Lad mig starte med at præsentere mig selv. Jeg var en mand på 26, gift med en dejlig pige som hed Charlotte. Hun er lige blevet 25, og vi har været gift 2 år, ud af de 10 år vi har kendt hinanden. Vi har altid været glade for sex, og ikke lagt skjul på vores lyster. Det har resulteret i en masse hed og dejlig sex i gennem alle disse år. Vi er ikke bange for at eksperimentere på det seksuelle område, både med legetøj, i naturen, offentlige steder og med andre par eller piger. Så det er blevet til en masse frække oplevelser. For omkring en måned siden, kom der så et kapitel mere til vores seksuelle oplevelser.

Charlotte skulle holde en pige aften med hendes to lillesøstre og tre af deres veninder og den mellemste kæreste stig var også med, hendes lillesøster Jeanne og Majbritt og veninde Mia og Annemette og Trine som de hed, var nogle friske og søde kvinder. De var altid glade, og med på en spøg. Mia var single, efter at hendes kæreste var smuttet fra hende sidste år. Susanne havde en kæreste som hed Nicolaj, han var lidt af en tørvetriller. Charlotte havde snakket lidt om at han ikke rigtig var til noget, og hun skulle bare tage sig sammen til at få losset ham ud.

SEX I DAG?

Mia og Annemette Trine sammen med Jeanne og Stig og Majbritt ankom hjemme ved os, hvor pigerne skulle holde deres tøse aften. Det var først på eftermiddagen, og solen skinnede fra en skyfri himmel. Det var varmt, så påklædningen var sparsom. Pigerne satte sig ud på vores terrasse, og snakken gik lystigt om alle mulig ting. Jeg hentede noget kold hvidvin og 5 glas. Da jeg satte glassene på bordet kiggede min kone op på mig, og spurgte om vi ikke skulle ha en glas med. Jamen jeg troede ikke vi måtte, det er jo jeres aften.stig og jeg sad inde i stuen,

Pjat med dig….i må gerne, det er først i aften i skal opvarte os. Alle 6 piger grinede og kom med tilråb om at vi var deres tjener og skulle gøre som de befalede. Så jeg hentede Stig og vi satte os ned ved pigerne og drak lidt vin og snakkede. Det blev hurtigt for varmt for min kone, så hun smed sin top. Nu sad hun kun i bh og bikini trusser. Mia var hurtig til at sige….. Hvis du kan, så kan jeg da også. Jeg sveder som en hest, og straks fløj hendes T-shirt af.majbritt ville ikke smide sin top, for som hun sagde havde hun ingen bh på.

Æv æv… tænkte jeg, for hun er en ret flot kvinde. Men da Mia og min kone sagde at de også ville smide deres bh er, hvis Trine smed toppen. Så var de jo alle 6 i samme båd. Det blev hurtigt en aftale, og i løbet af 5 sek. sad de alle 6 med brysterne fremme.

Kun se at Stig også havde lidt svært ved at koncentrere sig. 6 dejlige kvinder med smukke bryster i fri natur. Jeg må da indrømme at min pik rørte lidt på sig, af at se på alle disse bryster. Jeg hentede mere vin, og fik samtidig slået min halv stive pik lidt ned. Snakken gik lystigt, og pigerne gejlede hinanden op til, om hvorvidt de turde solbade nøgne. De har jo alle 6 set hinanden nøgne før, været i bad sammen efter sport. Så der var ikke langt fra snak og til handling.

