Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var vildt stolt af at kunne gøre John glad ved, at han ikke skulle sperme i kondomer hele tiden, og min nye viden gjorde piksutningen meget mere spændende. John var lidt overrasket over, hvor meget jeg faktisk gerne ville gøre, når jeg var sikker på, at jeg ikke blev gravid. Det forstærkede dog hans krav om, at jeg skulle se at få p-piller eller spiral, men jeg turde ikke gå ned til vores gamle læge. Til gengæld var jeg meget interesseret i, hvordan jeg blev bedst mulig til at sutte pik, det var bare super frækt at prøve alle mulige slikke og suttemåder, som jeg overhovedet kunne forestille mig at John ville rose og nyde.John stillede meget gerne hans udstyr til fri legedisposition for mig, og hans store frække barberede nosser blev også mål for min tunge og min munds studier. 69´eren fik jeg også snart lært, og også at få mine orgasmer ved det, da John jo var særdeles erfaren og god til at slikke min fisse. Men så skete der noget en dag, vi var sammen med en masse mennesker efter en fodboldkamp. Snakken gik, og fyrene var frække i munden, mens vi piger mest bare rystede på hovedet af deres frække historier og pralerier - selvom det da fik den søde kildren frem i min lille fisse. Pludselig da der var en eller anden fyr der fyrede en vits af om piksutning, rundede John smilene af ved at sige: "Jamen der er sgu da heller ikke noget bedre end at fyre skuddet af i munden på pigen".Jeg var både rystet og mærkede samtidigt noget andet, som jeg ikke rigtig forstod dengang, nemlig at jeg blev ophidset af, at han udleverede vores lege. En af fyrene råbte med et grin: "Er det rigtigt Mona – eller praler han bare?"

Jeg var selvfølgelig mere end ildrød i ansigtet af flovhed og kunne absolut ikke svare, så hele flokken grinede bare, og jeg rejste mig straks op og gik ud på toilettet, hvor jeg stod og dirrede af – ja af hvad egentlig? Min krop sendte modstridende signaler. Dels var jeg vred og dels boblede spændingens lyst et eller andet sted i min krop. Nu vidste de alle sammen, at jeg var en skamløs Tøs der suttede pik og alt muligt. Jeg var rigtig vred på John og tog koldt vand i ansigtet for at falde lidt ned. En af pigerne – Hanne, kom ind til mig og spurgte: "Er du ok?". Jeg fik selvfølgelig tårer i øjnene og sagde: "Åh, jeg er bare så sur på at høre hans dumme snak". Hun gik ind og satte sig og tissede, mens hun sagde: "Du skal da ikke tage dig af det. De er jo bare så store i munden når de er sammen". Hun kom ud og vaskede fingrene, men så på mig i spejlet og smilede skævt: "Men det er da også lidt frækt at vide, at du er så fræk. Du virker ellers slet ikke til at gøre noget sådan". Jeg blev både glad og flov samtidigt over hendes ord og stod nok bare med ildrødt ansigt, så hun fortsatte: "Jeg kan da godt lide at sutte pik, men jeg vil ikke have spermen i munden. Ivan vil ellers gerne have mig til det, men jeg kan simpelthen ikke". Jeg var overrasket af to ting. Den ene ting var, at jeg stod og snakkede om sex med en anden pige der var noget ældre end jeg selv, og at Hanne – som hed, slet ikke var så fræk som jeg troede. Hun var ellers altid hurtig i replikkerne og kunne også fyre en rigtig fræk vittighed af, og hun var altid frækt påklædt, synes jeg. Men nu stod hun og så mig i øjnene via spejlet, og jeg sagde, så let jeg formåede: "Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes det er ret frækt når John spermer mig i munden".

SEX I DAG?

