BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var en fredag eftermiddag. Jeg var ved at gøre mig klar til at tage toget til København. John var på kursus i Nordsjælland, og i stedet for at komme hjem i denne weekend havde vi aftalt, at jeg kom derover, så vi kunne gå på opdagelse i København sammen. Jeg var vildt tændt efter at have gået hele ugen uden at få pik, så jeg var efterhånden godt trængende efter at mærke en god stor viril pik. Efter et skønt langt brusebad, som gav mig en bruserorgasme, stod jeg ud og frotterede mig. En god velduftende creme blev gnedet godt ind i kroppen og parfumedråber blev duppet rundt omkring på kroppen før en lidt kraftigere make-up - end sædvanligt, blev lagt. Håret blev sat op med lak, og jeg fandt mit rejsetøj frem. Jeg kendte jo hvordan Johns ønsker om, hvordan han gerne så, at jeg var påklædt. så jeg tog en lårkort nederdel på, og herover en lidt løs bluse i indisk bomuld som dækkede over, at jeg var uden trusse og bh. Uuuuuh, jeg følte det snurre i hele kroppen, men det blev dog endnu værre, da jeg trak de nye sorte bundløse strømpebukser på, således at min fisse var fri og mine store skamlæber strittede igennem bunden på dem. Mine støvler med skafter der nåede næsten op til knæene, hvilket fik mig til at føle mig rigtig fræk og udfordrende, selvom jeg jo ville være den eneste der vidste, hvordan jeg var klædt inde under tøjet. Jeg tog min korte sorte jakke på, og min weekendtaske blev lukket, inden jeg satte mig ind i bilen og kørte ned på DSB-stationen.

Jeg sad i kupéen uden at komme i snak med nogen, indtil toget nåede Vejle, hvor flere togvogne blev koblet til. Her kom tre unge fyre ind og satte sig i kupéen, hvor jeg var. De var åbenbart fra marinen selv om de ikke var iført uniform, men deres snak og køjesække antydede det. De fandt hurtigt en pose med øl frem, og en af dem spurgte, om jeg skulle have en øl med. Jeg smilede og prøvede at sige nej tak, men den gik simpelthen bare ikke, så jeg fik bare stillet en kold øl lige foran mig, og deres friske humør smittede straks på mig, så vi skålede.De havde åbenbart været på en længere øvelse forstod jeg, og de skulle på weekend hjemme i København. De var vel alle midt i tyverne og ret højrøstede om deres sejllads som åbenbart var foregået øst for Bornholm, men de havde deres base i Frederikshavn. Den ene - en flot fyr med mørke krøller var åbenbart deres anfører, for pludselig sagde han grinende: "Hold nu kæft med alt det snak om russere og polakker. Vi har ligget og gloet på dem i tre uger, uden at have en eneste pige at se på. Og her sidder så en flot fræk tøs lige ved siden af os og ser skidegodt ud, uden at vi ser på hende".Han klinkede på min ølflaske, smilede til mig og sagde: "Skål. Og hvor ska' du så hen helt alene?". Jeg smilede retur: "Jeg er på vej til København for at holde weekend sammen med min mand. Han er på kursus, så jeg glæder mig til at se ham igen". Fyren så overdrevet skuffet ud: "Din mand. Altså, her havde jeg lige tænkt mig, at du var på udkig efter en fræk weekend i København, og jeg ville gerne have vist dig lidt omkring. Og så skal du bare over for at møde din mand - æv". Jeg lo ad hans fjollerier: "Ja, det kan jeg godt se er synd for dig, men har du ikke en sød kæreste der venter på dig?". Han lo: "Åhr altså. Jeg er nok mere til en fræk sag som dig, og vise dig hvad en trængende matros fra marinaen kan præstere".

SEX I DAG?