Vi blev bedt om at fordufte, ellers ville vi jo blive gal af liderlighed, som pigerne sagde mens de grinede. Hmmm… ØV tænkte jeg. Jeg ville ellers meget gerne studere dem lidt nærmere. Men vi gik ind i huset, og begyndt at rette an til spisning senere på aftenen. Men tankerne om pigerne ude på teressen, var for meget for mig. Jeg råbte at jeg lige smuttede til købmanden, efter noget jeg havde glemt. Ok lød det bare…

Men i stedet for at køre til købmanden, listede jeg rundt om huset, om bag nogle buske. Der kunne jeg sidde og kigge på min kone og hendes veninder. Det var måske ikke helt fair, men ret frækt at sidde der og belure dem. Mine tanker kredsede om pige sex mellem dem, men nej. De lå bare og snakkede og grinte. Nu gik der en djævel i mig, jeg ville forskrække dem, og drille dem. Så jeg listede ud fra mit skjulested, fandt vandslangen og riggede den til. Listede om ved hegnet, lige bag ved dem og skruede op for fuld knald. De hvinede og hylede da det iskolde vand ramte deres solbrune kroppe. De opdagede hurtigt at det var mig, da jeg skraldgrinede.

Nøgne som de var, og uden at tænke mere over det, spænede de alle 6 efter mig. Jeg løb for livet, da jeg godt vidste at jeg ville få en omgang klø af dem. Rundt om huset og ned i haven igen…. Jeg løb fra dem, lige indtil jeg faldt. Så var de der alle sammen, jeg blev killet og nevet indtil jeg ikke kunne få vejret mere. Så slæbte de mig om til vandslangen, og stak den ned i mine shorts.

Stig stod bare og så på tro han nød syndet af de nøgne piger.

Jeg fik en regulær gang buksevand, var 100 % gennemblødt, men havde jo nok fortjent det. Så kunne jeg lære ikke at sprøjte på pæne piger, fik jeg at vide. Tankerne om Mia og Trines bryster og deres frækt barberede fisser snurrede rundt i mit hoved da jeg skiftede tøj. Jeg havde lige strejfet Mia bryster og set Annemette og Trine s fisse, under kampens hede.

Jeg blev smidt ud af badeværelset af pigerne, nu skulle de i bad og gøre sig klar. Smut ud i køkkenet og lav mad til os, lød det da jeg gik forbi dem. De var stadig nøgne, og jeg fik nu et bedre syn af dem. Og hvilket syn, 6 frække og flotte nøgne piger mindre end en meter fra mig. Jeg havde svært ved at koncentrere mig om maden, jeg havde kun bryster og fisse i tankerne.

Jeg stod og snakkede med Stig om deres lækker nøgen Krop.

Nu kom pigerne ind efter badet, Mia var iført en lang silkekjole, Annemette en nederdel, med slids helt op til hofterne, og

Trine i en kjole med en lækker slids med mod hendes bryster

min kone en meget kort nederdel.

Majbritt i en sort kjole der gik til midt på låret.og Jeanne en gennemsigtig rød kjole hvor man kunne se hun var nøgen under.

Stig smiler og siger du er dejlig fræk i dag.

Make-up `en sad perfekt på dem alle, og man kunne skimte aftegningerne af G-strengs trusser og blonde bh er. Ret frækt syntes jeg. De satte sig til bords, og vi begyndte at servere for dem. Vi fik et par bemærkninger fra dem, …. God røv… og et klap bagi. Da vi stod i køkkenet og slappede lidt af, fik jeg en ide. Måske lidt pervers, men jeg kunne ikke lade være. Nu havde de drillet mig hele dagen, og jeg var syg af liderlighed af at kigge på de frække piger. Så vi tog pikke frem, gned lidt på den så den blev stiv. Fandt den bakke med østers som jeg skulle servere senere, for pigerne. Satte den på bordet åbnede nogle stykker af dem.

Der gik ikke lang tid, før jeg var ved at komme. Mine tanker var i et orgie med min kone, Mia og Annemette,Trine, Majbritt og Jeanne. Vi måtte koncentrere mig om ikke at larme, vi ville nok have svært ved at forklare hvad vi lavede, hvis de hørte os. Sæden fossede ud af vores stive pik, og vi fyldt lidt ekstra guf i 6 østers. Fik hurtigt pikken indenfor igen, og gik ind for at servere dem. Værsgo, så er det serveret, jeg grinte indvendig, nød at jeg skulle tage hævn over dem.

