BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde chattet med en ung fyr over nettet – Tommy, gennem nogen tid, og jeg – Mona havde aftalt med ham, at han skulle komme og besøge os i weekenden. Han fortalte os – senere i løbet af weekenden - at han havde siddet uroligt på sin plads på skolebænken hele denne fredag formiddag, indtil han fik fri kl. 13.00 – han kunne slet ikke holde styr på sin engelske læsning, eller få styr på matematikken denne dag. Hans tanker kunne kun dreje sig om, at han skulle besøge os - det par, han havde mødt på chatten, nogle gange i den seneste tid, og som han nu skulle besøge denne weekend. Han havde både kysset og kælet for flere piger i hans unge liv, men nærmere havde han næsten aldrig været, hvad det frække angik. Kun en nabo kone havde forført ham - denne sommer, da han slog græs for hende. Nu var der altså en stor chance for, at få rigtig fisse for første gang, og det var ikke underligt at hans altid lystne pik stod og mindede ham, om hvad weekenden måske kunne bringe ham.

Han havde fri kl. 14, og havde fortalt sine forældre, at han tog med en kammerat hjem. Til lærerne på efterskolen havde han fortalt, at han tog hjem denne weekend, så han havde skaffet sig fri bane til at besøge os - John og Mona. Mens han sad i bussen på vej mod vores hjemby, tænkte han på, hvordan han i starten havde chattet med John, og hvordan vores frække chat havde ført til, at jeg - John havde spurgt ham, om han kunne tænke sig at møde mig og Mona, da vi nød at have en fræk viril ung ekstra fyr til at kneppe min kone Mona. Tommy havde skrevet, at han var blevet forført af sine forældres nabokone engang, men hun havde kun slikket ham, og han havde spermet i løbet af et øjeblik, så han havde ikke megen erfaring. Han havde dog virkelig stor lyst til at blive indviet i "Den seksuelle verden", og gerne af en lidt voksen erfaren kvinde, så han ville meget gerne have lov til, at være med til at kneppe hende. Mona var nu blevet 28 år og jeg - John 31 år. Han selv var jo kun en ung knægt på 17år. Han havde lagt et år til i sin chat og fortalte, at han i næste uge fyldte 18 år.

SEX I DAG?

John havde krævet at vi fik tilsendt nogle fotos, og Tommy havde sendt flere nøgenfotos med stiv pik til os. Så en tirsdag aften havde John overladt chatten til mig, og Tommy havde svaret på alle de frække spørgsmål, jeg havde stillet ham. Han havde spillet pik flere gange imens, og hans svar havde været kronet med held, da han på forhånd havde fået et par frække fotos af mig tilsendt. Det var dog ikke med ansigt på, men nogle med mine store bryster, røvbalder og min nybarberede fisse. Da jeg nu foreslog ham, at han kunne komme på besøg hos os i den kommende weekend fra fredag til søndag, var han staks fyr og flamme. Min slutreplik var:

"Nu ikke noget med at spille mere pik, inden vi mødes, spar på krudtet til mig". Så nu sad han i toget mod vores by. Der var så meget uro i hans tanker, at han knap kunne finde ud fra rutebilstationen, og finde en grillbar hvor han kunne spise, før han skulle skifte til tog og fortsætte, indtil han nåde stationen i vores by, hvor John ville hente ham ved stationen. Det var umuligt at tænke på noget som helst. Tankerne flagrede rundt i hans hoved, men han steg heldigvis af toget på vores station som aftalt, og gik ud på pladsen foran togstationen, hvor hans øjne ivrigt spejdede efter den mørkeblå bil, som John ville køre i. Han var så optaget af dette, at han fór sammen, da en mandsstemme bag ham spurgte: "Er du Tommy?". Han vendte sig om, og så en lyshåret mand stå med et smil på læberne. Han fik svaret: "Øøh - ja det er det, er du John?" Min mand nikkede og sagde: "Jeg holder parkeret herovre, følg bare med". Tommy fulgte med, og satte sig ind i bilen.

