Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er noget af en omvæltning, når en husstand pludselig går fra at rumme et par til at blive tre under samme tag. Det gælder naturligvis, når kærligheden skaber et barn, men det sker også, at der bliver vendt op og ned på tingene af andre grunde.

Anne-Mette og Kim havde kendt hinanden i et par år, og de havde boet i samme lejlighed i et års tid, da de pludselig skulle hjælpe Anne-Mettes lillesøster, Line.

SEX I DAG?

Kim havde været gift før, og han havde i en alder af 39 to halvstore børn, mens Anne-Mette på 31 foreløbig drømte om, at manden i hendes liv skulle give liv til et og gerne flere fælles børn.

Anne-Mette var den ældste blandt tre søskende, og de to andre – Line på 20 og Rie på 18 – var efternølere. Forældrene havde forsøgt og forsøgt, men der var gået mange år fra Anne-Mette blev født til hun fik en og senere to små søskende.

Derfor havde hun heller aldrig haft et tæt forhold til Line og Rie. De havde haft en masse sammen, men Anne-Mette havde været teenager, da de to piger smed bleen, og det satte jo sine begrænsninger for, hvordan sådan et forhold var.

Naturligvis elskede hun de to piger, og derfor var der heller ingen tvivl om, at Anne-Mette var klar til at hjælpe Line, da lillesøsteren pludselig blev sat ud af lejligheden i Aarhus, hvor både Anne-Mette og Kim og Line boede.

Line læste litteratur, mens Anne-Mette var pædagog i en børnehave, og Kim var køkkensælger.

Line var også helt ude af den, da hun pludselig blev husvild, for hun skulle i gang med de første eksamener på sit studium, og hun var jo ret stræbsom og ville bestemt ikke have de første karakterer ødelagt af, at hendes udlejer sagde hende op.

Derfor var der intet problem i, at Line rykkede ind på en box-madras i stuen. Lejligheden var ikke stor, men hvor der er hjerterum er der husrum, og både Kim og Anne-Mette var alligevel en del væk. Det skulle nok kunne lade sig gøre det hele. De satte ingen frist på, hvor længe, Line kunne være logerende

Det skulle vise sig at være en god idé for alle parter. De endte med at komme rigtigt godt ud af det med hinanden.

Kim elskede Anne-Mette, den unge kæreste, og han nød både hendes selskab i og uden for sengen. Han havde naturligvis lært Line at kende hen ad vejen, og hun var bestemt lige så sød som sin søster, men naturligvis meget ung.

De to søstre var bestemt ikke ens. Anne-Mette var godt 170 centimeter høj, slank og med pæne men ikke så store bryster. Line bryster var cirka lige så store som søsterens, vurderede, Kim, men hun var kun 160 høj og meget slank. Hun var lige til den lille side, men hun var jo også lillesøster.

Både før og efter sit ægteskab havde Kim været i kortere og længere forhold med kvinder, der også havde søstre, og han havde ofte grebet sig i at spekulere på, hvordan søstrene mon var, når de havde sex.

Stønner de på samme måde? Kan de lide noget af den samme sex? Har samme fantasier og den samme lyst?

Kim havde af gode grunde aldrig fået det afprøvet, og selv om han naturligvis var nysgerrig efter, hvordan nogle af de søde svigerinder, han stødte på, var, kunne han ikke få sig selv til at udspørge sine kærester. Det kunne let blive misforstået, hvis man lige spurgte til, hvordan de mon var nøgne eller om de havde fortalt om nogle specielle sex-ønsker.

Line rykkede ind på en folde-madras, hun fik et par skuffer i kommoden i Kims og Anne-Mettes soveværelse, og det hele kørte stille og roligt i et par uger. Hvis Kim havde forventet, at han kunne se Line nøgen, når hun strøg til og fra det lille badeværelse om morgenen, blev han skuffet, for hun var meget diskret. Der blev hverken vist ben eller barm. Han kunne lige få lov til at se hendes lange, tykke morgenkåbe, men den afslørede ikke meget.

Desværre gik sexlivet lidt i stå, for Anne-Mette brød sig ikke om, hvis Line kunne høre, når de havde sex. Så fra at have sex flere gange om ugen blev det nu kun til et enkelt stille-put og måske lidt mere, hvis de kunne have sex i perioder, hvor Line ikke var hjemme for at læse, spise, sove eller bare være.

