BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi var inviteret til bryllup da en af John's ungdomsvenner skulle giftes. Festen skulle holdes i et forsamlingshus, der lå i nabobyen, et forsamlingshus der dengang (1980) både var byens eneste gymnastiksal, bankohal osv. Der var dækket festligt op, da vi ankom, og der var ca. 120 gæster, så salen var fyldt godt op, og samtidigt hyggeligt med alt det der hører et bryllup til, god mad og vin osv., så stemningen var allerede god, da der blev spillet op til dans i en mindre sal, ved siden af hvor vi havde spist. John bød mig op, men da vi havde danset to pligtdanse, faldt han i snak med vennerne fra "gamle dage".Pludselig kom der en flot fyr og bød mig op til dans, og John bemærkede knap nok, at jeg sagde ja tak. Fyren fortalte på vej ind på dansegulvet, at han var en fætter til brudgommen og hed Keld. Det viste sig, at han var super god til at danse - noget jeg virkelig nyder, så vi dansede flere gange, før vi forpustede sagde tak for dansen til hinanden. Der var et frækt glimt i Kelds øjne, da han sagde: "Du er da god til det her, jeg kommer snart tilbage". Jeg følte den spændende kildren, da jeg svarede: "Det lyder da dejligt, og du er da meget velkommen". Jeg kom ned på min plads, og fik et glas iskold hvidvin ved bordet, og fyrene var stadig optaget af deres snak fra deres skolegang, så jeg gik ud for at få lidt frisk luft. Der stod flere udenfor, som jeg kendte og som jeg fik talt med, mens den kølige aftenluft fik kølet mig lidt ned. På vej ind igen løb jeg på Keld, der straks greb min hånd og trak mig ud på dansegulvet. De første par danse var i fuld fart, men så kom der en sjæler, og Keld kunne virkelig føre an.

Jeg svævede bare med henover gulvet. Kelds hånd faldt efterhånden lidt længere ned på min hofte – og jeg lod ham gøre det. Han førte os lidt ud til siden af rummet, og snart krammede hans hånd hårdt om min ene røvbalde, og jeg lo: "Hov - hov, har du fået lov til det? Og hvor har du lært det dansetrick". Han lod nu sine hænder kæle for begge mine røvbalder, mens han smilende sagde: "Jeg kender mange flere gode tricks, så du skal bare sige til". Jeg så mig hurtigt omkring, men i det halvmørke rum var der ingen der så ud til at bemærke os, så jeg lo frækt: "Ja, jeg er ikke i tvivl om, at du kan det, men det går vist ikke her med så mange mennesker omkring os". Han lavede en let drejning, så hans lår kom ind mellem mine, og han trak mig ind mod sig, så min fisse blev presset mod hans lår. Han hviskede samtidig i mit øre: "Jeg vil gerne kneppe dig, du ser både skide fræk og dejlig ud". Jeg fik mig danset ud af hans greb og var nu vildt ophidset af hans optræden, men turde ikke lade ham fortsætte. Jeg lo: Du er vist lidt for tændt til den her fest". Han lo: "Det blev jeg, da jeg fik øje på dig". Uha! En farlig fyr, tænkte jeg, mens min lidenskab blussede gennem mig, og han hviskede i mit øre: "Kommer du ikke med ud lidt". Jeg følte mig som en uartig skoletøs - så spændende var han, men jeg spurgte med et stort smil på læben: "Jamen, hvad med din kone, og hvorfor vil du have mig med uden for?". Han pressede sig igen mod mig – denne gang hårdt, hans pik føltes stor og stiv gennem hans bukser og min kjole – meget hård, stiv og vanvittig spændende. Han spurgte frækt: "Vil du da have hende med til en trekant?". Jeg grinede spændt og ophidset: "Nej, det var ikke det jeg mente din dumrian".

SEX I DAG?

Han pressede sig nu rytmisk mod mig og sagde: "Kommer du så med ud?". Jeg vidste, at John ikke ville blive sur, hvis jeg fik fremmed pik, men her var jo mange mennesker han kendte, så jeg hviskede: "Det går ikke – der er for mange omkring os". Han sagde derfor frækt: "Nu går vi begge ind i det andet rum og får os en øl, og når jeg går ud, går du ud lidt efter, men gå rundt om hjørnet til venstre". Jeg hviskede frækt: "Hvad sker der da der?". Han slap mig, og vi gik ind i salen, hvor jeg satte mig ved min plads, mens Keld gik op i baren. John var nu også ved baren, sammen med en flok som så ud til at more sig, så jeg fik lidt at drikke, mens jeg så Keld gå ud af salen. Jeg fulgte straks efter, men gik ind på toilettet hvor jeg stod og prøvede at få styr på mig selv, men da jeg gik ud derfra svingede jeg alligevel ud i aftenluften. Der var lige nu ingen at se, så jeg smuttede hurtigt til venstre og rundt om hjørnet. Før jeg blev klar over hvad der skete, greb Keld om mig, og han førte mig ind gennem en dør til en garage eller lignende, som han lukkede bag os. Der kom lidt lys ind fra et vindue over en dobbeltdør, så jeg kunne ane at vi stod i et depot flere gymnastikredskaber.Det for gennem mit hoved, at dobbeltdøren førte ind i festsalen, hvor alle de andre og John befandt sig. Keld begyndte straks at kysse mig heftigt på halsen og munden, og jeg blev tændt af hans iver og heftighed, så min tunge svarede straks igen mod hans.

