BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min mand - John der er nogle år ældre end jeg - tog på kursus søndag aften, og ville være væk indtil fredag. Jeg var dengang som 21 årig, ikke meget for selv at gå i byen og finde mig en fræk fyr til at dyrke sex med. Det var ellers noget John virkelig gerne ville, at jeg gjorde, men jeg havde ofte ikke mod til at gøre det. John havde derfor altid fundet flere frække fyre til mig - via kontaktannoncer i sexblade, og jeg var altid helt vild med at have en ukendt fyr sammen med John med til at tilfredsstille min liderlighed. Jeg kunne ikke skjule for John, at jeg var ustyrlig liderlig og skulle helst have pik hver dag - og gerne flere gange. Jeg følte dengang som nu, at jeg nærmest var nymfoman. Så Johns kursusuge var jo en forhindring for mine liderlige lyster. Tirsdag havde min søster Mie inviteret mig til en kop sladderkaffe, så jeg kørte ud til hende. Jeg havde meget urolig i kroppen, så da jeg havde været i bad måtte jeg lige onanere min uro ud af kroppen, men selvom jeg fik min orgasme, var mine tanker stadig frække. Selv om det kun var min søster, jeg skulle besøge gik der nogle små søde gys igennem min krop, da jeg klæde mig på. John kom ofte hjem med frækt lingeri til mig som en gave, når han havde været væk i længere tid, så jeg havde et pænt udvalg i mine skuffer. Jeg fandt en hvid skjortebluse, sorte strømper og en rød hofteholder og tog det på. Det gyste lidt i mig, da jeg så mig selv i spejlet.

Min nederdel var en løs "slå-om" – i rødt. Den gik lidt ned af mine solbrune lår, så jeg var pænt klædt på, men vidste jo at jeg var mega frækt indenunder – ingen trusser og ingen bh. Jeg følte i hele kroppen, hvordan spændingen var ved at tage vejret fra mig, og mit hjerte pumpede kraftigt, da jeg var klar til at tage af sted for at besøge min søster i nabobyen. John var helt vild efter at få mig til at gå trusseløs overalt, men havde kun lokket mig til at gå trusseløs derhjemme indtil da. Hos min søster Mia nød vi kaffen sammen og fik sladderen overstået, inden jeg ved 22.30 tiden satte jeg mig i bilen for at køre hjem. Da jeg skulle til at svinge ind på ringvejen til vores by, fik jeg den tanke at køre ned gennem byens centrum i stedet for som sædvanligt at køre rundt om byen. Jeg søgte at overdøve uroen i min krop, og i stedet for bare fortælle mig selv, at jeg bare trængte til at komme hjem og sove. Sært nok førte min vej tæt forbi det lille værtshus, hvor John og jeg flere gange havde et uforpligtende møde nye frække kontaktfyre, inden vi inviterede dem hjem til os. Jeg følte pludselig lyst til et glas vin eller en øl og tænkte at stedet jo var helt ok. Hvad min underbevidsthed bestemte i denne sag er svært at sige, men jeg beroligede mine store samvittighedsspørgsmål ved at fortælle mig selv, at jeg jo blot udelukkende skulle have et glas vin og der var ikke andre tanker med at gå derind.

SEX I DAG?

Til min store forbavselse var jeg den eneste gæst, men tjeneren smilede bredt til mig og sagde: "Hejsa, og velkommen igen – er det et glas kold hvidvin som sædvanligt?". Jeg var lidt forbavset over, at han lød, som om jeg kom på stedet ofte og ikke mindst, at han kunne huske, at jeg drak hvidvin, så jeg fik sagt: "Æh ja tak, et glas hvidvin vil da være fint". Han kiggede sjovt på mig og spurgte: "Er du alene – plejer du ikke at komme sammen med din mand?". Jeg var oprigtigt forbavset nu og svarede: "Joo, men min mand er på kursus denne uge". Han smilede glad: "Aah javel så – og så sad du bare og kedede dig hjemme?" Jeg lo af hans sjove måde at sige det på, og svarede ham med et stort smil: "Nå næh, jeg har bare været på besøg hos min søster og fik lige lyst til et glas vin på vejen hjemad". Han lyste op og rakte en finger i luften: "Hvordan har du det med spansk champagne?" Jeg svarede bare: "Det ved jegfaktisk ikke – men champagne er da en dejlig drik". Han lo: "Jeg har nemlig lige fået en smagsprøve fra vores vinhandler, så du bliver min prøvesmager her i aften".Han åbnede flasken med et knald og hældte hurtigt et højt glas fuldt, og mens boblerne sank fyldte han helt op. Jeg smagte på den, og de friske bobler perlede op i næsen på mig, og smagen var super god. Jeg smilede til ham og sagde: "Det smager super lækkert, selv om jeg jo ikke er vinkyndig". Han så på mig med et gennemborende blik som nogle mænd formår, det er en meget sensuel måde som de kan lægge i et blik.