Hendes øjne funklede, og hun smilede: "Det er sjov, som du siger det. Jeg troede faktisk du var noget af en lille sippe. Måske skal jeg prøve at gøre det på Ivan, når vi kommer hjem. Smager det ikke skrækkeligt?". Jeg smilede retur: "Næh, det har jeg faktisk aldrig tænkt på at det gjorde. Det smager nærmest bare som salt". Hun spruttede af grin: "Altså Mona – som du dog kan sige det. Jeg glæder mig allerede til at vi kommer hjem". Hun trak mig med ind og på vejen sagde hun: "Du skal nok høre senere om jeg turde sluge Ivans sperm næste gang jeg møder dig". Vi kom ind til de andre igen, og jeg så John kigge lidt surt over på mig, menjeg lod som ingenting. Da vi kørte hjem, sagde han bebrejdende: "Hvad var det dog for en optræden? Du er sgu da for barnlig". Jeg fór op: "Du kan ikke bare udlevere mig sådan. De sad jo alle og grinede ad mig". John svarede: "Ja, men havde du bare grinet med, var der sgu da ingenting sket – det hele var sgu da bare gas". Jeg sad bare helt stille, men han fortsatte: "Men nu skal du til at tage de p-piller. Alle fyrene blev sgu da helt vilde, efter at du på den måde indrømmede at du sluger min sperm. Jeg tror ikke, at du får lov at gå i fred fremover. Så de vil jo nok også kneppe dig, hvis de kan komme til det". Hans ord fyldte mig med nervøs ophidselse, jeg vidste jo nu, at selv Hanne var tændt af sin opdagelse efter samtalen med mig. Så hvordan fyrene ville reagere, kunne jeg faktisk godt tænke mig til. Men jeg sagde: "Du ved godt, at jeg ikke laver noget med andre, og så længe jeg bor derhjemme, tør jeg ikke få p-piller".

John grinede og tog mig på låret: "Jeg er blevet liderlig af at tænke på, at alle fyrene sad og forestillede sig, hvordan du sutter pik på mig". Jeg fnisede bare, mens hans hånd fandt op under min kjole og op til min trussebeklædte fisse. Trussen var helt fugtig af min ophidselse, og han grinede: "For fanden du er jo pikliderlig Tøs, men har jeg ikke sagt at jeg helst så dig trusseløs?". Jeg svarede ham ikke, men han svingede hurtigt ind på en lille rasteplads ved vejsiden, og jeg gispede protesterende, da han trak sin jernstive pik frem og sagde meget bestemt: "Sug min pik af Tøs". Jeg så mig omkring. Vejen var lige ved siden af os, og der kom biler susende forbi i begge retninger, men John greb hårdt fat omkring min nakke og pressede mig ned mod sin hårde pikstav, mens han hvæsede: "Kom så i gang Tøs – slik pikken nu". Jeg havde jo aldrig gjort noget frækt udenfor Johns lejlighed, så mit hoved var et kaos af tanker, men jeg sugede det frække glatte pikagern ind i munden med et grådigt sug. John stønnede frækt: "Ohr for fanden Mona – du sutter pik, mens de der kører forbi vil kan se ind til os hvis de kikker. Oohjaah - sug sådan der Tøs – ooh det er godt". Hans ord sammen med at bilen tilmed rykkede sig lidt, når en anden bil passerede ude på vejen gjorde mig vildt liderlig, og jeg suttede nu pikken grådigt. Kort tid efter gispede han: "Sssååh - jaaahh sådan der Tøs – ohr nu får du spermen, oohrjaa – OOOOOOOHHHRRRR – oohrjaa – ooooo - ooohrjaa". Hans varme hårde sprøjt af sperm pumpede ind i min mund, og jeg sank de skønne dråber i sammen fart, som han skød dem ind. Han grinede hæst, da han var helt tømt, og jeg kom hurtigt op at sidde på bilsædet igen. Vi kørte hurtigt hjem til ham, hvor jeg hurtigt fik sat en kondom på hans stive pik, og vi kneppede voldsomt. Han drillede mig med, at jeg vist blev liderlig af, at han fortalte mine frække lyster til de andre, mens han gennemkneppede mig. Jeg var så opgejlet, at jeg ikke protesterede, og jeg fik fortalt ham, at Hanne ikke slugte sperm.

