BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lørdag morgen hentede min mand rundstykker hos bageren, og straks han startede bilen vågnede både Tommy og jeg ved lyden. Vi fik et tiltrængt bad – sammen, hvor vi vaskede hinanden, og jeg slikkede hans pik og han fik lov til at kneppe mig. Pludselig hørte vi min mand råbe: "Så I to derude, morgenmaden er altså serveret". Vi sad alle tre nøgne ved morgenbordet og talte om aftenen der var gået og var enige om, at det havde været meget frækt og lækkert det der var foregået. Vi hjalp hinanden med at rydde af bordet, hvorefter min mand skulle til et møde i en bestyrelse, han er medlem af, og da han gik ud af døren smilede han til Tommy og sagde: "Jeg går ud fra, at du underholder min frække kone, mens jeg er væk". Vi gik ind i sengen igen, og straks var Tommy vildt opslugt af at slikke, sutte, bide og kramme mine store bryster. Det var vildt ophidsende, hvordan mine brystvorter svulmede og spændtes, og mit heftige åndedrag var vildt opgejlende for ham. Mine hænder fandt hans hårde stive piklanse, og jeg stønnede hæst: "Åh jamen dog, du kan jo virkelig lire mig op, læg dig ned så jeg kan sætte mig op på din store egekæp". Tommy lagde sig ivrigt ned på ryggen, og jeg løftede mig skrævende over ham, mens jeg greb om pikken med den ene hånd, og lod fissen sænke sig ned over den, samtidigt med at min anden hånd skilte skamlæberne. Tommy stønnede henrykt, da jeg langsomt sank ned over pikken med min bløde våde fisse, og han stønnede: "Håååhhr for fanden det er dejligt, hååhr din fisse er så stram". Jeg stønnede hektisk: "Åh ja, du gør mig så varm – ååh din pik er så fantastisk skøn at mærke – tag mig hårdt på brysterne nu – kram dem hårdt, mens jeg ridder din store pik".

Jeg bevægede min kusse roterende omkring hans pik i en rytme der var vildt frækt for os begge, men pludselig eksploderede vi samtidigt og skreg begge højt: "Ååhrr, jaa jahh, nuuuuu jahrrr", hvorefter jeg sank sammen over ham, og vi kyssede hinanden grådigt. Vi stod op, og satte os ind i stuen og sludrede sammen om vore fælles oplevelser, indtil John kom hjem. Resten af dagen gik med at se en fodboldkamp på TV, mens Tommy og jeg kyssede og nussede hinanden, samt slikkede pik og fisse indimellem på hinanden. På et tidspunkt mens min mand var på toilettet, spurgte Tommy: "Jeg har for resten en god en kammarat der er meget diskret. Han vil helt sikkert gerne være med i aften, hvis du har lyst?". Jeg smilede og spurgte, om han var lige så veludrustet som ham selv og til hans alder, til hvilket Tommy svarede at han havde en pik omkring 18 cm og var 20 år. Jeg sad og tyggede lidt på det og svarede, at det da var en glimrende ide. "Så ringer lige til ham med det samme" svarede Tommy straks, og inden jeg fik sagt mere, havde han ringet op, og jeg hørte at fyren i den anden ende af røret straks var med på ideen, da Tommy fortalte ham om mig. Kammaraten havde dog ikke selv bil, så aftalen blev, at John skulle hente ham ved stationen kl. 18.30. så kunne han jo spise med. Da John kom tilbage fortalte jeg ham, at Tommys kammerat ville komme på besøg også, og John smilede og mente, at det var en super god ide. John og Tommy hjalp hinanden med at lave aftensmad, mens jeg gik ind og klædte mig om. Jeg gennemgik mit tøj og valgte en stramsiddende top, der fremhævede mine store C85 bryster og som afslørede min solariebrun mave, en rød røvkort stram nederdel samt et par frække røde strømper med sort søm bagpå, og et par lårlange lakstøvler med en 12 cm høj hæl. Jeg fik herefter lagt en fræk make-up, og fik neglene lakeret i rødt, inden jeg vendte tilbage til mine to skønne fyre.

SEX I DAG?