På vej hjem til os spurgte John ham: "Hvad så Tommy, er du nervøs?". Han svarede: "Nej ikke sådan, men jeg er da meget spændt, tror du Mona er liderlig i dag?". John smilede: "Ja det tror jeg, det er hun squ altid, og man kan ikke slukke den lyst på få sekunder, hun har været spændt på at møde dig, fordi du er så ung og næsten uerfaren". Tommy rødmede sig og følte sig pludselig usikker – hvad nu hvis ikke Mona ville ham alligevel, hvad skulle han så bruge weekenden til? John, -der forstod hvad der rørte sig i Tommy sagde: "Slap du bare lidt af, og lad det ske af sig selv – du skal nok få fisse i weekenden hos os, det er jeg sikker på". Tommy grinede lidt dumt, men følte sig nu lidt mere sikker. De var snart hjemme hos os, hvor John kørte ind af indkørslen og standsede bilen. De fulgtes ind, der var ingen i huset, så han følte sig pludselig usikker igen – hvad var John egentlig for en fyr? men John sagde: "Vi har lidt god tid, så jeg laver lidt mad, Mona skal lige have fri først, så hun dukker op lidt senere. De hjalp hinanden med kødet og gjorde grønsagerne i stand, og John foreslog, at de begge tog et bad, før jeg kom hjem. Tommy kunne gå først, mens John ville tænde op i grillen. Tommy badede, og kom frisk ud. John stod og passede grillen, hvor flammerne var ved at dø ud. Han bød Tommy på en øl og spurgte ligefrem: "Måtte du spille pikken af mens du badede?". Tommy blev overrasket af den direkte tone, men svarede: "Næ nej, jeg har jo lovet Mona at vente med det, og gemme mine safter til hende".

John smilede: "Hun vil helt sikkert blive mega tændt, hvis du spiller pik for hende". Tommy følte straks sin pik reagere på ordene, og han spurgte: "Hvornår mener du så, at jeg skal gøre det?". John svarede med et stort smil: "Jeg tror ikke, at jeg kan sige hvornår på nuværende tidspunkt, men vi kan aftale, at hvis jeg mener det er tidspunktet, så spørger jeg dig, om du ryger. Er det ok?". Tommy ville lige til at sige, at han jo ikke røg, da meningen gik op for ham, og han svarede leende: "Det lyder helt fint for mig". "Du skal så lige lade et par minutter gå, før du spørger Mona, om hun har lyst til at se dig spille pik, er du med?"svarede John. Tommy bekræftede svaret, og de snakkede lidt om fodbold, som John vidste, at Tommy interesserede sig for – gennem chattene på nettet. John modtog nu en sms, som han læste og sagde: "Så nu er MonaTøsen på vej hjem, så vi kan godt sætte maden på bordet, og mens jeg smutter i bad, kan du lukke vinen op, og sætte dig ned, og vente på Mona". Tommys pik var nu helt uregerlig, mens han sad på terrassen og ventede. Hans håndflader var fugtige af sved, og hans hjerte hamrede voldsomt. En kassebil kom ind til huset, men til sin store lettelse så han, at det var en kvinde der kørte – nemlig mig Mona. Han rejste sig op, og stod uroligt, da jeg stod ud af bilen. Jeg tog min lange jakke af - med ryggen mod huset og lagde den ind i bilen, før jeg lukkede døren og vendte mig om. Tommys åndedrag stoppede brat, da han slugte mig med øjnene. Min korte strittende frisure var fræk, og jeg havde en meget kraftig make-up på, og min sorte florlette bluse var gennemsigtig, og afslørede mine store bryster, som var løftet frækt op af en halvskåls-corsage. Min nederdel var meget kort, ja nærmest røvkort og afslørede, at jeg bar sorte selvsiddende strømper med søm, og på fødderne et par frække sorte støvletter.

Hans hals snørede sig helt sammen, da jeg kom op på terrassen, gav ham hånden og sagde: "Hej og velkommen – jeg er Mona. Hans stemme var ru da han fik fremstammet: "Goddag - John er inde i huset". Mine brune øjne så spillende og smilende på ham, mens jeg sagde: "Det er fint, det er jo også mest dig og mig, det drejer sig om. Han følte sig meget forlegen – det var helt anderledes end han havde forestillet sig det – men han fik da fremhakket: "Æh ja - æh det var det jo – du ser flot og fræk ud". Jeg gik tæt forbi ham, og gav hans arm et lille klem: "Det gør du altså også, så bare slap helt af, vi skal nok finde ud af det sammen", svarede jeg smilende til ham, mens jeg gik ind i stuen gennem terrassedøren, og han fulgte mig. Mine faste røvbalder kunne tydelig ses gennem den tynde kjole, og han kunne let se, at jeg havde trusser på. Hans pik blev straks jernhård og stor i bukserne, og han anede ikke, hvordan han skulle skjule det. John stod og ordnede salaten i køkkenet, og jeg kyssede ham og sagde: "Han er da en lækker flot ung fyr, min skat" John så over på Tommy og blinkede til ham, og sagde smilende: "Ja, og jeg kan også se, at han er glad for at møde dig". Jeg daskede ham let på skulderen og sagde: "Du skal være ordentlig John – og du skal ikke tage dig af hans frækheder Tommy". Tommy stod helt rød i hovedet, og vores lette tonefald gjorde, at han ikke følte sig nedgjort. John rakte ham fadet med oksebøfferne og sagde: "Vil du lægge dem på grillen, de skal have ca. 4 minutter på hver side". Han gik ud og fik bøfferne lagt på. Detykke oksesteaks sydede straks de kom på grillen, som tegn på at den var varm nok. Tommy stod og tog tid, da jeg kom ud med to glas rødvin, og rakte ham det ene: "Jeg ville gerne holde dig med selskab herude, mens John lige ordner det sidste i køkkenet". Jeg lænede mig fremover med fronten mod ham, og hans øjne søgte straks ned mellem mine ben, der var let spredte. Hans hjerte slog et ekstra slag, da han kunne se gennem det tynde stof. Jo, jeg var trusseløs og helt glatbarberet, og han kunne ane min kussespalte.

