Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg blev bare så liderlig af at høre på John, så jeg frittede ham flere gange efter at fortælle mere, og jeg indrømmede for ham, at jeg tændte på at høre om hans lege med andre kvinder. John var godt tilpas med, at jeg kunne blive liderlig over, at han kneppede udenom, og sagde igen, at jeg måtte se at få fat i de p-piller, så jeg også kunne få noget fremmed pik. Heldigvis formåede jeg at holde på min hemmelige aftale med Hanne, så jeg fik ringet i en pause om mandagen til Hanne, hvor jeg fik aftalt en tid om torsdagen sidst på dagen. Jeg måtte tage en time tidligere fri fra jobbet og kom ind til Hanne der sad i receptionen. Hun smilede og sagde at der lige var et par minutters ventetid, så jeg satte mig ned - spændt og lidt nervøs. Endelig kom jeg ind til lægen, og det var noget helt andet end vores gamle læge derhjemme. Ham her var midt i trediverne, flot og med et åbent smil. Han sagde ligefrem: "Jeg forstår du gerne vil have p-piller Mona?". Jeg ansigt blussede op, og jeg blev ildrød i ansigt, men fik da sagt: "Ja tak", og han spurgte: "Har du en kæreste?". Det bekræftede jeg, og han fortsatte: "Ja, så er der jo ikke noget at sige til, at du gerne vil være sikker. Hvad benytter I nu?". Jeg var meget flov, men fik sagt: "Altså, vi bruger kondom. Eller altså min kæreste gør". Han smilede: "Ja, så er det da helt klart, at I vil beskyttes mere sikkert. Men tag lige trussen af og læg dig op på briksen". Jeg var helt tør i halsen af skam, men fik dog taget trussen af og lagde mig på briksen, men han sagde: "Du skal lægge dig helt her ned, så du kan få dine ben her op i bøjlerne". Jeg havde aldrig før været til en gynækologisk undersøgelse, så jeg var fuldstændig panikslagen.

Han kaldte på en assistent, og en ung sygeplejerske kom ind og fik mig lagt rigtigt tilrette i bøjlerne. Jeg lå nu, som når John kneppede mig i missionærstilling, og lægen satte sig mellem mine ben. Jeg kunne ikke forhindre min krop i at reagere sexuelt, og derfor bed jeg mig selv i læben for ikke at give en lyd fra mig, da han førte et eller andet op i mit underliv, mens han sad foroverbøjet. Selv om der ikke var det ringeste sex i situationen, var jeg meget påvirket. Han tog udstyret ud og sagde: "Jamen det hele ser jo så fint ud. Det hele er som det skal være. Jeg skriver en recept på p-pillerne, som du kan hente nede på apoteket". Jeg fik min trusse på igen, mens sygeplejersken ryddede tingene væk og forlod rummet. Jeg dristede mig til at spørge: "Hvornår er pillerne så sikre?". Han så fornøjet på mig: "Jamen, du kan hente dem i dag, og hvis du tager din første pille straks, så er du sikker" og fortsatte smilende: "Så kan du og din kæreste bare gå til den i weekenden uden problemer". Han forklarede mig hvordan pillerne skulle bruges, før vi sagde farvel.Jeg fik hentet min første pakke p-piller og var helt åndeløs af spænding, da jeg cyklede hjem. Straks jeg var inden for døren tog jeg en p-pille og gik vist lidt og forventede en mærkbar forandring i kroppen som selvfølgelig ikke skete. John havde været på kursus det meste af ugen, så jeg glædede mig meget til at indvie en kondomløs aften og nat med ham. Jeg havde lavet en plan der nok skulle overraske ham positiv.

SEX I DAG?