Tiden var kommet, så min mand måtte køre på stationen for at hente Tommys kammarat, mens Tommy og jeg fik gjort maden færdigt og dækket bordet. Min mand kom hjem med en skøn flot fyr som hed Jacob. Tommy hilste på ham, inden han gav mig hånden og Jacob så meget interesseret på mig. Da han hilste på mig, trak han mig tæt ind til sig, kyssede mig lidenskabelig, og lod hænderne kramme mine nøgne røvballer under den korte kjole og lod straks en finger glide op i min kusse. Jeg gispede højt: "Åååhrrrrrrr". Han trak dog hurtigt fingeren til sig og smilede, mens han så hen på Tommy og John. Tommy mistede lige fokussen et kort øjeblik, da min mand udbrød smilende: "For fanden min Tøs. Tag da hans pik i munden, og byd ham velkommen på den rigtige måde – det er sgu så vildt og frækt at se på dig, når du få tilbudt en viril ung Tyrepik. Jeg bøjede mig forover og fik hurtigt Jacobs skønne pik i munden, mens jeg kælede for hans tunge glatbarberede nosser. Hurtig var Tommy bag mig. Han stødte den lækre Tyrepik op i min kussegrotte i et dybt hug, og jeg sukkede af velvære: "Ååååhhr jaah knep mig". Også Jacob stønnede højt: "Jahhrr, sug min pik Mona, sug spermen ud af den". Tommys gloende stive pikpæl kneppede mig nu med stor hastighed, mens Jacob stødte sin store ungTyrepik ind i min røde mund i samme takt: "Uuh – nu får du garanteret det du elsker, nemlig to pikke samtidig, ååh for fanden, sug nu, nuuu spermmmer jjjeeeg – åååhhr sug nuu ååh åååhhr", og hans tykke fede sperm strømmede ind mellem mine læber, og som jeg lige nåede at synke uden at spilde noget. Også Tommy spermede i samme sekund, og stønnede: "Nuuu Monaa, jegg spermmerrr ogsåå nuuuu – ååhrrrr jaahrrr – uughhh", alt imens han klemte mine hofter hårdt imod sig.

Jeg slikkede mig om munden, mens jeg så hen på min mand der storsmilende sad og så på. "Nu er det vist tid til at nyde maden, så kan I fortsætte med at bruge min liderlige kone bagefter" lo han, mens han rejste sig op og gik ud i køkkenet for at bære maden ind. Imens skålede jeg med mine to skønne unge Tyre, der samtidigt stod foran og bag mig, mens de kærtegnede min krop. Roastbeefen var stegt lige tilpas – lyserød, og smagte himmelsk sammen med de råstegte kartofler og den gode Amarone rødvin, som min mand havde fundet frem i aftenens anledning. Der blev ofte skålet, og de to fyre som jeg var pladseret midt imellem blev efterhånden mere og mere frigjorte. Ofte havde jeg et par hænder på lårene, eller et par fingre oppe i min kusse. På et tidspunkt hjalp de hinanden med at løfte mine bryster fri af blusens overkant, så de nu hang helt frie og var let tilgængelige for dem, og ofte havde jeg et par læber omkring vorterne der strittede af sundhed. Pludselig udbrød Tommy: "Hvad med at kravle ind under bordet og slikke på vore pikke?". Jeg adlød straks, dukkede ned under bordet, hvor de to unge Tyrepikke allerede var sluppet fri. Mine to unge tyre trak stolene ud fra bordet, så jeg kunne få plads mellem deres lår, og jeg begyndte at bevæge hovedet rytmisk op og ned over Tommys pik. Det var frækt og ikke mindst meget ophidsende for mig, men pludselig rykkede Jacob mig i håret og flyttede mit ansigt over til hans pik, som også fik en ordentlig gang mundmassage af mig, mens jeg legede med hans stenhårde nossepung, som åbenbart var fuld godt op med sperm til mig. Han fingre krøllede sig sammen om mit hår, og begyndte at rykke mit ansigt op og ned over pikken, og jeg var sikker på, at min mand der kunne se det øverste af mit hår, også kunne se det frække i det.

