer, mente hun, men de var nu mørke i huden alle tre, så det var svært at afgøre, hvad der var hvad.

De var slanke og veltrænede, og de var også udviklede. Mellem deres ben hang tre voksne pikke i en sort skov af hår, og der var også en hårstribe op ad deres mave og lidt på brystet.

På hovedet var de helt kortklippede. Måske tre millimeter. Maksimalt.

En bølge af liderlighed og tanker og fantasier skyllede ind over Kirsten, da hun så, hvordan de tydeligvis stod og kiggede på hendes lange lyse hår og den blonde krop.

”Hej med jer,” sagde hun. ”Jeg synes ikke, jeg har set jer her før,” lød det fra hende. Hun var lidt overrasket over sig selv, for egentlig burde hun måske bare lade de tre fyre gå. Ikke begynde at antyde noget.

Man kunne hurtigt blive til grin. Eller blive for meget. Eller blive taget. Måske.

”Vi har lånt min mors campingvogn derhenne i nogle dage, og så ville vi bare køre herop og prøve at se, hvordan det er at rende rundt og være nøgen,” sagde den højeste og mest muskuløse af dem.

”Om der er noget god…..fisse”, sagde han tøvende og smilende.

”Måske kan vi kneppe nogle kællinger,” tilføjede han.

Sproget var hårdt, men sådan lå det åbenbart naturligt for de tre bandelignende fyre, som også havde tattoveringer på armene og enkelte på bryst, mave og hals. De var lige modsat af pæne Allan. De var vilde. Vovede. Virile.

”Kom da med ind og få noget at drikke,” sagde Kirsten, rejste sig op og tørrede lidt sved af bryster, mave og lår, inden hun hankede op i sin stol og satte den ind i forteltet ved bordet. Der var lige fire stole i alt, og Kirsten gik hen til det snurrede køleskab, der stod i forteltet op ad campingvognen.

Hun overvejede, om hun skulle gå ned i knæ eller bare bøje sig ned for at tage lidt øl og vand. Hun valgte det sidste, og da hun tog sig god tid til at stå foroverbøjet med spredte ben, var der godt udsyn til hendes røv og fisse.

Hendes bryster hen tungt ned foran hende, og hun nød, hvordan tre fremmede unge mænd forhåbentlig kunne se hendes huller. Sådan plejede hun ikke at vise sig frem, men hun ville satse.

”Sikke da en dejlig fisse….og røv”, sagde en af fyrene. Ham med lidt accent. De havde ikke præsenteret sig med navn, og det havde Kirsten det fint med. Det kunne være så dejligt, hvis hun blev gennemkneppet af nogle, som hun ikke kendte. Turde hun håbe på det.

”Jeg har tit kneppet pigerne i røven, fordi de ikke må miste deres mødom,” grinte indvandrerfyren.

Kirsten vendte sig rundt og gik hen mod bordet med de kolde øl og vand knuget ind til sine bryster.

Vorterne strittede.

”Nu kan man vel også godt kneppe kvinder i røven selv om de har mistet deres mødom,” sagde Kirsten og blev helt forskrækket over sig selv.

Hun havde aldrig fået pik i røven. Hun havde givet sig selv DILDO mange gange i hullet, men Allan var ikke til analsex. Desværre.

Det var der andre, der var. Den ene fyr rejste sig op med halvstiv pik. Han lynede forteltets åbning ned, men der var stadig de store plastik-vinduer, så det var slet ikke diskret, hvad der foregik derinde.

”Vi er ikke kommet for at få øl eller sodavand. Vi er kommet for at få fisse,” sagde han.

”Bøj dig hen over stolen”.

Kirsten adlød og bøjede sig ind over den stol, hun regnede med, at hun skulle sidde på.

Hun strittede nu igen med røv og fisse, men her havde hun en halvvoksen mand med en helvoksen pik lige ved siden af sig. Hans lem var hurtigt blevet helt stift, og han tog hårdt fat inde mellem hendes ben.