Han var vel først eller midt i trediverne, sort glat hår, brune øjne og et (dengang) frækt sort overskæg. Han var solbrun og slank og min uro i kroppen voksede. Jeg var straks klar over, at han filmede med mig, men ikke om det var bartenderflirt eller? Jeg var jo kun kommet for at få det glas vin, og så var det som om jeg allerede kendte tjeneren – min indre uro var på grænsen af at være sensuel. Men det benægtede jeg helt fast - overfor mig selv. Jeg spurgte ham: "Du vidste, at jeg drak hvidvin – kan du sådan huske hvad alle der kommer her og hvad de drikker?".Han smilede varmt: "Nej, det kan jeg absolut ikke, men jeg har bemærket dig, når du har været her sammen med din mand. Jeg kan jo se, at du har ring på, så jeg regner da med det er din mand, som du har været her sammen med?". Jeg så på min store brede vielsesring og smilede: "Ja, det er det da, men du er stadig ret god til at huske, tror jeg". Hans blik var så interesseret og varmt nu, at jeg måtte se væk et øjeblik, da han rømmede sig og sagde: "Det er jo ikke så svært at huske en spændende pige som dig".Jeg følte pludseligt, at rummet var meget varmt, og alle mine sanser var spændte. Jeg følte samtidigt den skønne susen gennem hele kroppen og var ved at blive meget tændt, men benægtede for mig selv, at det var det der foregik i mig.Jeg lo lidt anspændt: "Nåe, men du ser da så mange piger her, så du kan vil ikke huske alle?". Han skænkede mit glas op igen, mens han så mig i øjnene og sagde: "Nu er det ikke så mange piger, der får min fantasi sådan op at køre".

Uha, han var så fantastisk fræk, spændende og charmerende, at jeg ikke kunne fortsætte med at afvise, at jeg var tændt af ham, men min indgroede generthed, fik mig blot til at lyde lidt afvisende synes jeg. Jeg svarede ham leende: "Fantasi, hvad snakker du om?". Han skænkede et glas Cava til sig selv og sagde: "Skål". Jeg blev lidt forvirret, men klinkede og vi drak, mens den frække fyr fastholdt mine øjne. Uuh, jeg følte mine brystvorter spændes mod blusens stof, og min fisse føltes ligeledes følsom og varm,så jeg var virkelig tændt nu.Hans frække tunge slikkede overlæben, før han lænede sig frem mod disken: "Jeg har ofte fantaseret om, om du og din mand ikke bare kommer her ofte for at møde frække fyre, som skal give dig en fræk oplevelse sammen med din mand". Jeg sad bare fuldstændig chokket, mens jeg blev blussende rød i hele ansigtet. Jeg kunne jo ikke forhindre det, og hans fuldstændig rigtige tanker om, hvad John og jeg foretog os, når vi kom på værtshuset var både rystende men samtidigt også voldsomt frækt for mig. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige, sad blot med et udtryk af dyb forvirring, og lod ham kærtegne min hånd, før han pludselig gik ud for at komme ind med et skilt og låsede døren, mens han lo:"Sådan – nu kommer sgu ikke flere kunder i aften".Jeg var fortsat i vildrede indvendig, da tanken om at denne fyr kunne gennemskue mig så præcis var helt utænkeligt for mig. Min hjerne vred hver en mulighed for, at han havde fået det at vide af nogen – det var helt udelukket. Men min krop var samtidig ved at løbe løbsk, min viden om at der var en fuldstændig fremmed fyr, der "kendte" mine hemmelige frække lyster, var spændende og meget ophidsende. Det at jeg havde lyst til at forsvinde i et musehul af flovhed, virkede samtidig voldsomt liderligt på mig.

Jeg drak febrilsk af min spanske champagne, mens han gik tilbage bag baren og smilede vidende frækt – syntes jeg – da han tog flasken igen, og jeg måtte udbryde: "Jeg må hellere sige nej tak – jeg skal jo køre hjem". Men den frække fyr skænkede bare op i glasset og sagde: "Jamen du kan jo bare lade glasset stå – eller bilen. Du har jo ikke noget at skulle hjem til – vel?". Jeg blev igen vildt rød i ansigtet af generthed og liderlighed, jeg havde ikke indrømmet det for mig selv endnu – men min piklyst blussede heftigt op helt inde under de mange lag af "pænpigeopdragelsen". Han stod helt afslappet lige foran mig – på den anden side af baren og smilede: "Blev du forskrækket af min fantasi? Selv om du ved, at den ikke er helt fejl – vel?". Jeg var helt tom for svar, men fik sagt: "Det kan du jo ikke vide". Han smilede vindende: "Kan vide – nej, men du er sådan en flot Tøs som garanteret er til fræk spændende sex – det kan jeg vide – ikke sandt? Og samtidigt har jeg da lagt mærke til, at det aldrig er den samme fyr I møder herinde". Jeg lo lidt kunstigt – jeg havde jo aldrig været god til at lyve: "Æhh, det er vist bare noget du forestiller dig" Han skænkede denne gang Cava i mit glas – der helt uforklarligt var blevet tømt, uden jeg var bevidst om det. Hans smil gjorde mig ør, og han sagde: "Spænd din bluse op – jeg må altså se dine smukke store fyldige bryster". Jeg kunne ikke tilbageholde et piget fnis: "Jamen altså – du er da ikke rigtig klog". Han lod sin tungespids hvile mod sin overlæbe – lige længe nok til at jeg var fuld af kildrende, buldrende og snurrende fornemmelser i hele kroppen, og han svarede så: "Du har et par vildt frække bryster, så vis mig dem – du vil jo gerne ikke sandt?".