Jeg blev revet tilbage til Tommys pik, og straks jeg havde den i munden, kunne jeg høre at Jacob skålede med min mand, mens han sagde smilende: "Det er dog en helt vidunderlig fræk kone du har, og som du fortalte mig i bilen herud, kan hun da vist ikke få pik nok". Min mand spurgte ham, om han før havde kneppet en moden kvinde, og jeg hørte ham fortælle, at han havde en moden gift kvinde på 57 år, som han jævnligt besøgte i Hobro. Hendes mand var impotent, og han havde mødt dem en aften, hvor han sad på en bar og nød en øl. Jeg slikkede igen Jacob lidt, inden jeg satte mig op til bordet og skålede med de andre og besluttede, at nu var det dessert tid. Jeg bad derfor min mand og to fyre om at rydde bordet af, så de kunne få desserten serveret. Hurtigt blev bordet ryddet, og jeg trak nederdelen samt overdelen af, hvorefter jeg lagde mig op på bordet. "Tommy og Jacob, kom lige herud" hørte jeg min mand kalde fra køkkenet. Snart kom de bærende ind med et fad hver med frugt, som de pladserede udover min krop, hvorefter min mand sprøjtede flødeskum ud over mig. "Så er desserten serveret" lød det smilende fra min mand der blinkede til mig, da vi ofte havde talt om, at det kunne være frækt at servere desserten på den måde, men aldrig havde gjort alvor af det. Mine to unge Tyre var straks over mig, deres læber og tunger gik på opdagelser henover min krop, mens de slikkede flødeskummet og spiste af frugterne. Det var vildt frækt at ligge der og nærmest blive spist. Da min krop var næsten rengjort, rejste jeg mig op, skålede og kyssede derefter de to fyre på skift, som grådigt gjorde gengæld med deres tunger langt inde i min mundhule.

Få sex i dag

Min mand fik ryddet af bordet, mens jeg satte mig mellem fyrene henne i sofaen. Tommy var straks over mig - kyssede og bed i mine bryster, mens Jacob lod sig glide ned på hug foran mine vidt spredte lår, hvorefter han begyndte at slikke min fisse der drev af deres Tyresperm og mine egne fissesafter. Hans tunge ramte min strittende klit, og det gav et jag igennem min krop, mens jeg stønnede: "Åhrrr bliv ved – nuuu" og en lille orgasme fór gennem min krop. Min krop sitrede, og hurtigt fik Tommy og Jacob byttet plads. Nu var det Jacob der slikkede min fisse. Jeg kunne straks mærke, at han var mere erfaren end Tommy. Han begravede tungen dybt oppe mellem mine skamlæber og kørte den ud og ind som et lille stempel, hvilket igen fik mig til at stønne højt. I mellemtiden havde Tommy igen travlt med at lege med min bryster, Han krammede dem hårdt, og fik min mand til at hente nogle elastikker, som han bandt om mine strittende brystvorter, samt satte et par stykker omkring min bryster helt ind mod min krop Det resulterede i, at de nu sad strunke og pegede lige imod ham, som to store håndbolde. Jacob var begyndt at strejfe min klit med tungen, og efter nogle lette og blide strejf bed han forsigtig i den, hvilket udløste en voldsom orgasme. Jeg krympede mig sammen, råbte og skreg: "Nejjjj nejjj. Åååhrr joooo merrrr - nuuuu jaahrrr – åhrrr jegggg kommer nuuu". Jeg fik en voldsom g-punkts orgasme, væskerne sprøjtede ud af min fisse, og da jeg kom til mig selv igen og så ned på Jacobs ansigt, så jeg, at han var pjaskvåd af mine safter. Han så glad og smilende op på mig, mens han pegede ned på gulvet og på sofaen. Mine safter flød overalt, så min mand måtte hente et par klude for at tørre mine fissevæsker op. Jacob spurgte nu med et stort smil: "Det var vist godt for dig?" og jeg kunne kun svare ham bekræftende, mens jeg så hen på min mand der også smilede over hele ansigtet.