Hele situationen fik min ulmende liderlighed til at blusse op, og mine fingre fik fat i Kelds bælte og lynlås og han gispede hæst, da jeg sank på knæ. Hans pik var hård og stod rank ud i luften med et stort svulmende pikhoved, som jeg sugede ind mellem mine grådige læber. Keld stønnede nydende, da jeg lod min tunge rotere om det frække agern, og før jeg nåede at stoppe, stod der en hed hård stråle af sperm ind i min mund. Overraskelsen fik mig til næsten at kvæles af den første ladning, men jeg fik dog suget pikken dybere ind i munden, så de næste spermsprøjt kom uden at kvæle mig. Keld stod pustende og hviskede: "For fanden da Mona, jeg viste squ du var rigtig fræk straks jeg så dig første gang til polterabend, for fanden det her var godt". Jeg rejste mig, lo og hviskede: "Det var ikke bare derfor, jeg kom herud". Han lo lavt: "Du skal sgu nok få det du kom efter også. Vær ikke bange for det". Han trak mig over til en sammenrullet gymnastikmåtte og pressede mig ned på ryggen, trak min kjole op over mine hofter, mens han gispede: "For fanden da, hofteholder og strømper. Du er godt nok en fræk Tøs". Han greb under min G-strengstrusse og trak dem ned: "Og barberet fisse, nu det bliver sgu da ikke meget bedre". Han bøjede sig ned over mig, og begyndte at slikke min fisserevne, før han borede tungen dybt op i min kusse.

Endelig fandt hans tunge vej til min spændte strittende klit. Ååååhgud! Det var så godt det hans tunge gjorde med min klit og tanken om, at der var over 100 mennesker lige indenfor dobbeltdøren, tændte mig meget voldsomt, og fantasien om at en eller anden fandt på at åbne døren, fik min krop til at eksplodere i en heftig orgasme, hvor jeg måtte holde mig selv for munden for ikke at jamre højlydt– ååh hvor var det skønt. Keld kom op og stønnede: "Du er sgu da lige så vild som jeg er".At hans pik var kampklar igen, følte jeg hurtigt, da han pressede pikken op i min fisse der var trukket helt sammen af orgasmen, men han pressede bare uhindret sin dejlige elskovsstav i bund og kneppede mig med så stor iver, at jeg måtte holde mig for munden igen for ikke at jamre højt. Festen fortsatte lige få meter ved siden af os, så vi kunne ikke give slip på vores sexlyde. Keld hvæsede efter kort tid: "For fanden da, jeg spermer i dig nu – uhhu – uhh – uuhhr - uuuhghuuuh". Han lå prustende og stønnende - mens pikken faldt, før han rejste sig op. Jeg kom også op at stå og fik fat i min lille G-streng, men da spermen allerede var begyndt at løbe ned ad mine lår, tog jeg bare trussen i tasken for at den ikke skulle blive sølet ind i sperm og fissesafter. Keld førte mig hen til døren og kyssede mig: "Jeg må kneppe dig ordentligt igennem en anden gang – hvordan kan vi mødes?". Jeg lo: "Det må du jo finde ud af, hvis du er interesseret". Han lo og hviskede: "OK – nu ser jeg lige om der er fri bane, så går jeg venstre om huset, så kan du gå højre om til indgangen". Han stak hovedet ud, og da der ingen mennesker var i syne kom vi usete ud, og han forsvandt. Jeg rettede lige lidt på kjolen og frisuren, før jeg gik om til fordøren og kom ind på toilettet uden at møde nogen. Her fik jeg tørret spermen af mine lår og fisse, så godt det nu kunne lade sig gøre, og checkede også lige om der var sperm på kjolen. Jeg rettede også læbestiften og frisurenfør jeg gik ind.

Da jeg kom ind til bordet, var John oppe ved baren, så jeg fik en ide og lagde mine trusser i hans jakkelomme. Vi festede færdig, og da jeg var chaufføren, skulle vi have to andre par med i bilen. Efter at have afleveret dem kørte jeg hjem, mens vi snakkede om festen. John var lettere beruset og begyndte at tage mig på lårene, men jeg spillede afvisende over for ham, og han brummede bare. Davi nåede hjem sagde jeg, at jeg nu havde lyst til at få en iskold øl, før jeg gik i seng, og det var John helt med på. Da vi sad i stuen, og havde tændt for noget godt musik i radioen, sagde jeg: "Du kunne da godt have været lidt mere opmærksom på mig i aften. Du snakkede bare med dine gamle venner hele aftenen". Han sagde lidt sur: "Ja - ja, men der var da nok til at snakke med dig, og du var da ude og danse med Keld mange gange, det så jeg da". Jeg havde en spændende fornemmelse af at have været sammen med Keld, uden John opdagede noget, så jeg ville søge at holde min oplevelse for mig selv, så kunne John selv opdage min utroskab senere. Jeg lo lidt: "Ja, jeg dansede, men du var helt væk oppe i baren, så du ikke engang opdagede, at jeg var med på lidt frækt i aften. Det er jo ellers det, du plejer at prøve at få mig til at være, men når jeg så er det – ja, så opdager du det ikke engang". Han så lidt forbavset ud: "Hvad mener du med det?". Jeg smilede: "Tjae, nu går jeg i seng, og så kan du jo finde ud af hvad jeg mener – måske i din jakkelomme".

