BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kapitel 2 - Turen til Hamburg

Præcist kl. 8.00 rullede hans bil ind i vores indkørsel, og da jeg låste hoveddøren tog han min kuffert og bar den ud til bilen. Vi kørte til lufthavnen, mens vi småsnakkede om vores frække oplevelse dagen i forvejen. "Mmmm, du havde rigtige strømper på, har du også sådanne på i dag?" smilede han frækt, mens han lod tungen glide hen over læberne. Jeg svarede som sandt var, at det havde jeg, da jeg altid går med hofteholder og tilhørende strømper. "Så er du jo også altid klædt på til at blive klædt af. Jeg tror jeg gjorde helt rigtigt i at ansætte dig som min privatsekretær" lo han og drejede ansigtet mod mig. Endnu engang kunne jeg mærke, hvordan jeg rødmede. Han lod den frie hånd glide ned på mit ene lår, og lod et par fingre ind under kanten af min korte nederdel, og snart mærkede han mit bare lår over strømpekanten. Hans hånd stoppede dog ikke der, men fortsatte op til min våde trusseløse fisse. Jeg var rent ud sagt sjaskvåd i fissen. Han smilede til mig. Han lod undersøgende en finger glide hen over min opsvulmede klit. Det gav et sæt i mig, da berøringen af min følsomme klit var lige ved at slå mig omkuld. Han fortsatte med at lade fingeren bevæge sig frem og tilbage henover min fugtige knop, og jeg løftede bagdelen fra bilsædet, så jeg kunne komme til at skubbe min nederdel helt op, og jeg spredte jeg benene. Han pakkede det ikke just ind. Han fortalte mig, at jeg var en kvinde med erotisk udstråling, og at han havde haft lyst til mig lige fra den dag jeg var inde til samtalen omkring jobbet. Da jeg stillede mig overrasket og lidt uforstående overfor hvad han mente, præciserede han det nærmere: "Du gjorde mig rent ud sagt liderlig, og ikke mindst det tøj du kom i samt den flotte makeup du bar. Min kone var også meget betaget af dig" lo han og fortsatte: "Hvis du vil tilfredsstille mine frække lyster, vil du få en lønforhøjelse samt en firmabil stillet til rådighed fra den første. Hvad siger du til det".

SEX I DAG?

Jeg ville nok have accepteret hans forslag, også selvom han ikke havde stillet mig disse goder i udsigt, men det gjorde det da ikke sværere for mig at sige ja. Faktisk gjorde hans tilbud om højere løn affæren endnu bedre – ikke fordi jeg ville agere som luder for ham, da jeg jo elsker pik. Han havde åbenbart straks forstået på min reaktion, at jeg var med på aftalen, så han så smilende på mig: "Jeg er helt sikker på, at vi to får en skøn og ikke mindst nogle frække oplevelse sammen i Hamburg". Hans ene hånd omsluttede min venstre bryst med et fast greb, hvilket fik mig til at gispe højlydt, da hans fingerspidser cirklede frækt drillende rundt om brystvorten. Jeg knappede selv min tynde røde skjortebluse op således, at mine bryster var fuldt synlige. Mine kinder glødede. Jeg var vildt ophidset af hans leg med mit bryst. Vi var i god tid inden vi skulle flyve, så da vi kørte forbi en rasteplads kørte han ind og standsede.

Hurtigt bøjede han sig ned, og gav begge mine brystvorter et langt vådt og inderligt kys, der fik mig til at hoppe i sædet. Så kiggede han mig dybt i øjnene. Jeg rødmede og smilede frækt til ham. De fornemmelser som hans tunge havde efterladt på mine bryster pirrede mig. Pæne piger havde ikke den slags fornemmelser, og jeg mente da selv, at jeg var en pæn pige - i hvert fald indtil denne dag. Jeg så på ham med en blanding af begær og liderlighed og kunne se, at hans blik havde et glimt af en drenget triumf i øjnene, da det mødte mit. Jeg sukkede og lagde ansigtet bagover hvilket gjorde, at mine store C 85 skåle bryster strittede imod ham. Hurtigt bøjede han sig ned og kyssede mine bryster igen. Jeg sukkede endnu engang og tog en dyb indånding. Det her var super frækt. Han sugede begge brystvorter helt ind i munden på skift nogle gange, og lod tungen spille rundt om deres spidser. Jeg fik lagt ryglænet i bilen lagt godt tilbage, og lænede lå nu næsten helt ned i stolen, mens jeg stønnede højlydt: "Åhhr jaa det er godt – merrr – jaaa sådann".