Det gav nu ikke skår i hjælpen til svigerinden, men Kim kunne da godt tænke sig at få noget mere sex. Han vidste også, at Anne-Mette havde stor lyst. Det havde de begge glæde af.

En lørdag morgen vågnede Kim tidligt.

Pikken pressede mod hans trusser, og han førte en hånd ind på Anne-Mettes slanke mave, op under t-shirten til hendes små, faste bryster, kælede med de hårde vorter og søgte kildende ned mod hendes trusser. Kiggede ind under dynen. Blå. Med blonder. Han så hendes hævede venusbjerg. Den dejlige dusk gjorde hendes fisse ekstra fyldig.

Han elskede den.

Det ville han også gerne gøre nu. Først kørte han med fingrene uden på hendes trusser, han pressede mod revnen, og han trak sine trusser af. Han havde lyst til at bolle Anne-Mette lige nu. Liderligheden var steget ham til hovedet, og da hun sov tungt fik han trukket hendes trusser ned midt på hendes lår.

Han bildte sig ind, at han kunne dufte hendes fisse, men kunne det passe.

Kim lagde sig op over sin sovende kæreste og skulle til at presse sin pik mod hendes fisse, da hun slog øjnene op og i et anfald af forskrækkelse kastede Kim af.

Han røg på gulvet med et brag.

”Hvad helvede har du gang i,” hvæsede Anne-Mette. Hårdt. Sådan havde han da ikke oplevet hende før.

”Er du nu blevet så liderlig, at du vil til at voldtage mig, din buk”, sagde Anne-Mette, trak sine trusser op og vendte sig demonstrativt mod Kim, der kiggede op fra gulvet.

Han blev sur. Vred. Forurettet.

Hun plejede da at være glad for sex, og selv om han ikke havde forsøgt at snige sig til sex før, var det da meget sødt. Hun plejede ikke at mangle lyst.

Kim kiggede på uret. Lørdag morgen klokken 5.57. Ja, det var måske lidt tidligt at opfordre til sex, men han syntes nu, han havde gået langt over tid. Var det sidste weekend, de sidst havde kneppet?

Kim kunne ikke sove mere. Gik ud i køkkenet og tændte kogekanden. Pikken var faldet ned. Det tog ikke lang tid efter Anne-Mettes vredesudbrud.

Han nød at stå nøgen i køkkenet. Nøgenhed var i det hele taget noget, Kim godt kunne lide, men hverken han eller Anne-Mette rendte helt så afklædte rundt efter at Line var flyttet ind for 14 dage siden. Det blev til lidt t-shirt og trusser for hans vedkommende – herregud, hun havde vel set en bule før – men ellers ikke mere. Ingen bar mave eller bar røv. Og han så ikke Anne-Mette svanse rundt og vise bryster og dusk. Øv.

Kim kiggede fra det lille aflange køkken over gangen og hen mod stuedøren. Den var ikke lukket. Det plejede den at være, når Line sov, og hun var jo ikke i byen eller på venindebesøg eller hvem hun nu ellers besøgte en sjælden gang. En kæreste havde hun vist ikke for tiden.

Kim hørte lidt lyde derindefra. Gik forsigtigt hen og kiggede ind i stuen, og da det var forår, og da gardinerne ikke kunne lukke morgensolen helt ude, kunne han se, at dynen bevægede sig.

Lå Line og onanerede?

Kim trak sig hastigt tilbage, men hans slappe pik bevægede sig lidt. Tanken om, at hun lå og spillede sin fisse ophidsede ham. Mens Anne-Mette havde samlet benene, havde lillesøsteren spredt dem.

Kogekanden klikkede. Vandet var kogt, og Kim miksede en kop kaffe. Bare sort. Bare nøgen. Lige som han selv. Han var liderlig, også selv om han var blevet afvist af sin unge kærlighed.

Det kunne vel ikke skade at gå ind og linde lidt på gardinet i stuen, når døren nu var åbnet. Lige kigge ned på gaden – i bar røv.