Jeg oplevede den dag min første kneppeorgasme – så liderlig var jeg af dagens hændelser. John var nu også meget tændt af min kneppeorgasme, og vi horede hele aftenen, hvor han gejlede mig op med sine frække ord og tanker igen og igen om, at jeg skulle til at være en rigtig PikTøs – og jeg oplevede desuden, at jeg igen fik orgasme, mens han voldbollede mig. Jeg var blevet en vild og liderlig Tøs. Da John næste dag tog mig ud på en køretur til fjorden, havde han en skjult dagsorden. Vi stoppede ved en rasteplads med udsigt over fjorden. John ville igen have suttet pik, og jeg var ikke så snerpet som dagen før, så da han lagde sit sæde helt tilbage, begyndte jeg at sutte hans store pik, med brug af alle mine "erfaringer" som han elskede, så efter en lang intens slikke- og suttetur slugte jeg hans varme spermskud. Han lo gispende: "For fanden Mona – det er helt vildt, at du kun har prøvet at sutte pik så kort tid. Du er helt vild god til det". Jeg havde rejst mig op i sædet og lo: "Jamen, du har jo været god læremester for mig, og jeg er faktisk ligeglad med, om andre ved jeg gør det. Det er bare så pragtfuldt og frækt". Han satte sig op i sædet og startede bilen, hvorefter vi kørte videre, indtil vi nåede en vigeplads. Han kørte ind og sagde: "Kom så skat. Sæt dig om på bagsædet". Jeg kikkede på ham og spurgte: "Æh hvorfor det?". Han smilede til mig og sprang selv ud og satte sig om på bagsædet og kommanderede: "Kom herover Tøs". Jeg vidste straks, at han var ude på noget frækt, og han måtte sige det nogle gange, før jeg lod mig overtale. Straks jeg var ovre ved ham på bagsædet, kyssede han mig og havde hænderne oppe under min nederdel. Min fisse flød straks af mine rigelige fissesafter, og han nærmest tvang mig til, at han kunne komme til at trække min trusse af.

Få sex i dag

Det summede og snurrede overalt i min krop over at sidde der med biler susende forbi ganske kort fra os og sidde her med blottet fisse. Jeg kunne slet ikke styre min krops reaktion. John ville slikke min fisse, men jeg protesterede – i starten. Snart sad jeg med vidt spredte lår med det ene ben hvilende oppe på et af forsæderne.John bøjede sig ned over mig i en akavet stilling og begyndte at slikke mig – ååååh det var fantastisk lækkert. I starten holdt jeg intenst øje med de biler der kom både forfra og bagfra ude på vejen, mens jeg forsøgte at se helt almindelig ud, men Johns tunge og fingre gjorde det umuligt at fokusere på omgivelserne. Det eneste jeg sansede på et tidspunkt var, at jeg eksploderede i en forrygende heftig orgasme, lige da en bil passerede os. Jeg var helt væk på et tidspunkt, da styrken på orgasmen helt tog vejret og bevidstheden fra mig, hvorefter John fik mig til at sætte mig med ryggen mod ham og op på hans hårde stive pik, hvor jeg nærmest blev spirret.Det var så sindssygt frækt at sidde der på hans skønne pik og ride ham med bevægelser af underlivet, og min frygt for at vi blev set overgik min liderlighed da jeg gispede: "Åh gud nej. Du må ikke mig uden kondom".John grinede: "For satan, du fik jo lige orgasme. Jeg har da taget gummi på. Ohh jaah, knep videre sådan der Tøs – oohrrr. Dem der kører ude på vej kan se, at du sidder og knepper mig. Rid mig rigtigt nu".Jeg tror aldrig en pik er blevet redet så intens uden at min overkrop overhovedet flyttede sig og mens jeg så, at flere biler passerede os, var min krop en brølende vulkan. Desværre skød John spermen ud i kondomet før jeg nåede at komme igen. Jeg var vildt flov, da vi kørte hjemad, men i Johns seng fik jeg en kneppetur der sendte lyn og ildglimt gennem mig, og inden jeg faldt i søvn tænkte jeg, at jeg var blevet nymfoman efter at få Pik.

Jeg opdagede pludselig at fodboldfyrene viste mig en helt anden interesse end før. Da der var fest i klubben igen, kunne jeg næsten ikke være i fred. Det havde jeg jo aldrig oplevet før, og jeg kastede mig ud i nydelsen af at danse og blive feteret af de mange unge fyre. En af de lidt ældre fyre bød mig op til dans, og han gik lige til sagen. Mine røvbalder i den korte kjole blev krammet og kælet for, og hans hænder var meget nærgående, så jeg havde travlt med at flytte hans hænder, men så fik jeg chokket, da han fik sig presset ind mod mit venusbjerg, og jeg mærkede hans hårde stive pik presse imod mig. Han sagde frækt mod mit øre: "Jeg vil squ gerne kneppe dig – du er bare så lækker". Jeg anede ikke hvordan jeg skulle reagere, men lod alligevel en hånd glide op og ned over hans store pikbule, inden jeg fik trukket mig fri og sagde tak for dansen ogskyndte mig at sætte mig ned til bordet. Der var nu en sær ulmende spænding i min krop, der pludselig gav mig nogle helt ukendte frække fornemmelser, som jeg ikke havde oplevet før.Det med at unge fyre eller mænd efterstræbte mig som mål for deres lyster, var så vanvittig frækt og helt nyt for mig. Jeg måtte nærmest sluge min øl, før mine hænder holdt op med at dirre, og jeg gik ud på toilettet. Da jeg stod ved vasken, kom Hanne grinede ind og tog om mig og sagde: "Du er sgu min bedste ven. Du havde helt ret. Ivan blev meget imponeret af mig". Jeg kom til at grine: "Altså Hanne – har du gjort det?". Hun var nok også lidt beruset, for hun svarede: "Ja da – og det var jo som du sagde helt anderledes at mærke Ivan komme på den måde".

