BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

John tog af sted til et møde tidlig en fredag formiddag nogle uger efter bryllupsfesten, så da jeg kom hjem fra jobbet sidst på eftermiddagen, var huset tomt. Jeg tog et bad og spiste, mens jeg sad og læste i et blad. Lidt irriteret hørte jeg telefonen, men tog den da til sidst, og mit hjerte slog en takt over, da jeg genkendte Kelds varme stemme. Jeg spurgte: "Sig mig, hvordan har du fået fat mit telefonnummer?". Han lo: "Du bad mig jo selv om at finde ud af, hvordan vi kunne mødes igen – ikke sandt?". Jeg kunne mærke, at mit hjerte hamrede af spænding – hvad var den frække fyr nu ude på? Jeg lo lidt tøset og sagde: "Joo! Det gjorde jeg vel nok, men det er da bare noget man siger". Han spurgte straks: "Er John taget afsted til Svendborg?". Jeg lo: "Du har da vist været rigtig ude og snage – men ja, han kørte i formiddags". Keld fortsatte: "Hvornår regner du med at han er hjemme igen?". Jeg blev lidt i tvivl om, hvad han egentlig ringede for, så jeg sagde: "Det er lidt svært at sige, skal du da have fat i ham?". Han lo let: "Nej nej, men det er da rart at vide. hvor længe jeg kan kneppe dig i aften – ikke sandt?". Hans frække ord sendte hede lyn gennem mine brystvorter og ned mod min fisse. Uuhh han var vist en farlig fyr, så jeg svarede med en let leende stemme: "Og hvorfor tror du, at jeg er interesseret i det?". Hans varme stemme smeltede mig nærmest: "Jeg kan høre på dig. at du vist har lyst til at blive kneppet rigtig godt igennem af mig igen – har jeg ikke ret?". Uha! Her sad jeg alene hjemme, og jeg var nu så liderlig, at jeg var bange for at min stemme ville afsløre det: "Det ved jeg da ikke, om jeg er".

Han spurgte frækt: "Har du stadig det frække sorte og røde sæt med den bundløse trusse og åbne bh?". Jeg var målløs – hvor vidste han det fra? Jeg svarede febrilsk: *Æh, det ved jeg ikke helt. Hvad mener du?". Hans dybe stemme fik min krop til at snurre: "Jeg er ude ved dig om en halv time, så har du det frække negligésæt på. Jeg har stiv pik bare af at tænke på dig i det sæt". Jeg kunne næsten ikke sige noget sammenhængende, men fik da fremstammet: "Jaamennn! Hvor er du nu?". Han knurrede nærmest: "Det er da ligegyldigt, men jeg er ude ved dig om en halv time. Så skal vi kneppe hele aftenen, nu du alligevel er helt alene hjemme. Du er garanteret allerede liderlig efter min pik, så gør dig klar, som jeg har sagt" hvorefter han lagde røret på. Jeg stod dirrende med røret et stykke tid, før jeg samlede mig og tænkte helt febrilsk på, at han kom her. Jeg fik hurtigt ryddet af bordet og stod på badeværelset kort tid efter for at gøre mig klar, mens tankerne kværnede rundt i mit hoved om, hvad i alverden der mon foregik omkring mig. Havde Keld snakket med John eller hvad? Jeg forkastede straks tanken. John ville aldrig kunne holde sig i skindet, hvis han vidste, at jeg havde kneppet med Keld til brylluppet. Han ville have fået mig til at fortælle alt om, hvordan jeg var blevet kneppet, og om Kelds pik var stor, om jeg havde slikket pik og alle detaljer, plus han ville have kneppet mig, som jeg fortalte ham hvad Keld havde gjort det ved mig. Hvor vidste Keld så om mit negligésæt fra? Jeg havde fået sættet af en husven der besøgte os en periode et årstid forinden, men troede ikke på, at han kendte Keld. At John var på kursus, kunne han jo have fået at vide af brudgommen, men hvor fanden havde han fået alt det andet at vide fra?

SEX I DAG?

