Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hans ord sendte frydefulde gys ned ad ryggen på mig, og mens han igen brugte min mund som kusse, blev begge mine bryster krævende taget under hårdhændet behandling. Mogens trak sig fri og smed sig ned på ryggen og kommanderede: "Kom så Tøs, op rid min pik". Jeg adlød straks, og John spredte mine fedtede skamlæber og førte Mogens' store pik op i min fisse. Han rejste sig samtidigt og gav mig sin hårde kæp i munden. Han havde åbenbart lært noget af Mogens, så for første gang kneppede han mig brutalt i munden. Mogens krammede mine hoppende bryster hårdt og næsten brutalt, og hans ene hånd fandt ned på min ene stramme røvbalde, og jeg gav et undertrykt smertensudbrud fra mig, da hans hånd klaskede hårdt mod det udspilede hud. Han klaskede rytmisk og kneb samtidig mine brystvorter, og endnu en skøn orgasme strømmede igennem mig. Min velvære fik John til at sprøjte sin hede sperm ind i min mund, og samtidigt råbte Mogens sin udløsning ud i soveværelset. Vi fik lidt luft, før John hentede endnu tre øl, og vi slukkede igen tørsten. Jeg så med fryd på begge mine flotte elskere, og i stedet for mine sædvanlige nervøse afvisninger, fyldtes jeg af en dejlig tilfreds nydelse af, at jeg havde oplevet noget, jeg havde fantaseret om i langt tid, men blot ikke havde turdet udføre. Men det her havde været en helt vidunderlig oplevelse for mig. Jeg tog om Mogens' bløde pik og spurgte: "Hvordan får jeg lov til at blive kneppet af din dejlige kølle igen Mogens?". Han lænede sig velfornøjet tilbage og svarede: "Når jeg har drukket min øl færdig. Du er jo slet ikke kneppet færdig endnu - vel?". Jeg følte igen den frydefulde varme brede sig i min krop, samtidigt med at jeg var lidt rystet over, at jeg stadig var så liderlig, så jeg svarede: "Nej Mogens - jeg vil gerne kneppes hele natten - jeg er bare utrolig liderlig i aften".

John kærtegnede mine bryster fra den anden side og spurgte: "Du lyder som om du har erkendt din liderlige lyst til at blive taget af flere fyre Tøs? Vil det så sige at Mogens skal komme kneppe dig igen? Skal du have ham som din faste elsker?". Jeg legede nu med en pik i hver hånd, og deres øgede stivhed og mine elskeres hænder der nu legede med mine bryster og lår, distraherede mig, men jeg fik da svaret: "Ja skat - jeg vil gerne bruges af Mogens, men sammen med dig". Mogens lod sine skønne fingre kæle over min klit, så jeg stønnede henført, da han spurgte: "Skal du så aldrig lære at have din elsker helt alene for dig selv Tøs? Jeg vil ellers gerne låne og bruge dig alene indimellem, så du har noget at fortælle John når du eller han kommer hjem. Skal du prøve det?". Jeg svømmede nu på lidenskabens hav, men fik da stønnet: "Åh jamen dog - åh jo, jeg vil gerne være sammen med dig alene, men jeg tør ikke rigtig endnu - åh gud, I skal altså bruge mig nu. Jeg er så varm og liderlig som aldrig før". Mogens kom hurtigt ind mine ben igen og stønnede: "Kom så John. Før min pik op i din Tøs' kusse igen". Jeg måtte op på albuerne for at se på, da John tog fat om Mogens' tykke pik, og han åbnede mine sejlende våde skamlæber og førte Mogens' kølle op i mig. Det var rystende stærkt at opleve, og jeg stønnede: "Åh gud John. Det er altså så frækt at du vil låne mig ud - åh jamen dog så gejl jeg er - åh knep mig Mogens - din pik er så vidunderlig stor". John gispede overrasket, og spurgte frækt: "Er Mogens' pik bedre til at fylde din liderlige kusse ud end min, og er hans pik størrer?" medens han grinede til mig. Jeg var nu ved at tabe alle hæmninger af Mogens' pik der kørte skønt i fissen på mig, samtidig med at han masserede min klit, så jeg jamrede: "Åh jaah Mogens knepper mig så dejligt - åhr det er skønt det du gør ved mig Mogens - knep mig rigtigt hård i min liderlige fisse, støøødd din dejlige store pik hårdt og dybt i mig".

Det var ikke bevidst jeg sagde det, men John blev vildt liderlig af mine ord, og han pressede sin pik ind i min mund, mens han hvæsede: "For fanden. Jeg vidste du var en rigtig liderlig PikTøs - sug min pik, mens Mogens knepper din utro kusse - åhr for - åhr jeg kommer, jeg spermer i din suttemund nu". Hans hede sperm skød i hårde sprøjt ind i min mund, før han faldt ned på sengen, og han stønnende tungt: "Det her er bare så vildt Tøs - det er det her jeg har prøvet at få dig med til i langt tid". Jeg var vildt optaget af Mogens' fantastiske skønne behandling af min fisse, der fik det til at snurre i min krop. Jeg oplevede pludselig at jeg havde smidt hæmningerne helt og råbte: "Ååhr ja Mogens - du skal kneppe mig bagfra igen. Du skal bare kneppe mig som om jeg er en rigtig Tæve i løbetid. Jeg vil mærke din store pik helt oppe i livmoderhalsen". Mogens lo hæst, mens han hurtigt trak den jernhårde kølle ud af min glødende fisse, men før han pressede pikken i bund sagde han: "Så sig Tøs, at du vil være min faste PikTøs, og du vil besøge mig alene. Ellers får du ikke mere pik". "Jaaa jaa det vil jeg" råbte jeg, mens jeg sprang op og stod på alle fire, og hurtig hamrede Mogens sin stive lanse i fissen på mig igen. Jeg gispede og sukkede og råbte igen højt: "Åh gud ja - knep mig Mogens. Stød din skønne pik helt op i mig". Hans hårde hænder tog et fast greb om mine hofter og tog mig med en voldsomhed jeg aldrig havde oplevet John gøre. Jeg følte mig fuldstændig opslugt af at nyde hans vilde brug af mig, og jeg kunne slet ikke beherske min stemme, så mine vilde liderlige råb fyldte rummet, mens orgasmen slog ind over mig så voldsomt at det gjorde ondt, og jeg følte at jeg helt tabte kontrollen og var helt væk et øjeblik. Jeg ved ikke hvor længe det varede, men da jeg kom til mig selv lå vi alle tre nede på sengen. Efter denne oplevelse vidste jeg, at jeg aldrig mere ville kunne "nøjes" med en fyr seksuelt, men jævnligt ville lade to fyre bruge mig samtidigt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.