Jeg kunne ikke lade være, men så mig hurtigt rundt, og han sagde blødt: "Der er jo ikke andre end dig og mig her, så knap du bare din bluse op". Jeg vidste, at jeg var på vej til at gøre det, selv om alle alarmer og advarsler tordnede gennem mit hoved, og jeg fik svagt sagt: "Altså, det kan du da ikke mene?". Han sagde ikke noget, men lod stilheden gøre mig mere anspændt, og jeg fik fremstammet: "Altså – du kan da ikke forvente... Jeg ved da ikke, hvad du tror du er?". Hans eneste reaktion var, at han dovent lænede sig tilbage mod bordpladen bag sig – åhgud, jeg havde en voldsom lyst til at kaste min Cava i hovedet på ham, men i stedet for var jeg nødt til at se væk fra hans blik. Han smilede lidt hånlig - eller var det triumferende? Jeg blev selv helt overrasket over, at mine hænder nu legede med den øverste knap i min bluse, så jeg reagerede ved hurtigt at tage hænderne væk igen og i stedet for at tage fat om mit glas, men han smilede bare: "Kom nu – du har jo lyst til at vise dig frem for mig, knap så op for dine smukke sensuelle frække store bryster, så jeg kan se dem". Jeg var virkelig i knibe nu, Min hjerne fortalte mig, at jeg skulle se at køre hjem, men min krop skreg for, at jeg skulle slippe alle mine hæmninger og prøve min lyst til at blotte mig for ham. Jeg havde været meget genert over mine store bryster mens jeg var yngre, men efter at John havde lært mig op i nydelsen af sex, og vore mange møder med fremmede fyre, var jeg blevet helt glad for, og ikke mindst stolt over mine store bryster.

Så nu vandt min krop, og jeg sagde: "Ok – men du får kun lov til at se – ikke andet". Mine fingre rystede så meget, at jeg næsten ikke kunne åbne den første knap, men hele min krop snurrede i spænding over, hvad jeg lige var i færd med. Mine knapper blev åbnet ned til nederdelen, og jeg måtte trække blusen op af den for at åbne de sidste to knapper. Jeg kunne nærmest ikke trække vejret af ophidselse, da jeg trak blusen til hver sin side, så han kunne sluge mine bryster med sine grådige øjne. Indvendig boblede jeg af min egen frækhed, da han hæst udbrød: "For fanden da, de er frække – hold da kæft hvor bliver min pik stiv. Vis mig dem helt". Jeg måtte lige se mig omkring igen, men havde nu fået stor lyst til at blotte mig for denne ukendte fyr, så jeg smøg blusen helt af og sad nu med helt blottede bryster. Jeg var fuldt opmærksom på, at mine brystvorter var svulmende spændte, som synligt tegn på min voldsomme liderlighed. Han stønnede: "De er fandme godt nok smukke, jeg må lege med dem". Inden jeg nåede at sige noget kom han hurtigt rundt om baren, mens jeg lo: "Hov – hov, det var jo ikke med i aftalen". Han lo hæst og var allerede helt tæt bag ved mig, mens hans varme hænder greb om mine faste bryster. Han stønnede: "Det burde jo næsten være forbudt at have så gode patter Tøs – for fanden de er frække og lækre at se på". Hans erfarne varme fingre og hænder sendte snurrende lyster gennem min krop, uuh - mine bryster var så sensuelt følsomme nu, så jeg kunne ikke undlade at slippe et gisp af ophidselse: "Åhhrr jaaa".