Få sex i dag

Han så, at jeg spredte mine lange ben yderligere, og synet af kussen blev tydeligere og tydeligere. Han kunne ikke trække vejret normalt. Med smilende stemme spurgte jeg: "Kan du lide det du ser?". Han blev lidt forlegen og sagde: "Åh undskyld". Han vidste ikke, hvad han skulle gøre eller sige, men jeg sagde blødt: "Jeg synes det er dejligt, at du ser sådan på mig, og det er da skønt, at jeg også kan nyde synet af, at du reagerer på at se mig". Han så lidt overrasket op på mit ansigt, og sagde stammende: "Æh nå – men jeg - ææhh jeg skal vist lige vende de her bøffer". Han fumlede med at vende bøfferne, og det var ikke bedre, da John kom ud og spurgte: "Nå – hvordan går det herude, har du styr på det Tommy?". Jeg sagde: "Ja Tommy har helt styr på det hele, så jeg tror vi får en dejlig aften sammen – alle tre". John krydrede bøfferne, mens han igen blinkede til Tommy. Da bøfferne var blevet klar, blev de lagt på de tallerkner, som John havde haft med ud, og vi satte os ned ved bordet. Tommy og jeg sad på samme side og med John overfor os. Mens vi spiste de superlækre bøffer og skålede, snakkede vi om Tommys store viden om pc'ere, hjemmesider og servere - et område han var os overlegne på, så han snakkede nu løs, om noget han vidste alt om og glemte næsten, at han sad ved siden af en frækt klædt voksen kvinde. Da vi var færdige med at spise, ryddede John af bordet, mens Tommy og jeg satte os ind i sofaen ved siden af hinanden. John blev omsider færdig i køkkenet og kom ind til os med en øl og satte sig overfor os i lænestolen. Vi skålede for en god aften, og da vi havde skålet nogle gange, spurgte jeg: "Du skrev om at du var blevet forført af en nabokone – hvor gammel var hun?" Tommy svarede hurtigt, men lidt nervøst: "Hun var 37 år, men det er et par år siden". Jeg trak mit ene ben op i sofaen, mens jeg spurgte: "Er hun flot?".

Inden Tommy svarede tog han en tår øl og smilende: "Ja, men ikke så flot som dig". Han så at svaret faldt i god jord, og i det samme spurgte John: "For resten Tommy – ryger du?". Tommys tanker hvirvlede rundt i hans hoved, men han fik styr på sig selv og svarede: "Nej det gør jeg ikke". Efter et par minutter spurgte han mig med grødet stemme: "Måske du har lyst til at se, at jeg spiller pik?". Mine øjne så frækt på ham, da jeg svarede: "Vil du ikke hellere have, at jeg spiller din pik?" Han kunne næsten ikke trække vejret, men nikkede bare, så jeg spurgte blidt: "Må jeg se din flotte pik, Tommy?". Der kom pludselig gang i ham, og han rejste sig hurtigt op og smed tøjet. Jeg kunne se, at han følte sig godt liderlig ved at stå foran mig med pikken stående hård og svulmende ud i luften. Jeg sagde hæst: "Det er virkelig en stor og pragtfuld pik, du viser frem for mig – kom herover". Han trådte helt over foran mig, og jeg lod mine varme fingre lukke sig om hans dunkende kølle. Ååh gud, hvor var den dejligt at se og føle på, og når jeg trak hans forhud helt tilbage, så jeg det lyserøde glatte pikhoved med den store glans. Jeg stønnede frækt: "Uuuhhaada, den er virkelig pragtfuld, og så er den bare stenhård. Det er en rigtig skøn pik du har, som jeg glæder mig helt vild til, at måtte lege med hele weekenden". Jeg satte sig ud på sofaens kant, og Tommy stønnede heftigt, da mine bløde røde læber sugede sig fast om hans superfølsomme pikhoved. Min våde tunge snoede sig omkring pikhovedet, mens jeg så op på ham. Jeg kunne se, at Tommy følte sig helt svimmel af den frække og intense fornemmelse, da han mærkede min behandling, og synet af mine læber, der havde suget halvdelen af hans pik indenfor. Han gispede pludselig: "Dettt er baree pisse godtt dett der, åååhhrr neej - ååååh stop – ååhh stop, ellers spermer jeg". Samtidig stødte han helt frivilligt pikken længere ind i min mund af bare ophidselse, og han følte sin udløsning springe frem gennem pikken. Den fantastiske fornemmelse af at mærke orgasmen, fik ham til at stønne højt, mens han pumpede min mund fuld af hans unge sperm.

