BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Stemningen var meget løssluppen, og om jeg sad og drak vin og spiste rejemadder, eller gik rundt imellem fyrene, for at skænkede hvidvin op, blev jeg befølt på røven, på fissen, op imellem skamlæberne, eller taget på mine bryster, af en eller flere af fyrene samtidigt, medens min mand flittig tog fotos af det. Dette gjorde, at mine fissesafter nærmest drev ud af mig, og det eneste jeg efterhånden tænkte på, var at få en tiltrængt orgasme. da fyren overfor mig - ham med tyrepikken - havde forlangt mere vin, og jeg var på vej over til ham med vinflasken i hånden, råbte fyren der sad til venstre for mig: "Hvad pokker er det tøs, har du siddet og svinet stolen til med dine fissesafter. Stolen sejler jo nærmest i dine slimede safter". Inden jeg kunne nå at sige noget, havde alle fyrene rejst sig op, for at kunne se stolen, jeg lige havde forladt. Da de så stolesædet, som så ud til, at havde fået en halv liter vand hældt over sig, grinede de alle, og jeg blev kokrød i ansigtet. Efter en kort tænkepause svarede jeg: "Jeg er bare så frygtelig liderlig, så jeg kan jo ikke gøre for det" Fyrene svarede straks: "Så må vi have gjort noget ved dig, men først kravler du under bordet, og slikker vore stive pikke endnu stivere, så vil vi imedens aftale, hvad vi vil gøre ved dig, Skal jo lige aftale med din mand, hvordan og hvad vi må bruge sådan en fræk, uartig fissetæve til"

Jeg krøb straks ned under bordet, og begyndte nu med min bedste fritids beskæftigelse: nemlig at slikke de otte skønne stive pikke, som jeg fandt klare til min mund, og senere skulle kneppe min frække slimede fisse godt og grundigt igennem. jeg prøvede at lytte med på, hvad fyrene talte om, men blev afbrudt midt i det, da en af fyrene pludselig kom med et tørklæde, og sammen med en af de andre, bandt de tørklædet omkring min ansigt, så både øjne og ører blev berøvet deres evner til at se og høre. Jeg syntes efterhånden, at jeg havde slikket pik i timevis, uden der skete noget, så jeg begyndte at trygle fyrene om, at blive kneppet af deres nu enorme store kampklare stive pikke, eller om de ikke nok ville slikke mig til en efterhånden tiltrængt orgasme. "Mener du da, at du har gjort dig fortjent til det" spurgte en af fyrene med et frækt grin. "Ååhrrr jaaa, jeg har aldrig været så våd og gejl før, som jeg er nu, og jeres dejlige slikkepinde med de skønne store hoveder er bare så stive og kneppeklare nu, så giv mig en af dem i min liderlige fisse nu, og lad mig få lov til at slikke tyrepikken imedens", stønnede jeg stakåndet, medens jeg krøb ud fra bordet under dugen. Straks tog fyrene fat i mig, og lagde mig op på det runde bord mellem vinglassene - alt andet var ryddet væk. Jeg blev lagt på bordet, med røvballerne helt ude ved bordkanten. Mine ben og arme blev spændt fast til bordbenene med div. livremme, og fyren med tyrepikken kom hen til mit hoved. "Hvis det er meningen at du vil have pik nu tøs, så må du gøre dig fortjent til det. Slik min pik ordentligt, hele skaftet, pikhovedet, og ikke mindst mine nosser. Jeg skal mærke din frække tunge og læber. Slik tæve" beordrede han meget skarpt. Jeg greb straks omkring denne dejlige tyrepikhoved med mine læber.

SEX I DAG?

Mine hænder var jo bundet fast, så jeg havde lidt besvær med at få denne store skønne pik i munden, men endelig lykkedes det. Han tog hårdt fast i mit hår, og trak mit hoved frem og tilbage, medens jeg mundkneppede ham, med læberne stramt om jernet. Pludseligt trak han pikken ud, og lod skaftet køre frem og tilbage på mine våde læber nogle gange, inden pungen og nosserne skulle have en tur. De tunge tyrenosser lod han klaske mod min læber, medens han roste mit pikslikkeri: "Du er den bedste pikslikkeske jeg endnu har mødt. Hvis du slikker og sutter min store spermfyldte nosser ligeså godt, skal du få så meget pik af os alle, så du aldrig glemmer det" - hvilket jeg heller ikke har gjort. *SF*. Jeg lod tungen køre rundt og rundt om de store barberede nosser. Åbnede munden og sugede den ene tyrenosse ind i min imellem mine læber. Skiftede til den anden, som fik samme tur. Fyren trak den spermfyldte pung til sig, og tog fat om pikskaftet, som jeg igen fik i munden. "Slik pikhovedet tøs, brug kun tungen, lad den spille hen over mit pikhovedet, så hurtigt du kan, og gør du det ligeså godt som før - din lille tæve - så skal du straks få pik" nærmest råbte han med liderlighed i stemmen. Jeg lod tungen køre i cirkler, op og ned, fra side til side, med en voldsom fart, indtil han med et hurtigt ryk trak sig tilbage.