Han krammede og kælede med brystvorterne og krammede brysterne, før hans ene hånd gled ned og trak min nederdel op over mine lår. Jeg gispede: "Det må du ikke, det her går altså ikke". Men han lo blot: "Jeg må altså kneppe dig nu". Jeg gispede og protesterende, da hans hånd kom op under min nederdel, og han gav et gisp fra sig da han så hvad jeg gemte under nederdelen: "For fanden da – du er sgu da fræk. Du går jo rundt uden trusser". Jeg lo hæst, da hans fingre legede krævende mod mine spændte våde skamlæber, og han sagde smilede: "Du er sgu godt nok liderlig – for fanden. Du er jo allerede sjaskvåd i fissen". Hans fingre fandt min super spændte store klit, så det gav et helt stød gennem mig, Jeg udbrød: "Ååhjaa jeg vil kneppes nu". Han lo hæst: "Så rejs dig op – sådan ja, spred benene og hold godt fast i bordpladen". Jeg fulgte straks ivrigt og liderlig hans ordre. Han trak min nederdel helt op over mine hofter, og hurtigt mærkede jeg hans pik køre op og ned mellem mine sejlende skamlæber, før han pressede pikken op i min kusse, mens han udbrød: "Uuhrrr for fanden, din kusse er sgu så fræk – uuuh du skal squ' få min pik nu". Hans pik var stor og stiv, og han "tog" mig – krævende og heftigt, og hele aftenens lir og opgejling fik mig til at jamre: "Åhgud dog, din pik er så – ååh guudd jeg kan ikke – ååh knep mig – ååååh guud nu kommer jeg – ÅHH – ÅÅÅHHH – ÅHH – ÅÅÅÅHRRRRJAAAH – ÅÅÅÅÅÅÅ – TTTH – ÅÅRRGUUD – ÅH – ÅH – ÅH – ÅH – JAAAAH KNEP MIG HÅRDTTT".

Han lo voldsomt og højt, og mens jeg fik orgasme nærmest grinede han: "Jaaah Tøs, kom så – kom så – du skal sgu få så meget af min pik så du aldrig glemmer det uuha - uhaa". Hans hænder holdt hårdt fast om mine hofter, mens hans store pik hamrede og bankede op i min orgasmefisse, og han prustede: "Såhh jaah – nu får du squ mit sperm op i den liderlige fisse – uuuhuuu uuuh deett - jaaa det er godddt dett herrr, jeg sperrmer nnuuuh - uuuhhh". Hans voldsomhed, mens han sprøjtede mig fuld af sperm var pragtfuldt, og vi stod rystende og gispende efter luft, da han stoppede sit brug af mig. Jeg var helt vild af ophidselse over, at være blevet kneppet af denne næsten fuldstændig ukendte bartender, og jeg følte allerede, at jeg igen havde lyst til at mærke hans pik, da han stønnende udbrød: "For fanden da Tøs – du er da helt ustyrlig liderlig, meget mere end jeg havde drømt om". Hans pik gled ud af min fissekanal, og han lo frækt: "Jeg vil sgu kneppe dig igen – sug min pik stiv igen Tøs". Jeg var ligeså elskovsgal - som han var, så jeg vendte mig om og sank på hug for at slikke hans lækre pik. Uhmm, det var frækt at smage vores fælles elskovssafter. Han prustede: "Uhuu, det var sgu dejligt, at du kom her i aften – uhr for fanden, du er både super god og fræk til at slikke pik – uuhrr jaah, slik min pik sådan der – ja sådan". Mine forbehold var nu overstået, så jeg slikkede hans glatbarberede nossepose og det bløde pikskaft, før jeg sugede pikhovedet grådigt ind i min varme mund, og lod min tunge slikke rundt og rundt om det endnu bløde agern, mens han gispede og lo frækt.

Hans pik voksede i min mund, og jeg sugede og slikkede ivrigt og grådigt, mens pikken voksede og blev igen hård og stiv. Hans pik var dog meget stor, så jeg havde let besvær med at gabe over det store pikhoved. Han hvæsede: "Så Tøs – nu skal jeg kneppe dig igen – jeg må have dig i missionsstilling denne gang". Han hev mig op og fik mig ned at ligge på et af bordene. Nu hev han mine ben op over sine skuldre, mens hans pik fandt min sejlende våde fisse igen og trængte op i mig med et krævende hårdt stød. Hans arme var rundt om mine ben, så han kunne kramme mine nøgne bryster, mens han stødte sin store kølle op og op i mig Ååhhh gud, jeg hørte mine egne jamrende udråb og blev mere liderlig af at opleve min egen uhæmmede liderlighed, mens han stønnede i takt med sine stød: "Uhr for fanden - uhh din kusse er sgu så stram – uuh – uuh – uuh jaaa – uuh det er – uuh det er godt dett herrrr – uuh din kusse – uuh er så våd". Han krammede stadig mine bryster voldsomt, og min klit blev ramt af hans voldsomme stød, som førte mig ind i en vild rus af velvære. Han udbrød hæst: "Uhr for fanden – jeg skal give dig pik nu – uuuh du skal gennempules – uhr jaah – uuuhr jaaa det er godt". Jeg var nu fuldstændig opslugt af min nydelse og kunne slet ikke stoppe orgasmerne som rullede igennem mig: "Åhhh gud jaah – ååh guuud knep mig hårdt – åååh nu må du ikke – åhh bliv ved – ååhh – håå – åh – åh - åh – ÅHHTSÅÅ JAHRRJAAH – ÅHRRR JAAA - ÅÅHÅHÅH – åh ghuud dog – ååh jaah". Han både lo og råbte samtidigt, mens hans sperm sprøjtede op i min malkende fisse, og da han var helt tømt, grinede han glad: "For fanden da Tøs, du kan sgu da dit kram. Uh, det var da helt fantastisk, som din kusse kan malke min pik tom".