”Er din fisse liderlig,” sagde han, og Kirsten nikkede. Hun var da også lidt våd, da fyren stillede sig om bag hende. Hun mærkede hans store pikhoved glide mod hendes baller, og de to andre fyre rejste sig op og spillede deres pikke op. Det gik også stærkt. Hun kiggede på deres kæppe. Unge fyre med unge, friske pikke.

Det gik hurtigt, da den lange tykke pik ramte ved hendes fisse og hurtigt borede sig op. Det gjorde lidt ondt. Mere våd var hun heller ikke, men fyren havde hårdt fat i hendes hofter, og han tøvede ikke med at støde pikken helt i bund.

Kirsten stønnede og rykkede stolen frem, så den stødte ind i campingbordet. De to andre fyre tøvede ikke. Den ene satte sig baglæns på stolen med pikken strittende op mod hendes ansigt, men da pikken langtfra kunne nå hendes mund, begyndte han at ælte hendes bryster. Han kyssede hende hårdt. Ikke erotisk. Krævende. Dybt. Han nev i hendes brystvorter, så smerte – lige tilpas – bredte sig ud i den krop, som lynhurtigt var blevet spændt af liderlighed.

Den tredje fyr – det var også en dansker, da det var indvandreren, der kyssede – satte sig ned mellem hendes ben og slikkede den lyserøde revne og stødte tungen hårdt mod hendes klit. Lige op ad den anden bande-lignende fyrs lange, ivrige pik.

Kusse-fyren satte tempoet op, mund-kysseren pressede sin tunge langt ned i hendes hals, og fisse-slikkeren var også ivrig dernede.

Men han var ikke tilfreds.

”Vi skal da have noget alle sammen. Hun skal da ikke bare stå der og kun blive betjent i et hul den liderlige fisse,” sagde han.

”Du må da have en seng inde i campingvognen. Lad os gå ind og fylde sengen – og dig”, sagde han med et forventningsfuldt grin.

Kirsten vidste ikke helt, hvad hun skulle tro, men hendes smaskende kusse havde givet besked om, hvad hendes krop ville. Og så måtte hun gå lidt på kompromis, hvis de ønskede mere.

Få sex i dag

Det gjorde de.

Da hun havde åbnet døren – med et par fyres hænder gramsende over alt på hendes krop – lagde slikkefyren sig i sengen med sin store, strunke pik strittende.

Indvandrerfyren satte sig på knæ i den ene ende af sengen, og fisse-knepperen satte sig modsat. De var alle kortklippede og langpikkede.

”Stil dig på alle fire,” sagde fisse-slikkeren, og Kirsten kunne måske godt regne ud, hvad han skulle nu.

Han tog fat om hendes baller og trak hende ned, så han kunne komme til at køre sin pik ind i hendes kusse. Hun kiggede ned på hans drengede, men alligevel grove ansigt. På den farvede tatovering på halsen og det korte hår. Lidt hårde øjne.

Hårdheden gik igen, da han med samme kraft som kammeraten stødte sin pik ind i hende, og mens han atletisk begyndte at vrikke med røven på den lidt dårlige campingvogns-madras – de skulle altså skiftes næste sæson – fandt Kirsten ud af, at indvandreren ville have sin pik ind i hendes mund. Hun gabte, hun slikkede på hovedet, og han stønnede. Hans hårde facade faldt lidt, da Kirsten fandt ud af, at han bare var en stor liderlig knægt, som fandt behag i, at hun ville nuldre hans nosser og sutte hans pik.

Måske havde han meget i munden. Lige som hun havde.

Han begyndte at mundkneppe hende, så nu havde hun ikke noget valg. Den var helt inde i hendes mund, og hun kunne bare prøve at slikke og lege med tungen mod hans pik-hoved. Det var svært, for han følte tydeligvis stor lyst ved at give hende pik i munden.