Jeg mærkede hans virkning på min krop - uha lille Mona, nu skulle jeg vist til at passe lidt på mig selv. Han var lige min type, selvsikker og ret direkte i sit sprog, og han så på mig med begæret i sine øjne. Min fisse var ved at spændes og jeg kunne mære, at mine fissesafter begyndte at sive ned af mine lår, samt at mine brystvorter blev stive og pressede sig mod min bluse. Han smilede frækt til mig: "Hvor længe var det du sagde, at din mand har været på kursus?". Jeg svarede: "Han tog derover for en uge siden". Hans frække øjne fik mig til at rødme lidt, så han fortsatte: "Jamen, så må du jo ligeså liderlig som vi er. Du ser jo ud til at være en rigtig fræk i den påklædning, og du er sikkert også en varm Tøs". Jeg slugte resten af min øl for at undgå at svare straks, men det betød bare at der kom en ny øl på mit lille bord. Jeg sagde: "Næh tak, jeg tror ikke jeg skal have mere øl". Han grinede og blinkede til mig: "Jo det skal du da, og så kan jeg måske lokke trusserne af dig når du har drukket dem". Vi grinede nu alle fire, men i det samme kom konduktøren og skulle se vore billetter. Jeg havde min i min weekendtaske, så jeg rejste mig op og tog den ned fra hylden over os. Jeg fandt billetten og rakte den til konduktøren der kun så på den, da den jo var klippet hjemme på stationen. Han forsvandt hurtigt igen, og min frække fyr skålede og så underfundigt på mig. Jeg blev lidt nervøs af hans frække blik og spurgte: "Hvorfor sidder du og ser sådan på mig?". Han smilede frækt: "Det er sgu da frækt, at du har de der sexede bundløsestrømper på". Jeg kunne ikke styre min rødme som blussede helt ned over mit bryst, men fik da sagt: "Åh – nå det er du måske slet ikke vant til at se?".

Få sex i dag

Han lænede sig helt frem mod mig, og uden varsel gled hans hånd op mellem mine knæ, som jeg rent instinktivt klemte hårdt sammen og udbrød: "Vil du da lige stoppe med det". Han lænede sig helt afslappet tilbage med det dér smørrede grin på læberne. Uuuh, trods mit udbrud var jeg nu blevet tændt og vildt ophidset af hans opførsel. Han så på de to andre fyre og udbrød: "Går I ikke lige ud på gangen og holder vagt?". De så grinende på mig og rejste sig straks op. Jeg sagde hurtigt: "Hvor skal I hen? Kan I ikke blive herinde". Han smilede – åh så forbandet frækt – og fortsatte: "Nej, de skal lige holde vagt, mens vi to råhygger os her i kupéen". De grinede begge to og gik ud på gangen og trak skydedøren til. Han var hurtigt ovre på mit sæde og begyndte at kysse mig. Ååh, min troløse krop reagerede straks med at svare grådigt imod hans våde tunge. Hans hånd krammede mit ene bryst, og han gispede: "For fanden, dine patter har gjort mig helt vild, og dine brystvorter stritter frække imod blusen". Hans iver og hurtighed var som en stormvind, og han krammede mit bryst, samtidig med at han hev og sled i sit bælte og bukser. Han fandt hurtigt sin jernhårde pik frem, og jeg gispede: "Altså, du er ikke rigtig klog – det her går da ikke", men samtidig var jeg selv blevet helt vild efter at følge hans vildskab, så jeg greb straks om hans ret store pik og gned den ivrigt. Han lo: "For fanden, du er sgu da godt nok en villig Tøs – jeg må vil squ kneppe dig nu". Jeg lo ophidset, da han rejste sig op og ubesværet trak mig ned at ligge på sædet. Han trak min korte nederdel op over maven, mens han gispede heftigt: "Jeg vidste straks da jeg så dig, at du var en fræk en Tøs – trusseløs med bundløse strømpebukser. For fanden hvor er du fræk". Jeg var helt vild nu og gispede: "Knep mig nu – jeg vil have pik NU".