Jeg tørrede mig og lagde en halvkraftig make-up, før jeg dirrende af spænding og liderlighed fandt den røde bundløse trusse med sort blondekant frem, den ligeledes røde spindelsvævs tynde bh med hullerne, der tillod mine spændte brystvorter at være helt synlige. Jeg fandt en sort blondehofteholder, et par sorte strømper med søm, samt det røde gennemsigtige negligé frem og klædte mig på og fuldendte det med de 8 cm højhælede røde remsandaler. Jeg stod dirrende foran spejlet og studerede mig selv. Uhhmm, jeg slikkede mig selv om munden – jeg var virkelig blevet liderlig af forventningen nu og over, at jeg sådan stod frækt udklædt – helt alene, uden at John var til stede for en nærmest helt fremmed Tyr. Jeg sikrede mig lige, at sømmene på strømperne sad helt lige, før jeg gik ud og fandt en flaske hvidvin i køleskabet og skænkede mig et glas op, som jeg skyllede ned for at få nervøsiteten lidt i ro. Jeg fór ind vores soveværelse for at bære vores kneppemadras ind stuen og fik den stillet bag døren, og lo indvendig over, hvor skamløst den handling jeg var i gang med egentlig var. Det var jo helt tydeligt en accept af, at jeg ville kneppes af ham. Jeg gik ud igen og skyllede et glas vin mere ned, før jeg gik ind og lagde et kraftigere lag læbestift på, så mine læber glinsede frækt og sensuelt, og mit kindrødt fik også en ekstra pålægning, inden jeg gik ud i køkkenet og så på uret. Der var nu gået over en halv time siden Kurt ringede, men samtidig hørte jeg en bil køre ind i indkørslen.

Få sex i dag

Mit hjerte hamrede helt vildt, og jeg følte en hedetur strømme gennem min krop. Jeg kunne næsten ikke synke, da det ringede på fordøren, men jeg skyndte mig derud og stod dækket af døren, da jeg åbnede. Keld stod der og så forbandet dejlig ud, han var særdeles muskuløst kraftig, og hans hvide skjorte spændte stramt over hans flotte brede bryst. Han kom hurtigt ind og så ivrigt på mig, rakte mig en stor buket røde roser og udbrød smilende til mig: "For fanden da. Du ser super fræk ud i det sæt der". Han spændte hurtigt ugenert bukserne op og krængede dem ned over lårene og afslørede sin store stive pik, mens han kommanderede: Ned på knæ Mona, jeg er fandme skide liderlig og vil have en super fræk velkommen hilsen af dig". Jeg følte et hedt gys fare gennem mig over hans iver, men satte mig alligevel straks på hug foran ham og sugede hans hårde lækre pik dybt ind i munden. Min tunge roterede om det glatte pikhoved, hvilket fik Keld til at stønne heftigt: "Åhr for fanden, sug pikken tom Tøs – ååh jeg kan ikke – ååhhrr for fanden – åhr - åhr - åhrrr slug spermen for helvede, ååhh det her errr – åhhh slug det – åhrr". Hans salte hede spermsprøjt pumpede hårdt ind i min mund, mens jeg onanerede pikken hedt. Han lo heftigt, da de sidste spermdråber gled ned i min hals, og han trak mig op og stønnede: "Jeg har sgu haft ståpik hele vejen herover fra Herning". Han kyssede mig, og hans ivrige tunge skød dybt ind i min mund. Uuh, jeg elsker en god kysser, og det var Keld. Vore tunger snoede sig om hinanden og legede våde mod hinanden, mens hans sperm vandrede rundt i vore munde. Han krammede mine røvbalder heftigt, inden han slap mig og trak bukserne op og knappede en knap. Han spurgte: "Giver du en ikke øl eller noget at drikkeligt?". Jeg lo og gik foran ham ud i køkkenet og spurgte om hvidvin var ok, og det svarede han hurtigt ja til.