Samtidig blev hun råpulet af kammeraten, der lå og stønnede under hende, og hvis hun havde glemt den tredje fyr – ham, der havde debuteret i hendes hul – så var det kun til han kælede lidt for hendes baller og hendes lysebrune numsehul. Hans fingre kredsede om det, og hun spekulerede på, hvad han ville gøre for at forberede det, han sandsynligvis havde i tankerne.

Svaret var simpelt: Ingenting.

Midt i den knepning, de to fyre var godt i gang med, sansede hun, at der blev sat et hårdt, varmt, lidt glat og fugtigt stykke kød mod hendes røv, og den begyndte med det samme at presse.

Hun huskede ikke så meget, for mens hendes kusse og mund blev kneppet, var der en intens og brændende smerte, da hendes røvhul blev fyldt ud af en stor, tyk pik. Hvis det ikke havde været så grænseoverskridende liderligt, havde det været for meget.

For ondt.

Men Kirsten nød, at hun fik lige en af de fantasier, som normalt kun efterlod en våd plet på den lyseblå havestol.

Hun fik pik. Tre pikke. Tre grove pikke af tre unge og grove fyre.

De ville tilfredsstille sig selv. Hun kom i anden række, og det var tydeligt, at nogle timer eller dage eller hvor meget, de nu havde været blandt lidt nøgne piger og kvinder havde sendt safterne ud i alle kroge af deres hormon-ophidsede kroppe. Nu skulle safterne ud.

Det sled i hendes røv, så hun næsten var bange for, at tarmen skulle vende vrangen ud, men hendes kusse var klar, og hun nød hvordan fyren også formåede at lege med hendes klit mens han stødte pikken op i hende.

Røvhuls-knepperen gav hende nogle hårde klask på ballerne.

”Nu skal vi sperme dig i alle dine huller,” sagde manden, der stod og råbollede hendes røvhul, og han havde tydeligvis øjenkontakt med de andre.

”Luk munden lidt, så du kan skubbe min forhud bedre,” sagde indvandrerfyren, som blev lidt mere blid. Det var åbenbart nødvendigt for at han kunne blive stimuleret til udløsning.

Det var varmt inde i campingvognen, og det var lidt tåget for Kirstens øjne. Hun tænkte ikke på om campingvognen gyngede, men hun vidste da, at der ikke kom så mange lyde fra den lille vogn. De tynde vægge ville heller ikke kunne holde lydene tilbage, så det var godt, at de unge fyre var tavse, koncentrerede kone- og campingvogns-kneppere.

Det hele gik så stærkt til sidst.

Spermen sprøjtede ind i hendes mund, og mens indvandrerfyren brølede – for nu var tavsheden forbi – at hun skulle sluge det, og hun forsøgte at synke de store stråler, kom fisse-knepperen op i hende. Hans udstødning tændte åbenbart røvpuleren så meget, at hun snart også blev fyldt op i det bagerste hul.

Det var himmelsk. Hun stønnede selv. Ikke i orgasmerus, for hun var ikke kommet, men af fryd over sådan en oplevelse.

De trak sig ud. En efter en. Dryppede på sengetøjet, som også blev vædet, da hun hostede lidt sperm ud. Det dryppede fra hendes huller, men de tre fyre gik hen til det lille køkken, tog et viskestykke og tørrede deres pikke.

”Vi er her til på lørdag,” smilte den ene af dem.

”Det her var lige en opvarmning. En forsmag. Send en sms, når du kan få fred for familien i længere tid,” sagde han. Tog en kuglepen på bordet og skrev med hårde tal sit nummer på viskestykket.

De gik. Smækkede døren. Ventede lidt i forteltet. Da deres pikke var faldet ned, lynede de op og gik. De sludrede og grinede.

Kirsten rejste sig, gik hen til bordet og tog viskestykket. Hun tørrede spermklatterne, der dryppede fra hendes krop, op på gulvet i campingvognen og på forteltets tæppe, og inden hun igen satte sig nøgen ud i solen, skiftede hun sengetøjet.

Når Allan og ungerne kom hjem, håbede hun, de havde lyst til at tage til havet eller i badeland snart igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.