Kim gik forsigtigt – og ret uskyldigt – ind i stuen til den kvinde, som var god til at sove længe. De dage hver uge, hvor hun ikke skulle på universitetet, kunne Line sagtens sove til klokken ni. Så listede Kim også rundt i lejligheden, for han tog ofte først af sted lidt i ni. Anne-Mette mødte tidligt. Hun skulle for det meste hjemmefra mellem seks og halv syv.

Tanken om, hvad der kunne ske, når to mennesker – en ung kvinde på 20, og en moden mand på 39 – var alene hjemme i en lejlighed, havde dog ikke fyldt ham. Indtil nu.

Da han stod med bar røv mod den madras, hvor Line burde sove, og da han kiggede ud gennem gardin-åbningen, blev han pludselig tændt. Solens stråler ramte Kims behårede krop, og det gule lys spillede i den tætte behåring omkring hans pik. Han nød faktisk at tænke på, at det var lidt provokerende, at Line – den uskyldige logerende – kunne se hans faste, behårede røv, hvis hun altså ikke lå og sov.

Det gjorde hun næppe.

Kim stod helt naturligt. Drak sin kaffe. Stille. Han ville jo ikke forstyrre en sovende svigerinde.

”Kim”, lød det spagt, og han vendte sig overrasket omkring. Han havde ikke regnet med, at hun ville påkalde sig hans opmærksomhed.

Han kiggede ned ad sin nøgenhed, da han stod med front mod den liggende kvinde. Hvis han nu overskred hendes grænser ville han stå i dobbelte problemer. Først upopulær hos kæresten på grund af snige-sex, og så upopulær hos kæresten og svigerinden på grund af upassende opførsel.

Men Line smilede.

”Luk døren”, sagde hun, og da jeg lidt forvirret havde gjort det, gik jeg tilbage til madrassen, hvor Line nu havde slået dynen til side.

”Jeg tror, vi kan være her begge to, hvis vi ligger tæt,” sagde hun.

Kim var overrasket over, at han tog synet af hendes nøgenhed så let. Små, faste bryster, en meget slank krop og – modsat Anne-Mette – en glatbarberet fisse.

Line tog hurtigt fat om Kims hårde baller, og hun pressede ham ind til sig, så hans halvstive pik ramte hendes fisse. Hun kyssede ham.

”Åhhh, hvor har jeg haft lyst til det her lige siden jeg flyttede ind. Ja længe inden jeg flyttede ind. Jeg har altid fantaseret om at du kneppede mig,” hviskede Line.

”Gør du det,” spurgte hun stille og blinkede hurtigt og uskyldigt med øjnene.

Hans stive pik var smuttet ind mellem revnen, og nerve-signalerne fra det følsomme pikhoved fortalte ham, at Line var våd. Hun havde ikke ligget og løst Suduko under dynen. Kim pressede sin pik mod hendes klit og begyndte at lave kneppebevægelser, så hans pik kørte på klitten.

Line stønnede. Måske på grund af optakten til sex, men måske lige så meget på grund af, at hende fantasi var ved at gå i opfyldelse.

”Anne-Mette ligger derinde,” begyndte Kim. ”Jeg vil elske at kneppe min lille svigerinde, men det må blive hurtigt. Jeg er så liderlig,” sagde Kim.

”Har du et kondom,” fortsatte han.

Det var jo udstyr, han ikke rendte rundt med. Slet ikke, når han stod nøgen i sin stue med en kop dampende varm kaffe.

”Jeg gider ikke kondomer,” hviskede Line og gav ham et varmt kys.

”Jeg er i en sikker periode, så kom bare”, tilføjede hun og lagde sig på ryggen i kneppeklar position. Det var tydeligt for hende, at det gjaldt om at få debuten med svogeren klaret. At få udlevet en fantasi, som hun havde haft, og som ikke måtte ryge på gulvet bare fordi de tog sig god tid.

”Bruger du ikke piller,” spurgte Kim forundret.

”Nej da…jeg er sådan en dydig pige. Unge kvinder, der læser litteratur, har da ikke tid til at dyrke en masse sex,” smilte hun, tog fat i hans pik og satte den mod hendes varme fisse.

Han lagde sig tungt over hendes lille, spinkle krop, men hun havde intet besvær med at tage imod hans pik. Hans knæ pressede hendes lår helt ud, så hun var åben. Hun havde stadig sine hænder på hans baller. Hun ville styre ham. Være sikker på, at han ikke snød. Han skulle helt ind og op.

