Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I niende klasse skulle jeg i praktik i en tøjforretning, som lå i vores forholdsvis lille by. Tøjforretningen havde ligget der i rigtig mange år. Per som nu havde forretningen, havde overtaget den efter hans far Niels, som havde drevet den i 40 år. Foruden Per var der en ansat, som hed Lasse. I travle perioder hjalp Niels også en lille smule til. Hver formiddag kom Niels med rundstykker. Han kunne ikke holde sig væk og det var nok meget naturligt, når han havde brugt så meget tid der.

Den sidste lørdag, skulle Per til modemesse i København. Lasse skulle til bryllup, så Niels og jeg skulle passe forretningen. Niels var skide frisk, til trods for at han var blevet 75 år. Han var høj, slank, skaldet og fuld af sjov. Det var faktisk en halv travl lørdag og vi solgte rigtig godt. Mens vi var ved at køre tøjstativerne ind, spurgte Niels om jeg havde travlt. Det havde jeg ikke, da mine forældre var kørt til Århus for, at hjælpe min søster med indretningen af hendes nye lejlighed og først kom tilbage søndag aften. Så har vi fortjent en fyraftensbajer sagde Niels, da vi havde fået slukket og lukket.

SEX I DAG?

Ude bagved satte vi os med to kolde pilsnere. Niels ville høre, hvad jeg syntes om at være i praktik der. Fortalte at det havde været helt kanon og det var lige det jeg havde lyst til at lave fremover. Jeg var så ked af at gå i skole og da Niels spurgte om jeg måske havde lyst til, at komme i lære efter sommerferien, blev jeg ellevild og sagde med det samme ja. Han kunne ikke love noget, han skulle lige snakke med Per.

Han hentede to øl mere og begyndte at fortælle, hvordan han startede forretningen og hvad der var sket gennem årene. Han var uddannet skrædder og det var dengang, hvor tøjet sad som det skulle og ikke som nu, hvor det bare hænger og slasker og man ikke kan se drenges former. Dengang kunne han tage mål, så tøjet sad helt perfekt. Han havde masser af billeder derhjemme og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at se dem. Svarede med det samme jo tak, da det måske kunne være med til at give lærepladsen.

Vi kørte hjem til Niels som boede lidt udenfor byen. Han lavede lidt frokost og vi fik en øl mere, mens vi sludrede videre. Han spurgte flere gange om jeg godt nok ikke havde en kæreste, hvilket jeg ikke havde. Så har du måske ikke prøvet, at få fisse endnu grinte han. Nej ikke endnu, svarede jeg rød i hovedet. Jeg havde på det tidspunkt, ikke engang spillet pik. Jeg var ved at være en smule beruset, da jeg ikke var vant til at drikke. Han fortalte igen om, hvor god en tid det havde været, da han var skrædder. Især dengang direktør Jensens dreng Poul, skulle have taget mål til hans konfirmationstøj. Det var så godt og det passede ham perfekt. Vil du se hvordan vi gjorde Markus? Inden jeg nåede at svare, havde han rejst sig. Han forsvandt et kort øjeblik og kom tilbage med målebånd, blyant og papir.

Nu smider du lige tøjet så du kun har dine underbukser på. Vi gør det akkurat som dengang. Jeg stod pludselig midt i hans køkken kun iført underbukser. Jeg havde ikke den fjerneste ide om, hvad der var ved at ske. Jeg skulle stå med armene vandret ud i luften. Han målede løs og skrev ned. Flere gange strejfede hans arme og hænder mine brystvorter. De blev helt stive og det føltes skønt hver gang han strejfede dem.

Derefter skulle jeg  stå med samlede ben. Han satte sig på knæ bagved og målte fra hofterne og ned. Han målte livvidde og skulle åbenbart også have mål omkring ballerne. Da han tog målebåndet om livet på mig, strejfede hans hånd min pik. Det gav et lille sæt i mig. Han lod som ingenting og sagde blot, sikke nogle flotte små baller og gav dem et klap. Derefter skulle jeg sprede benene. Han tog målebåndet helt op i skridtet, så hans hånd rørte mine små nosser. Igen gav det et lille sæt i mig og igen lod han som ingenting. Strit lidt med numsen Markus. Jeg strittede lidt med numsen og han havde målebåndet helt oppe, så hans hånd næsten ramte min stjerne. Det var en dejlig fornemmelse og min lille tissemand rørte lidt på sig. Han rejste sig og sagde så mangler vi kun foran.