Få sex i dag

Jeg var ved at komme ned fra stjernerne og blev opmærksom på, at det slet ikke var særlig behageligt at ligge på det hårde træbord, og at ligge lige under en grøn lampe med kroppen klart belyst. Jeg havde ikke bemærket det, da vi var i sansernes vold, men nu konstaterede jeg, at jeg faktisk lå lige foran et vindue ud mod gaden. Godt nok var der kun små farvede glasruder, og der var en lav gardinstang hele vejen tværs over vinduet, men jeg anede ikke, hvor meget der kunne ses udefra. Jeg kom fri og kom ud på gulvet, og han gik om bag baren og skænkede vores glas fulde og skålede glad med mig. Jeg spurgte: "Hvor bor du? Jeg kan jo ikke køre hjem nu med alt den spiritus indenbords". Han bed sig lidt tid i læben, før han sagde: "Har du mod på at få mere pik?". Jeg fnisede tøset: "Altså, sådan noget spørger man da ikke om". Han smilede lidt underfundigt: "Næ det gør man vel ikke – men jeg tænkte, at når du nu kommer her og finder ekstra fyre, så.....". Jeg kunne ikke lige beherske det, så jeg var straks ildrød i ansigtet og langt ned over mit bryst, men fik da sagt: "Ææh, hvad mener du?". Han smilede: "Lad nu være, du skal da med mig op til et par kortvenner jeg har og kneppes af dem også". Nye spændte bølger strømmede gennem mig ved hans ord. Jeg var målløs i et par sekunder, før jeg fik kvækket: "Du er da helt tosset, jeg kender jo ikke dine kortvenner". Hans smil blev bare bredere: "Nej – og det er vel også sådan du ønsker det. Kom nu med Tøs. Du skal jo ikke hjem og forsvare, at du gik herind for at finde en fræk pik. Så lad nu din kusse få den oplevelse, du vil jo gerne".

Jeg havde næsten kvalme af spænding, og min lyst buldrede frit rundt i kroppen, mens jeg hørte mig selv sige: "Hvor er dine venner?". Han så glad på mig: "De er sikkert på diskoteket lige her nede ad gaden. Vi mødes gerne, når jeg har lukket og får et spil kort". Jeg følte en summen og glædeslyst flyde igennem mig, da jeg lidt nervøst spurgte: "Hvor mange er de?". Han lo: "Hvor mange har du prøvet at kneppe med samtidig?". Jeg var slet ikke forberedt på det spørgsmål. og det fløj bare ud: "Æh tre fyre". Han grinede: "Så kan du også klare at få pik af fire. Jeg ved jo nu, at du er liderlig en Tøs efter pik". Hans frækhed og ydmygende behandling gjorde mig overraskende nok ikke sur, men i stedet følte jeg en lyst til at gøre, som han ønskede. Jeg havde jo ellers kun ladet John bestemme over mig – på den måde, men dette bare at følge med en vildt fremmed fyr og opfylde hans ønsker var ret grænseoverskridende, og jeg følte min mave som en knugende kugle, da han greb telefonrøret og ringede op. Jeg sad blot helt stiv og hørte: "Hej Tim, hvem er dukket op?" og han fortsatte: "Ok, jeg tager en fræk Tøs med, som jeg har prøvekneppet" Han fortsatte: "Ja - ja det er sgu da derfor, jeg tager hende med. Ja, hun er græsenke i aften og utrolig pikgal, så vi er der om 10 minutter".

Jeg havde aldrig før følt mig så ydmyget som i det øjeblik han sagde det, men samtidig var det så voldsomt ophidsende, at blive behandlet på den måde, og jeg var ikke dengang klar over, at denne lyst lå gemt dybt inde i mig, så jeg lod bare min krop reagere. Bartenderen fortalte nu: "Der er tre pikke derovre til dig. Vi smider din bluse ind i din bil, du skal bare have din jakke over dig". Jeg protesterede, men han tog blusen og kommanderede: "Kom så Tøs – du skal ikke lukke jakken". Det gyste i mig. En ting var at gå trusseløs under kjolen og uden bh under blusen, men dette var fuldstændig vildt. Jeg tog min korte sorte satinjakke på - uden at knappe den, og han havde fuldstændig ret. Min lidenskab blussede op på ny, da vi gik ud i den lidt kølige aftenluft, så mine brystvorter føltes som de var ved at sprænges. Han lo, da jeg låsede bilen op, og han smed blusen ind på bagsædet. I samme bevægelse greb han om mig og krammede mine bryster – krævende og hårdt. Jeg gispede af lyst blandet med smerte, og han kneb mine superfølsomme brystvorter hvilket fik mig til at stønne: "Åh duuuu er oooond ved miggg". Han lo, og selv om vi stod midt på gaden, greb han op under min nederdel og masserede min svulmende klit, så jeg gispede min liderlighed ud i aftenmørket. Han slap mig leende, og jeg fik låst bilen og fulgte med ham ind på fortovet. En tirsdag aften i den provinsby vi gik i, var ikke fuld af folk på gaden. Men det var ret vildt, at gå rundt med nærmest blottede bryster – åh gud, inderst inde nød jeg at være en fræk tøs. Han trak mig uventet ind i en port og sagde: "Sug min pik – jeg vil mærke din tunge".