Jeg udstødte nogle nydende gurglende lyde, mens hans jomfrusperm fyldte min mund med hans hede salte safter, og jeg sugede ham helt tom. Da han trak pikken fri fra mine læber stønnede han: "Åh, jeg er ked af det Mona – det var ikke meningen". Jeg rejste mig op, og kyssede ham med åbne læber, og lod min tunge spille dybt inde i hans mund, så han kunne smage sine egne safter. Det var både vildt frækt at lade ham smage hans egen sperm. Jeg gispede frækt: "Du skal ikke sige undskyld for noget så dejligt, din pik var skøn at sutte på og jeg elsker smagen af sperm". Tommy følte sin forvirring forsvinde, og jeg kunne nu føle hans hænder gribe fast omkring mine faste røvbalder, som han trak mod sig, mens hans virile brunst igen fyldte hans krop. Jeg kyssede ham igen, og hans voksende sikkerhed, fik ham til at reagere med en våd ivrig tunge i min mundhule. Jeg holdt fast om ham, mens vore læber var suget vådt og vildt ophidsende mod hinanden. Hans hænder søgte nu videre ind under min ultra korte nederdel, og følelsen af de glatte strømper han mødte, var næsten som et elektrisk felt der løb gennem hans fingre. Mit varme hud over strømperne sendte liflige gys gennem hans krop, så han måtte kramme mine trusseløse store faste røvbalder ekstra hårdt. Jeg gispede ind i hans mund, og han spurgte hurtigt: "Gjorde det ondt?". Jeg stønnede hæst: "Ondt? – Nej nej, det er bare skønt at mærke dine kræfter, men jeg vil gerne vise dig min krop, så sæt dig lige over i sofaen og nyd det". Jeg satte lidt musik på CD afspilleren og begyndte at strippe foran ham, og snart stod jeg bare i strømper, hofteholder samt i mine korte støvletter.

Tommy satte sig hurtigt ned, og jeg kunne se, at hans pik var hamrende stiv og klar igen. Han var nu blevet mere fri over for mig og John, så sagde tungt: "Jeg er altså helt vild efter at få lov til at kneppe dig". Jeg smilende og så hen på John: "Åh ja, det skal du nok få lov til, og det er altså også helt vidunderligt dejligt at få lov til at opleve en ung viril Tyr igen – kan du huske dengang du var ligeså ivrig John?". John svarede med et frækt smil: "Ja, jeg kan huske det, som om det var i går min skat, men skal den stakkels frække fyr ikke snart have lov at mærke din kusse?" hvorefter John rejste sig op og forlod stuen. Jeg gik hen til Tommy og sagde frækt: "Skal du ikke mærke min fisse under nederdelen?". Han var nu så brunstig og liderlig, at han hurtigt lod sin hånd glide op ad mine faste lår. Åhgud da, nu rørte han igen ved det bløde inderlår over strømpekanten, og nu berørte han min varme fugtige fissespalte med den ene hånd. Han var helt tør i halsen, og kunne næsten ikke få sin hånd til at flytte sig igen, men jeg fornemmede straks hans uro, og spredte mine lår endnu mere ud til siderne, mens jeg greb fat om hans hånd, og fik den vendt den om, så fingrene let gled ind i mellem mine fedtede skamlæber og op i min fisse. Jeg bøjede mig hurtigt fremad og kyssede ham. Tommy sank en klump, da han så, at John kom med en madras som han lagde på gulvet, og straks lå John nøgen på den, og hans pik var allerede stiv og stor. Jeg tog Tommy i hånden og trak ham med ned på madrassen, hvor jeg lagde mig mellem ham og John. Johns ene hånd krammede et af mine store bryster hvor brystvorten straks stod spændt, mens jeg stønnede: "Uuhjaa John, ddet er så dejligt, at du leger med mine bryster – uuhhmmmm det gør mig bare så liderlig. Nu var nervøsiten gået af Tommy, og hans ene hånd fandt vej til det andet bryst.