Jeg fandt et glas frem til ham og skænkede op, og satte flasken tilbage i køleskabet igen, før jeg vendte mig om. Jeg så, at han stod og så interesseret på vores køkkenspisebord, mens jeg gik over og rakte ham glasset, og vi skålede, før han ligesom i tanker spurgte: "Det er altså herpå du ligger og spiller fisse for John?". Jeg fik nærmest vinen i den gale hals, og spurgte lidt stakåndet: "Hvaadd snakker du om?". Han tog mit glas og satte det på køkkenbordet og sagde: "Læg dig op på bordet, som du plejer foran John". Jeg lo spændt, men gjorde som han befalede - jeg var vild af lyst og liderlighed. Han beordrede mig til at læne mig lidt op ad væggen og så sprede benene ud til siden, mens han rettede på mig i små detaljer, såsom at min ene fod skulle ligge sådan, mens den anden skulle næsten stå op. Han trådte tilbage og sagde: "Spil så din enorme store klit med pege- og langfinger". Jeg kunne næsten ikke trække vejret af opstemt liderlighed. Jeg elskede at være udfordrende for en lækker Tyr, der beordrede mig. Den fornemmelse i kroppen af, at jeg skal gøre som fyren beordrer mig til, tændte mig altid. Så jeg fulgte hans ordrer, og min klit var så superfølsomt at jeg måtte stønne højt af nydelse ved min egen berøring af den. Keld lo frækt, mens han hurtigt trak skjorten af, så hans mandige bryst afsløredes. Han havde lige den mængde hår på brystet der er sexet, og mens han smed bukserne, lo han: "For fanden da, det her er så frækt at se på i live version og så i farver". Han kom helt ind mod mig ved bordet, og før jeg nåede at reagere, havde han trukket min røv helt ud til bordkanten, og jeg stønnede højt, da hans store stive pik trængte op i min kusse i et eneste hug.

Vores bord var som skabt til dette formål, og John havde da kneppet mig mange gange her, som Keld nu gjorde. Min vilde ophidselse var som en eksplosion, og en orgasme ramte mig næsten med det samme. Jeg gispede højt og vred kroppen i orgasmens rus rundt på køkkenebordet, mens Keld bare fortsatte med at kneppe mig med lange seje stød. Han havde hårdt fat omkring mine lår, og ubesværet trak mig mod sine stød – åhh gud, det her var vildt lækkert og skønt. "Du er sgu så lækker at kneppe, og jeg vidste, at du var så højlydt når du får orgasme – uuh for fanden det er godt at kneppe din stramme våde kusse igen" stønnede han. Jeg gispede: "Åhgud ja! Det er så godt – åhgud, du er vild god til at kneppe mig – åhgud, jamen åhhh jahhh". Han slap mine lår og fandt mine bryster, som han krammede med stærke fingre: "For fanden dine bryster er så frække Mona, uuh de ser sgu så liderlige ud med de enorme store spændte brystvorteområder, for helvede de er frække at se på og lege med". Han kneppede mig nu hurtigere, og jeg kunne slet ikke lade være med at småjamre min nydelse ud i køkkenet, og Keld brummede og knurrende også sin nydelse ud. Han stønnede hæst: "Opdagede John, du havde fået min pik i lørdags?". Jeg stønnede: "Åhh - ååhh nej, han ved ikke noget – åhgud din pik gør min fisse helt skør". Han kneppede mig nu krævende, og hans hænder havde kraftige kram om mine bryster, mens han nærmest råbte: "Uuuh for fanden Tøs, din kusse er helt flydende – uuhrr jaah - det er godt, men kneppede John dig, da i kom hjem?". Jeg var helt gejlet op nu: "Åhgud jaah, vi kneppede – ååhgud det er så –knep mig nu -åhhhjaaaah åhgud bliv ved – åhåååhååååååååååå – ååhguuuudddd doggg". Keld prustede: "Uhhh for fanden da - uuuh nu får du det – uuuh - uuuh håååhrrr jaaaah - ghårrr jaaah".