Jeg ved ikke hvad jeg tænkte, men sank bare ned på hug og fandt hans pik frem fra bukserne og sugede den halvstive pik ind i munden. Trods min dirrende nervøsitet ved at gøre dette, var det ligeså vildt spændende, som første gang da John fik mig til at sutte sin pik - han havde taget min mødom 4 år tidligere. Jeg sugede pikken med bløde læber, og den blev hurtigt helt stiv og pragtfuldt stor igen. Han trak sig grinende fri og proppede med besvær pikken tilbage i bukserne, hvorefter han trak mig op og sagde: "Du er da godt nok den bedste og frækkeste Tøs, jeg længe har mødt – for fanden hvor er du god til at sutte pik". Vi fortsatte med at gå, indtil han viste mig ind i en baggård og gik over til en dør, som han gik ind af. Jeg fulgte med ham, og han hamrede lidt hårdt på den, og efter kort tid blev den åbnet af en mand sidst i tyverne, og min bartender sagde: "Hej Tim, er de andre dukket op?". Tim sagde: "Ja - ja, og de er jo noget spændte på at møde den lille frække Tøs du har taget med". Tim studerede mig åbenlyst vurderende, og jeg kunne være forsvundet i et musehul, da han spurgte: "Sig mig lige Lars, hvor fanden har du løbet sådan en flot Tøs op?". Bartenderen hed åbenbart Lars, og han svarede grinende: "Løbet op? Det behøver jeg da ikke – hun kom da helt af sig selv". De grinede begge nu, mens de gik ind på diskoteket - der var lukket, men i en siddegruppe af røde polstrede sofaer, sad to fyre mere.

Jeg fik lidt uro i kroppen, da jeg synes, at jeg havde mødt den yngste før, der som Tim var sidst i tyverne. Han var langhåret og var velbygget og slank. Jeg følte ikke nogen genkendelse fra ham, så jeg blev lidt beroliget, mens jeg kikkede på den tredje fyr der var på omkring 50, men også han så velplejet og veltrænet ud. Han ville nok ikke være en fyr, jeg ellers ville have faldet for, men han studerede mig ret åbenlyst og udbrød med et stort smil: "Nåda Lars, det er da noget af en Tøs, du dér har indfanget – er hun god til dét?".Jeg havde det, som om jeg bare var tilskuer. De snakkede sammen, som om jeg slet ikke var til stede, men på en eller anden måde virkede det lidt frækt at blive vurderet på den måde. Lars grinede: "Ja det kan du tro hun er. Jeg har lige kneppet hende nogle gange, før vi gik herover". Jeg fik en øl i hånden og drak en stor slurk, mens fyrene åbenlyst slugte mig med deres ophidsede øjne. Deres blikke fik det til at snurre i hele min krop, men Tim spurgte pludselig: "Hvad så, kommer du tit på Lars' bar?". Spørgsmålet var henvendt til mig, men Lars brød, ind før jeg fik sagt et ord: "Tit er vel at overdrive, men hun har været der nogle gange sammen med sin mand. De kommer hos mig engang imellem, men mest for at møde en fræk fyr som vil deltage i trekanter – altså uforpligtende møder for at se hinanden an i første omgang".

Mit hjerte hamrede, og jeg kunne næsten ikke få vejret, på grund af Lars' direkte afsløring af mine hemmelige lyster, men Lars var helt upåvirket og fortsatte: "Og I skal ikke være bange for, at hun ikke kan klare os, hun før været i seng med tre fyre samtidig – så en enkelt mere kan hun sagtens klare". Hvis jeg havde følt mig genert før, var jeg nu fuldstændig ildrød i ansigt og ned over hals og bryst nu. Det var lidt af en ydmygelse at sidde fuldstændigt udstillet mens fyrene bare grinede sjofelt og forventningsfulde. Tim rejste sig halvt op: "For fanden, så lad os så komme i gang med at lege med Tøsen. Min pik er ved at sprænges af liderlighed". Lars lo: "Næh - nej lille Tim, vi trækker lod om, hvem der først skal kneppe hende så sæt dig bare ned lidt endnu". Den voksne fyr sagde kort: "Jamen så lad os da trække lod, du holder kortene Lars – du har jo kneppet hende, så du er sidst i rækken. Højeste kort er først og så i rækkefølge". Jeg gyste i en blanding af forventningsfyldt lyst og samtidig skrækblandet nervøsitet. Jeg havde aldrig forestillet mig, at denne situation kunne forekomme, men jeg sad altså lige midt i den nu – og lod den bare foregå uden indskydelser. Et eller andet sted langt inde i mig lå der en fornemmelse af, at jeg jo ikke kunne "undslippe", og at de fire fyre helt havde magten over mig. Jeg så åndeløst på, at Lars blandede kortene og foldede dem ud som en vifte, og hver en af fyrene trak et kort. De kiggede hver især på sit kort, og jeg følte sjovt nok en spændt forventning, da først Tim smed en knægt på bordet, den langhårede sagde: "Pis" før han smed en 8'er på bordet, men den ældre fyr grinede og sagde: "Tak for spillet", og smed klør konge på bordet.