John kyssede og bed mig nu i min spændte brystvorte, og jeg tog fat i Tommys ene hånd og førte den ned til min fisse, mens jeg spredte mine lange strømpeklædte ben, så Tommy kunne mærke mine røde skamlæber der glinsede af fissesafter mellem mine lår. Han kunne næsten ikke trække vejret, så liderligt og frækt var det for ham. Hans fingre legede nu med mine fisselæber, og jeg gispede højt: "Ååhh ja - du skal lege med min klit nu – ååh den er så spændt og følsom". Tommys slap mit bryst, bøjede sig nedad, så hans øjne kunne se, hvordan hans langfinger legede henover min svulmende klit over min fisserevne. Jeg jamrede mig i nydelse, mens mit underliv bevægede sig rytmisk op og ned mod hans fingre. John rejste sig op, og gav mig sin store pik i munden, som jeg sugede dybt ind mellem læberne, hvilket fik John til at knurre nydende: "Ttsssh det er dejligt Tøs. Lad Tommy slikke din liderlige kusse". Jeg fik Tommy til at lægge sig på ryggen, og jeg skrævede ind over hans ansigt, og jeg sænkede min våde fissegrotte ned over hans mund. Han begyndte straks at lade tunge glide op mellem mine skamlæber og slikkede snart på min store spændte klit der stod frækt frem mellem mine store skamlæber, mens mit hoved rytmisk gik op og ned over Johns pik. Jeg slap dog snart pikken og stønnede liderligt: "Åååhhjah Tommy, du skal blive ved med at slikke min klit nu – åååhh hvor slikker du dejligt – ååhhh bliv ved nu – ååh bliv ved – åhja min fisse eksploderer snart – ÅÅÅHHHHRRR ÅÅÅÅHHH - ÅÅÅÅÅHHH ÅÅÅHHGUUD - ÅÅÅHHHH". Min orgasme var enorm højlydt, meget mere end dem man normalt ser og hører i pornofilmene, som han normalt så på, og nu stillede jeg mig op på alle fire med siden til Tommy. Mit ansigt hvilede ned mod mine arme, og lå lige foran mig med sin store piklanse. Tommys pik stod klar til at spire mig, så jeg udstødte et dybfølt: "Thååhrr. Knep mig Tommy", og hurtigt gled hans pik uden besvær op i min saftige fissegrotte. Han kneppede mig heftigt og råbte: "Uuuhhrh, uuhh jaahrr, det er stærkt det her - åhh for fanden hvor er det godttt, men nu får du min sperm Mona, ååh tag det - ååhhrr - ååhhh – ååååh for fanden - thåårh".

Tommy stod stønnende og fik igen vejret, før han trak sin halvslappe pik ud af min fisse, medens han så hen på John og sagde: "Ååhh det var super godt, vil du kneppe Mona nu?". Jeg faldt ned på ryggen på madrassen, og hurtigt faldt John ned mellem mine spredte lår, mens han så hvordan Tommys sperm løb ned mellem mine røvbalder. Jeg løftede mine faste lår omkring hans lænd, og hans pik pressede mod mit skød uden at ramme fissen. Jeg måtte derfor gribe om hans stålhårde lanse, og førte hans vidunderlige stålhårde pik op i min våde varme kusse, og han stødte pikken helt i bund. Åhgud, det var en skøn fornemmelse at få lov til at omslutte hans pik, der var varmt, blød og samtidigt helt fantastisk stiv. Han stødte pikken helt i bund igen og igen i min varme spermfyldte kussegrotte. "Åhh for fanden da. Jeg spermer nuuu" lød det fra ham, mens spermen skød dybt ind i min kogende indre. Tommy der sad lige foran mig på madrassen ville sige noget, men jeg kyssede ham, og knugede ham mod mig. Jeg slap hans læber og gispede: "Uuhada din pik var så dejlig stor Tommy, det var dejligt at mærke, da du sprøjtede helt op i min livmoderhals". Jeg kunne se, at hans pik stadig var stiv, så jeg sagde frækt til ham: "Uh jamen dog – din pik er jo stadig stiv og viril kan jeg se. Fyld min fisse ud igen med den. Ååh nu skal du kneppe mig rigtig længe denne gang". Han var hurtig over mig og stødte pikken helt i bund, og jeg gispede hæst af liderlighed. Hans rytme blev efterhånden mere selvsikker, og han sagde ivrigt: "Åhr for fanden, det her er dejligt, jeg vil pule din fisse godt igennem nu – åh jeg skal kneppe dig med min pik". Han stødte nu pikken heftigt og hurtigt ind og ud af min fissekanal, og jeg gispede og gispede af ophidselse: "Nuhhr jaah Tommy – knep mig – ååhhr din pik er så skøn – knep mig hårdt, stød din pik hårdt i bund i min liderlige fisse, åååhhjaa - åååhjaa ååååhhh jjaaah". Han var vildt beruset af sin følelse af, at styre min liderlige voksne fisse, og hans unge hofter hamrede pikken i bund i min fisse nu - gang på gang.

