Jeg ville overraske min kæreste,Vi har gennem 1år haft en fast husven, men har i lang tid talt om at udvide horisonten med et par.

Jeg var kommet i kontakt med et par inde på nettet, som virkede meget sympatiske.

SEX I DAG?

Det eneste der lige var ved det par, var at kvinden var biseksuel. Det er Charlotte ikke. Ingen af os har berøringsangst, men direkte pige-sex, nej, det er hun altså ikke til.

Nå, men jeg havde aftalt et møde med dette par. Jeg fik afsat tid til det, og vi aftaltes at mødes en lørdag efter middag på Jensens Bøfhus i Hjørring. Charlotte synes at det var en dejlig overraskelse, at vi skulle ud og spise. Andet vidste hun jo ikke, selvom hun havde undret sig lidt, over at jeg havde sagt hvad tøj hun gerne måtte tage på. Hvid skjorte, knælang sort nederdel, selvsiddende strømper, ferskenfarvet BH og G-streng.

Jeg selv havde iført mig et på pæne sorte bukser, en blå skjorte og et pænt slips, og ingen underbukser.

Da vi havde parkeret bilen, vendte jeg mig om mod Charlotte, inden vi steg ud.

”Jeg har endnu en overraskelse” sagde jeg. Hun så noget forbavset ud, lignede et spørgsmålstegn ”Kan du huske det par jeg viste dig inde på nettet”, spurte jeg. ”Øhhh, ja, dem fra Aalborg?” spurte hun.

”Ja” sagde jeg, ”dem har jeg lavet en aftale med. Vi skal møde inde på Jensens om 10 min”

Først så hun lidt små sur ud, men lyste lidt op, da hun lige havde fået lov til at tygge på den.

”Jamen, det par……..der var kvinden jo biseksuel !!” Sagde hun… og så ikke videre begejstrede ud.

”Ja-ja, det ser vi på…. De skrev jo også i deres profil, at det ikke var et krav” svarede jeg.

Vi gik ind på Jensens, tjeneren viste os hen til et bord, hvor der sad i nydeligt par. Han var en pæn fyr, ca. 175 høj, slank, og hun var ca. samme højde, med kvindelige former.

De rejste sig begge, da vi nærmede os bordet. Kvinden gav mig et dejligt kram, og et kys på kinden, som om vi havde kendt hinanden altid. Min kone fik ligeledes et kys & kram af Manden. Overraskende nok, så gentog både kys & kram sig da jeg hilste på Manden og Charlotte hilste på kvinden

Vi satte os ved bordet. Charlotte over for mig, med Manden ved sin side, og jeg sad så ved siden af kvinden.

Manden havde også skjorte og slips på, og kvinden havde en slå-om-nederdel på, med en løs blonde bluse ud over.

Vi spiste og talte om alt, børn, job, ordnede hele verdens situationen, det eneste vi ikke talte om, var sex. Så jeg blev lidt overrasket, da kvinden lagde sin hånd på mit lår, mens vi snakkede om arbejde. Langsomt lod hun hånden vandre op mellem mine ben, krammede min halv stive pik. Hun slap sit tag i mig, tog glasset og sagde ” Skål, jeg håber at dette er starten på en godt venskab”

Vi skålede, og jeg kikkede Charlotte i øjnene. Jeg kunne se at hun ikke havde noget i mod Manden, og synes at ane at hun måske ligefrem var lidt tændt på ham.

Jeg rykkede mig lidt på min stol, så jeg kom tættere på kvinden. jeg lagde en hånd på hendes lår, mens snakken kom ind på erobringer på nettet. Ingen af os havde haft heldet med os, mht. at møde et andet par. Jeg lod min hånd smutte ind mellem lagene i slå-om-nederdelen. Jeg mærkede et strømpe beklædt ben. Jeg lod hånden glide om ad låret, i håb om et stykke med bart.

Jeg kikkede nu over på Charlotte, som sad lænet tilbage i stolen, mens hun sagde at hun havde spist alt for meget. Men jeg synes at kunne se i hendes øjne, at det ikke var derfor hun sad med numsen ude på kanten af stolen. Jeg kunne jo se Manden´s hånd på hendes lår eller mellem hendes ben.

Nåå, tænkte jeg, og lod min hånd søge længere op ad kvinden s lår. Det dukkede bare ikke op, det stykke med bart. Øv, tænkte jeg, hun har strømpebukser på. Jeg fortsatte dog op ad hendes ben.