Så listede vi ud i køkkenet igen, åbnede en øl. Der gik ca. ½ time, så blev der kaldt på mig….. TJENER….. kom herind nu. Jeg var lidt nervøs, havde de fundet ud af det ??? Nej… Det var Annemette var blevet for fuld til mere. Kan du ikke bære hende ind i seng, spurgte min kone. Jo da, og så bar jeg hende ind på gæsteværelset.

Hun var mere eller mindre bevidstløs, men jeg fik da sammen taget hendes kjole af. Også det sidste mumlede hun, det var med fumlende finger jeg åbnede hendes bh. Hendes flotte og faste bryster sprang ud af den blonde bh. Nu skulle jeg til hendes trusser, det var endnu mere frækt.

Hendes frækt barberede fisse kom til syne, da jeg trak trusserne af hende. Hun vred sig lidt, førte en hånd ned til fissen, og gned lidt på den. Jeg sad bare der med åben mund, og pikken voksede. Hun legede med sig selv i søvne, gned sin klitoris og spredte de våde skamlæber. Tænkte på om jeg skulle hjælpe hende, ville gerne slikke den dejlige våde fisse. Men jeg blev nød til at gå tilbage igen, ellers ville de nok undre sig over det tog så lang tid.

Da jeg kom tilbage sad de og snakkede, de havde åbnet en flaske champagne. Sæt dig ned og hyg dig med os Stig var kommet der ind og sad ved min kone, lød det. Nu er aftenen jo ødelagt. Der var skænket et glas champagne til mig, vi skålede og snakkede videre. Hmm… den smagte godt nok lidt underligt syntes jeg. Ved du hvad, spurgte min kone ???? Nææ….Mia har fortalt mig at hun aldrig har været sammen med en mand, og at hun gerne vil prøve. Så jeg har lovet hende at du vil tage mig kærligt af hende i aften, er det i orden ???

Jeg kunne ikke få vejret, var helt mundlam..æææhhhøøhhh. Ja det er ok, fik jeg fremstammet. Der kan du se, sagde min kone til Mia. Lad og skåle på den, foreslog Mia, bund eller resten i håret. Jeg kunne godt bruge noget at styrke mig på, så jeg hældte hele glasset i svælget på en gang. Da jeg satte glasset på bordet igen, sad Mia og min kone og grinede til hinanden, ja ja ja….. han gjorde det, han gjorde det.

Nu fattede jeg ingen ting. I det sammen kom Annemette ind i stuen igen, og råbte: hoppede han på den ??? ja ja …. Lød svaret. Nu var jeg endnu mere forvirret. Alle 6 piger sad nu og kiggede på mig…. Tak for sidst. Nu fortalte de at det hele var en skuespil, Annemette var slet ikke fuld. Det var en manøvre for at få mig væk i et stykke tid. De havde hurtigt fundet ud af at vi havde spermet ned i deres østers. Min kone kender jo smagen. Så de besluttede sig for at tage hævn. Men jeg havde stadig ikke fundet ud af, hvad hævnen var. Det kom så nu, du har lige drukket half and half.

Ah hva?? Halv tis og halv champagne. Mens jeg havde lagt Annemette ind i seng, havde min kone og Mia Jeanne og Majbritt tisset i mit glas, og hældt lidt champagne oven i. Jeg sad helt målløs, vidste ikke hvad jeg skulle sige eller gøre. Jeg havde været offer for min egen taktik. Hvad så med mig og Mia sammen spurgte jeg ???

Det var et led i spillet, grinte de. Jeg skal ikke kun være sammen med Mia…. men også med alle på nær min kone. Charlotte skulle være sammen med Stig.Alle 6 piger sad og smilte til hinanden og til mig. Sæt jer over i sofaen og tag lidt champagne med, hvis du kan li den, grinte de. Vi satte os til rette og skænkede endnu en glas op. Imens havde Mia hentet nogle tæpper inde i gæsteværelset, og bredte dem ud over gulvet.