Jeg gik lige på badet, klædte mig af og tørrede min fisse og lår med en klud, før jeg svansede ind i soveværelset. John lå på sengen, nøgen og med halvstiv pik. Han havde min G-streng i hånden og spurgte: "Hvornår fanden har du taget dem af?". Jeg smilede bare: "Ja, se det var jo det, jeg havde ønsket du var opmærksom på". Han grinede: "Bare vent min Tøs, du skal sgu få din lyst styret". Jeg spillede sippet: "Næh min fine ven, du har haft chancen, så du skal ikke bare forvente, at du kan komme nu og vil have fisse". Jeg gik over i min side af sengen og smuttede ind under dynen - han skulle svede lidt inden han fik lov til at kneppe mig. Jeg vidste jo, at han ville blive liderlig af, at jeg sådan af mig selv havde lagt op til noget frækt. Jeg vidste også, at han ville blive helt ustyrlig, hvis han vidste, at jeg havde suttet pik, og var blevet kneppet derude til festen, så jeg nød min hemmelighed. Uh, min skønne frække fyr lå nu og gned sin pik stiv og stor, mens han spurgte: "Hvorfor tog du trusserne af?". Jeg svarede: "Jeg var blevet tændt af at danse, og så tænkte jeg, at du kunne give mig lidt frækt, men det var jeg jo selv nødt til at klare". Han smuttede bare ind under min dyne - uden at spørge, og han kyssede mig på halsen og hviskede: "Hvordan klarede du det?". Hans frække fingre legede med mine følsomme brystvorter, der ikke kunne lade være med at sladre om at jeg var tændt: "Åh du er vist ved at blive liderlig nu. Dine brystvorter er jo helt stive" lød det stønnede fra ham. "Ja, jeg måtte da ud på toilettet på et tidspunkt" lo jeg til ham. Han fik sine ben ind under mine, og min modstand var nu sivet helt væk, da hans hårde pik fandt min fissespalte, og han pressede pikhovedet lidt ind, mens han spurgte: "Onanerede du derude? – fik du orgasme?".

Hans skønne pik gled op i min kusse, mens jeg stønnede: "Åhh jah skat – jeg fik en fræk orgasme derude". Han lo hæst: "For fanden Mona, din kusse er så våd, for fanden - du har vist været ret vild". Jeg måtte virkelig undgå at snakke for meget, hvis ikke jeg selv skulle afsløre, at jeg var så våd fordi Keld havde kneppet og spermet oppe i min fisse, så jeg stønnede bare min nydelse ud, mens John stødte sin store elskovsstav op i mig i en pragtfuld rytme. Han fik sig vredet rundt - uden at pikken gled ud, og fik mig om vendt op på ryggen, så han kunne kneppe mig i missionærstilling, og nu blev jeg kneppet hårdt igennem, mens han råbte: "Uuuh jaah Tøs, du skal få min pik nu – uuh blev du liderlig af at danse – uuh - var det Kurt der tændte dig – uuuh jaa - det er godt det her - for fanden hvor er din kusse altid pikgal". Jeg svævede i området mellem klare tanker og vild liderlighed, men jamrede bare: "Åååhgud jaa, han var så god til at danse – åååhgud John, knep mig – brug mig nu". John hamrede sin pik op i min fissegrotte, mens han stønnede videre: "Uuh, var han fræk – tog han på dig Tøs?". Jeg klamrede mig til den sidste rest af fornuft: "Åhgud ja John – han pressede sig hårdt mod mig, så jeg mærkede hans stive pik helt tydelig mod in fisse". John prustede: "Ooohr var hans pik stor – ooh for fa'en – havde du lyst til hans pik?". Jeg gispede højt nu: "Åhgud jaah John – jeg var så liderlig – åååhgud - nu skal du altså bruge mig hårdt – ååhgud knep mig nuuuh – ghåååhrr bliv veeed - knep mig – åååhrjaaah thååhr åååh guuddddd". John prustede hæst, mens hans sperm pumpede dybt op i min malkende kusse. Vi lå gispende og nød efterskælvet, og da vi gled fra hinanden, var der et eller andet der afholdt mig fra at fortælle John, at jeg faktisk havde kneppet med Keld, og det har så været min lille private hemmelighed indtil nu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.