"Det gjorde du godt din lille pikslikkeske, nu har du fortjent at blive betjent omkring dine liderlige skamlæber og din store klitoris" råbte han stønnende til mig. Fyrene stille sig nu i en omkreds omkring mig. En af fyrene begyndte at slikke min stive klitoris, og jeg stønnede og stønnede. Var helt op og køre nu, og kunne høre orgasmens vingesus for mine ører. To af de andre fyre stille sig således, at jeg kunne nå deres stive pikke med mine to hænder, som var blevet løst op, og jeg begyndte at onanere dem, og tog dem på deres nosser. Et par af de andre frække tyre begyndte at tage mig hårdt på brysterne. Krammede dem, nev i brystvorterne, og pludselig blev der sat nogle tøjklemmer i vorterne. Jeg ænsede det ikke, kom samtidigt i en orgasme, som sendte mig helt væk i omkring ½ minut. Jeg skreg og skreg: Åhrrrr, Åhrr, uhhh uhhh, blev ved med at slikke mig. Tag hårdere på mine bryster, tag hårdere ved. Slikkeriet blev afløst af en anden tunge, medens jeg fik et par fingre stukket op i fissen. "Du kan garanteret tage hele hånden, så våd som du er tæve", råbte en af fyrene, og pludseligt kunne jeg mærke fissen blive udvidet. Min mand tog en mængde fotos af hele seancen, og ikke mindst da jeg fik hele hånden stukket op. Jeg var mere end drivende våd. Safterne flød og flød ud af mig, medens jeg vred mig i orgasmens vold. Jeg kom og kom.

Fyrene skiftedes til at håndkneppe mig indtil jeg råbte: " Jeg vil ha' tyrepikken i min fisse, jeg vil mærke tyrepikken i min fisse, giv mig den, giv mig den, udblok mig". Jeg kunne mærke da hånden forsvandt ud af fissen - Det gav et ordentlig svup, og straks blev hånden afløst af den største gigantiske pik, jeg indtil dato har oplevet. Tyrepikken strøg i bund i et eneste stød. Jeg blev spirret igen og igen af denne gigantiske store monsterpik. Orgasmen ville ingen ende tage, og fyren begyndte at smække begge mine røvballer - med hårde slag - medens de andre frække fyre bearbejdede mine bryster og brystvorter hårdt. Jeg kunne se, at de onanerede på livet løs alle sammen, medens gigant pikken for ind og ud af min endnu mere slimede våde fissekanal. Fyren fik orgasme med et brøl. Han kom og kom, spermen sjaskede hårdt ind i min fisse. Så hårdt at jeg kunne mærke det imod livmoderen. Min egen orgasme var ikke ovre endnu, og at mærke hans varme sperm sprøjte inden i mig, forøgede min ekstase endnu mere. Pludseligt mærkede jeg noget sprøjte mod min krop. Det var de andre seks fyre der nu spermede ud over mig. De kunne ikke holde deres orgasme tilbage ved synet af min krops vriden, mine skrig og deres kammerats skrigen, da orgasmen overvandt os.

Den eneste der endnu ikke havde fået orgasme var min mand, som under hele sceneriet havde været optaget af at tage fotos. Han kom hen til mit hoved, bøjede sig ned og sagde: " Det er dog det frækkeste, jeg endnu har oplevet sammen med dig min TØS, og nu vil jeg have slikket pik, og jeg vil sperme i din mund" Han satte straks hans store pik ind imellem mine læber. Jeg grev om hans tunge nossekugler, og begyndte at slikke hans pikhoved, som bestemt heller ikke er en af mindste, når den er kampklar. Jeg slikkede og suttede både pikhovedet, pikskaftet og de store tunge lækre stramme nosser. Han kom med et brøl og råbte: " Bliv ved TØS, jeg vil fylde din mund med mit varme slimede sperm. Drik det hele, du elsker det jo. Åhrrr hvor godt, du er en rigtig spermsluger, Åhrr, hvor er det godt". Han bare kom og kom, medens jeg sank og sank spermen, som flød i stride strømme fra hans pik, og ned i min hals. Da han var helt tømt, rejste min mand mig op, kyssede mig og sagde: " Så liderlig og fræk, har jeg aldrig set dig før min tøs, men det var squ et skønt frækt syn at skue, at se dig ligge der og blive forløst i den ene orgasme efter den anden.

Det må vi gentage mange gange endnu". Han rejste mig op, gav mig et knus og sagde: "Hvad mener i andre tyre?" Hans udbrud blev afløst af høje klapsalver, som ingen ende ville tage. En af fyrene mente nu, at tiden var inde til at vi alle skulle skåle i hvidvin og råbe HURRA for den frækkeste tøs de endnu havde mødt i deres liv. Både enkeltvis eller sammen. Jeg blev helt rød i ansigtet af disse dejlige ord og gode tilkendegivelse af mit arbejde. Men aftenen var jo ikke omme endnu, de havde jo ikke kneppet mig alle sammen - var jo kun blevet kneppet af fyren med tyrepikken.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.