Langsomt klædte de hinanden af, til de var helt nøgne. Mia blev lagt ned på tæpperne, og Annemette begyndte at kysse hende. Hendes bryster strittede af liderlighed, og hun stønnede sagte. Imens havde min Jeanne lagt sig mellem hendes ben, og lå og slikkede og kyssede hende inderlår. Bevægede sig langsomt op til hende fisse. Jeg kunne se at Mia var våd, hendes skamlæber glinsede af fisse saft. Det gav et sæt i Mia da min Jeanne satte tungen på hendes klitoris, hun slikkede hende blidt.

Charlotte satte sig ved Stig og tog hans pik i munden og Majbritt kom hen til mig og begyndte at lege med min pik.

Ååhh.. ja kom det fra Mia. Nu begyndte Jeanne og fingerkneppe Mia, samtidig med at hun stadig slikkede hende. Og imens havde Trine sat sig på hende ansigt.Først en finger, derefter to fingre. Nu ville Annemette også have noget ud af det, så jeg fik besked på og ligge mig ned så hun satte sig over skrævs på mit ansigt.

Og langsomt sænkede hun sin frækt barberede fisse ned til min mund. Jeg begyndte instinktiv at slikke, som jeg aldrig havde lavet andet. Det var det frækkeste jeg endnu havde prøvet, 5 piger som slikkede hinanden og mig. Der gik ikke lang tid før at Mia stønnede og hylede sin orgasme ud i stuen. Stig havde i mellemtiden kørt pik op i Charlotte som sad og red den. Nu rejste Majbritt sig op, og gik om bag Annemette. Annemette lagde sig ned over Mia, så de lå i en 69èr. Min kone kiggede over på mig, og sagde: du må godt kneppe dig, men du kommer ikke.

Nu satte Majbritt sig til rette bag ved Annemette velformede røv som, strittede ud i luften. Mia`s tunge legede lystigt med Annemette liderlige fisse, slikkede og bed hende forsigtigt i klitten. Så satte Majbritt tungen på Annemette s lille snævre bagindgang, det glippede i hende men det så ud til at hun nød det. Så pressede hun langsomt en finger op i Annemette s røv, både fingeren og hende røv var godt fedtet ind af spyt og fissesaft. Snart var det plads til 2 fingre, og Annemette stønnede at velvære.

Få sex i dag

Tjener råbte min kone, stik din pik ind i Mia`s liderlige fisse, knep hende hårdt. Men du kommer ikke, er der forstået ??? JA JA…. Jeg lagde mig til rette mellem Mia`s ben, og stak min stive pik helt op i hende i et hug. Nøj hvor var det godt, hende stramme fisse holdt min pik et et solidt greb. Jeg kneppede hende vildt og hårdt, som jeg havde fået besked på. Da jeg kunne mærke at jeg var ved at komme trak jeg mig ud.

Svag knepper lød det fra Mia, kan du virkelig ikke holde til mere. Nu er det Annemette s tur, kom herom nu lød det fra min kone. Knep hende i røven, hun trænger til det. Og du må stadig ikke komme. Langsomt og blidt trængt jeg ind i Annemette s stramme røvhul. Det gik let, da Majbritt allerede havde slikket og fingerkneppet hende. Så hun var klar til mig.

Imens jeg kneppede Annemette bagfra flyttede Mia sig, og Majbritt lagde sig, sådan at Annemette kunne slikke hendes fisse. Hun ville også ha noget af det sjove, som hun sagde.Jeanne stod nu bag mig, og nev lidt i mine baller. Lod en finder glide om til mit numsehul, og masserede det. Det kunne jeg ikke klare mere, så jeg måtte endnu engang trække mig tilbage.

Igen med tilråb om at jeg var en elendig knepper, og ikke kunne holde til noget. Jeg satte mig ned og så på hvordan Stig slikkede min kones våde og liderlige fisse, til hun kom i en kæmpe orgasme.

Jeanne satte sig på min pik og red mig.