Hun rykkede sig lidt ud mod kanten af stolen, lige som min kone. Hun spredte sine ben let, og jeg blev noget overrasket, da jeg konstaterede at hendes strømpebukser var åbne i bunden. Jeg kunne mærke en varme stige op mellem hendes ben. Hendes fisse var ikke glat, men kort klippet. Jeg lod min hånd glide ned af hendes lår, helt oppe af skamlæben, lod min lillefinger smutte ind mellem læberne. Hun sukkede, og jeg kunne mærke at safterne drev af hende. Jeg kastede et blik over på den anden side af bordet.

Manden sad og hviskede Charlotte i øret, mens han havde gang i noget under bordkanten. Jeg kunne se at han havde skiftet hånd, og sad nu, på hendes højre side, og med højre hånd mellem hendes ben. Jeg var helt overbevist om ser han havde et par fingre lang oppe i Charlotte s glatte fisse. Stemningen glødede, der var virkelig erotik i luften.

Charlotte rejste sig og undskyldte, at hun skulle ud for sig selv, hvilket fik os alle til at sidde ”ordentligt” igen. Jeg sagde, at de også måtte have mig undskyldt, da jeg også var lige ved at løbe over. Jeg tænkte at jeg lige ville have en snak med Charlotte, og at de ligeledes kunne tale sammen i fred og ro. Jeg ventede på Charlotte udenfor døren til dame toilettet. Da hun kom ud, vekslede jeg lige et par ord med hende, om det var noget vi skulle satse på, eller om det var noget, hvor vi skulle sig tak, men nej tak.

Jeg var ikke i tvivl om at kvinden tændte mig, og min kæreste fortalte mig at Manden tændte hende. Nu var det så kun op til dem, om de ville.

Jeg ville holde Charlotte i hånden, da vi skulle til at gå ned mod bordet igen, men opdagede at hun havde noget i hånden. Det var hendes G-strengs trusser. ”Dem får jeg nok ikke brug for i dag” sagde hun smilende. Vi kom tilbage til bordet, hvor Manden meddelte at de havde drøftet om vi skulle tage næste skridt, hvilket de var blevet enige om.

Da jeg skulle sætte mig, fik jeg skubbet min gaffel på gulvet. Jeg satte mig ned på hug, og opdagede i mørket under bordet, at Manden sad med en mega stiv pik, lige ud i luften. Jeg så også at Charlotte lynhurtigt fik lagt sin hånd omkring den. Jeg vendte hovedet, og kikkede lige op i mellem kvindens ben. Jeg kravlede helt ind under bordet, og vendte mig med hovedet mellem hendes ben. Hun satte numsen helt ud på kanten af stolen, og spredte sine ben.

Jeg lod en pegefinger glide ubesværet op i hendes fisse, mens min tunge fandt vej til hendes klitoris. Hun trak vejret meget dybt, kæmpede i mod for ikke at stønne højlydt.

Her lå jeg, på gulvet på Jensens Bøfhus, og slikkede fisse på en liderlig kvinde, som jeg kun havde kendt i ca. 1½ time.

I løbet af små 5 minutter, trak kvinden sin våde fisse sig sammen, og jeg kunne mærke at hun fik orgasme.

Jeg kravlede ud fra bordet igen, så mig godt for, så der ikke var nogen der opdagede at jeg havde gemt mig dernede. Da jeg fik sat mig i stolen, kunne jeg se på Manden ´s ansigtsudtryk at han var lige op over. Min kæreste s hånd bevægelser øgede hastigheden, og jeg kunne se at Manden holdte godt fast i armlænet på stolen, så han knoer blev helt hvide.

Da vi havde sundet os lidt, blev vi enige om at vi heller måtte lette os, og komme videre.

Vi gik ud på gaden, krydsede torvet, og gik over mod bilen. De havde taget toget, så vi blev enige om at køre dem hjem. Jeg lukkede bagagerummet op, så vi kunne lægge overtøjet der ned. Da min kone bukkede sig… meget, og stod med det meste af overkroppe inde i bagagerummet, kunne man tydelig se halvdelen af hendes røvballer, hvilket fik Manden til at stille sig hen bag hende. Han trak op i nederdelen, blottede hendes røv, og med et snuptag fik han sin halv stive pik ud i det fri. Den voksede meget hurtigt, mens han spredte hendes baller. Inden nogen faktisk kunne nå at opdage hvad der foregik, havde han sin stive pik langt oppe i Charlotte s liderlige fisse.