Han stod og pressede sin pik så dybt op i mig som han kunne, mens vi gispende fik luften igen. Hans pik faldt, og han trak sig væk mens han smilende sagde: "For fanden da Mona, du gør mig helt vild, men hvor er din seng?". Jeg kom ned fra bordet og hviskede: "Nej – vi skal ikke ind i sengen, men jeg har en madras inde i stuen". Han fulgte efter mig, mens jeg gik derind, og hans hænder krammede mine bryster da jeg lukkede døren, så jeg kunne få madrassen lagt ud på gulvet. Han kyssede min nakke blidt, mens han nev i mine brystvorter som derved igen straks sendte varme og frække vibrationer igennem min krop. Han hviskede: "Sig mig, har du altid sådan en madras stående lige der?". Jeg svarede: Nej da" og trak mig fri af ham, således at jeg kunne trække madrassen ud mellem spisebordet og sofaen. Keld faldt straks smilende ned på den, og jeg hentede vores vinglas samt vinen, og satte mig ned til ham. Han drak, mens han så mig fast ind i øjnene – en sitrende dejlig følelse susede rundt i min krop. Han spurgte: "Er det så på den her madras, du får fremmede pikke?". Der var noget i hans tonefald, der fik mig til at le lidt nervøst: "Hvad mener du med det?". Han kælede med mit ene bryst, og så smilende på mig: "Jamen er det da ikke rigtigt, at du nyder at være i centrum for et par virile Tyre?". Jeg følte mit hjerte hamre af nervøs spænding, men fik dog sagt: "Hvem går dog og fortæller dig sådan noget?". Han sagde straks kækt: "Jeg søger af og til kvinder og par i Weekend Sex, og der har jeg jo fået et svar fra jer nogle gange gennem tiden". Det føltes som om mit hjerte stoppede, min værste forudsigelse var nu kommet frem i dagens lys, men samtidig var der en hed vild fornemmelse der skyllede hed og ophidsende igennem mig, - den lyst jeg følte ved at vise mig frem for en fræk fyr blev her mangedoblet. Det var så fræk en fornemmelse, at jeg ikke kunne tale. Keld følte straks min ophidselse og lagde en hånd på min fisse og krammede den, så jeg gispede: "Åååh gud – du har ikke sagt det til nogen – vel?".

Han masserede nu vildt min sensitive stålhårde klit, så jeg ikke kunne ligge roligt: "Uhadada, du er jo vildt liderlig lige nu Tøs – er det her godt? Din klit er da helt fantastisk stor Tøs, du er jo blevet vild liderlig af at blive afsløret. Jeg har spillet pik efter dine fotos mange gange, men det kan ikke måle sig med at få dig til at ligge, som du gjorde på billedet. Weekend-Sex. Jeg skal få din frække barberede liderlige kusse til at eksplodere på dig". Jeg var fuldstændig uden kontrol nu og jamrede: "Åååhguud Keld, åååhåå – åååhååh - åhrr gud – du spiller min fisse sååå godddtt - ååhguud bliv ved, sådan jaaa åårr guddd dog – åh – ååh - ååhr". Keld grinede triumferende, mens min orgasme rev rundt i min krop, og straks jeg var ved at falde ned, slap han mig og trængte op i mig med sin skønne store pik. Jeg var helt fra sans og samling nu og jamrede og hulkede, mens Keld tog min krop i sin besiddelse. Med mine ben oppe over hans skuldre, kneppede han mig heftigt, så min orgasme aldrig sluttede helt, men fortsatte som en underliggende rytmisk snurren i min krop. Keld trak pludselig pikken ud af min fisse, og hans stærke arme vendte mig om i et snuptag, og han trak mine hofter op imod sig, og kneppede mig nu hårdt bagfra, som om jeg var en rigtig Tæve. Jeg var kommet op på alle fire. Vore kroppe stødte hårdt mod hinanden, og jeg eksploderede igen i en ny sanseløs orgasme: "Åhhrr gud – knep mig – åååhrr gud dog – knep mig hårdtt – åhhh jaah bliv ved nu ååhh – åååh - ååhrr jeg kommer nuuu – KNEP MIG DOG – ÅHHHH KNEP MIG".