Vi så bare på hinanden, og hun spurgte: "Hvordan fik John dig til at gøre det?". Jeg var tilpas fuld til at sige: "Hans evige brokken over, at vi skulle bruge kondom". Hun lo: "Jamen gjorde I da det?". Jeg svarede leende: "Ja, jeg skal ikke være gravid, og jeg skal ikke til vores families læge. Han spørger sikkert min mor". Hanne så lidt forbavset på mig: "Jamen bruger I stadig kondom?". Mit ansigt svarede sikkert, for hun fortsatte: "Jamen, jeg kan da sørge for, at du får en tid hos min læge, jeg er jo ansat som receptionist ved en læge der går meget ind for sikker prævention for unge kvinder. Han giver dig gerne pillerne uden din gamle læge får besked". Jeg blev næsten ædru: "Jamen – mener du det? Det vil være super lækkert". Hun lo: "Det er vel det mindste jeg kan gøre som gengæld for, at jeg kunne gøre Ivan super glad". Vi grinede og fulgtes ind til festen igen og fik en ny øl, mens fyrene blev ved at komme og byde mig op. Jeg var godt ør og fortumlet, da vi forlod festen, men hjemme hos John igen, overfaldt jeg ham nærmest. Han var helt klar over, hvorfor jeg var så liderlig og drillede mig med, at jeg skulle have prøvet at kneppe med en anden i løbet af festen. Hans ord gjorde mig bare endnu mere ophidset, så det var næsten morgen, før vi faldt i søvn.Næste dag var jeg selvfølgelig flov over min opførsel, men John roste mig i høje skyer, da han havde opdaget, at jeg havde gnubbet pikken udenpå benklæderne på den lidt ældre fyr. Som næsten altid endte vores snak i, at jeg blev nødt til at få enten p-piller eller spiral, så jeg kunne få noget fremmed pik, når jeg havde lyst til det.

Jeg sprang jo som sædvanligt straks i skyttegraven og sagde, at jeg ikke skulle ligge og være en billig tøjte, og at han udmærket godt vidste, at jeg ikke kunne gå til vores familielæge for at få p-piller. Jeg undlod dog at nævne Hannes tilbud.John rystede igen på hovedet og sagde, at jeg da var voksen og selv bestemte, og at han fandme snart ikke gad alt det pis med kondom længere. Jeg blev helt kold ved at tænke på, at skulle undvære ham og sagde derfor, at jeg nok skulle finde ud af noget meget snart. Hans svar var bare, at jeg havde fået at vide, at vi ikke ejede hinanden, så han kunne jo fisse andre steder end her. Jeg følte vreden og frygten vælde op i mig og spurgte derfor igen: "Har du da kneppet andre, mens vi har været kærester?". Han så forbavset på mig: "Jada – det har jeg da. Det har jeg da fortalt dig, at jeg ikke stoppede med, selv om vi blev et halvvejs par". Jeg var helt uvant med at forholde mig til hans åbne væremåde, men jeg fik da en sær følelse af, at jeg ikke hverken var sur eller skuffet – nærmere nysgerrig. Så jeg spurgte: "Hvornår har du sidst gjort det?". Han smilede bare og kyssede mig: "Kom med ind i sengen. Så skal jeg fortælle dig det, mens du sutter pik på mig". Han var altså så fræk og hæmningsløs, og jeg var alligevel så imponeret af denne type mand, så hurtigt lå vi nøgne ved siden af hinanden, og jeg slikkede hans pik, mens han begyndte at fortælle om sit besøg hos et par, som han havde beholdt kontakt til i den tid vi var kommet sammen. Han havde besøgt dem onsdagen, og jeg blev hurtig godt liderlig af at høre, hvordan han sammen med manden havde kneppet og brugt kvinden. Jeg nød hans frække fortælling, mens jeg slikkede hans pik, og han spermede i min mund efter kort tid. Han gjorde straks gengæld med fingre og tunge. Fingerkneppede mig, mens han slikkede min stive klit, og efter kort tid eksploderede jeg selv.