Kim stødte i bund og satte med det samme fart på. Det var helt uvirkeligt at ligge og kneppe det, der længe havde været hans fantasi: En søster.

Han var så tændt af situationen, at han ikke overvejede, om Line og Anne-Mette gjorde noget af det samme. Line lå med åben mund – måske for at hun ikke skulle stønne. Hendes små bryster hoppede så godt de nu kunne, og Kim kyssede hendes ansigt, hals og bryst. Han så, hvordan hans grove sorte kropshår gned mod hendes lysebrune hud.

Men i modsætning til Anne-Mettes fisse var der ingen modstand med dusken. Ingen hår mod hår. Kun hår mod glat hud.

Reaktionen udeblev ikke. Madrassen var lidt hård. Især når der var to elskende, der lå og råbollede hinanden, men Kim havde ikke overskud til at andet end at tænke på akten. På at forløse denne fantasi og udløse sig selv. Det var helt vildt, at han oven i købet fik lov til at sperme oppe i Line. Sikke en bonus, tænkte han, da han ret egoistisk sendte kaskader af opsparet sperm op i den unge fisse.

Et par store støn undslap hans mund, inden han begravede sit hoved i madrassen ved Lines venstre øre.

Havde Anne-Mette mon hørt noget? Var hun vågnet?

”Tak. Lækkert. Nu må du hellere smutte. Vi kan lege færdig en anden dag,” sagde Line og skubbede Kim og hans endnu sæddryppende pik ud fra det interimistiske lege. Smidt ud fra sengen to gang på tre kvarter. Sikke en morgen.

Kim gik ud på toilettet, tissede, tørrede og skyllede ud. Gik ind i sengen. Uret viste 6.27. Nogle gange kunne det være en fordel at knalde hurtigt.

Da Kim smuttede ind under dynen vendte Anne-Mette sig om.

”Hej skat,” sagde hun søvnigt. ”Er du vågen”.

”Ja, har lige været oppe at tisse. Kunne ikke sove efter den tur, du gav mig,” sagde Kim lidt bebrejdende.

”Undskyld – kan jeg ikke gøre det godt igen,” sagde Anne-Mette, og hendes hånd gled ned til hans pik. Han håbede, at den var blevet tørret godt af, så hun ikke mente, at hun kunne mærke – eller værre endnu dufte – fremmede safter.

”Jeg synes, den er lidt ked af det. Den var da vældigt i humøret for ikke så længe siden,” sagde Anne-Mette.

”Kom. Knep mig,” sagde hun kælent og trak sine trusser ned. Hun rejste sig op og blottede også sin overkrop, og hun lagde sig helt klart og villigt.

Heldigvis var Kim en mand i sin bedste alder, og da han dykkede ned for at slikke hendes dejlige, pelsede mis, vidste han, at han nok skulle komme i stødet. Hans tunge gled rundt på toppen af venus-bjerget, men han kørte også hurtigt ned i revnen og begyndte at slikke Anne-Mette i revnen, der var fyldt med dejligt hår. Han elskede, når safterne begyndte at smøre dusken ind, så det blev et skøn blanding, han kunne køre sin mund og sit ansigt rundt i.

Han lå og strittede med røven i fodenden af sengen, og i takt med, at han slikkede kæresten våd, mærkede han også, at en ny rejsning var på vej. Han tænkte på, hvor frækt det var, at han først havde kneppet den ene søster og nu tog den anden. Så manglede han egentlig bare at Rie – den yngste på 18 – lige var på besøg.

Anne-Mette pressede hans ansigt mod hendes fisse, og hun stønnede. Overraskende højt. Mon hun havde glemt, at hendes søster lå i stuen ved siden af?

”Kom og knep min liderlige fisse,” sagde Anne-Mette – igen overraskende højt.

Kim kravlede op i bevidstheden om, at når han lige havde afleveret en portion sperm helt oppe i bunden af Line, så ville det tage noget længere tid at få udløsning så kort tid efter. Og mon Anne-Mette ville opdage, at hun ikke fik hele opsparingen men kun et afdrag?

Kim kørte pikken ind og begyndte på den øvelse, som han ofte havde foretaget. Han troede aldrig, at han blev træt af at kneppe Anne-Mette. Nu havde de gjort det tit og ofte i to år, og sexen var stadig skøn.