Han bevægede sig langsomt ind og ud af hende, mens kvinden og jeg stod og så på. ”Nu kommer der altså en bil” sagde kvinden hvilket fik Manden til at trække sig ud, og Charlotte rettede sig op. ”Skøn fisse du har” sagde Manden til Charlotte, ”glæder mig til at kneppe dig rigtigt”

De satte sig ind på bagsædet, Charlotte og Manden, mens kvinden blev stående, og demonstrerede lidt. ”Jeg vil også mærke noget stift i min brændende kusse” sagde hun. Charlotte havde ikke lukket bagdøren, og kvinden stod lige ud for, så jeg bad hende om at bukke sig, og stikke hoved ind i bilen. Hun stak hovedet til Charlotte, og gav hende et kys, mens jeg fumlede med at finde vej ind under hendes slå-om-nederdel, med det resultat, at hun tabte nederdelen. Jeg smed den ind i bilen, og kvinden stod nu i sine bundløse strømpebukser. Jeg kærtegnede kvinden ´s baller og spredte dem, lod et par fingre lege med skamlæberne, mens jeg fik min stive pik ud i det fri. Jeg lagde pik hovedet mod hendes drivende fisse, og med et hug var jeg i bund. Hun gav et halvkvalt skrig fra sig, og stønnede.

Jeg kunne se gennem bagruden, at Manden tungekyssede Charlotte, mens Charlotte, krammede kvinden ´s bryster, uden på blusen. Vi stod sådan i ca. 1½ – 2 minutter, da jeg så et ældre ægtepar komme gående mod os, hvilket fik os til at stoppe. Kvinden smuttede ind på forsædet, uden sin nederdel, og jeg hoppede i på førersædet, stadig med en stiv pik ud af bukserne.

Jeg fik startet bilen og kørte mod Aalborg. Vi blev enige om at holde fingrene for os selv, mens vi kørte. Dette var dog meget svært, når Charlotte sad på bagsædet, med spredte ben, så man kunne se hendes glatte og garanterede våde fisse i bakspejlet, og ved siden af mig, sad kvinden, kun med et par bundløse strømpebukser på, og strittede med en våd og varm fisse, der absolut var kneppe klar.

Undervejs hjem til dem, sad kvinden flere gange og legede med sig selv, og kort før deres indkørsel, fik jeg set i bakspejlet, at Charlotte lå på knæ på bagsædet, med Manden´s pik mellem sine læber.

Jeg prikkede til kvinden, og pegede om på bagsædet. Hun lagde sig op på knæ, med en dejlig bar røv, strittende mod forruden. Hun begyndte at lege med Charlotte s våde fisse, som var lige inden for rækkevidde. Jeg kunne heller ikke holde fingrene fra hendes fisse. ”Ummmm, sikken en dejlig våd og glat fisse” sagde kvinden til Charlotte ”den kunne jeg godt tænke mig at slikke”

Vi kørte op ad en stille villavej, og kvinden blev nød til at vende sig, for at vise vej. Hun var helt stakåndet, da hun sagde at det var her de boede. Hun var tydelig vis mega liderlig.

Vi smed bilen i indkørslen, og smuttede hurtigt ind ad døren. Jeg var sidst inde, og lukkede døren, og straks havde Charlotte en stiv pik oppe i fissen. Hun stod med ryggen op ad en dørkarm, og Manden løftede hendes ene ben højt op, mens han stødte sin tykke pik op i hende. Kvinden var ikke sen til at tage denne udfordring op. Lynhurtig fik hun trukket mine bukser ned og jeg fik sparket dem af, mens kvinden lagde sig ned på knæ i entreen.

”Nu skal jeg har noget dejlig pik” sagde kvinden og spredte sine baller, så jeg kunne se hendes våde fisse glinse i lys skæret. ”Knep min liderlige kusse, fyld mig op, knep mig, og sprøjt din varme sperm op i min kusse” stønnede hun. Jeg smed mig ned på knæ, og hamrede min pik op i hende.

Hendes safter nærmest løb ud af hendes fisse. Jeg spredte hendes våde opsvulmede skamlæber, mens jeg stødte min pik helt i bund. ”åhhhh” stønnede jeg ”det her holder jeg ikke til længe” ”Gi´ mig den så, pump dit sæd lang op i mig” stønnede hun, mens hun gned sin klitoris med et vanvittigt tempo.

”ååhhhh, ja” stønnede jeg, ”nu fylder jeg din fisse” Jeg bankede min pik helt i bund, holdte den der, mens jeg tømte mit sæd i hendes dejlig fisse. Da jeg var ved at være helt færdig, kom kvinden i en orgasme, der klemte hendes muskler helt sammen, og skød min halv slappe pik ud, efterfulgt at store dele af mit sæd. Vi blev i denne stilling, mens vi kikkede på Charlotte og Manden.