Vi tager lige en lille pause Markus. Jeg skyndte mig at sætte mig, så han ikke kunne se, at min tissemand var blevet lidt stiv. Du ligner Poul på en prik og er også lige så dejlig smilte han. Jeg bemærkede ikke at han var ved at spise mig med øjnene. Han rejste sig og gik bagved mig. Jeg ser lige om jeg fik det rigtige brystmål. Denne gang nulrede han næsten mine brystvorter som stadig var helt stive. Det føltes så skønt, at min tissemand blev helt stiv. Så er vi vist klar igen Markus. Skal vi ikke sidde lidt længere Niels? Nej nu må vi hellere få det overstået. Han trak mig op i armen. Jeg blev helt rød i hovedet. Du skal ikke blive flov Markus, det samme skete også for Poul.

Jeg stillede mig med spredte ben og han satte sig på knæ. Han målte igen helt oppe fra mine små faste nosser. Da jeg stod med samlede ben sagde han, det er godt nok en fin bule. Der skal jo også være plads til, at din pik bliver stiv, kan jeg se. Jeg bliver lige nødt til at mærke hvor meget. Han lukkede sin ene hånd om min pik og nosser. Hmmm sagde han og gned på min tissemand. Den er da godt stor Markus. I et snuptag trak han mine underbukser ned.

Jeg nåede ikke at reagere, inden han med et fast greb om mine baller, trak mig hen til sig og hans mund lukkede sig om min pik. Han begyndte at mundkneppe mig og klemte hårdt om mine baller. Det var dejligt og jeg fik hurtigt min første udløsning. Jeg sprøjtede i munden på ham. Han slugte hver en dråbe og slikkede mig helt ren. Tak Markus det var dejligt sagde han med et smil.

Jeg var vildt flov og vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Niels satte sig ved bordet. Jeg ville tage mit tøj på, men Niels sagde, at det skulle jeg ikke endnu. Kom herover. Jeg gik over til ham. Sæt dig her Markus, han klappede på sit skød. Jeg satte mig helt konfus i hans skød. Var det ikke skønt at få suttet pik min dreng, hviskede han og nulrede mine brystvorter. Jo det var helt kanon, næsten stammede jeg. Vil du gerne vide, hvad der skete, da Poul kom og skulle prøve hans tøj? Ja Niels det vil jeg gerne.

Vi trænger til et bad. Han tog min hånd og trak mig ud på hans store badeværelse. Der var et spabad, hvilket jeg aldrig havde prøvet. Han smed også hans tøj og trak mig med ind under bruseren. Han sæbede mig godt ind og da han gned på min tissemand, blev den stiv igen. Han sæbede også sig selv ind, mens jeg stod og betragtede hans lange pik, som dinglede mellem hans lår. Den var vildt lang syntes jeg. Gnid den godt ind i sæben min dreng. Han tog mine hænder og førte dem hen til hans pik. Jeg begyndte at gnide på den og den begyndte lige så langsomt at vokse i hænderne på mig. Åhh ja Markus, bliv ved min dreng. Jeg var nærmest helt stolt over, at jeg kunne gøre hans pik stiv. Han begyndte at stønne og sagde slik på den Markus. Jeg begyndte at slikke på den. Åben munden min dreng og sut min pik. Jeg suttede på hans store pikhovede og han stønnede højere.

Blev næsten helt skuffet da han stoppede mig. Troede ikke jeg gjorde det godt nok. Lig dig ned på alle fire Markus, du skal være helt ren. Han skruede brusehovedet helt at og skruede noget der lignede en DILDO på. Der var huller ,i så jeg da han åbnede for vandet. Har du nogensinde haft noget oppe i numsen Markus? Nej det har jeg ikke Niels. Så må vi hellere sørge for, det ikke gør ondt min dreng. Han lukkede for vandet og tog en tube med noget, som han gned staven godt ind i. Det er glidecreme Markus, det gør at det ikke gør ondt sagde han og gned også noget på sin egen pik. 