De to unge fyre lænede sig opgivende tilbage i sæderne og skålede med "vinderen". Han rejste sig op, og greb fat i min arm og trak mig op, mens han sagde: "Så lille pige – nu skal du sgu ha´ en rigtig mandfolkepik". Han var ret stærk og trak mig ubesværet over til en sofagruppe, hvor han trak min jakke af og krammede mine bryster hårdt, mens han knurrede: "Få den kjole af Tøs". Hans ene hånd holdt mig godt fast den ene overarm, mens hans hårde fingre krammede og klemte mine bryster. Jeg fik knappet nederdelen op i siden og lynlåsen ned, så min nederdel faldt ned omkring mine fødder. Han udbrød: "Uha for satan. Du er sgu da godt nok klædt på til at få pik – kom ned på sofaen". Han førte mig ned på ryggen og stod lidt og slugte synet af mig: "Spred benene Tøs – jeg vil se din liderlige kusse". Jeg hørte flovt de tre andre fyre smågrine, men jeg nu lå på ryggen og lagde mit ene ben op over ryglænet, så han havde frit syn til min fisse, mens han åbnede bukserne og trak sin stive pik frem. Han kom ned over mig, og hans pik gled helt ubesværet op i min piksultne kusse. Jeg kunne slet ikke tænke, men udstødte et gispende: "Åååh guudd". Fyrene grinede stadig, og en af dem råbte: "Hvad så Svend. Er det godt at mærke en ung stram kusse omkring din efterhånden gamle pik?". Svend prustede: "Oh ja, for fanden hun er god – ohr jaah". Han kneppede mig med sin hårde pik, og jeg var som bedøvet på en eller anden måde, men kom så til at se ud til siden, hvor de tre andre fyre sad med liderligheden lysende ud af ansigterne og kikkede på os.

Svend kneppede mig voldsomt. Det hele væltede ind over mig, og jeg eksploderede i en overraskende orgasme: "ÅÅÅÅH GUUD – ÅÅÅH – ÅÅ – ÅHHH GUUD DOG – ÅÅÅÅH JAAAH ÅÅÅH-ÅH – ÅÅÅÅHRRRJAAA – MMERRRR – KNEPP MIIIGGG". Jeg hørte de tre fyre klappe, pifte og juble, mens Svend spermede op i min orgasmefisse – den totale ydmygelse var forstærkende på min orgasme, så da Svend grinende løftede kroppen væk fra mig, førte han hånden ned og masserede min klit så mine orgasme krampesammentrækningerfortsatte. Svend slap mig og sagde anerkendende: "Det er sgu da godt nok en rigtig liderlig Tøs du har fundet til os Lars – for fanden, hun eksploderer jo, bare man rører ved hendes kusse". Fyrene der sad og så på kom med rosende udbrud, men så kom Tim og krævede: "Så Tøs, nu er det min tur – op på alle fire – du skal Tævekneppes nu". Jeg kom hurtigt op på alle fire, og hans pik trængte op i mig. Stående bagfra kneppede han mig voldsomt og krævende. Hans stærke hænder holdt mine hofter fast i et stålgreb, mens han brugte mig, og efter en tid råbte han: "Så Tøs, nu får du min sperm – oohr for den – oooh tag det – oooh tag det, oohoh - oohohhhrraaahr". Jeg stod stadig på alle fire og gispe af anstrengelse, da den sidste fyr kom og sagde: "Jeg vil sgu suttes af dig Tøs – kom så i gang". Han havde en meget stor pik nåede jeg at se, før jeg sugede den ind i munden. Uuhm den var faktisk lækker med et omskåret pikhoved og tyk. Jeg sugede på pikhovedet, mens han holdt fast omkring mit ansigt med begge hænder uden at holde mig låst.