John og jeg drak lidt rødvin igen, mens mine to unge Tyre hver nød en øl, som min mand havde hentet til dem. Vi fik en selvoptaget PORNOFILM sat på DVD afspilleren – en DVD der var blevet en optaget nytårsaften, hvor jeg var blevet brugt af en fast husven samt fire af hans kammarater. De to Tyre var hurtigt helt væk i filmen og spærrede øjnene ekstra op, da de så, at jeg blev sandwich kneppet af to store tykke pikke samtidigt i fissen, mens jeg havde en pik i munden samt en i hver hånd. "Wravv" lød det fra dem begge, "Det ser squ frækt ud, må vi også få lov til at kneppe dig i en sandwich?". Jeg indvilligede straks, og snart lå jeg nede på stuegulvet på vores kneppemadras ovenpå Jacob, med hans tykke pik begravet langt op i min fisse. Tommy satte sig bagved mig og pressede pikken op ved siden af Jacobs. Nu var jeg fyldt godt ud. De fandt hurtigt en fælles rytme, når den ene trykkede i bund, trak den anden sig ud. Det vibrerede helt vildt i min fisse og føltes super lækkert og frækt. De var åbenbart begge meget virile, for de blev ved og ved med at kneppe mig i omkring 10 minutter før de begge eksploderede samtidigt. Deres sperm skød op i min livmoder, og da jeg endelig kunne rejse mig op, strømmede fissesafterne samt deres sperm ud af min gabende TæveFisse. Vi fik set filmen færdig, og inden vi gik i seng aftalte vi, at de begge to skulle med ind i vores seng, så jeg kunne lægge midt imellem dem. Min mand blev igen henvist til gæsteværelset, hvilket ikke berørte ham, da han ofte overnattede der, når vi havde frække Tyre på besøg. Det blev ikke til megen søvn den nat. Jacob og Tommy kunne kneppe konstant, næsten kun afløst af at jeg slikkede deres unge pikke, eller de slikkede min fisse.

Vi må være faldet i søvn på et tidspunkt, for vi vågnede ved, at min mand stak hovedet ind af døren og fortalte at der var morgenmad på bordet. Ingen af os gad tage tøj på, så vi satte os alle nøgne ved bordet og snakkede om vores frække oplevelser. På et tidspunkt ville John kneppe mig. Han var efterhånden - værdig trængende, som han kaldte det. Jeg gik over til ham - bøjede mig ned så min røv strittede bagud. Han var straks bag ved, og hans pik gled uhindret på i min efterhånden godt brugte TæveKusse, hvor spermen fra de to Tyre nærmest blev presset ud, da han stødte i bund. Både Tommy og Jacob så ophidset på, hvordan min mands faste røvbalder strammedes i takt med, at han kneppede mig. Pludselig skød hans stråler af sperm ind i TæveFisse, men jeg fik hurtigt vendt mig om og førte min mund ind over hans pik, så jeg kunne sluge hans lækre sperm. Tommy havde i melletiden hentet kneppemadrassen i stuen og lagt sig ned på den på køkkengulvet. Hans pik stod stiv og strunk op i luften, så jeg vidste hvad jeg måtte gøre. Jeg satte mig ovenpå hans pik, kyssede ham med mine spermvåde læber, og da min tunge skød ind i hans mund, kunne han smage Johns sperm, der stadig fyldte min mund. Min kusse red nu hans pik voldsomt, stramt og krævende, og han mærkede samtidigt sin udløsning vokse op i hans krop. Jeg slap hans læber og jamrede heftigt: "THÅÅ - ÅÅÅHÅÅ NU KOMMER JEG – ÅÅH – ÅÅHÅÅ – HHÅÅÅH GUUUD, JEG EKSPLODERER NU MED DIN UNGE TYREPIK I FISSEN, ÅÅHRR - HHÅÅÅRRR". Jeg kunne se, at Tommy følte verden eksplodere omkring sig, da hans sperm nærmest skød ud af hans pik, som var det afskudt fra en fra en kanon dybt oppe i min kusse. Han sprøjtede og sprøjtede i en sanseløs rus, der først stoppede, da jeg faldt ned over ham,