”Tag mig hårdt,” sagde Anne-Mette, og Kim satte farten op, så sengens hovedgærde bankede lidt ind mod væggen. Køkkenet var på denne anden side, men så lydt, som lejligheden var, kunne Line sikkert sagtens regne ud, hvad der var gang i. Hvis hun altså var vågen. Det var hun nok, tænkte Kim, for mon ikke hun skulle lege færdig efter hans udløsning i hende?

Han oksede løs, og Anne-Mette nød det. Hun elskede at blive kneppet hårdt og længe, men ofte var der jo udløbsdato på, hvor længe han kunne, inden han kom. Det var lidt lettere, når han var i gang med anden rundt og – tænkte han med et smil – når han lige havde været på søsteren.

Nu var det tydeligt, at Anne-Mette ville larme. Hun havde smidt forsigtigheden over styr og var ikke bange for, at hendes lillesøster skulle vide, at der altså også var sexliv i lejligheden på tredje sal.

”Tag mig,” stønnede Anne-Mette. Hun havde smidt dynen, så hans røv pumpede op og ned i det fri. Han lå koncentreret og kneppede, men han fantaserede også. Om Line. Måske kunne det fremskynde den orgasme, som Anne-Mette forventede. Hun førte sin hånd ned mellem benene for at onanere sig. Hun havde for det meste svært ved at komme bare af hans påvirkning, men det var også dejligt, når hun kom ved egen kraft.

Kim bemærkede, at døren ud til gangen stod på klem. Havde den gjort det hele tiden?

Han kiggede i det skjulte over mod sprækken og mørket i gangen, og han kunne se, at Line stod derude. Hun stod og kiggede.

Det var topmålet af frækhed. Hvor dejligt. Først havde hun fantaseret om ham, så havde han kneppet hende, og nu så hun, hvordan han ordnede hendes storesøster.

Han kiggede ned og så pikken køre hurtigt og stabilt ind og ud af Anne-Mettes behårede fisse. Hendes fugtige skød smaskede, og deres kønshår blev viklet ind i hinanden – og heldigvis viklet ud igen ved hvert stød. Det tændte ham enormt, at Line nu kunne se, hvordan han kneppede. At hun oplevede endnu en omgang.

”Kom så, kom så, kom så,” nærmest skreg Anne-Mette og klaskede ham i hans virile røv.

Døren bevægede sig lidt, og da Kim kiggede derover kunne han se, hvordan Line stod lidt ned i knæ og kørte sine fingre mod sit glatte køn. Hun stod med halvt lukkede øjne. Tydeligvis i fantasi. Nede ved pikroden mærkede Kim, hvordan Anne-Mette æltede sin klit, og da hun sagde, at nu kom hun snart, var det ikke svært for Kim at eksplodere.

Tanken om, at lille Line var den frække tilskuer, satte hans pik og nosser i brand. Han brølede da han fik udløsning, og han fik øjenkontakt med Line, som sandsynligvis også fik en orgasme på samme tid. Hun stod og vred sig i den mørke gang, men inden Kim var færdig – også med at fake en lille smule, da der jo ikke var så meget i posen – var hun listet af.

Han kravlede ned fra Anne-Mette og kyssede hende.

”Sikke vild du da var, skat. Hvordan vil du forklare det for sin søster. Nok har hun et godt sovehjerte, men hun skal jo nærmest være tunghør for at ikke at bemærke, hvad vi har lavet,” grinede Kim.

”Nu er det vel ikke forbud at have et sexliv,” smilte Anne-Mette.

Klokken var kvart over syv, det var lørdag morgen, men de kunne lige så godt stå op og rumstere. Måske ville Line ”vågne” lidt tidligt, og så kunne de spise morgenmad og få en masse ud af den solrige forårsdag. Måske kunne Line også holde lidt læsefri og få sol på kroppen, tænkte Kim mens han gik ned til bageren for at købe brød.

Få sex i dag

Line var stået op, da han kom tilbage. De to søstre sad i slåbrok i stuen. Anne-Mette i sin tynde, sexede, og Line i den lidt mere konede.

”Har du sovet godt,” sagde Kim med et smil, da han kom ind.

