BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min mand John og jeg havde været på en uges skiferie i Norge. Det havde været koncentreret skiløb hver dag, og så hjem i hytten for at slappe af, spise og så bare råhygge os i hinandens selvskab. Vi skulle med fra Oslo natfærgen hjemad, og havde en lidt stor 4 mands kahyt på 7. dæk, så straks vi var installeret og havde været i bad, gik vi ned i restauranten og bestilte en lækker middag med god vin. Vi slappede af, og selv om vi bemærkede fire unge fyre ved nabobordet, var vi/jeg ikke på 'jagt'. Jeg var iklædt en rød kjole med slidser i siden, røde strømpebukser der var åbent i bunden – så var bundløs og havde læderstøvler på der gik til lidt over knæerne. Var desuden malet lidt frækt op med rød læbestift samt røde negle. Vi sad længe over middagen og nød den gode mad, inden vi gik en tur op i baren, hvor vi fik nogle drinks. Jeg havde nok fået lidt rigelig at drikke, men var ikke fuld. Mine hæmninger var bare forsvundet. Jeg så ned på fyrene der stadig kikkede interesserede på mig, og havde under middagen sendt mig frække blikke, slikket sig om munden og havde desuden blinket til mig flere gange. Jeg havde nok gjort gengæld tænker jeg, når jeg nu tænker tilbage, da John opfordrede mig til at flirte med dem. Musikken startede, og en af fyrene kom over og bød mig op til dans. Han dansede skønt og fortalte mig, at min tunge parfume var som en pirrende moskusduft for dem alle fire. Jeg trak mig ikke væk fra ham, da han ligesom tilfældigt trak mig tæt imod sit underliv under dansen. Tværtimod svarede jeg igen, og pressede mig mod hans krop, både med underlivet og brysterne, mens vi så hinanden dybt i øjnene. Da han fulgte mig ned på plads fortalte han mig, at han hed Jørn.

Kort tid efter, at vi havde sat os, bød Jan – en anden af fyrene mig op. Vi dansede et par danse, før Kim overtog mig, og da han spurgte mig, om min mand havde noget imod at de danse med svarede jeg smilende; "Nej da, tværtimod. Han nyder at se mig flirte med andre". Kim fortsatte – nu med et stort frækt smil på: "Vil det sige, at han slet intet har imod at vi klemmer dig hårdt ind mod os, når vi danser samt tager på din smukke røv?". Jeg blev nok lidt rød i ansigtet og svarede: "Det har han absolut intet imod. Det ophidser ham heldigvis på den frække måde". Jeg var godt forpustet, da han slap mig og afleverede mig ved bordet hos John. Både John og fyrene dansede nu med mig flere gange og fyrene blev mere og mere pågående, hvilket jeg jo også selv havde lagt op til med mit svar til Kim. Inden der var gået langt tid, trak John mig op i baren, og hurtig stod de fire fyre omkring os, hvor de flirtede med mig alle sammen.John blev åbenbart lidt for fuld og sagde storsmilende til mig og fyrene: "Jeg tror jeg vil finde køjen, men håber at I vil tage jer godt af Mona og holde hende godt varm. Hun har jo ikke så meget tøj på" hvorefter han gav mig et kys, klemte mine store bryster og ønskede os fortsat en god aften og forsvandt ned i kahytten.Vi satte os igen ned ved et bord, og dansede lidt indimellem. På et tidspunkt sagde Kim - der var mest direkte, at han da gerne ville vugge mig i søvn. "Jeg skal da ikke sove. Jeg troede I var til noget andet, men måske har jeg bare spildt min tid? o jeg til dem.