Han førte staven hen til mit numsehul og pressede den forsigtigt op i mig. Gør det ondt? Nej det føles dejligt. Han kørte den forsigtigt frem og tilbage. Han åbnede for vandet og det føltes underligt, men samtidig vidunderligt. Han trak den helt ud flere gange, så vandet kunne løbe ud. Nu er du så fin og ren Markus sagde han og stoppede. Jeg havde lyst til at han fortsatte. Han gik over og stak hånden i spaen. Perfekt sagde han og krøb op i den. Kom herop og sæt dig ved siden af mig Markus. Han lagde sin arm omkring mig og sagde, nu skal du høre, hvad der skete, da Poul skulle prøve hans tøj.

Han fortalte at Poul igen havde fået ståpik, men denne gang suttede han ham kun til, at han var blevet vildt liderlig. Poul var så liderlig, at han havde ladet Niels kneppe ham ind over et bord. Da Niels kom oppe i Poul, havde Poul fået sin første rigtige orgasme og havde sprøjtet på alt tøjet som lå der. Ved du hvad en orgasme er Markus? Nej hvad er det Niels? Det er den mest fantastiske følelse, man kan forestille sig og samtidig sprøjter ens pik helt vildt. Er det skønnere end at få suttet pik? 100 gange bedre Markus. Sæt dig op i mit skød og kig på mig. Jeg satte mig op.

Han rettede på sin stive pik, så den gned mod min. Han trak mig ind til sig, skilte mine læber med hans tunge og begyndte at tungekysse mig. Det var frækt at vores tunger legede med hinanden, samtidig med vores pikke gned mod hinanden. Det gav et sæt i mig, da han pressede en finger op i mig. Gør det ondt? Nej Niels det er så dejligt......

Hvis du kan lide det så knep min finger med din dejlige lille stramme røv min dreng. Jeg begyndte at køre min numse op og ned. Det var simpelthen vidunderligt. Niels nød det ogsåfor han begyndte at stønne....ÅÅhhh hvor er du fræk, din liderlige dreng. Skal du have pik Markus...Vil du mærke min pik...Ååååhh hvor er du fræk. Han trak mig op og stå, da han kunne mærke, at jeg var ved at komme. Placerede mig på knæ, så jeg skulle støtte med armene på kanten.

Han satte sig på knæ bag mig og styrede hans lange pik mod mit stramme numsehul. Er du klar til at mærke min store pik Markus? Ja knep mig Niels. Det gjorde lidt ondt, da han pressede hovedet indenfor. Han holdt sig i ro ganske kort tid og pressede i en bevægelse pikken op. Da han var ca. halvvejs oppe troede jeg han var i bund, men han pressede videre og jeg følte at der absolut ikke, var plads til mere. Han pressede hårdere og pludselig mærkede jeg hans store nosser mod mine. Jeg havde hele hans store lange pik oppe i mig. Selv om jeg var helt udblokket, var det den mest fantastiske følelse og jeg kunne ikke lade være, med at stønne højt. Hold kæft hvor er du stram, du har den lækreste liderlige lille røvkusse stønnede han.

Stille og roligt begyndte han at kneppe mig. Det var uden sammenligning det skønneste jeg nogensinde havde prøvet. Niels`s ene hånd begyndte at flå i min tissemand. Jeg ville have mere og mere og syntes, at det gik for langsomt. Jeg begyndte at råbe MERE...MERE og begyndte selv at skyde numsen tilbage. Niels råbte højt...ÅÅÅHHH JAAA...ÅÅHHH JAAAA. Jeg følte at han voksede endnu mere oppe i mig og da han kom i et brøl, eksploderede det for mig. Vidunderlig, vanvitttig, fantastisk og helt ubeskriveligt. Min pik sprøjtede og sprøjtede.......WAUWW hvor var en orgasme da godt nok fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.