BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kapitel 1 - Frækt brug på kontoret

Jeg var dengang 26 år og havde fået jobbet som direktionssekretær for direktøren i firmaet.

SEX I DAG?

Denne dag sad jeg på mit kontor i direktionen i firmaet, og det var tid til formiddagskaffe. og gik derfor op af trapperne til kantinen uden at tænke på, at jeg som altid var trusseløs. Jeg fik fundet kaffen og et stykke wienerbrød, hvorefter jeg satte mig ved et bord. Kort tid efter satte pigen fra vores reception sig ved bordet hos mig, og begyndte at smile til mig. "Hvad smiler du af?" spurgte jeg hende. Hun så på mig – stadig med smil på og udbrød: Nååee, jeg lagde bare mærke til, da jeg gik bag dig op af trappen hertil, at du ikke har trusser på". Jeg blev kokrød i ansigtet, og måtte straks finde på noget at sige. "Det er fordi, at jeg skulle skynde mig på toilettet for at tisse, men nåede det ikke helt, så de blev lidt våde og i stedet for at gå rundt med de våde trusser, tog jeg dem af og lagde dem i min håndtaske". Hun smilede igen til mig og købte vist forklaringen, for hun spurgte ikke mere til mere. Jeg kom tilbage til mit eget kontor, og da der ikke lige var noget særligt jeg skulle have lavet i firmaregi, brugte jeg computeren til at kikke på mine private mails i stedet for samt sad og læste frække noveller på nettet. Jeg var så optaget, at jeg ikke opdagede, at en kollega var trådt ind i kontoret, og han læste med over skulderen på mig. Da han lagde en hånd på min nakke gav det et gisp i mig hvilket gjorde, at han tabte de papirer han stod med i hånden ned på gulvet. Papirerne flød overalt - bag mig, på mit skrivebord og foran på gulvet. Han begyndte straks at samle det op, men da han nåede om på den anden side af skrivebord og bøjede sig ned, opdagede han, at jeg sad trusseløs. Han fik papirerne samlet sammen og med fast og myndig stemme, beordrede han mig til at rejse mig op og bøje mig frem over skrivebordet.

Jeg stod nu med strakte spredte ben og brystet presset ned mod skrivebordet, mens min røv strittede op i luften. Han løftede op i min korte nederdel, og så at jeg var glatbarberet, og at det var min sorte hofteholder der holdt mine strømper oppe. Jeg mærkede straks hans hånd glide kælende henover min fisse og han masserede mit venusbjerg. Mine skamlæber svulmede straks op ved hans berøring og blev hurtigt fugtig og fissen åbnede sig. Nu var det dog ikke mere fingeren jeg mærkede, det var hans varme tunge der blidt slikkede mig dybt oppe i fissen. Jeg begyndte at trække vejret tungt, mens jeg stod helt stille og nød det. Hans tunge arbejdede sig mod min stive klit, og jeg begyndte at stønne liderligt. Kunne ikke lade være, men pressede mit underliv mod ham. Han lagde begge hænder på mine røvbalder og spredte dem, mens hans ene tommeltot masserer blidt omkring mit bageste hul og blev presset ind, samtidig med at han begyndte at fingerkneppe mig i fissen med to fingre. Jeg var varm og liderlig da samtaleanlægget pludselig summede. Det var direktøren. Jeg prøvede at holde min stemme helt roligt, da jeg svarede, men det var næsten helt umuligt da min kollega fortsat blidt og roligt fingerkneppede mig. "Jeg er klar til at høre din mening om vores personalebehov. Kommer du lige ind til mig?" lød det gennem samtaleanlægget, hvorefter han afbrød. Min kollega trak hånden til sig, og jeg fik et kærligt klap i røven samtidigt med, at han forlod fra mit kontor - storsmilende. Med en varm og fugtig fisse rejste jeg mig op, men havde stor lyst til at onanere mig selv til orgasme, men turde ikke, da jeg vidste at han ventede på mig.