Han var hurtigt over mig, og hans store pikkølle trængte med stor kraft op i min piksultne kusse. Han kneppede mig straks med heftige stød, og hans opsparede liderlighed fik ham til at pruste: "Oooh for fanden, jeg kommer – ooohrr jaaah – tag spermen, oooh tag det Tøs". Det var så vanvittigt frækt, selv om jeg ikke nåede at få orgasme. Han trak hurtigt sin glinsende pik ud af min fisse og lod mig slikke den hent for sperm og fissesafter, inden han fik den lukket tilbage i benklæderne igen. Imens jeg fik fat i en lommetørklæde og fik tørret min fisse ren for hans sperm og mine egne liderlige fissesafter. Jeg opdagede, at der var en lille sø af sperm og fissesafter, der hvor jeg havde ligget hvilket vi lo af, men hurtigt fik jeg rettet på tøjet og sad igen pænt og ærbart, da de to andre kom grinende tilbage. Den ene af dem spurgte: "Hvad så – hvornår er det så vores tur?". Toget var på en eller anden måde nået til Korsør, hvor der var en ventepause, så fyren der lige havde kneppet mig grinede: "Jeg finder lige ud af hvornår det er jeres tur, jeg kommer tilbage om lidt" mens han forlod togvognen. Der var uro i toget af folk der kom eller stod af, så vi tre sad lidt usikre overfor hinanden, men den ene spurgte frækt: "Det var da ret frækt, at høre på, da du fik pik lige før. Var det godt?". Jeg fik igen røde pletter i kinderne, men fik da sagt: "Det er da altid godt – synes du ikke selv det? Min hvor i alverden er han gået hen?". De grinede og trak på skuldrene: "Det er svært at sige. Med Kurt er der aldrig noget, der er sikkert". Jeg lo: "Nej, det har jeg da allerede fundet ud af". I det samme kom Kurt ind i kupéen: "Se at finde jeres ting, vi skal op i en af de andre vogne. Der er en kupé der er helt tom, så vi rigtig kan give Tøsen en tur på vores tiltrængte pikke". Jeg var pludselig nervøs og svarede: "En tom kupé – æhhh". Kurt grinede: "Kom nu med Tøs, så skal du få alt det pik, du kan klare".

Han tog sin egen samt min bagage og gennede mig foran sig. Det her var jo fuldstændig helt vanvittigt, men samtidig noget af det mest spændende og frækkeste jeg havde prøvet. Kurt førte os frem til kupéen og hurtigt smed Kurt bagagen op i hylden over os. Kurt stod foran mig og krammede mine røvbalder – uuh, min krop tændte vildt på, da han løftede min nederdel op blottede mine røvbalder for de andre og krammede dem krævende og hedt. Den ene fyr tog om mig bagfra og klemte mine bryster med sine hårde fingre. Knapperne i blusen blev åbnet, og han lo hæst: "Det er sgu flotte patter du kan fremvise Tøs – hold kæft hvor er de er store". Kurt grinede: "Lad os få noget af alt det tøj Tøsen – hun er fandme så fræk at gå rundt uden trusser, og hendes store lange skamlæber hænger squ ud under de frække åbne strømpebukser. Kom så Lars". Lars krængede blusen op over mit hoved, mens Kurt fik min nederdel åbnet og krængede den ned over mine hofter og lod den falde ned om mine fødder. Pludselig satte toget sig i gang med et ryk, hvilket næsten fik mig til at falde forover og først nu opdagede jeg, at den tredje fyr havde brugt tiden til at smide tøjet, så han stod med en flot stiv pik lige foran mig. Han lagde mig ned på sædet, og hurtigt trak han mine ben op over sine skuldre, så hans lækre pik kunne trænge dybt op i min kusse – åhgud, det var helt vildt det her. Han kneppede mig voldsomt, og snart sprøjtede hans hede sperm dybt op i min våde kussegrotte. Jeg hørte Lars udbryde: "Kom væk Niller, jeg vil squ også have fisse nu". Kom op på knæ Tøs – du skal fandme have fars stive kampklare pik nu". Gispende kom jeg op på alle fire, og Lars kom hurtigt op på knæ bag mig. Hans pik trængte dybt i bund i min spermsejlende kusse. Kurt kom nu foran mig, og jeg sugede grådigt hans store pik ind i min varme mund – det her var pragtfuldt.