Han rejste sig op på strakte arme, og så ned mellem dem – så jeg kunne også se med. Åhgud hvor var synet af hans lange stav, der kørte ud og ind i min kusse frækt, og jeg var så sjaskvåd af fissesafter og sperm, at kusselæberne smaskede af hans vilde stød. Han åndede tungt, og mit ansigt var fortrukket i liderlighed, mens han gav mig dybe hårde stød med pikken. Jeg trak vejret stønnende gennem de halvt åbne våde læber og så på ham med et lidt overraskende dådyrøjne blik og gispede: "Åååuuu jaamen, ååhhr, du får mig til at komme nu – ååhhr nuuu må du – ikke åååhhr – du må ikke stoppe – åååhhr jeg kommer – ååh bliv ved – åååhh – åååhhh – tttsssshhhhuurr - ååååhhrr". Han følte at pikken blev holdt meget stramt af min kusse, nærmest som i en skruestik. Mine højlydte orgasmeskrige og hyl, fik ham til at sprøjte spermen dybt ind i min malkende fisse - nok i den stærkeste udløsning han nogensinde vil opleve. Han faldt skælvende sammen over mig, mens jeg slog armene om ham og hviskede: "Åhgud ja, du bliver en skøn elsker for den kvinde du engang finder dig, åh det var så skønt det du gjorde ved mig". Tommy mærkede nu, at John kom ned på madrassen ved siden af os, og det var vildt at se hans store pik stå ganske få cm. fra mit ansigt, da han pressede den mod mine læber. Tommy lagde sig ned ved siden af mig, og lod sin hånd lege henover mine store bryster, mens han slugte synet af Johns pik, der kneppede min røde mund, mens John stønnede: "Uuhhr ja Tøs – sug min pik – uuhhr nu skal jeg vise Tommy hvordan din suttemundkusse skal fyldes ud – uuhhr jaa, sug så - sug min pik hårdere Tøs, uuhhr lad mig mærke med mine fingre, hvordan han har fyldt din TæveFisse med hans piksaft". Tommy så ophidset på, hvordan John kørte sine fingre op i min sperm glinsende kusse, mens John fortsatte: "Ååhhjaah Tøs sug så – thhååår sug nu SSÅÅÅHHRR - ÅÅÅHHR - SLUGG DET - SLUG spermen, det kommer nu, THHÅÅRJAAH – ÅÅHRR - JAA".

John slap mit ansigt, og sagde med hæs stemme: "Kom så Tommy - vis mig, hvordan du vil kneppe hendes suttemundkusse". Tommy sprang straks op. Hans pik var igen stiv, og han pressede sin pik ind i min mund, og han holdt om min nakke, mens han stødte pikken ind i min mund. Åh hvor dejligt. Jeg suttede løs, mens han mundkneppede mig, og John havde lagt sig ned mellem min spredte ben, hvor han slikkede min svulmende klit, der stadig strittede frem mellem mine spændte skamlæber. Jeg gabte stadig liderligt over Tommys pik, og da jeg ville trække mig fri, holdt han mit hoved fast. John slikkede løs på min klit, og pludselig stønnede jeg endnu en orgasme ud i rummet, mens Tommys pik stødte dybt ind i den varme mund, og inden længe mærkede jeg igen hans sperm. Jeg kunne ikke nå at synke hans store ladning, så noget af det løb ud over mine læber og hage. Tommy faldt stønnende ned på madrassen, mens John slap mig og satte sig op: "Jeg er sikker på, at det er den rigtige elev, du har fået dig", udbrød han med et smil på læben. Jeg satte mig op, mens jeg tørrede de klæbrige spermstriber væk fra hagen – med en finger og suttede det i mig og svarede: "Jeg skal bare lige lære ham, hvordan han skal behandle en kvinde helt rigtigt, så bliver Tommy helt sikkert den helt perfekte elsker – uhm hvor er hans pik dog hård og dejlig stor – den er næsten som din var, da vi mødtes for en del år siden, og så har han jo masser af lækker sperm, noget som du jo ved jeg elsker, så jeg vil fremover nyde den, hvis han vil". John rejste sig op og gik ud af rummet, og jeg sagde til Tommy: "Kom her, mine bryster elsker at blive leget med – de er så superfølsomme". Tommy slugte synet af mine store bryster der trods mine 28år stadig var flotte og faste. De store brystvorteområder var brune, og selve brystvorterne var som faste store strittende knopper.