Jeg rettede på min nederdel, og tog plads i stolen igen for lige at få pulsen på plads, men et øjeblik efter summede anlægget igen. "Jeg vil se dig øjeblikkeligt her på mit kontor" lød beskeden fra direktøren. Jeg trådte let rødmende ind på hans kontor, mens jeg tænkte: Havde min kollega mon fortalt noget? Han sad mageligt tilbage lænet i stolen foran skrivebordet og smilede frækt til mig. Som en helt naturlig ting udbrød han, at jeg skulle bøje mig frem, finde hans pik frem og sutte den. Jeg stod et øjeblik og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Direktøren og jeg har altid haft et helt normalt korrekt og upersonligt forhold til hinanden, dog havde han engang til en julefrokost kneppet mig, men det var flere år siden, og vi havde aldrig talt om det derefter. Hurtigt trådte han hen bag mig, lagde en arm om livet på mig, mens han drejede mig om mod sig, og med den anden hånd pressede han samtidigt mit ansigt ned mod hans skød. Med ivrige fingre åbnede jeg hans bukser og hev ned i underbukserne, hvor hans store stive pik nærmest sprang frem mod mig. Jeg gispede, da jeg så hans pik, der hang halvslapt mellem hans ben. Det var minimum 20 cm langt og lige så tykt som mit håndled og så var det ikke engang rigtigt stift. Jeg fik forhuden trukket stramt tilbage og lod det blottede glatte pikhoved glide ind i min mund som jeg suttede begærligt på. Jeg mærkede i det samme en svidende smerte i røven, da han havde løftet min nederdel op og med en lineal gav mig et hårdt slag bagi. Samtidigt pressede han pikken dybt ned i min hals. Med et fast greb i mit hår trak han mit ansigt op, så jeg kunne få luft for derefter igen at fortsætte med at slikke hans pik. Han skubbede på mine ben, og villigt spredte jeg dem så meget jeg kunne.

Min fisse var fugtig og klar. Ønskede bare at blive fyldt ud af hans store pik. Fissen stod nu helt åben og varm under hans erfarne fingre, der var gået på opdagelse oppe i min sjaskvåde Tævegrotte. Pludselig eksploderede han i min mund. I voldsomme stød sprøjtede hans pik varm sperm ind i min mund. Jeg prøvede at sluge spermen, men der var bare for meget. Noget flød ud mellem mine læber og nedover pikskaftet. Jeg var så optaget af at slikke pik, at jeg ikke bemærkede, at han ikke længere holdt mig. Jeg stod bare foroverbøjet med vidt spredte ben og suttede hans pik. Pludselig føltes det som var der ild i fissen. En stærk smerte bredte sig i mit underliv, det var min chef der uden varsel havde givet mig et hårdt rap af linealen lige op på min opsvulmede klit. Han fik mig vendt om ind over skrivebordet og stillede sig nu helt hen mod min røv med sin stadig stive pik strittende ud af bukserne. Gik lidt ned i knæ, og jeg mærkede pikken trykke mod min fisseåbning, før han brutalt stødte pikken op i mig. Jeg kunne ikke holde et skrig tilbage, da pikken trængte ind i min våde fisse. Også han stønnede højt nu, og lige da han igen spermede, greb han om mine bryster og klemte dem hårdt. Tilfredsstillet rejste han sig op. Gik om bag skrivebordet og satte sig, mens han kikkede lidt på mig, men udbrød storgrinende: "Husk lige at logge ned for dine frække mails på din PC, når du forlader den, og så kan du godt gå tilbage til dit kontor og fortsætte dit arbejde. Da jeg var på vej ud af døren, sagde han grinende: "Jeg kalder på dig, hvis jeg skal bruge dig yderligere, men lad også være med at bøje dig så langt fremover, når du står ved kopimaskinen så alle kan se din trusseløse fisse fremover".

Lidt ydmyget men samtidigt også ophidset af liderlighed gik jeg tilbage til mit kontor og satte mig bag mit eget skrivebord, hvor jeg forsigtigt førte en hånd op under den korte nededel og kælede for fissen. Jeg var våd af hans sperm, og var liderlig under mine fingres leg, mens jeg tænkte på hvordan, jeg lige var blevet brugt som en fræk Tøs, og snart havde jeg onaneret mig til en orgasme, men jeg måtte undertrygge mit normale skrigeri når jeg fik udløsning. Resten af dagen sad jeg spændt og ventede på, om han ville kalde mig ind igen. Klokken var blevet næsten 16.00 denne onsdag eftermiddag. De fleste af mine kollegaer var smuttet, og jeg gjorde mig ligeledes klar til at gå. "Mona vil du være så venlig at komme herind et øjeblik?"