Jeg kørte over til hans lejlighed - hvor jeg fandt hans reservenøgle, og jeg havde købt lidt lækkert til os at spise, selv om det faktisk mest var John der stod for de mere spændende madretter. Jeg fik lavet datidens hotteste mad - spanske koteletter, og da alt var klaret fik jeg mig klædt om til det tøj, som John ønskede, jeg skulle have på, når jeg var hos ham. Jeg havde købt lidt nyt tøj da jeg fik løn, så nu var jeg iført en lårkort nederdel, var trusseløs og nedringet samt bh løs, lige som John ønskede. Jeg gik anspændt rundt, og fik mig skænket et glas rødvin, som jeg nød, mens jeg ventede på ham. Endelig kom John hjem, og vi kyssede hinanden grådigt og intenst, inden han slap mig og sagde, at han altså lige skulle bade, så jeg svarede bare, at jeg ville sætte risene over imens. Han sagde "Vent lige lidt med det". Jeg vidste helt hvorfor der ikke skulle være noget forsinkende, så jeg sagde: "Har du da noget andet i tankerne?". Han grinede bare, da han gik ind i det lille baderum. Jeg var brandvarm nu. Min fisse sejlede og mine bryster og klit var stive og superfølsomme. John kom nøgen ud, og hans pik stod fræk og smuk ud over de store fyldte barberede nosser, så jeg lo, da han greb om mig og stønnede: "Jeg er fandme så liderlig Tøs". Jeg snoede mig fri og sagde: "Så gå ind og læg dig på sengen, så skal jeg forkæle dig lidt". Han sprang straks ind på sengen, hvorefter jeg gik ind og satte mig på knæ ved siden af ham og slikkede hans glatte nosser og pikskaft, før jeg sugede det varme glatte pikhoved dybt ind i munden, og John stønnede nydende: "Ohr for fanden. Du er virkelig blevet frækt".

Jeg slap pikken og kom op til hans ansigt og kyssede ham med våde læber og spillende tunge, og da han ville tage på mine bryster, greb jeg hans håndled og tvang hans arme ned på madrassen og sagde: "Det er mig der skal forkæle dig, så lig stille". Jeg svingede mit ene ben over ham, så jeg sad på hans mave og mærkede straks hans stive hårde pik som pressede sig mod min fisserevne og klit, mens jeg holdt fast om hans håndled og holdt ham fast. Jeg gled lidt længere op, så hans pik ikke længere lå mod min fisse og tvang derved hans arme sammen over hans hoved, så jeg kunne fastholde begge hans hænder med en hånd. Jeg greb herefter ned og fik den store pik placeret mod mine spændte skamlæber og sank ned over det store pikdyr. Jeg kunne ikke trække vejret, så spændende og dejligt var det at mærke pikken glide helt op i min kusse. Jeg sad helt stille et kort øjeblik og kyssede ham, mens jeg bevægede mit underliv langsomt rundt om hans varme pik, og mit mundvand blandede sig med hans, og vores tunger snoede sig voldsomt og ophidset mod hinanden. Nu fik jeg helt styr på mig selv og red hans pik målrettet og i et stigende tempo, mens vi kyssede krævende og var helt opslugt op af vild lidenskab og lyst. Snart mærkede jeg at han var ved at reagere, så jeg slap hans læber, og han gispede hæst: "Stop nu skat, jeg er lige ved attt – stop nu". Jeg gispede: "Åhh gud, kom nu – sperm nu, åååh gud - du skal komme nu". Han prustede vildt: "Oooh for fanden – oooohr jaa – oooh jjaaa Mona, nu får du spermrneenn – ohhh - oooohrrr jaaah".

Jeg red ham vanvittigt intenst og mente, at jeg kunne føle spermen skyde ind i min fisse og op i min livmoder, men jeg fortsatte til hans udløsning var helt slut og han gispede: "Du er sgu da ikke rigtig klog, jeg har jo ikke fået gummi på". Jeg lo glad og befriende: "Åhh nej skat – og det behøver du heller ikke længere. Jeg har fået p-piller". Han kyssede mig, og vi var klynget helt sammen, kyssede og grinede lykkelige. Han rullede os nu rundt, og hans virile pik var allerede stiv igen, så nu fik jeg så meget gummifri pik, at jeg skreg og hylede to orgasmer ud i værelset, før jeg igen fik Johns sperm skudt helt op i min kusse. Jeg lå gispende og mærkede, hvor pragtfuldt det var at være helt fri for nervøsitet om graviditet og ikke mindst, at kunne mærke sperm og mine safter flyde ud af fissen og ned mellem røvbalderne. Det var en ny og fræk fornemmelse for mig. Jeg blev nu beordret til selv at mærke efter hvor våd min fisse var, og det var lækkert at mærke. John kneppede mig endnu engang før vi stod op og fik de ret gennemstegte koteletter spist. Jeg var meget bevidst om, at jeg kunne mærke spermen løbe lidt ned ad mine lår under nederdelen – også det var frækt og nyt. John var ligeså tændt som jeg, så vi var ikke engang færdige med at spise, før han trak mig op og råkneppede mig ind over køkkenbordet. Opvask og oprydning fik lov at stå den nat, og jeg blev virkelig indviet med kondomløs pik hele aftenen og natten. Uhm, hvor var det dejligt, at kunne opfylde Johns ønsker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.