Lars nærmest hang ind over mig, så han kunne kramme mine bryster med sine hårde store hænder, mens hans pik kørte ind og ind i min Tævegrotte, så da toget stoppede i Roskilde, fik jeg den tredje portion varme sperm skudt op i min kusse. Kurt fik mig vendt om på ryggen og kommanderede mig til at sætte mig op på hans pik med ryggen mod ham. Jeg nærmest sprang over ham og sank ned over den store pik. Kurt kommanderede: "Kom så drenge - leg med Tøsens fisse, mens hun rider min stive pik". Han trak mig bagover, så jeg nærmest lå ned over ham, og han krammede mine bryster hårdt. De to andre kom op og mens Kurts pik gled rytmisk op i min kusse legede de med mine skamlæber og klit – åhgud deres fingre var overalt samtidig med at Kurts store pik kørte og kørte i en langsom rytme. Jeg var i den grad kørt op og kunne næsten ikke bevæge mig i den stilling Kurt holdt mig fast i – min krop spændtes mere og mere – fingre masserede min klit og mine skamlæber blev trukket helt ud, mens pikken kørte og kørte. Alle mine sanser strålede gennem mine bryster ned til min fisse – jeg blev mere og mere krampagtig i de få bevægelser jeg kunne gøre. En af fyrene stønnede: "Hold kæft hvor er hendes klit dog stor nu – prøv at se den som den stritter ud i luften. Den er så stor som det yderste af leddet på min lillefinger". De frække ord sendte endnu en strøm af lyst gennem mig, men pludselig stoppede Kurt med at bevæge pikken i mig. Han pressede i stedet for pikken så langt op i min fissegrotte som muligt og grinede: "Så for fanden drenge – spil så Tøsens store klit til hun eksplodere".

Han fangede mine brystvorter mellem to fingre og rykkede brysterne opad, mens han ruskede dem hårdt. Ååhgud, det hele eksploderede for mig: "Ååååh - åhgud – åhh guud dog, åhh – åhhh – ååh, BLIV VED NU - ÅÅÅH – JAAAA – ÅHÅ – ÅHÅÅH – ÅÅÅJAAH – ÅHJA, MEN DOG - ÅÅÅÅ HÅÅ". Fyrene grinede og kom med sjofle ord: "Hør lige fissen" "for fanden hvor er hun dog liderlig. Se lige hvor liderlig hun ser ud". Min orgasme var ved at klinge af, da Kurt råbte: "Pas lige på drenge". De flyttede sig lidt, og ubesværet løftede han mig rundt uden at pikken gled ud af min kusse. Nu lå han henover mig og kneppede mig voldsomt. Han spermede op i min kusse igen, før han forpustet lod sig falde ned på sædet. Lars vendte mig om og satte sig mellem mine lår, og hans pik gled op i mig, mens Niller gav mig pikken i munden. De brugte mig nu, som den pikgale Tøs jeg i det øjeblik var. De skiftede til at kneppe mig, og jeg til at slikke deres pikke. Der var noget vildt frækt og råt ved det hele, mens toget duvede og gyngede. To af de virile Tyre gav mig en rigtig hård kneppetur, mens vi kørte det sidste stykke vej over Sjælland. Det var vildt frækt at få orgasme her, som måske kunne høres gennem hele toget, da jeg skreg ret højt i orgasmerusene. Niller kom op over mig og klemte mine bryster om sin glinsende pik, og med et halvkvalt brøl skød hans hede sperm udover min hals og ansigt, mens jeg gispede frækt: "Ååhja sprøjt nu – åh kom så med det – giv mig spermen - åh din store lækre Tyr". Han faldt prustende ned på det anden sæde, mens Lars kneppede mig indtil han spermede.