Jeg blev bare så liderlig af at høre på ham, så jeg frittede ham flere gange efter at fortælle mere, og jeg indrømmede for ham, at jeg tændte på at høre om hans lege med andre kvinder. John var godt tilpas med, at jeg kunne blive liderlig over, at han kneppede udenom, og sagde igen, at jeg måtte se at få fat i de p-piller, så jeg også kunne få noget fremmed pik. Heldigvis formåede jeg at holde på min hemmelige aftale med Hanne, så jeg fik ringet i en pause om mandagen til Hanne, hvor jeg fik aftalt en tid om torsdagen sidst på dagen. Jeg måtte tage en time tidligere fri fra jobbet og kom ind til Hanne der sad i receptionen. Hun smilede og sagde at der lige var et par minutters ventetid, så jeg satte mig ned - spændt og lidt nervøs. Endelig kom jeg ind til lægen, og det var noget helt andet end vores gamle læge derhjemme. Ham her var midt i trediverne, flot og med et åbent smil. Han sagde ligefrem: "Jeg forstår du gerne vil have p-piller Mona?". Jeg ansigt blussede op, og jeg blev ildrød i ansigt, men fik da sagt: "Ja tak", og han spurgte: "Har du en kæreste?". Det bekræftede jeg, og han fortsatte: "Ja, så er der jo ikke noget at sige til, at du gerne vil være sikker. Hvad benytter I nu?". Jeg var meget flov, men fik sagt: "Altså, vi bruger kondom. Eller altså min kæreste gør". Han smilede: "Ja, så er det da helt klart, at I vil beskyttes mere sikkert. Men tag lige trussen af og læg dig op på briksen". Jeg var helt tør i halsen af skam, men fik dog taget trussen af og lagde mig på briksen, men han sagde: "Du skal lægge dig helt her ned, så du kan få dine ben her op i bøjlerne". Jeg havde aldrig før været til en gynækologisk undersøgelse, så jeg var fuldstændig panikslagen.

Han kaldte på en assistent, og en ung sygeplejerske kom ind og fik mig lagt rigtigt tilrette i bøjlerne. Jeg lå nu, som når John kneppede mig i missionærstilling, og lægen satte sig mellem mine ben. Jeg kunne ikke forhindre min krop i at reagere sexuelt, og derfor bed jeg mig selv i læben for ikke at give en lyd fra mig, da han førte et eller andet op i mit underliv, mens han sad foroverbøjet. Selv om der ikke var det ringeste sex i situationen, var jeg meget påvirket. Han tog udstyret ud og sagde: "Jamen det hele ser jo så fint ud. Det hele er som det skal være. Jeg skriver en recept på p-pillerne, som du kan hente nede på apoteket". Jeg fik min trusse på igen, mens sygeplejersken ryddede tingene væk og forlod rummet. Jeg dristede mig til at spørge: "Hvornår er pillerne så sikre?". Han så fornøjet på mig: "Jamen, du kan hente dem i dag, og hvis du tager din første pille straks, så er du sikker" og fortsatte smilende: "Så kan du og din kæreste bare gå til den i weekenden uden problemer". Han forklarede mig hvordan pillerne skulle bruges, før vi sagde farvel.Jeg fik hentet min første pakke p-piller og var helt åndeløs af spænding, da jeg cyklede hjem. Straks jeg var inden for døren tog jeg en p-pille og gik vist lidt og forventede en mærkbar forandring i kroppen som selvfølgelig ikke skete. John havde været på kursus det meste af ugen, så jeg glædede mig meget til at indvie en kondomløs aften og nat med ham. Jeg havde lavet en plan der nok skulle overraske ham positiv. Jeg kørte over til hans lejlighed - hvor jeg fandt hans reservenøgle, og jeg havde købt lidt lækkert til os at spise, selv om det faktisk mest var John der stod for de mere spændende madretter. Jeg fik lavet datidens hotteste mad - spanske koteletter, og da alt var klaret fik jeg mig klædt om til det tøj, som John ønskede, jeg skulle have på, når jeg var hos ham.