Det fik dem alle fire til at vågne op, og snart dansede jeg med dem på skift igen. Under dansen var de ret frække i deres mund, og jeg svarede selv frækt igen.Jeg sad nu hos dem som en tøs der bød mig til overfor en flok unge fyre. Uret var ved at være godt midnat, da jeg dansede med Jørn igen. Han kyssede mig på halsen, og krammede mine faste røvbalder, mens han pressede sin hårde stive pik mod min mave. Jeg spurgte: "Har du egen kahyt?"Han lo: "Nej da – men du kan vel klare os alle fire?" Jeg smilede og mine øjne blev blanke og læberne fugtige, da jeg hørte ordene, og pressede mit underliv hårdt mod hans pik, mens jeg udbrød:"Jeg vil ikke gå sammen med jer alle fire ud herfra samtidigt". Han bed i mig i øreflippen og sagde: "Okeyy, så lad os to gå. Jeg siger til de andre, at de kan komme op, når vi er gået". Jeg så ikke op, da han snakkede med de andre, og da han og jeg gik sammen henad gangen, sagde jeg hæst: "Du må ikke tro at jeg gør det her hele tiden, jeg ved ikke hvorfor jeg er så liderlig i aften. Han skulle jo ikke tro, at jeg var "billig".Jørn låste kahytsdøren op, og vi smuttede hurtigt indenfor. Jeg vendte mig om mod ham og sagde hæst: "Du skal ikke sige noget, bare tag mig og brug mig som en rigtig Tøs". Han smed hurtigt jakken og skubbede mig ned på en køje. Med en beordrende stemme sagde han: "Sug min pik endnu stivere Tøs".

Jeg så ophidset på ham, mens han åbnede lynlåsen og fandt den halvstive pik frem, som jeg sugede ivrigt ind mellem mine fyldige våde læber, medens jeg samtidigt tog hans tunge nosser under behandling med den ene hånd. Jeg sugede hurtigt frem og tilbage, og snart stod hans pik stiv og rank foran mig. Han smed skjorten, åbnede bukserne, sparkede dem af og trak sig fri fra mig. Han greb om mine strømpeklædte ankler, og løftede dem op, mens jeg ivrigt hjalp med at trække min kjole op om livet. Jeg gav et lille smertensudbrud fra mig, da han rev mine næsten nye bundløse strømpebukser itu og gispede liderligt: Åh dit svin – ddt kan ikke være bekendt". Hans pik var jernhård, og synet af min frække barberede fisse fik ham hurtig til at bøjle sig ned over mig. Jeg åbnede selv mine skamlæber med den ene hånd, medens jeg tog om hans kampklare pik med den anden og førte pikken mod fisseåbningen som lå slimet og fugtigt klar til at modtage hans pik. Hans pikkølle sank helt i bund i et stød. Jeg var sejlende våd af mine egne elskovssafter og gispede ophidset, mens han hamrede pikken op i min saftige dåse. Desværre sprøjtede han ret hurtigt det opsparede sperm dybt ind i min fissekanal, mens jeg stønnede: "Åh ja – fyld mig med din varme sperm – åh kom nu – sprøjt min fisse fuld af det. Jeg elsker sperm". Vi kom op og stå, og jeg klædte mig helt af, og stod nu blot i de iturevne bundløse strømpebukser samt mine støvler da det bankede på døren med det aftalte signal, som Jørn havde aftalt med de andre kammerater.

Døren blev låst op, og de tre andre kom ind. Jeg blev nu lidt genert, men Jan gik direkte hen til mig. Hans store pik på 23 cm. blev hevet frem. Den stod stor og blodspændt. Han tog om mine store 85C bryster bagfra, mens han brummede: "Sæt det ene ben op i sengen Tøs. Jeg skal ha' min pik i dig nu". Jeg lo ophidset, mens jeg løftede mit ben og svajede bagud mod ham, Han holdt mig nu stående og åbnede benklæderne så de faldt ned om fødderne. Hurtigt fandt han min spermvåde kusse, og pressede sin store piksvaber ind, hvilket fik mig at stønne anstrengt: "Oooh sikker dog en stor god pik du har – uuh den er skøn, den fylder mig jo helt ud". Jan holdt godt fast om mine hofter, mens han kneppede mig hårdt. Han brummede: "Jeg skal fandeme kneppe dig som den liderlige Tæve du er", og jeg jamrede ophidset: "Ååh ja, bare kald mig Tæve – knep mig, brug mig som den Tæve jeg er – åh nej, nu kommer jeg – neeej - jeg kommerrrr". Jan hvæsede: "Tag spermen Tøs – uuuh ja, jeg fylder din TæveFisse med min sperm nu Tøs". Hvis han ikke havde holdt mig, var jeg faldet. Det var vildt at mærke hans krops kramper under orgasmen. Jeg blev skubbet ind i på sengen, hvor Jørn og Allan - nu helt afklædte - nu gik i gang med mig med Jan og Jørn som tilskuere fra den anden køje. Allan gav mig pikken i munden, mens Kim tog mine lange frække ben op på skuldrene og lod sin omskårne pikkølle trænge langt op i min stramme kusse: "Denne fisse er lækker at bolle – I har squ rigtig sovset LuderFissen til med jeres sperm" lød det fra Kim.