Vi lå længe sådan, og han nød min heftige åndedrag mod sin hals. Han kyssede min skulder og stønnede ivrigt: "Jeg har aldrig oplevet noget så frækt, jeg vil kneppe dig igen, hvis jeg må?". Jeg løftede mig lidt og hviskede: "Det glæder jeg mig til, du gør mig helt vild og pikgal". Jeg rullede ned på madrassen og lo: "Uhadada, så meget sperm du har skudt op i min fisse, det var da fantastisk. Hvad med dig Jacob? Skal du ikke mærke min TæveKusse igen, inden du skal hjem?". Han kom hurtigt hen og satte sig ved siden af mig, og lod sin ene hånd lege med min kusserevne: "Uhada, du er godt nok fyldt helt op af hans sperm – det er frækt at lege med din fisse, når den løber over af sperm". Min stemme var mørk og hæs: "Jeg vil have dig i en 69'er nu". Han lo og lagde sig hurtigt omvendt, og hans hoved forsvandt mellem min spredte lår. Jeg masserede samtidigt hans pik, der hurtigt voksede sig stor og stiv, mens jeg slikkede pikskaftet og hans stadig tunge nossepose. Tommy så meget ophidset på os. Jacobs ansigt var begravet mellem mine stærke lår, som var trukket helt op omkring hans ansigt, så mine røvbalder lå smukt runde og stramme oppe i luften. Uventet for Tommy, greb jeg over og onanerede hans pik, der straks igen rejste sig til sin fulde størrelse. Jeg udbrød pludselig heftigt: "Åhgud ja Tommy, du skal kneppe mig nu, mens Jacob slikker min fisse – hååhåå, giv mig din pik i min liderlige fissespalte igen". Tommy kom hurtigt op bag mig. Han var nødt til at sætte sine knæ udenfor mine fødder for at få pikken i den rigtige højde. Han følte Jacob gribe om hans pik for at føre den ind i min kusse, mens han stønnede: "Kom så Tommy – lad mig se dig tilfredsstille Monas TæveKusse med din store svaber – knep hende godt igennem igen, mens jeg slikker hendes fisse".

Tommy stødte pikken helt i bund i min kusse, og han fik sig rettet på plads, så han kunne kneppe mig rigtigt hårdt. Det var vildt frækt, at mærke ham støde op i min fisse, mens Jacob slikkede mig. Køkkenet var nu fyldt af vore stønnende ophidsede vejrtrækning, og vore undertrykte vellystige udbrud. Min orgasme kom overraskende hurtig, og Tommy kunne ikke styre sin udløsning. Med hæse råb sprøjtede han de varme spermsafter op i min fissegrotte, og vi kunne alle høre Jacob knurre og brumme under sin udløsning, da jeg slikkede ham. Vi var kommet næsten samtidig alle tre. De faldt næsten ud til hver sin side, og min mand gispede: "Nu skal vi altså have den Sorte Svin, jeg hentede for længe siden, det her er bare så frækt". Vi slukkede tørsten, og jeg kyssede John og sagde: "Det er dejligt så liderlig du bliver af at se på, når jeg får fremmed pik". Min mand besvarede kysset og sagde: "Ja, jeg bliver jo altid liderlig af at se eller vide, at du får fremmed pik min skønne frække Tøs, det ved du jo godt, men de to unge Tyre du her har fundet dig, er da noget af det bedste og frækkeste jeg har oplevet i lang tid". De to lå lidt og småsludrede om, hvor godt det havde været, inden de rejste de sig op, og fik sammen med John ryddet op, mens jeg gik i bad. Klokken var ved at blive 13, og det var tid hvor mine to frække unge elskere skulle hjemad. Tommy var gået ind i stuen hvor kneppemadrassen lå, og da jeg kom derind sagde jeg smilende og frækt til ham: "Du skal altså kneppe mig igen inden I skal hjem. Knep mig godt igennem. Han var hurtigt over mig, og hans stive pik gled straks i bund med mine lår omkring hans hofter. Dog holdt han kun i kort tid, før han spermede, men jeg nåede heldigvis også at få en lille orgasme.