”Ja, jeg har sovet herligt. Man drømmer så dejligt her i jeres lejlighed, og gode drømme giver energi” sagde Line.

”Vi har lige snakket om vores lille larmetur her til morgen,” sagde Anne-Mette, ”men Line synes jo, det er helt fair, at vi også har plads til vores samliv, selv om vi bor lidt tæt for tiden,” smilte Anne-Mette.

”Så måske kan du få lidt mere sex den kommende tid,” tilføjede hun.

Kim nikkede, men Line smilte også lidt i det skjulte.

Weekenden gik, og Kim fik skam sex igen om aftenen og søndag morgen. Det var den rene svir, men de dæmpede sig lidt søndag morgen. Lørdag aften var Line ikke hjemme, så der fik den lidt mere gas, men sex behøvede jo ikke at foregå i lysekronerne. I sengen kunne der ske meget skægt, selv om Kim og Anne-Mettes sex nok var i den gennemsnitlige klasse. Det var bare lystniveauet, der var højt.

Anne-Mette skulle som sædvanlig tidligt af sted mandag morgen. Hun smuttede i bad og tog en ostemad, inden hun kyssede Kim farvel og smækkede døren kvart over seks. Normalt kunne han sagtens tage en time ekstra, mens han andre gange løb en morgentur.

Han vendte sig om og begyndte at fantasere om lørdag morgen og det, der skete der, men han faldt hurtigt i søvn.

Han vågnede, da der blev kælet for hans pik uden på trusserne, og hans ryg blev kradset blidt. Han var lidt forvirret. Klokken var kun kvart i syv, så han havde da ikke sovet længe.

Han vendte sig hurtigt om, og han blev mødt af Lines brede smil.

Hun kyssede ham. Vådt, vildt, dybt, dejligt.

”Nu vil jeg virkelig knaldes igennem,” sagde hun frejdigt, og hun dykkede ned under dynen og trak hans trusser af.

Pikken lå slap op ad hans mave, men hun tog den i munden. Suttede, trak forhuden tilbage, kælede med hans nosser og rodede rundt i hans lidt grove kønsbehåring.

”Åh, du har bare sådan en dejlig moden pik. Siden jeg så dig og søs den anden morgen, har jeg drømt om at få den op i min fisse igen,” sagde hun og kiggede op på Kim.

Han nød hvordan hendes tunge spillede om hans pikhoved, og hendes unge bryster hvilede blødt mod hans behårede lår. Hun lå med sin strutmås bagud af sengen, og Kim forestille sig allerede de mange stillinger, han kunne forestille sig sådan en mandag morgen, hvor han var helt alene med sin liderlige svigerinde.

Det var ekstra liderligt, at han nu lå i den seng, hvor han og Anne-Mette plejede at kneppe. Han lukkede øjnene og nød den kilden, Lines tunge frembragte, og da hun rejste sig og gjorde klar til at sænke sig over hans pik, var han overrasket over, at hun var klar til det.

Det var hun.

Hendes fisse var varm og våd, og han mærkede nu for anden gang på to døgn, hvordan hans lem blev omsluttet af en stram fisse på 20 somre. Hendes hænder hvilede på hans behårede mave, da hun begyndte at ride ham hårdt. Hun stønnede og hoppede, og selv om det måske også var lidt provokerende skuespil for at understrege det forbudte, de havde gang i, pustede det ekstra liv i Kims lyst.

Line steg af. Gik over og trak persiennenerne op, så sollyset væltede ind.

”Hvis der nu er en nabo, der har lyst til at kigge på, hvordan du får noget ung fisse,” smilte Line, som lige blev stående og viste sine bryster et stykke tid, inden hun nærmest fløj op på den stive pik, hun havde frembragt der i sengen.

”Knep mig så din seng hopper”, sagde hun og kastede med sit halvlange hår. Kim lå med spredte ben og nød både følelsen og synet af pikken, der kørte ind og ud af hende.

Hun lænede sig ned over ham og fortsatte sine anstrengelser med at ride ham til fælles fornøjelse.

Kim stønnede over denne mandags-morgengave.

Pludselig ønskede han, at det aarhusianske boligmarked ville udvikle sig endnu mere vanvittigt end normalt, for han kunne sagtens forestille sig at have en svigerinde boende et godt stykke tid.