Han fortsatte med at sutte, mens han med en hånd fandt vej op under min nederdel, ind mellem lårene og op over strømpekanten. Fingrene fortsatte op til min opsvulmende klit, hvilket fik mig til at vride mig og jeg kom med små ukontrollerede udbrud af vellyst. Hans fingre gled snart undersøgende ind mellem mine klæbrige våde skamlæber, dybt ind i min fisse, og han begyndte langsomt at bevæge dem ind og ud af min fissegrotte. Jeg vred mig dirrende af ophidselse fra top til tå. Hans fingres bevægelse i mit underliv sendte strømme af liderlige lyster ud i hver fiber af min krop. Pludselig slap han mig og stod ud af bilen, åbnede døren i min side og fik mig til at vende skødet om mod ham. Da hans mund nærmede sig min dampende fisse, var jeg ude af mig selv af liderlighed. Han satte munden til min lille stive klit, skød jeg mit venusbjerg så langt fremad og opad, som jeg kunne i den lidt umagelige stilling. Hans tunge cirklede rundt om min klitten, ned langs indersiden af mine skamlæber og tilbage igen – på samme tid drillende, pirrende og ophidsende, som fik mig til at stønne fuldstændig ubehersket: "Jaaa – ååhrrr jaaa – mmerrr – nejjj jooo dett er godtt". Hans tunge fortsatte uanfægtet med at massere mine skamlæber, skedevægge og det sarte stykke øverst på lårene som han bed forsigtig i. Jeg kunne næsten ikke vente på, at han kneppede mig. Men han var tydeligvis ikke opsat på at kneppe mig eller at give mig orgasme inden vi nåede frem til Hamburg, for pludselig stoppede han og satte sig bag rattet igen for at køre det sidste stykke mod lufthavnen. Vi fik ordnet vores bagage, og snart var vi i luften. Jeg må være faldet i søvn, for pludselig ruskede direktøren – Jens i mig og fortalte, at vi var ankommet til lufthavnen i Hamburg. Jeg kom ud i ankomsthallen efter en rimelig smertefri tur gennem alt postyret med paskontrol og bagageafhentning samt toldtjek, inden jeg gik ind på toilettet for at nette mig lidt og klæde mig om.

Nu havde jeg havde en røvkort kjole på, som han ikke havde set mig i før. Lyseblå med en lille strop rundt om nakken og godt nedringet foran og på ryggen. Den strammede de rigtige steder og fremhævede mine fyldige bryster. Direktøren sendte mig et stort smil, da han fik øje på mig igen. "Hold da helt kæft, hvor den kjole klær´ dig" smilede han og tog min hånd, og vi fulgtes ud til en ventende taxa der kørte os til vores hotel. Vi tog elevatoren op til 14. etage, men vi var ikke mere end lige kommet indenfor, inden han rakte en hånd ud og tog om mit ene store bløde bryst udenpå kjolen, mens han så mig i øjnene og smilede. Han trak mig hårdt ind mod sig, og vi smilede begge to indforstået. Nu kyssede han mig dybt og krævende, og jeg var ikke sent til at besvare hans tungekys, mens hans hånd fandt op mellem mine lår, hvor han kunne mærke mine fissesafter løbe ned mine ben. Samtidigt klemte han hårdt om min ene stive brystvorte, mens vores kysseri fortsatte - både med og uden tunge, varierende, legende og lækkert, og jeg kunne mærke, at hans pik var blevet helt hård og bulede kraftigt ud i hans tynde benklæder. Hans hånd gled videre over til min trusseløse røv under kjolen, og han kunne åbenbart ikke lade være med at køre den helt over til min våde kusse og tilbage igen. Jeg stoppede ham og sagde kælent: "Nej ikke nu. Der kan jo være kameraer herinde i elevatoren". Mens min hånd tog et fast greb om hans stive, opsvulmede pik udenpå hans benklæder. "Jeg kan jo nå at kneppe dig på vejen op i elevatoren. Du er vist ved at blive mega pikliderlig Tøs" lo han frækt, mens jeg kyssede ham igen. Jeg slap grebet om hans hårde pik og klemte i stedet hans underliv hårdt imod min fisse.

"Ja, du skal kneppe mig bagfra, det er min favoritstilling" lo jeg. "Det er virkelig frækt, at du tager initiativet til en så vovet omgang fræk sex min Tøs" grinede Jens, og lod næsten hele hånden presse sig op i min liderlige TæveFisse. Jeg selv lod mine fingre sprede skamlæberne, således at hans hånd kunne komme dybt op i min fissegrotte, hvilket fik mig til at stønne højt: "Jaaahh merrr – ååhrr jaaaa – nejjjj stoppp - merr". Hurtigt trak han hånden til sig og flyttede fingrene op mod min mund. Han fik øjenkontakt med mig og så, hvordan jeg suttede hans fingre helt rene for de glinsende fissesafter. "Uhmmm det smager lækkert" sagde jeg fnisende og kyssede ham, mens min krop rystede af begær efter at mærke hans pik i min fisse.