Vi sad alle bagefter og pustede ud, mens vi igen nød en øl, men snart begyndte fyrene igen at lege med mine bryster og fisse. Jeg fòr forskrækket sammen, da det pludselig bankede på døren, men Kurt sprang ud og lukkede op. Det var konduktøren, og Kurt sagde grinende: "Ja, som du kan se, har vi varmet Tøsen godt op, så du kan bare komme ind og kneppe hende". Jeg var målløs, men de tre fyre holdt mig nu fast på sædet. Mine arme holdt Niller samlet over mit hoved, mens de to andre holdt mine ben opad og helt spredt fra hinanden, så konduktøren havde frit syn til min spermkneppede fisse. Han fik hurtigt bukserne ned og fremviste en meget stor stiv pik, som han gned op og ned i min sejlende fisserevne, før han pressede den op i kusse. Jeg gispede hæst: "Åhgud ja, knep mig – giv mig pik – åh du skal bare bruge mig, jeg er stadig liderlig". Han grinede sammen med de tre, og de kommenterede min liderlighed, mens han kneppede mig. Han prustede: "Ooooh jaaa, sssåååådan – ohr jaaa – ohrrr jaaa - ohhh, for helvede daa, ooohooo". Han sprøjtede nu en fed ladning sperm op i min fisse der allerede var godt fyldt op at de andres sperm. Spermen strømmede ud af min fisse, da han trak pikken ud. Han fik sit tøj i orden og sagde: "Sig bare til en anden gang, I har brug for en kupé". De tre fyre kneppede mig nu igen på skift i fissen og munden, og jeg måtte spille pik på dem nogle gange, og opnåede da også selv fik flere orgasmer henover Sjælland.

Jeg måtte lige finde en håndvask, så da vi kørte ind på hovedbanegården fik jeg vasket mig lidt i ansigtet, men lod resten af spermen sidde på min krop. Jeg fik lagt nyt make-up og var nødt til at finde en lille trusse i min bagage, for ikke at spermen skulle strømme ned ad mine lår. De tre fyre hjalp mig ud på perronen, og de storsmilende da de afleverede mig til John der stod og ventede. Jeg holdt min frakke tæt lukket omkring mig, indtil vi fandt vores S tog mod Nordsjælland, og heldigvis fik vi en plads, hvor jeg kunne kysse min mand og hviske: "De tre fyre fra toget har kneppet mig hele vejen fra Vejle og herover". Jeg nød at opleve Johns reaktion. Han blev straks - som ventet, fuldstændig vild og liderlig, men vi sad jo i et S tog, hvor han jo ikke kunne kaste sig over mig, som han ellers meget gerne ville, og da vi stod ud og fik fat i en taxa, måtte han pænt sidde foran - igen uden at kunne bruge mig. Til gengæld var han helt vild, da vi kom op på hans værelse. Her blev jeg slikket grundigt, mens jeg fortalte ham om den frække tur, og han kneppede mig flere gange, før det meste af hans liderlighed var slukket. Jeg fik lige et par timers søvn, før jeg blev vækket af hans store stive pik, men heldigvis kunne vi lege turister om lørdagen. Men det havde været en fræk og spændende oplevelse at rejse i tog til København sammen med tre frække fyre fra marinen der ikke have set en pige i flere dage. Efter at have nydt morgenmaden tog vi med S toget ind til Hovedbanegården, og gik hånd i hånd rundt på Strøget og nåede da også op i de små sidegader hvor de frække butikker ligger og besøgte nogle stykker af dem, for at købe lidt frækt legetøj.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.