Imens havde Stig både kneppet min kone Charlotte og Majbritt

Nu havde alle 6 piger fået orgasme, og de sad og snakkede om hvor dejlige det havde været. Øøhh.. hvad med mig og Stig ?? spurgte jeg. Hvad med jer lød det…. Du kan jo ikke holde til noget alligevel, fniste de. I må få udløsning hvis i kan fange en af os, og i løbet af en øjeblik var de alle løbet ud i den lune sommernat. Vi sprang efter dem, og fik hurtigt fanget dem alle sammen, nu ville vi sku have orgasme.

Vent der, lød det fra Mia. Jeg har fået en ide, og de 6 piger hviskede lidt sammen og grinte. Læg dig der på græsset, og luk øjnene, jeg adlød dem. Var vildt spændt på hvad der skulle ske???

Måtte vi sprøjte dem i ansigtet eller hvad skulle der ske. Nu blev mine arme trukket over min hovedet og bundet, det samme med mine ben. Det måtte være tøjsnoren som de brugte til at binde mig med, til tørrestativet. Stig lå på samme måde ved siden af.

Her lå vi helt nøgen og med stiv pik, bundet så vi ikke kunne røre os. Og med 6 flotte, frække og liderlige piger ved vores side.

Nu fik jeg noget ned over mine øjne, så jeg ikke kunne se noget. Men kunne lugte at det var et par trusser, de var fugtigt at fisse saft, men jeg anede ikke hvis de var. Nu mærkede jeg en tunge på mine glatte nosser, det kilede vildt.

Tungen legede med dem, og sugede dem ind i den varme mund. Så blev der sat en tunge på mit pik hoved, tungen cirklede rundt om det, indtil at munden slugte hele pikken til roden.

Ååhh… det var godt, det her. Nu fik jeg et varmt kvinde lår på begge sider af min hovedet, og hendes, hvem det nu var, fingre begyndte at nulre og nive mine små brystvorter. Denne behandling, kunne jeg ikke holde til i ret lang tid, og jeg kunne mærke at sæden var på vej op i pikken.

Jeg stønnede og jamrede mig, og med et blev mit blind fold fjernet. Syntes som kom mig i møde var himmelsk, Jeanne lå og suttede og slikkede på mine nosser og Majbritt suttede på min pik.

Ved siden af lå Stig med Annemette og Trine

Charlotte og Mia stod og filme os.

Det var dråben, jeg prustede og stønnede at dette syn, og jeg kom i en kæmpe udløsning. Jeg kom og kom med al min sæd, sprøjtede den ud i munden på Majbritt. Hun blev ved og ved men at malke den, hun ville have det hele med.

Da jeg var kommet nogen lunde til mig selv igen, så jeg at Majbritt slet ikke havde slugt sæden, som jeg troede. Nu begyndte et vildt frækt tunge kys mellem Majbritt og Jeanne. Lidt efter stødte min kone til og de slikkede hinandens tunger og læber som var smurt ind i min sæd.

De piger er da ustyrlige tænkte jeg. Nu troede jeg at jeg skulle løsnes igen, men nej. Alle 6 piger samlede deres munde med sæd og spyt fra både Stig og mig, og en efter en lod de det flyde ud af munden. Og ned over vores ansigt, mund og bryst.

Vi skulle selv smage på det vi selv havde serveret for dem, som de sagde. Sådan går det når man tror at man er stor i slaget, grinte de. Jeg følte mig totalt lille og ydmyget, det var ikke så morsomt længere. Undskyld sagde jeg…… undskyld er ikke nok nu….

I har opført jer sjofelt, og må tage jeres straf. Nu stillede de sig alle sammen hen over os,vi kunne se lige op i deres fisser, et ret frækt syn syntes jeg. Og lige pludselig kom den første varme stråle, lige efter kom endnu en og så den sidste. De stod simpelthen og tissede ud over os, nu måtte vi tage vores straf, grinte de.

Deres varme tis ramte os overalt på kroppen, benene, pik, maven, brystet og i ansigtet. Jeg var totalt i deres magt, de bestemte over os. Og jeg nød det.

Efter et bad, sov vi alle sammen på det store tæppe i stuen. Og næste dag gik vi alle i krig med hinanden, der blev slikke og kneppet til den store guldmedalje.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.