Jeg sagde blødt: "Kæl over dem med dine varme hænder – uuh ja sådan, dejlig blidt – uuhh - kan du se hvordan de svulmer op? – uuh Tommy, det er det du skal lægge mærke til, når du ser på en kvinde, som du gerne vil kneppe. UUh det er så skønt – tag brystvorten mellem dine fingre – åh - hhååh du er lærenem, hvis du ser en piges brystvorter blive synlige gennem blusen, er det et tegn på, at hun er tændt – ååhh - ååh, kys mine patter, uhh - uuh ja, nu må du gerne blive lidt mere hård ved dem med hænderne, det elsker jeg – uuhr - nneej da, du gejler mig op igen". Tommy var nu vildt opslugt af at slikke, sutte, bide og kramme mine store kloder, det var vildt ophidsende hvordan mine brystvorter svulmede og spændtes, og mit heftige åndedrag var vildt opgejlende for ham. Mine hænder fandt hans hårde stive piklanse, og jeg stønnede hæst: "Åh jamen dog, du kan jo virkelig lire mig op – læg dig ned, så jeg kan sætte mig op på din kæmpe egekæp". Tommy lagde sig ivrigt ned på ryggen, og jeg løftede mig skrævende over ham, mens jeg greb om pikken med den ene hånd, og lod fissen sænke sig ned over den, og med den anden hånd skilte jeg skamlæberne. Tommy stønnede henrykt, da jeg langsomt sank ned over pikken med min bløde våde fisse, og han stønnede: "Håååhhr for fanden det er dejligt, hååhr din kusse er så lækker". Jeg stønnede hektisk: "Åh ja, du gør mig så varm – ååh din pik er så fantastisk lækker at mærke – tag mig hårdt på brysterne nu – kram dem hårdt, mens jeg ridder din store pik". Tommy greb hårdt om mine bryster og krammede dem: "Åååhhr Tommy – brug dem hårdere – ååhh kram mine bryster rigtig hårdt– hååh - ååhhr". Tommy krammede nu endnu kraftigere omkring brysterne med sine hårde stærke fingre, han klemte de superfølsomme vorter så hårdt han turde, og mens jeg så på ham med ophidsede skinnende øjne, stønnede jeg: "Åhh hårdere, du skal bruge mig – hååhååhh jeg vil bruges som en liderlig Tæve af dig, jeg elsker at være Tæve, når jeg bliver brugt". Tommy slap nu sine betænkeligheder, og krammede og klemte brysterne, så jeg stønnede nydende af smerten. Jeg bevægede min kusse roterende omkring hans pik, op og ned, og frem og tilbage, i en rytme der var vildt dejlig.

Tommy mistede lige fokusen et kort øjeblik, da John kom op på madrassen igen og stønnede: "For fanden Tøs – tag min pik i munden – det er sgu så vildt og frækt at se på dig, når du få en ung uerfaren pik – åååhhr jaah, sug så min pik Tæve". Jeg red Tommys gloende pæl med stor hastighed, mens John stødte sin store mandepik ind i min røde mund i samme takt: "Uuh TæveTøs – nu får du det du elsker nemlig to pikke samtidig – ååh for fanden - sug nu Tøs, nu får du spermen – åååhhr sug nuu ååh åååhhr". Tommy så ophidset på, hvordan Johns balder strammedes i takt med, at stråler af sperm skød ind i min mund. Jeg slap pikken, og faldt ned over Tommy. Kyssede ham med mine spermvåde læber, og da min tunge skød ind i hans mund smagte han Johns sperm der fyldte hans mund. Min kusse red nu hans pik voldsomt, stramt og krævende, og han mærkede samtidigt sin udløsning vokse op i hans krop. Jeg slap hans læber og jamrede heftigt: *THÅÅ ÅÅÅ THÅÅ NU KOMMER JEG – ÅÅH – ÅÅHÅÅ – HHÅÅÅH GUUUD JOHN, JEG EKSPLODERER NU MED DIN SKØNNE PIK I FISSEN, ÅÅHRR - HHÅÅRRR". Tommy følte verden eksplodere omkring sig, da spermen nærmest skød ud af hans pik som en fra en kanon, dybt oppe i min kusse. Han sprøjtede og sprøjtede i en sanseløs rus, der først stoppede, da Jeg faldt ned over ham. Vi lå sådan længe, og han nød min heftige åndedrag mod sin hals. Han kyssede min skulder og stønnede ivrigt: "Jeg har aldrig oplevet noget så dejligt, jeg vil kneppe dig hele natten, hvis jeg må?". Jeg løftede mig lidt og hviskede: "Det glæder jeg mig til, du gør mig bare så pikgal" hvorefter jeg rullede ned på madrassen og lo: "Uhadada så meget sperm du har skudt op i min fisse, det er da helt fantastisk – Skal du ikke mærke det John?". Han kom hurtigt hen og satte sig ved siden af mig, og lod sin ene hånd lege med min kusserevne: *Uhajada du er godt nok fyldt helt op af hans sperm – det er frækt at lege med din fisse, når den løber over af fremmed sperm". Min stemme var mørk og hæs: "Kom herned skat, jeg vil have dig i en 69'er igen". Han lo og lagde sig hurtigt omvendt, og hans hoved forsvandt mellem min spredte lår. Jeg masserede hans pik, der hurtigt voksede sig stor og stiv, og jeg slikkede pikskaftet og hans store barberede nosser.Tommy så meget ophidset på os. Johns ansigt var begravet mellem mine stærke lår, som var trukket helt op omkring hans ansigt, så mine røvbalder lå smukt runde og stramme oppe i luften. Uventet for Tommy, greb jeg over og onanerede hans pik, der straks igen rejste sig til sin fulde størrelse.. Jeg udbrød pludselig heftigt: "Åhgud ja Tommy, du skal kneppe mig nu, mens John slikker mig – hååhåå giv mig din pik i min liderlige fissespalte nu". Tommy kom hurtigt op bag mig. Han var nødt til at sætte sine knæ udenfor mine fødder for at få pikken i den rigtige højde. Han følte John gribe om hans pik for at føre den ind i min kusse, mens han stønnede: "Kom så Tommy – lad mig se dig tilfredsstille Monas TæveKusse med din store svaber – knep hende godt igennem igen". Tommy stødte pikken helt i bund i min kusse, og han fik sig rettet på plads, så han kunne kneppe mig rigtigt hårdt. Det var vildt frækt, at mærke ham støde op i min fisse, mens John slikkede min fisse. Stuen var nu fyldt af vore stønnende ophidsede vejrtrækning, og vore undertrykte vellystige udbrud. Min orgasme kom overraskende, og Tommy kunne ikke styre sin udløsning. Med hæse råb sprøjtede han sine varme spermsafter op i min fissegrotte, og vi kunne begge høre John knurre og brumme under sin udløsning, da jeg slikkede ham. Vi var kommet næsten samtidig alle tre. De faldt næsten faldt ud til hver sin side, og John gispede: "Nu skal vi altså drikke den øl jeg hentede for længe siden, det her er bare så stærkt". Vi slukkede tørsten, og jeg kyssede John og sagde: "Det er skønt, så liderlig du bliver af at Tommy knepper mig". John besvarede kysset og sagde: "Jeg bliver jo altid liderlig af at se eller vide, at du får fremmed pik min skønne frække Tøs, det ved du jo godt". De to lå lidt og småsludrede om, hvor godt det havde været, inden de rejste sig op og fik ryddet stuen.