Få sex i dag

Direktørens stemme lød fra samtaleanlægget, og jeg samlede mine papirer sammen, kastede et kort blik i spejlet før jeg rejste mig, glattede min nederdel inden jeg bevægede mig mod direktørens kontor. Jeg bankede på og ventede på det sædvanlige "Kom ind" inden jeg trådte ind på direktionskontoret. Det han ville var dog ikke hvad jeg havde ventet! Og dog, måske alligevel efter det der var sket tidligere på dagen. "Kan du arbejde et par timer længere i dag? Jeg har en presserende opgave jeg skal have klaret, og jeg har brug for din assistance" lød det fra ham. Overarbejde, ja hvorfor ikke? Jeg blev revet ud af mine tanker, da hans mobiltelefon pludselig ringede. Det var konen, kunne jeg høre, men han gav mig et vink om at blive. Jeg kunne høre, at han aftalte nogle praktiske detaljer vedr. weekenden, og af samtalen fremgik det, at konen ikke kunne komme med på den planlagte tur til Hamburg, hvor der skulle underskrives en vigtig kontrakt for firmaet, hvorefter det var meningen at de skulle nyde resten af deres weekend sammen.

Jeg studerede ham i profil, som han stod der med siden til og talte i telefon. Han var først i

fyrrene, forholdsvist slank og en nydelig mand. Endelig afsluttede han samtalen, og jeg skulle lige til at sige noget, da han bad mig komme nærmere. Jeg gik et par skridt hen mod ham, mens han gik rundt om sit skrivebord og satte sig i skrivebordsstolen. Han gjorde tegn til, at jeg skulle komme om på hans side og slog kontant på bordets kant som et tegn på, at jeg skulle sætte mig ned. Jeg gjorde pr. refleks som han bad mig om, og han fortsatte hvor han slap med en længere historie om afdelingens situation og hans andel i virksomhedens succes, hvis han fik denne handel igennem. Jeg satte mig tilrette på skrivebordets kant, mens han drejede stolen, så han sad med front mod mig. Jeg sad igen i mine egne tanker, men kom hurtigt til mig selv, da jeg mærkede hans hænder på mine ben. Jeg så på ham, da han lod hænderne glide op over mine strømpebeklædte lår til min fisse, og snart havde han begravet tungen i min hungrende kusse der var våd som aldrig før. Han førte først en finger og lidt senere alle fem fingre op i min fisse, og jeg følte mig nu helt fyldt ud og begyndte at klynke i takt med, at hans tunge spillede på min klit. Det fortsatte sådan i nogle minutter, og jeg var nu tæt på at komme. Pludselig stoppede han og satte sig tilbage i stolen, åbnede livremmen og lynede sine bukser op, mens han lettede sig kortvarigt fra sædet og hev bukser og trusser ned om anklerne. Han bad mig sætte mig ned foran ham. Jeg satte mig lidt villigt på knæ mellem hans ben og tog spidsen af pikken ind i min mund og begyndte at give ham et blowjob, mens han fortalte mig at hans kone desværre lige havde fortalt ham, at hun ikke kunne tage med

til Hamburg i den kommende weekend fra dagen efter – torsdag, og at han derfor gerne ville have mig med. Han havde desuden brug for mig til at gå kontrakten igennem, som han skulle have med til firmaet i Tyskland - før han skulle afsted - og det var derfor han havde bedt mig arbejde over.

