BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kapitel 5 - Legen på hotellet

Erik satte sig på forsædet ved siden af chaufføren, og jeg sad mellem Michael og Erik på bagsædet. Jeg var stadig stangliderlig. Erik bed mig i øreflippen, mens hans ene hånd kravlede op ad mit inderlår. Jeg kiggede på Michael, mens jeg spredte mine ben. Så kunne han i det mindste se, at min kusse sejlede af frække safter. Nu krøb Michaels ene hånd op langs mit inderlår. Hans fingre fandt min klit, og igen undslap et lille støn mine læber. Chaufføren kiggede mistænksomt i bakspejlet. Jeg prøvede på at nyde Michaels legende fingre på min klit, uden at chaufføren opdagede noget, og heldigvis prøvede Erik at snakke med chaufføren for at aflede hans opmærksomhed. Jeg var meget stakåndet da vi nåede frem til vores hotel. Erik fik betalt, og da vi gik op af trapperne til gangen vi boede på, mærkede jeg en hånd på hver røvbalde. Nu ville Erik også deltage del i legen. Et par af hans fingre fandt vej op i min kusse bagfra. Jeg stønnede, strittede med røven og lænede mig op ad gelænderet mens jeg gik videre. Da vi nåede døren til vores værelse dirrede jeg af liderlighed og var ude af stand til at låse døren op, men heldigvis tog Michael blidt nøglerne ud af hånden på mig og låste op. Da vi kom ind i vores værelse, fandt Erik en drink til dem og et glas rødvin til mig, og bad mig servere for dem. De sad pænt og ventede, da jeg kom ind i stuen med en lille bakke med tre drinks. Michael tog bakken ud af mine hænder og stillede den på sofabordet, hvorefter jeg fik et vådt kys af ham.

SEX I DAG?

Jeg kunne mærke Eriks krop bag mig, og hans hænder kuplede sig om mine bryster og legede med de stive vorter gennem blusens ultra tynde stof. Michaels hænder var nu på mine hofter, og langsomt trak han min nederdel af mig. Sekundet efter var deres tunger pladseret på mine store brystvorter. Mine hænder fandt vej til Michaels og Eriks pikke, der stod stive bag stoffet i deres benklæder. Erik kyssede sig vej ned ad min rygrad og nåede snart revnen mellem mine røvbalder. Hans hænder gled nu videre ned til min kusse, og jeg stønnede, da han nåede min klit. Heldigvis kunne jeg støtte mig til Michael og begyndte at knappe hans bukser op. Hans stive pik sprang mig i møde, da hans benklæder gled ned omkring hans ankler. Han havde åbenbart undladt at tage trusser på. Jeg fik ham skubbet ned at sidde i sofaen samtidig med, at jeg spredte benene og strittede bagud med røven, så Erik kunne komme til at slikke mig. Han slikkede min klit og skamlæber, sugede klitten ind i munden og det blev sværere og sværere at koncentrere mig om at slikke Michaels pik, der ligesom jeg kom tættere og tættere på klimaks. Til sidst måtte jeg overgive mig. Det eneste, jeg var i stand til var at holde fast i Michaels stive pik med hænderne, mens jeg skreg min orgasme ud i rummet: "JAAA NUUUU – ÅÅHRRR JAAA – JAAAA".

Da jeg kom til mig selv igen, kravlede jeg op i sofaen og stak røven bagud mod Michael og bad ham om at kneppe mig dybt, hårdt og grundigt. Jeg placerede albuerne på armlænet og sagde til Jens, at nu var det hans tur til at få hans skønne pik slikket. Ingen af dem var sene til at efterkomme mine opfordringer, og snart havde jeg Eriks pik i munden og Michaels pik i kussen. Det var en vidunderlig følelse at få så meget pik på en gang. Snart overtog fyrene initiativet, og villigt gjorde jeg som der blev sagt. Jeg blev brugt hårdt af mine tre Tyre, og jeg nød det. Jeg satte mig ovenpå Michaels pik og red ham, mens jeg havde Jens´ pik i munden - han kneppede mig dybt med et fast greb i mit hår. Jeg trak mig et øjeblik væk for at bede Erik om at kneppe mig i røven. Han var ikke sen til at efterkomme min opfordring. Med hænderne spredte jeg mine røvbalder og lagde mig helt ned mod Michaels svedige brystkasse, mens Erik forsigtigt styrede pikken ind i mit røvhul. Michaels pik var stadig i min kusse. Det gjorde ondt, og det gjorde godt på samme tid. Langsomt blev begge pikke presset helt i bund, derefter de to fyre lå helt stille, og jeg kunne mærke pulsen i deres dunkende pikke i mit indre dyb. Som om de havde aftalt det på forhånd, begyndte de to at røre på sig. Langsomt i starten men rytmisk. Jeg kunne intet gøre, andet end at nyde det og lade mig blive kneppet godt igennem. Udsat for en sådan behandling, var det svært at være upåvirket. Alt for hurtigt eksploderede jeg. Efter en kort pause så jeg kunne komme til mig selv igen oven på mine krampetrækninger, fortsatte de knepperiet af mig som deres villige offer.

Jeg har ingen anelse om, hvor længe vi fortsatte, men jeg ved, at jeg var overordentlig tilfredsstillet, inden de begge spermede ud over mit ansigt, og jeg var meget træt, da de forlod os. Jens kneppede mig bagefter, og snart faldt jeg i søvn med ham ved siden af mig i sengen. Vi tog flyet hjem dagen efter, men inden Jens afleverede mig hjemme hos min mand – John, kneppede han mig på en rasteplads og afsluttede med at sperme mig i munden. Senere samme aften, da min mand og jeg var kommet i seng, fortalte jeg ham om mine oplevelser. John blev straks vildt ophidset. Fik mig vendt op på alle fire og kneppede mig hårdt igen, men måtte dog snart overgive sig og spermede dybt oppe i min liderlige fisse. På formiddagen – dagen efter på jobbet, blev jeg kaldt ind til Jens. Vi var på det tidspunkt heldigvis helt alene i kontorbygningen, så snart var han i gang med at kneppe mig, mens han snakkede frækt om oplevelserne på restauranten. Vi nåede begge at få en super orgasme, inden telefonen afbrød os, og jeg kunne høre på samtalen, at det var Michael der ringede og takkede for en god oplevelse, mens Jens sendte mig et stort frækt smil. Jens kneppede mig herefter ofte, mens jeg arbejde for ham. Desværre blev han alvorlig syg og måtte afhænde firmaet hvilket betød, at jeg måtte finde mig et andet job.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.