Jeg havde købt lidt nyt tøj da jeg fik løn, så nu var jeg iført en lårkort nederdel, var trusseløs og nedringet samt bh løs, lige som John ønskede. Jeg gik anspændt rundt, og fik mig skænket et glas rødvin, som jeg nød, mens jeg ventede på ham. Endelig kom John hjem, og vi kyssede hinanden grådigt og intenst, inden han slap mig og sagde, at han altså lige skulle bade, så jeg svarede bare, at jeg ville sætte risene over imens. Han sagde "Vent lige lidt med det". Jeg vidste helt hvorfor der ikke skulle være noget forsinkende, så jeg sagde: "Har du da noget andet i tankerne?". Han grinede bare, da han gik ind i det lille baderum. Jeg var brandvarm nu. Min fisse sejlede og mine bryster og klit var stive og superfølsomme. John kom nøgen ud, og hans pik stod fræk og smuk ud over de store fyldte barberede nosser, så jeg lo, da han greb om mig og stønnede: "Jeg er fandme så liderlig Tøs". Jeg snoede mig fri og sagde: "Så gå ind og læg dig på sengen, så skal jeg forkæle dig lidt". Han sprang straks ind på sengen, hvorefter jeg gik ind og satte mig på knæ ved siden af ham og slikkede hans glatte nosser og pikskaft, før jeg sugede det varme glatte pikhoved dybt ind i munden, og John stønnede nydende: "Ohr for fanden. Du er virkelig blevet frækt". Jeg slap pikken og kom op til hans ansigt og kyssede ham med våde læber og spillende tunge, og da han ville tage på mine bryster, greb jeg hans håndled og tvang hans arme ned på madrassen og sagde: "Det er mig der skal forkæle dig, så lig stille". Jeg svingede mit ene ben over ham, så jeg sad på hans mave og mærkede straks hans stive hårde pik som pressede sig mod min fisserevne og klit, mens jeg holdt fast om hans håndled og holdt ham fast. Jeg gled lidt længere op, så hans pik ikke længere lå mod min fisse og tvang derved hans arme sammen over hans hoved, så jeg kunne fastholde begge hans hænder med en hånd. Jeg greb herefter ned og fik den store pik placeret mod mine spændte skamlæber og sank ned over det store pikdyr.

Jeg kunne ikke trække vejret, så spændende og dejligt var det at mærke pikken glide helt op i min kusse. Jeg sad helt stille et kort øjeblik og kyssede ham, mens jeg bevægede mit underliv langsomt rundt om hans varme pik, og mit mundvand blandede sig med hans, og vores tunger snoede sig voldsomt og ophidset mod hinanden. Nu fik jeg helt styr på mig selv og red hans pik målrettet og i et stigende tempo, mens vi kyssede krævende og var helt opslugt op af vild lidenskab og lyst. Snart mærkede jeg at han var ved at reagere, så jeg slap hans læber, og han gispede hæst: "Stop nu skat, jeg er lige ved attt – stop nu". Jeg gispede: "Åhh gud, kom nu – sperm nu, åååh gud - du skal komme nu". Han prustede vildt: "Oooh for fanden – oooohr jaa – oooh jjaaa Mona, nu får du spermrneenn – ohhh - oooohrrr jaaah". Jeg red ham vanvittigt intenst og mente, at jeg kunne føle spermen skyde ind i min fisse og op i min livmoder, men jeg fortsatte til hans udløsning var helt slut og han gispede: "Du er sgu da ikke rigtig klog, jeg har jo ikke fået gummi på". Jeg lo glad og befriende: "Åhh nej skat – og det behøver du heller ikke længere. Jeg har fået p-piller". Han kyssede mig, og vi var klynget helt sammen, kyssede og grinede lykkelige. Han rullede os nu rundt, og hans virile pik var allerede stiv igen, så nu fik jeg så meget gummifri pik, at jeg skreg og hylede to orgasmer ud i værelset, før jeg igen fik Johns sperm skudt helt op i min kusse. Jeg lå gispende og mærkede, hvor pragtfuldt det var at være helt fri for nervøsitet om graviditet og ikke mindst, at kunne mærke sperm og mine safter flyde ud af fissen og ned mellem røvbalderne. Det var en ny og fræk fornemmelse for mig. Jeg blev nu beordret til selv at mærke efter hvor våd min fisse var, og det var lækkert at mærke. John kneppede mig endnu engang før vi stod op og fik de ret gennemstegte koteletter spist. Jeg var meget bevidst om, at jeg kunne mærke spermen løbe lidt ned ad mine lår under nederdelen – også det var frækt og nyt. John var ligeså tændt som jeg, så vi var ikke engang færdige med at spise, før han trak mig op og råkneppede mig ind over køkkenbordet. Opvask og oprydning fik lov at stå den nat, og jeg blev virkelig indviet med kondomløs pik hele aftenen og natten. Uhm, hvor var det dejligt, at kunne opfylde Johns ønsker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.