Jeg sansede ikke at Kelds pik spermede op i min fisse, mens orgasmen rasede gennem min krop, men han faldt ind over mig og stønnede glad, samtidigt med at han krammede mine bryster rigtigt hårdt: "For fanden du er sgu godt nok en gal PikTøs. Du malker jo spermen ud af min pik med din frække stamme fisse". Vi fik fat i vores glas og skyllede den nu halvlunkne hvidvin ned, inden jeg spurgte: "Du svarede ikke, om du havde fortalt nogen om vores breve". Han så fast på mig: "Jeg er da nødt til selv at være diskret, hvem skulle jeg da fortælle, at jeg havde fået nogle svar fra jer. I fortæller vel heller ikke andre, at du får fremmede pikke indimellem?". Jeg lo lidt: "Næ - nej, det gør vi ikke, men hvorfor ville du ikke møde os tidligere, hvis du var så liderlig?". Keld smilede sjovt: "Jeg kendte jer jo fra min fætter, men jeg kan da fortælle dig, at kort tid efter at jeg havde returneret et af brevene, mødte jer derude – min pik var helt ustyrlig, og du var jo sådan en helt pæn gift kone. Og når jeg så vidste, at du under "den pæne konefacade", var en fræk liderlig PikTøs – uha ja, min pik var ustyrlig efter at få lov til at kneppe dig". Jeg rystede lidt på hovedet: "Det er godt nok en fræk tanke for mig, at du vidste det, jeg får helt kuldegysninger af at få det at vide, men på den lækre og frække måde". Han hoppede op fra madrassen, og jeg slugte hans lille frække bagdel med øjnene, da han gik ud i køleskabet og hentede os en ny flaske hvidvin, som om det var noget helt normalt, og uden en trævl på kroppen i et fremmed hus. Min hjerne og krop reagerede på hans flotte krop, og da han kom tilbage satte jeg mig på knæ og greb straks hans pik.

Han smålo, da jeg sugede den helt ind i min mund. Han tog en slurk direkte fra flasken, mens jeg suttede og slikkede denne skønne pik stiv, uhm den var lækker. Hans glatbarberede nosser fik også en sugetur, og jeg slikkede nosserne og herefter op ad det stive pikskaft med tungen, før jeg slikkede det glatte blåviolette agern som en soft- ice - med faste tungeslik. Keld pustede heftigt: "Uuuh for fanden, du er da godt oplært til at sutte pik – uuh jaa, slik den sådan jaaa". Jeg nød at fortsætte med at sutte ham et stykke tid, før jeg stillede mig op på alle fire igen og stønnede: "Åhgud Keld, du skal kneppe mig igen nu – jeg er altså bare så liderlig efter at mærke din store stive pik i min fisse igen, så du SKAL kneppe mig". Han trængte ivrigt op i min kusse igen, og først var det lange dybe stød, men snart greb han fat om mine hofter og kneppede mig hårdere og hårdere. Jeg fulgte hans vilde rytme – åhrr gud! Det var her var bare helt fantastisk, og han kneppede mig nu til to orgasmer mere, inden han igen sprøjtede sine hede spermsafter op i min kusse – pyh, han var superudholdende og kunne holde tempoet hele vejen. Han tog et hurtigt brusebad og klædte sig på, kyssede mig og sagde: "Er det okay, at jeg ringer en anden gang, når John er hjemmefra, jeg vil gerne kneppe dig igen". Jeg sagde glad: "Ja, det vil jeg meget gerne – du har en skøn måde at bruge mig på, og jeg må da indrømme, at jeg har haft lyst til dig mange gange, når jeg har mødt dig hos din fætter".

Han kørte, og jeg fik taget et bad og ryddede madras og andre spor væk, før jeg spiste lidt. Men min krop var stadig tændt, og tankerne om at Keld havde kendt min hemmelighed i det sidste år, var så frækt en tanke for mig, sat jeg måtte ind og finde mit massageapparat og tilfredsstillede mig selv et par gange. Jeg blev altid så liderlig, når jeg fik så god pik, og så under disse forhold som her i dag. Da John kom hjem dagen efter, voldtog jeg ham nærmest, og han fulgte min ophidselse, så vi kneppede og slikkede det meste af natten. John spurgte på et tidspunkt, hvad der havde gjorde mig så liderlig, men jeg sagde bare, at jeg havde været liderlig siden han tog afsted, og at han måtte se, at få en af vores frække husvenner på besøg næste aften. John lo og sagde: "Jamen, du kunne da selv have ringet efter en af dem mens jeg var væk, du ved jo godt at jeg ville nyde det, hvis du havde gjort det". Hvorfor ved jeg ikke, men det var en sær tilfredsstillelse for mig, at jeg nu havde fundet en hemmelig elsker uden Johns viden, så jeg spillede min normale rolle: "Du ved godt, at jeg ikke kan få mig til at gøre det uden du er til stede". Vi faldt i en tung søvn, efter at vi have fået et par orgasmer sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.