Kim stødte med lange hårde stød, der fik mig til at udstøde en undertrykt gispen mod Allans pik der blev stødt dybt ind mellem mine svulmende røde læber omkring min mund. De to fyre fandt samme takt og deres liderlige stønnende åndedrag fyldte kahytten sammen med mine: "Mmmumh – ååhrr - mmmmååhhh - mmmmmhhhhgh". Jan sagde: "Lad os gi en hånd med" Han tog om mine ankler og trak mine ben helt bagover. Allan var hurtig og førte mine ene hånd op på Jans stolt rejste pik. Kim kunne nu komme til at spille på min stive klit der stod spændt ud mellem mine svulmende skamlæber. Jeg var nu helt i mine sansers vold. Det var meget frække udråb der blev udstødt, mens Allans pik kørte ind og ud af min fyldte mund. Han udbrød pludselig: "Oooohguudda hvor kussen strammer – for fanden da – tag spermen Tøs – tag det". Jeg kom i en hed orgasme, hvor jeg nær var blevet kvalt af Allans vældige spermsprøjt, som jeg næsten ikke kunne sluge i min nydelse. Kim lo hæst: "Hold da kæft hun er tændt, hvem skal til her?". Jan brummede: "Er du god til at ride Tøs? Så sæt dig op på mit saddelhorn". Allan og Jan hjalp mig op. Jeg satte mig ned over Jans jernhårde pikstav, medens jeg stønnede frækt: "I skal bare kneppe mig så hårdt, at jeg ikke kan gå de næste mange dage". Jan krammede mine faste røvbalder hårdt med sine stærke hænder: "Kom så Tøs, knep så min hestepik". Jeg lo ophidset, mens jeg bevægede mig op og ned over pikken. Mit ansigt blev koncentreret og spændt, mens jeg red Jan, og andre tre var ivrige tilskuere til vores frække 'duel'.

Jan krammede nu mine hoppende bryster hårdt og krævende, mens mit underliv bevægede sig heftigt imod hans underliv. Jeg begyndte at gispe efter vejret i liderlige støn, før jeg udbrød: "Åååh ja – ååh jamen dog, din pik knepper mig helt i bund, ja helt op i min livmoder – uuuha dog – jaa bliv ved nu, åååh knep mig – åååhguud jeg kommer – ååååh guuud". Min krop gennemrystedes af orgasmen, mens Jan krævende kommanderede: "Ja kom så med det – kom så Tøs – jeg ved lige hvad du skal have". Jeg sank dybt ned over ham, mens jeg stønnede: "Åhgud daa – åhhh jaaa – dett err såå gåddt at mærrkee din stooreee piikk, ja det er bare så godt at få pik, jeg elsker at få flere pikke samtidigt. Jan vendte mig om, så jeg lå på ryggen. Han trak sin våde svaber ud af min kusse der nu stod våd og åben samt var godt sjasket til. Allan tog nu plads mellem mine spredte lår, og gav Jan besked: "Hold lige Tævens ben vidt spredte, så jeg kan skampule den liderlige LuderFisse". Jan havde allerede fået sin stadig stive pik, ind i min grådige mund. Greb om mine underben og trak dem op i lodret stilling, så min barberede kusse lå lige opad mod Allans angribende piklanse der sank i bund i fissen med et svup. Han stødte med hårde direkte stød i bund i min TæveFisse, mens Jan mundkneppede mig med hårde stød.Jeg jamrede halvkvalt af hans store pikdyr, der bare blev stødt hårdere og hårdere ind i munden på mig, mens Allan nærmest hamrede sin svulmende pikstav langt op i min nu kogende liderlige fisse.