Få sex i dag

Charlotte havde vendt sig om, og Manden kneppede hende bagfra. Han havde helle ikke langt igen, han stønnede vildt, og Charlotte havde en hånd bagud og krammede hans sprængt fyldte nosser.

”åååååhhhh, nu kommer jeg” skreg han. Charlotte vred sin dejlige røv rundt, og stønnede at hun ville have hans sæd ud over sin røv. Manden trak sin pik ud af fisse med et ordentligt svup, lagde den mellem Charlotte s baller, og kørte frem og tilbage der. Kvinden var hurtig oppe på knæ ved siden af, lod spidsen af sin tunge ramme hans blottede hoved hver gang han stødte frem. Kvinden arbejdede med Charlotte s klitoris, med sin ene hånd samtidig, med samme afsindige fart, som hun havde gjort på sin egne fisse.

Manden stønnede højt og sprøjtede sin sæd langt op ad Charlotte s ryg. Næsten samtidig rystede Charlotte over hele kroppen, og lagde sig fladt ned på gulvtæppet i et par minutter.

Vi sad alle fire, uden at sige noget. Der var en underlig stemning, som om vi alle tænkte, var det det?

Kvinden brød tavsheden ”Velkommen til vores hjem” sagde hun med et ordentlig smil.

Og sikken en velkomst.

Vi satte os ind i stuen. Manden satte sig i sofaen, og jeg smed mig i en lænestol. ”Øvv” sagde Manden, ”jeg havde regnet med at vi skulle spille strip poker, og pirrende lade tøjet falde, og nu sidder vi uden en travl på kroppen”

Tøserne var gået i køkkenet, og kom ind med en kølig pilsner til os hver. ”Manden ville godt have spillet strip poker” sagde jeg til tøserne, ”men der er der jo ingen grund til nu”

Kvinden kikkede på Charlotte og smilede lumsk, ”Jamen, så har jeg en god idé” sagde hun, og gik over til reolen, bukkede sig ned til den nederste skuffe, mens hun blottede sig kort klippede fisse. Som hun stod der, skiltes hendes skamlæber, så der kom uro i jernet igen. Hun kom tilbage til bordet med et raflebæger og en terning. ”Den der få en sekser, skal bestemme hvad sidemanden skal gøre” sagde hun.

Tøserne satte sig i sofaen, på hver sin side af os. Charlotte var den første der fik en sekser. ”Jeg vil gerne se Brian som manden hed lege med sin pik, så den kommer helt op at stå” sagde hun.brian tog et solidt tag om sin halv slappe pik, og gned stille og roligt på den. I løbet af to minutter, stod den flot og stiv.

Nu var det Brian der fik en sekser. ”Hmmm, jeg kunne godt tænke mig at se Myrna som kvinden hed slikke fisse på dig” sagde han, og kikkede på min Charlotte med et smørrede smil. Myrna s øjne strålede, men det var tydeligt at se at Charlotte ikke synes vildt godt om idéen, men gik dog med til det.

Myrna rejste sig, lagde sig på knæ foran sofaen, og skilte Charlotte s ben forsigtigt. Hun rykkede numsen ud til kanten af sofaen, og Myrna begyndte langsomt at slikke hendes skamlæber. For første gang nogen sinde, havde en anden kvinde haft sin tunge i min kæreste s dejlige fisse. Brian sad ved siden af, med store øjne. Jeg lettede mig, og satte mig på hug, ved siden af sofaen. For fanden hvor var det frækt.

Brian begyndte at nulre Charlotte s brystvorter, og hun rakte ud efter hans stadig stive pik. Hun sukkede dybt, som et tydeligt tegn på at Myrna s tunge gjorde et godt stykke arbejde. Brian rejste sig op i sofaen, og Charlotte tog hans pik i munden, og suttede som en gal. Jeg flyttede sofabordet, og lagde mig bag ved Myrna, skilte hendes våde skamlæber, og lod min tunge gøre sit indtog. Der blev stønnet højt, og der var sutte / slubre lyde i hele stuen.

I alle mine år, har jeg ikke kunne give Charlotte en orgasme, ved at slikke hende, men erfarede nu, at der skulle en anden kvinde til det. Hun slap Brian s pik, og kom i en forrygende orgasme. Myrna rettede sig op, og gav Charlotte et langt kys, mens hun kommenterede at hun havde en skøn fisse.

Charlotte rejste sig, tog min i hånden og trak mig ud på gulvet. ”Læg dig ned” sagde hun. Jeg lagde mig på ryggen, og hun satte sig ned over min stive pik. Hun red mig i et par minutter, da hun rejste sig, og vendte rundt, så vi lå i en 69´er.