Jeg gik på badet, og havde en kimono på som eneste tøj, da jeg kom tilbage. John gik nu på badet, mens Tommy stod bag mig og fik øje på, at min flotte kimono fremhævede mine faste røvbalder, da jeg stod og skyllede et par glas af. Hans pik reagerede igen straks, og nu turde han reagere på sin krops krav. Han pressede sig mod mig og tog om mine hofter, og snart mærkede jeg hans hårde pik mod min røv. Jeg lo overrasket og hviskede: "Uuh du er da vist en rigtig frækkert – jeg troede at du var tømt for sperm". Han krammede krævende mine store bryster, hvilket fik mig til at gispe: "Uuh - din lyst tænder mig – knep mig igen". Jeg skubbede min frække røv bagud, og stod nu foroverbøjet med hænderne støttende mod køkkenvasken. Tommy fandt hurtigt min saftige kusse mellem min spredte lår, og hans pik fandt hurtig vej op i min våde varme grotte. Jeg stønnede liderligt: "Brug mig Tommy, knep mig – du skal bare bruge mig, som du har lyst til". Tommy greb hårdt fat omkring mine faste hofter, og stødte pikken heftigt op i min kusse – hårdere og hårdere stødte han til, og hans unge stærke krop arbejdede utrætteligt. Jeg småjamrede uafbrudt, anstrengt og klynkende, men Tommy havde åbenbart allerede lært, at jeg nød denne voldsomme behandling. Han følte en vild glæde ved at mærke, at han kunne kneppe løs, uden at tænke på om han kom, og han brummede: "Åh for fanden jeg skal skampule dig – uuuhhrr det er virkelig skønt at kneppe en voksen kvinde som dig". Jeg holdt fast i kanten af køkkenbordet og jamrede fortsat vildt: "Sssåååh - ååhhhåå - hhååår - åhgud - åhgud åhgud – bliv ved nu – åhh – du skal kneppe mig – ååååhh jeg kooommeer nuuu - håå – hååå – håååh - ååhåå". Tommy stødte sig helt op i min malkende stramme kusse, og sprøjtede igen sit fede sperm dybt ind i min livmoder, mens jeg stod med dirrende ben. Tommys store pik slappede af, indtil den gled ud af min stramme kussegrotte, og snart trak jeg Tommy med ind i soveværelset, hvor John havde ligget og ventet på os. Han sagde smilende og frækt til Tommy: "Det var squ meget frækt at høre på, at du fik kneppet Tøsen igen". Tommy og jeg kom ned i sengen, mens min mand fik lov til at sove i gæsteværelset. Natten gik med, at Tommy kneppede mig adskillige gange, slikkede min fisse og jeg hans lækre pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.