Klokken var blevet omkring 12.30, og vi diskuterede om de skulle køres til toget eller om jeg skulle køre dem de ca 50 km de havde hjem. Det sidste blev resultatet, så jeg gik ind og gjorde mig i stand og fik tøj på. Begge fyre gloede noget da jeg ud til dem. Jeg var iført en meget gennemsigtig hvid kjole, hvor mine bryster nærmest var presset ned i, samt strømper og hofteholder og havde udeladt bh og trusser, hvilket let kunne ses gennem kjolen. På fødderne havde jeg lårlange røde støvler med høj hæl og læberne var malet højrøde. "Så er jeg klar til afgang" smilede jeg. I mellemtiden havde fyrene overtalt min mand til at køre bilen, så ville de sidde bagi med mig i midten og lege med mig, mens vi kørte. Vi var knap nok nået ud af vores hjemby, før de løftede mine bryster fri af kjolekanten, så alle vi passerede kunne se dem. Vi skulle lige have tanket benzin på bilen, så vi drejede ind på en tankstation, hvor jeg fik ordre til at stå ud og tanke bilen op samt at gå ind og betale i mit frække outfit. Jeg blev kikket meget på, og fik da også både frække samt uvenlige henvendelser af de personer der passerede mig. Inde i butikken var der mange kunder, og da jeg stod mellem et par reoler, var der en ældre Herre der diskret spurgte: "Hvad koster du i et par timer?". Jeg svarede smilede til ham: "Kør ud til rastepladsen på højre side uden for byen mod Hobro, så ses vi omkring en ½ time" og jeg fik betalt og skyndte mig tilbage til bilen.

Vi kørte straks videre, mens Jacob og Tommy legede med min fisse og byster. Jeg gjorde selvfølgelig gengæld. Fandt deres pikke og nosseposer frem og onanerede dem, indtil de stod stive og strunke i mine hænder. Af og til slikkede jeg dem, men stoppede hver gang de var ved at eksplodere. På et tidspunkt lød det fra Jacob: "Drej lige ind på den næste rasteplads. Det er den sidste før vi er hjemme". Kort tid efter drejede min mand af og standsede bilen. Fyrene trak mig i fællesskab ud af bilen og fik mig pladseret op af køleren, hvorefter de kneppede mig på skift, dog uden at sperme. De blev afløst af min mand, mens de begge onanerede ved siden af os. "Vend vores frække Tæve om. Hun skal have vores sperm ud over sig nuuu" kom det stakåndet fra Tommy. Hurtig fik John vendt mig om, og fyrenes sperm skød i tykke stråler ud af deres unge egekæppe. Spermen ramte mig ud over kjolen samt i ansigtet. De stod begge og smilede til mig, inden de tog mig hånden og førte mig tilbage til bilen. "Sæt dig ind på forsædet her ved siden af mig" lød det fra John, der trak min kjole af, og som han smed over til fyrene bagi. Vi var hurtigt fremme ved Jacobs bolig. Han boede åbenbart for sig selv. Jeg fik et langt afskedskys af dem begge, og de fortalte, at de gerne besøgte os en anden gang, hvis vi fik lyst til et nyt besøg af dem. Da vi kørte derfra, fortalte jeg John om Herren inden på tanken, og kørte vi tilbage til rastepladsen, hvor Herren stod og lænede sig op af bilen.

Jeg stod ud og hilste på ham, og han så storsmilende på mig, da han så at jeg var nøgen, bortset fra støvlerne, strømperne samt hofteholderen. Jeg bøjede mig ind over hans bil, stak røven bagud og sagde: "Lad mig mærke din pik". Straks gled hans pik op i min spermfyldte kussekanal, men der gik dog ikke langt tid inden han spermede og takkede fordi jeg allerede var så våd efter at mærke hans pik– han vidste jo ikke noget om, at han lige havde kneppet mig i min mands og de to unge Tyres sperm. Min mand og jeg var hjemme ved 15 tiden, fik lidt at spise og nød ellers resten af søndagen med at se TV og snakke om vores frække weekend der var ved at være forbi. Vi var begge enige om, at det havde været ret frækt og samtidigt en god oplevelse, som gerne måtte gentages engang. Mens vi talte om weekendens hændelser ringede telefonen pludselig. Det var vores faste husven der lige var kommet hjem fra Amsterdam og nu stod i Billund Lufthavn. Glæden strømmede igennem mig, da han fortalte, at han havde lyst til at kikke forbi os, hvis jeg da havde tid. Han havde gået rundt i Holland med stiv pik de sidste dage, da han vidste, at jeg skulle have en ung Tyr på besøg i weekenden. Han havde derfor en stor opsparing af sperm til mig, som han gerne ville aflevere. Jeg svarede, at jeg glædede mig til at se ham, og vi afsluttede samtalen. Der ville dog gå en times tid, inden han ville nå ud til os, så jeg kunne lige nå at gøre mig i stand inden han ankom.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.