Brian havde begravede sin pik i Myrna s mund, da Charlotte kaldte på ham, ”Jeg trænger til en stiv pik” sagde hun. Brian var hurtigt på banen, spredte hendes dejlige røv og jeg hendes læber. Han lod sit blottede hoved lege ved indgangen til hendes varme og våde grotte.

Jeg havde en fed udsigt, og det rykkede vildt i min pik, da han stødte sin pik i bund. Myrna hjalp Charlotte med at slikke og sutte på min pik, som fik en pragtfuld behandling. Kun få cm. fra min næse, kørte en fremmet mand sin pik ind og ud af min kæreste s fisse. Vildt syn, som en god PORNOFILM, blot meget tæt på og mere virkeligt.

Brian satte hastigheden op,trak sig, næsten, helt ud hver gang, og så helt ind igen. Jeg slikkede hendes fisse, det bedste jeg kunne, da Brian stødte hårdt op i hende, mens han brummede som en parrings lysten bjørn. Hans nosser trak sig sammen, og jeg kunne se at han pumpede sin sæd op i hendes skønne fisse. Charlotte havde i dette øjeblik ´glemt´ mig og min sperm klare pik, så den havde Myrna overtaget. Jeg kunne se at blodet løb fra Brian s pik, og langsomt trak han den ud, mens jeg stadig slikkede hendes fisse. Hun vred sig godt, og da Brian´s pik var trukket helt ud, løb sæden langsomt ud af fissen, og ned på min tunge.

Alle hår rejste sig, og jeg blev helt stiv ( i resten af kroppen ) En anden mands sæd…. Jeg gyste, rystede og ville løbe laaaangt væk……….

Men konstaterede at det faktisk ikke var så slemt. Det så faktisk mega frækt ud, at se hans sæd, blandet med Charlotte safter, langsomt løb ud. Det sendte nogle signaler til min stive pik i Myrna´s mund, om at det var lige oppe over. Charlotte rejste sig op, stod med spredte ben, lige oppe over mig, så jeg kunne se de blandede safter løbe ned af lårene på hende. Myrna satte sig overskrævs på min pik, og red som en gal.

I løber at et ganske kort øjeblik kom jeg igen. ”Jaaaaa, fyld min kusse op med dit dejlig sæd” sagde hun. Pikken pumpede og tømte mig fuldstændig. Hun sad og roterede sit underliv på min tømte pik, mens hun rakte ud efter min kæreste..

” Lad mig mærke min mands sæd, når det løber ud af din smukke fisse” sagde hun. Charlotte trådte en skridt nærmere, så Myrna kunne nå hende.myran gned sine fingre rundt i den fedtede masse, og lod et par fingre smutte op i hendes snævre indre. ”Ummmm” sagde Myrna og rejste sig ”prøv at mærke min kusse, prøv at mærke alt den dejlige sæd, der løber ud af mig”

Charlotte stak prøvende et par fingre ned mellem Myrna´s ben. Hun gned sine fingre rundt uden på Myrna´s fisse, og hver gang hun snittede hendes klitoris, rystede Myrna over hele kroppen. Charlotte fandt hurtig en rytme, som fik Myrna op under skyerne.. ”Åhhhhhhh, jaaaaaa, den går på mig, jeg kommer” Myrna stønnede. Hele Myrna´s krop sitrede og rystede, og hun nærmest faldt ned over min brystkasse.

Det kan godt være at der var en underlig stemning, ude i deres entre, kort efter vi var bud inden for i deres hjem, men den stemning der var nu, var mega underlig.

Ingen af os turde kikke hinanden i øjnene. Vi fik sat os op i sofaen, stadig uden at sige noget. Jeg kikkede over på Charlotte, som næsten så flov ud, Brian sad og kikkede på sin pilsner, og Myrna kikkede ned i gulvet.

Der gik lang tid, sådan føltes det i hvert til fald, inden Brian brød tavsheden. ”Det var satme frækt” sagde han, og kikkede skiftevis på os andre. Jeg nikkede anerkendende, og tilføjede at jeg aldrig i min liv, havde været med til noget så frækt. Langsomt kom der gang i samtalen, og vi fik talt meget om pige sex, hvor Charlotte, med røde kinder, måtte tilstå at hun godt kunne li´ det.

Det blev ikke til mere denne aften, vi overnattede hos Brian og Myrna og kørte der fra i løbet af formiddagen. Sikken en lørdag aften

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.