Mens jeg læste kontrakten igennem og rettede lidt i den, satte han sig foran mig og begyndte at slikke min fisse begærligt, og snart blev jeg også fingerkneppet. Han sagde ingenting, men hans fingre bearbejdede min fisse i et stadig højere tempo, og han var meget koncentreret. Pludseligt skubbede han mig bagover på bordet. Hans anden hånd fandt straks vej til mine brystvorter, mens den anden hånd nu masserede min stive klit der strittede ud mellem mine skamlæber, og mine fissesafter løb nu ned over mine lår – blandet med hans mundvand og videre ned på skrivebordet. Jeg var efterhånden blevet plaskvåd. "Du kan jo lide det min pige", stønnede han, mens han rejste sig op, og trak mig ned af skrivebordet, så jeg nu stod foroverbøjet med vidt spredte ben, og snart placerede han pikken mellem mine drivvåde blodfyldte skamlæber. Han begyndte langsomt at presse sin lange og tykke pik op i mig, men snart øgede han tempoet og kneppede helt i bund. En varm lækker fornemmelse bredte sig hurtigt i min fisse. Han ramte mit g-punkt på en helt ukendt og pirrende måde, der fik mig til at stønne højt: "Ugghh jaaaaa – merrr, ååhrrr jaaa". Også han stønnede højt nu. Gang på gang kørte han lidt ned i tempo for igen at øge til et hårdt tempo. Jeg var fuldstændigt fyldt ud, og en varm dirrende fornemmelse rullede gennem min krop. Han stoppede selvtilfreds et øjeblik, hvorefter han greb hårdt om mine hofter og pressede mig mod sig, mens han kneppede mig hårdt igennem, og snart spermede han langt oppe i min kusse. Han kom med nogle rallende lyde, mens han tømte de sidste spermdråber i mig. Jeg kiggede ned ad mig selv og så på den store mængde sperm, der løb ud af mig, hver gang han trak sig lidt ud.

Da han gjorde sig fri af mig og trak helt ud af min opsvulmede fisse, fortrak uden et ord ud til toilettet der lå i forbindelse med hans kontor. Mens jeg så de sidste punkter igennem på kontakten, kom han tilbage og spurgte smilende: "Hvad så, har du besluttet dig til, om du vil med til Hamburg i morgen?". Jeg stod lidt inden jeg svarede: "Jaa, det lyder da spændende, men hvad med hotel, har du bestilt det?". Han smilede igen, og svarede at han nok selv skulle ordne det fornødne, og at vi allerede skulle flyve kl. 10.30. Han tog afsked med mig med et: "På gensyn i morgen. Jeg henter dig ca. kl. 8.00". Jeg var i syv sind, da jeg kørte hjemad. På en måde følte jeg mig udnyttet og så alligevel - måske bare gennemkneppet. Jeg havde jo fået en super orgasme og var jo ikke blevet udsat for overlast. Han havde en super god pik, men

han var jo min chef. Kunne han tillade sig, at udnytte mig på den måde! Eller kunne han?

Min mand John var taget på kursus og kom først hjem søndag aften, så jeg havde jo ikke

noget at sidde derhjemme efter, så hvorfor ikke bruge tiden på noget fornuftigt. Så jeg var hurtigt på det rene med at jeg havde sagt ja til at rejse med til Hamburg. Jeg stod op i god tid, fik et bad og fik lagt min makeup foran det store spejl på toilettet og havde også nået at lakere mine lange, velpolerede negle. Jeg lod en børste løbe gennem mit fyldige blonde hår, fik pakket en lille kuffert, og lagde lidt frækt tøj ned i kufferten sammen med mit andet tøj og ventede nu bare på at chefen ville hente mig. Der havde faktisk været erotik i luften lige siden den dag han ansatte mig, filosoferede jeg for mig selv. Jeg havde mine tvivl om, hvad denne "overarbejdstur" nu også var, og hvordan den ville udarte sig. Det kunne vist udvikle sig til lidt af hvert, smilede jeg for mig selv, mens jeg sad og ventede. Direktøren var bestemt ganske tiltrækkende. Ganske vist var han over 40, men så ikke ud til at være en dag over de 30, indrømmede jeg overfor mig selv. Han var jo også gift og havde børn, men jeg kom jeg i tanke om, at da han talte med konen i telefonen, hørte jeg hans kone opfordre ham til at tage mig med på turen, og så kunne han jo se om der ville ske noget frækt og spændende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.