”Du er så dejlig at kneppe,” sagde Line, ”men jeg er bange for, at vi ikke kan gøre det sådan her. Ikke uden kondom,” sagde hun.

”Vi skal passe på. Det vil ikke være godt, hvis jeg bliver gravid med min svoger”.

Kim stønnede. ”Jeg gider ikke kondom,” sagde han bestemt. ”Det er jeg blevet for gammel til,” gryntede han.

”Hvad kan du så foreslå,” sagde Line mens hun fortsatte med at ride.

”Måske noget som din søster ikke vild,” smilede Kim.

Line lyste op. Det ville ikke gøre hende noget, hvis hun kunne dyrke noget med svoger, som hendes søster ikke havde lyst til. Det kildede i maven. Af spænding.

Hun sprang af. Pludselig var hendes aktuelle liderlighed afløst af forventningen om, hvad der skulle ske.

”Så gør det,” sagde hun.

Kim rejste sig, kyssede hende og gik med dinglende pik ud på badeværelset.

Han kom retur.

”Lige før sagde jeg, at jeg ikke ville have kondom på min pik, men jeg vil gerne have noget andet,” sagde han og viste Line en stor bøtte glidecreme.

”Den har Anne-Mette og jeg ikke brugt. Vil du tage hul på den,” sagde Kim.

Line nikkede. Han lagde sig ned og hun smurte creme godt rundt om hans pik. Hun trykkede også en stor klat ud på hans hænder og rejste sig op på alle fire og strittede med numsen.

”Gør mig klar”, sagde hun.

Kim kunne ikke gennemskue, om hun havde prøvet det før, og han ville ikke vide det. Han var bare så liderlig over, at han kunne få hende til det her. At der var så meget bonus ved at kneppe sin kærestes søster.

Kim satte sig op bag Line med sin creme-glinsende pik. Han masserede forsigtigt glidecreme omkring Line numse. Hun stod helt upåvirket og strittede med den glatte kusse, men det var jo i numsen, han skulle komme. Det var ikke helt uden spænding. Tænk at skulle gøre noget i den her seng, han aldrig havde gjort med den kæreste, som han ville skabe en fremtid med. Det var lidt vildt.

Det blev vildt. Vildt dejligt, for både han og Line havde en indbyrdes forståelse af, at denne intime, anale stund bare skulle være skøn for dem begge.

Han pressede sig forsigtigt ind, og da han begyndte at tilfredsstille dem begge, var det næsten som om Lines ben skulle ekse under hende. Han holdt godt fast i hendes lænd, og mens hun stod på alle fire med lukkede øjne og duvede frem og tilbage, voksede en lyst i ham, der var helt anderledes end lørdag morgen, da han først hurtigkneppede Line og bagefter langsomt-bollede Anne-Mette.

”Jeg er snart nødt til at sperme i dig,” sagde han roligt til Line, og hun mumlede bare.

Hun samtykkede.

Han kom uden så mange dikkedarer. Han pumpede en liderlig ladning op i hende. Al den sex denne weekend havde sat produktionen i højt gear, så der var mange sprøjt. Line stønnede.

Hun var tilfreds. Vente sig om og smilede.

”Tak, svoger.”

De stod op, gik i bad, kælede og kyssede og spiste lidt morgenmad sammen.

”Det er da ingen sag at have sådan en sød og fleksibel svigerinde boende,” grinte Kim over en portion hurtige havregryn.

”Næ,” sagde Line, ”men afhængig af, hvor længe jeg bliver boende, er det nok dig, der skal udvise fleksibilitet, for jeg har altså ikke fået alt det, jeg ønsker endnu,” smilte hun frækt.

Maj-solen varmede dem, da de sammen forlod opgangen i den århusianske bylejlighed. Line skulle på universitetet og finde litteratur til sin eksamen. Kim skulle ud og sælge nogle køkkener. Anne-Mette var nok i gang med at fodre en masse børnehave-børn af.

Line var ikke særlig ihærdig med at finde lejlighed, men det var sommer, det var udetid, og det hele gik.

Hun flyttede først for sig selv det år i oktober.

Mange erfaringer og oplevelser rigere. Og meget praktisk i forhold til sin faste elsker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 107 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.