Han stønnede: "Så for fanden – uuuh jaa slug det så – uuhrrr - uuh slug spermen, uuhu - uuhrrr". Hans store nosser pumpede stråler af sperm ind i munden på mig, og jeg knurrede frækt, mens jeg slugte hver en dråbe af den tyktflydende lækre sperm. Lars kom nu over til mig og satte sig ned i sofaen med stiv pik. "Kom her, så er det min tur Tøs – rid min pik" udbrød han, og hurtigt satte jeg mig op over hans skønne pikstav og sank ned over den, mens han slikkede og bed i mine brystvorter – åh gud, hvor var det skønt. Jeg red ham i starten med så lange løft, at hans pikhoved kun lige var inde i fissen, men min egen lidenskab fik mig til at slippe mig helt løs, og jeg red hurtigere og hurtigere på den stive pik, som den liderlige Tøs jeg i det øjeblik var og kom i en ny voldsom orgasme, der også fik ham til at sprøjte spermen op i mig med et brøl. Jeg kom vaklende over til bordet og drak en stor mundfuld øl og stod nu ved siden af Tim der lod nogle fingre glide ind mellem mine våde tilspermede skamlæber og sagde: "Du sgu da den frækkeste kusse i hele Midtjylland". De grinede igen alle, og jeg spurgte frækt: "Er der lidt mere pik til mig i aften – eller er I helt udkørte?". De tog mig straks på ordet, og jeg fik nu så meget pik, at jeg vrælede og jamrede i en helt vild kneppe- og orgasmerus gennem længere tid. Jeg havde ikke styr på hvem og hvor længe de fire fyre brugte mig – forfra, bagfra, suttende og ridende, mens de jublede og roste mine evner til at tilfredsstille deres stive pikke.

På et tidspunkt var de alle tømte for sperm, og jeg fik min nederdel på og knappede jakken, hvorefter Lars fulgte mig tilbage til min bil. Jeg drev af sperm, men var fuldstændig udmattet og orkede ikke at tænke på det, men kørte bare hjemad. Uret viste nu 5.20, så jeg kunne lige nå at sove lidt og få et langt bad og nogle kopper kaffe, før jeg skulle af sted på arbejde. Jeg var fuldstændig mast, da jeg kom hjem, så jeg måtte have et par timer på øjet. Jeg fik mig samlet sammen til at få lidt at spise og få mine spermplettede beklædninger i vaskemaskinen inden jeg gik i seng. Jeg fik også tænkt på aftenens forløb og måtte onanere med mit nye massageapparat. Ååh gud, jeg blev så liderlig af at tænke hele forløbet igennem. Hvordan i alverden havde jeg dog turdet gå så langt med Lars? Jeg var også øm i hele kroppen, men måtte til trods onanere med mine massagestave og fingre - åhhh gud, jeg kom og kom ved at tænke på min frække opførsel, og var helt rystet over hvad jeg havde lavet med sådan fire fuldstændig for mig ukendte fyre – hvordan havde jeg dog turdet det? Næste morgen efter badet havde jeg en overraskelse i vente i spejlet. Da jeg stod ude foran mit store spejl, kunne jeg konstatere, at der var blå mærker på mine overarme, hofter og røvbalder, og tilmed et sugemærke på min ene skulder op mod nakken. Nu kunne jeg jo absolut ikke holde min oplevelse hemmelig for John. Jeg var ret overrasket over hvor mange mærker, jeg faktisk havde fået, da jeg ikke plejede bare sådan at få mærker, så mine Tyre havde åbenbart taget mig voldsomt under behandling, men det havde været virkelig spændende og en pragtfuld oplevelse for mig.

Jeg kontrollerede, om jeg havde synlige mærker, da jeg havde taget tøj på, men kunne ikke se nogen og kunne derfor roligt gå på jobbet, men ømheden i kroppen fra Tyrenes brug af mig, gav mig en småfræk arbejdsdag, som jeg måtte have udløsning for med mine massagestave straks jeg kom hjem. Jeg fik ordnet mine pligter og spist aftensmad, før jeg gav huset en rengøring, da John jo kom hjem næste dag. Han var allerede kommet hjem, da jeg kom fra jobbet, så jeg fik en kop kaffe sammen med ham. En kop kaffe der udviklede sig til, at jeg sad på knæ og suttede hans opsparede lækre sperm i mig - i en skøn langsom piksugning. Jeg gik straksefter at have slikket ham til en orgasme ud i badet, for at tage mig et langt varmt bad, men midt under det hele kom John ud til badet og ville sæbe mig ind. Han kunne ikke undgå at se de blå/gule mærker på mine arme og lår samt sugemærket på min hals og kom helt ind i badet. Mens vi sæbede hinanden godt og dejligt ind i fedt sæbeskum, fortalte jeg ham om mit værtshusbesøg. Han var straks helt oppe og køre over det, og kneppede mig stående under de varme vandstråler, og straks efter at vi havde tørret hinanden, trak han mig ind i sengen, hvor jeg nu virkelig oplevede hans virilitet over min opførsel. Vi horede uhæmmet til langt ud på aftenen – og John sprøjtede sin sperm ud 8 – 9 gange, før vi stod op og fik lidt mad og en øl. Men trods det, kneppede han mig endnu engang - langvarig, da vi igen kom ind i sengen. Uuhm, min virile mand kunne virkelig give mig det, jeg ønskede – mange gode orgasmer og en hel mængde af skøn lækker klæbrig sperm. Jeg besluttede derfor, at det absolut ikke var sidste gang, jeg ville have fremmed pik, uden Johns viden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.