Pludselig lød et "BLING", og døren til elevatoren gik op, hvilket satte farten lidt ned på vores kys og gramsen. Da døren åbnedes, blev vi begge overrasket. Et par på vores egen alder og tre unge fyre gik indenfor. Jeg ville til at gå lidt væk fra Jean, men han holdt mig hårdt ind til sig. Så slog det mig. Han havde en kæmpe bule i bukserne, som de ikke kan undgå at lægge mærke til, hvis jeg fjerner mig fra ham – men jeg rev mig løs og smilede for mig selv. Parret skævede til hinanden og smilede lidt, og de unge fyre var påfaldende tavse og gloede på os,

Jeg ville til at gå lidt væk fra Jens, men han holdt mig hårdt ind til sig. Så slog det mig. Han havde jo en kæmpe bule i bukserne, som de ikke kunne undgå at lægge mærke til, hvis jeg fjernede mig fra ham – men jeg rev mig løs og smilede for mig selv. De unge fyre var påfaldende tavse og gloede på os indtil de stod ud på næste etage.

Parret havde – da de skulle ud på deres etage ikke travlt med at komme ud med deres bagage. Pigen smilede med et glimt i øjet, da hun og fyren gik forbi os - som om hun kendte til vores frække planer. "God tur. Hyg jer" smilede hun frejdigt på engelsk, og de sendte begge os et frækt smil. Vi takkede og grinede lidt fjoget tilbage, mens vi stod og kikkede efter dem, da døren til elevatoren lukkede sig. "Jeg vil altså stadig have pik" sagde jeg, mens Jens grinede og udbrød: "Du ved nok ikke hvad de stirrede på, men din kjole sidder altså helt oppe om livet dig bagpå, således at din bare røv var helt synlige for deres blik". Jeg kikkede bagud i spejlet der var i elevatoren og opdagede at det var ganske rigtigt, men inden jeg kunne nå at gøre noget, stillede Jens sig bag mig og hev hurtigt den store spændte pik ud af bukserne, og smurte lidt spyt på det store markerede pikhoved. Jeg skævede til knapperne - der var nu kun 7 etager op tilbage. Ikke meget pik jeg kan når at få - tænkte jeg, samtidigt med at Jens bukkede mig forover, løftede kjolen helt op ad ryggen på mig, så han så kunne se min talje, røven og mine åbenstående glinsende fisselæber. Jeg skød røven bagud, da han lod den store stenhårde pikhoved glide op mellem mine fisselæber og førte den fra min stålhårde klit og nedad, indtil han mærkede, at den ramte fisseåbningen. Han tøvede ikke, men pressede sig helt i bund. "Du er jo sjaskvåd Tøs og dine fissesafter bliver presset ud af dig og løber ned af dine lår" grinede han. Jeg strammede mine kussemuskler om hans store pik, og nu begyndte han at kneppe mig. Han tog fat omkring mine hofter, trak pikken ud og bankerne den ind igen. Pikken blev smurt ind i mine fissesafter, og mine røvbalder vibrerede frækt, hver gang hans underliv ramte dem hårdt med et højt klask.

"Din våde nymfomanfisse strammer squ lækkert omkring min pik. Jeg har savnet følelsen helt vildt siden i går, og jeg kan mærke, at jeg snart spermer, hvis jeg fortsætter i dette tempo" stønnede han. Måske var det alligevel muligt, at mærke Jens' sperm inden vi nåede op – tænkte jeg for mig selv. Små gisp og støn blandede sig med min røvs klaskelyde i det lille rum, mens Jens' store flotte pik gled ind og ud af mig, og jeg kunne mærke, at hans nosser var godt spændte. 10. etage – lød det i højttaleren. Han satte farten endnu mere op. 11. etage – lød det, da jeg kunne mærke, at min orgasme nærmede sig, og sendte kildende bølger ud gennem hele min krop. 12. etage – lød det nu, og det samme eksploderede vi begge som i en eksplosion. Jens sendte fire – fem store sprøjt af varm sperm langt op i min fisse, mens jeg stønnede tungt. 13. etage – lød det. Hurtig trak han forpustet pikken ud af mig og fik den stadig helt stive pik ind i bukserne, inden han trak min kjole ned og klemte mig tæt ind til sig for at skjule hans stadig store bule. I det samme åbnede dørene sig til elevatoren. Udenfor var der kø foran elevatoren og høje stemmer flød ind til os udefra og afløste de frække lyde som for få øjeblikke siden havde runget i det lille rum. Vi gik ud og jeg sagde: "Det var tæt på, hva?". Jens grinede, og hurtig var vi inde på vores eksklusive hotelværelse. "Det er min kone, der har bestilt dette værelse til os" smilede han.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.