BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg fik ellers masser af fremmed pik en aften. Denne fortælling foregik for nogle år siden. Efter en anstrengende uge med masser af arbejde, besluttede min mand og jeg, at vi ville ud og spise med kniv og gaffel.

Jeg er en moden pige på 48, og min mand 53. Begge ser vi ud som de fleste andre, nogle siger vi ser yngre ud, men ... *S* Vi er et frisindet par, og har oplevet lidt af hvert i vores ægteskab. Har haft forskellige husvenner gennem årene, og jeg har haft elskere, og min mand elskerinder. Hvilket kun har øget vores omsorg for hinanden, samt givet os et endnu sexliv sammen. Efter at vi begge havde været i bad, gik min mand ind i soveværelset og klædte sig på, medens jeg barberede fissen. Gned mig selv ind i noget lækker creme, og fik lagt en spændende make-up, som jeg ved, min mand tænder meget på. Jeg klædte mig derefter på. Fandt en kort, let kjole, selvsiddende strømper, og dertil et par meget små blonde G-streng trusser, som intet overlod til fantasien, hvis man kunne komme til, at kikke op under kjolen, samt et par smarte højhælede sko, som matchede til tøjet. Vel ankommet til restauranten, hvor der var en del ventetid, da der var en hel del gæster, blev vi stående i døråbningen. Solen skinnede stadig, så vi stod der og nød det. Endelig blev det vores tur, og vi blev anvist et bord til to af tjeneren, og fik overrakt menukortet. Ved nabobordet sad syv unge flotte muskuløse fyre mellem ca. 28 - 35 år. De sad og spiste en god bøf, med rødvin til. Vi kikkede i menukortet, og en af fyrene henvendte sig til os, og foreslog, at hvis vi ville have noget rigtigt godt at spise, skulle vælge samme ret, som de havde gjort. De andre fyre roste deres bøffer, som de mente var meget mørt og lækre. Efter en del snak frem og tilbage, imellem os og dem, besluttede vi at følge deres råd, og bestilte en bøf magen til deres.

En af fyrene foreslog os, at vi satte os over til deres bord, i stedet for at vi hele tiden skulle vende os om, for at vi kunne tale sammen med dem. Tjeneren arrangerede det således, at vores bord kom i forlængelse af deres. Fyrene mente, at vi skulle sidde midt mellem dem. Jeg på den ene side af bordet, og min mand på den anden, så der blev flyttet lidt rundt mellem fyrene for at gøre plads til os. Samtalerne gik glimrende imellem os alle, selvom vi aldrig havde mødt dem før. Vi skålede alle indimellem, og hyggede os i selskabet. De fortalte, at de boede i et nærliggende sommerhus, som de havde lejet i påskeferien. På et tidspunkt, lod fyren til venstre for mig," tilfældigt" sin hånd strejfe mit lår. Den vendte dog hurtig tilbage, da jeg ikke reagerede på berøringen. Efter et stykke tid med kærtegn på låret, bevægede hånden sig op under min korte kjole, og da han nåede til det bare hud over strømpekanten, gik der ligesom et elektrisk stød gennem hans hånd, og ned til min fisse. Pludseligt havde fyren til højre for mig, fået den samme ide. Også han fandt strømpens overkant, og det bare stykke lår. De to fyre kærtegnede nu begge mine lår meget diskrete under bordet, og da jeg ikke gjorde modstand, bliv de dristigere. Hver især havde de ikke opdaget, at den anden også var i gang med at forføre mig, men da deres hænder mødtes omkring ben udskæringen i den lille blonde G-streng, gav det et lille sæt i dem begge, og deres hænder forsvandt lynhurtigt.

Min fisse, som er meget let at ophidse, var ikke upåvirket af episoden, og jeg kunne mærke, at mine fissesafter, nu begyndte at pible frem, mellem mine nu blodfyldte skamlæber. Jeg så mig hurtigt omkring. Havde de andre ved bordet bemærket noget? Det så det ikke ud til, alle talte sammen, som intet var hændt, så heldigvis anede de ikke noget om, hvad der var foregået under bordet, og oppe under min kjole for et øjeblik siden. Vi var efterhånden blevet færdige med bøfferne alle sammen. Fyrene fortalte, at de ville videre til bowlinghallen, hvor de havde bestilt 3 baner. De spurgte om vi ikke ville med, så var vi jo til 3 hold, med 3 på hver. Vi tøvede lidt, og fortalte, at vi ikke var meget bevendt til bowling. Havde kun spillet det ca. 3 gange. Men fyrene lovede, at de nok skulle lære os det, og særligt de fyre, der havde haft deres hænder nede ved min blonde G-streng og fisse, pressede på. Ok sagde vi, vi tager med. Vi drak alle ud, og bad tjeneren komme med regningen. Til vores store forbløffelse, ville fyrene også betale vores menu, hvilket de da naturligvis gerne måtte gøre, selvom vi ikke kunne se, hvorfor de ville det, men det fandt vi ud af senere på aftenen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.