Jan trak pludselig sin blodfyldte pik med det enormt svulmende hoved ud og onanerede sin udløsning ud over mit fortrukne ansigt. De store spermklatter ramte læberne, næsen, øjnene, og op i mit hår, inden han kravlede ud af køjen, mens han sagde: "Du er sgu godt nok noget af det hotteste frækkeste sag, jeg endnu har kneppet". Allan trak i det samme sin hårde pikstav ud af min fissekanal, og kommanderede: "Op på alle fire Tøs. Jeg vil bedække dig, som den PikTæve du virkelig er. Du er jo nærmest nymfoman". Jeg vendte mig hurtigt om og stillede mig på knæ, som en billig liderlig tøjte der bare ville kneppes. Mine røvbalder var frækt indpakket i de iturevne strømpebukser, mine lange faste lår var spredt og min fisse klar til at modtage pik. Jeg stønnede: "Ja brug mig som en løbegal PikTæve. Knep mig, uuuhja - jeg skal voldtages af jeres tykke kæmpe mandepikke igen og igen". Allan stødte kødhamren i bund, og jeg gispede lystent: "Kom en af jer andre og giv mig en pik i munden". Jan og Kim var ved at falde over hinanden for at komme først, men snart suttede jeg deres pikke på skift. Vores kneppetempo steg og steg. Lyden af stød der klaskede mod mine røvbalder blandede sig med de hæse udbrud, støn og liderlige gisp, vi alle fem udstødte. Jeg jamrede: "Uuuu, jeg kommer igen – nejjj ååhrrr - jeg kommer – knep mig – knep mig – bliv ved bliv ved - åååååhhhhh – jaaaa giv mig meerrr ppikkkk - åååååhhhrrrrja". Allan sprøjtede nu hede klæbrige spermsafter langt op i min stramme orgasmekusse, før han trak sig fri og smed sig i den anden køje.

Hurtigt overtog Kim hans plads i min TæveFisse, og han stødte nu sin omskårne kølle, langt op i vore fælles safter. Min fisse var drivvåd, og han kneppede mig straks vildt. Jørn kørte samtidigt sin lange pik næsten i til roden i min mund. Jeg var nu blevet en viljeløs liderlig dukke der bare lod mig bruge, og han gispede: "Lad os skifte. Jeg vil sprøjte nu". Kim og Jørn skiftede hurtigt plads, og Jørn startede straks med at kneppe mig med dybe stød i fissen, mens Kim onanerede foran mine åbne læber. Han udstødte et halvkvalt brøl, da spermen sprang ind i mit mund, og ud i ansigtet og ud over mine bryster. Kim pumpede samtidigt sine spermsafter dybt ind i min allerede fyldte livmoder, inden jeg faldt sammen på køjen og stønnede: "Uuha det er jo skrækkeligt det her. Jeg er nødt til at komme op i vores kahyt før min mand vågner". Jeg fandt min kjole og klædte mig på. Jan sagde: "Jeg skal lige have dit mobilnummer". Jeg så på ham og spurgte frækt: "Hvad skal du dog bruge det til?". Han gned frækt på sin pik og sagde: "Jeg kommer en hel del rundt i landet, så kunne vi to jo mødes og jeg kan give dig mere pik". Jeg gjorde mig færdig, før jeg gav ham mit mobilnummer og sagde: "Det er vist bedst at du ringer i arbejdstiden, men I skal alle fire have tak for en virkelig fræk oplevelse, det var lige det jeg trængte til". Jeg forlod kahytten, mens jeg så, at Jan lagde mit nr. ind på mobilen, smilede frækt og spurgte: "Er det ok at gemme mig som under navnet Færgefissen?". Jeg rystede bare på hovedet, og forsvandt ind i vores egen kahyt, hvor jeg straks tumlede i seng og fik min 2½ times søvn, før vi skulle ned i bilen. På bildækket så vi fyrene komme gående, og de smilede frækt til mig, inden de satte sig ind i deres bil.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.