Det var en lørdag formiddag hvor jeg var stået lidt sent op. Jeg sad ved vinduet ud til vejen og fik min kaffe og en cigaret. Jeg havde været i bad inden kaffen blev klar, så jeg havde ikke en trævl på kroppen. Nyhederne kørte i baggrunden på mit fjernsyn og jeg læste et par e-mails på min telefon.

Jeg bor i udkanten af en lille by hvor der generelt ikke sker særligt meget. Så da en bil parkerer udenfor min grund, lidt væk fra min indkørsel, blev jeg opmærksom. Den holder parkeret i små fem minutter før en ældre mand stiger ud. Han står ved bilen og kigger interesseret over min hæk hen mod vinduet hvor jeg sidder. Jeg får øjenkontakt med ham og han kigger væk. Han åbner døren i bilen og tager noget ud som han står og læser i. Han kigger igen over mod mig og begynder langsomt at gå hen langs hækken mod min indkørsel.

Han stopper op et kort øjeblik ud for min postkasse for så at forsætte ind i min indkørsel. Nu kan jeg se hvad han har i hånden. En folder og en bog som ligner en bibel. Så går det op for mig hvem han er. Længe siden jeg sidst har haft besøg af Jehovas vidner, og dengang bad jeg udtrykkeligt om at komme på listen over folk som ikke ville besøges.

SEX I DAG?

Nu står han ved min hoveddør. Først tænker jeg at jeg ikke vil åbne op, da jeg stadig ikke har noget tøj på og gider faktisk ikke at døje med ham. Men i og med jeg kan se ham gennem persiennerne tænker jeg at han sgu ser ret flot ud. En ældre man i jakkesæt med et fyldigt veltrimmet gråt overskæg. Vil skyde på at han er mellem 65 og 70 år gammel.

Han banker på endnu en gang og nu tænker jeg at det skal være løgn. Jeg bestemmer mig for at åbne døren som jeg er… uden en trævl på kroppen. Jeg åbner op og bliver mødt af et ”goddag, jeg hedder Henry” , efterfulgt af et forvirret ansigtsudtryk, da hans blik bevæger sig op og ned af mig. Jeg siger pænt goddag og lader som ingenting. Han prøver at bevare fatningen og begynder at fortælle om sin mission. Jeg bemærker at hans blik et par gange glider ned på mit skridt for så hurtigt at kigge væk igen.

Der begynder at regner lidt, så jeg spørger om han ikke vil med indenfor, da jeg gerne vil diskuterer dette emne lidt mere. Han er tydeligt fanget i et dilemma, men vælger at sige ja til at komme med ind. Jeg siger, at han kan tage plads i lænestolen, mens jeg henter en spisebordsstol og placerer mig en meter foran ham. Nu har han direkte udsyn til min pik som begynder at blive lidt påvirket af udstillingen. Han prøver at fortælle videre om hvad Jehova drejer sig om, mens jeg et par gange diskret klør lidt i min kønsbehåring. Han har tydelige problemer med ikke at kigge på min pik, men snakker videre.

Jeg kigger på hans skridt og ser en tydelig form af hans nosser i de tynde jakkesæt bukser. Det syn får min pik til at røre lidt mere på sig, men jeg lader som ingenting. Henry har til gengæld lagt mærke til hvad der sker med mig, og virker mere og mere forvirret i fortællingerne. Mit blik ryger igen ned til hans skridt og jeg ser at bulen har ændret sig. Tror sgu Henry er lidt påvirket også. Han ser at jeg kigger på hans skridt og dækker det diskret til med hænderne, mens han taler videre.

Nu satser jeg alt og afbryder ham og spørger direkte om jeg skal gøre noget ved det som sker mellem hans ben. Han kigger lidt overrasket og siger ”hvabehar?”. Jeg smiler og rejser mig op. Min pik er helt stiv nu og Henry ved ikke hvor han skal kigge hen. Jeg sætter mig på knæ foran ham, spreder hans ben og rykker tættere på. Henry prøver at rejse sig op, men jeg siger, at han bare skal sætte sig ned og slappe af. Jeg tager blidt fat i hans hænder og trækker dem ud på hans lår. Henry siger intet nu, men jeg kan fornemme en meget nervøs vejrtrækning.

Jeg tager forsigtigt fat i knappen i buksen og åbner op og lyner ned. Da mit hånd glider ind i hans underbukser giver det et sæt i ham og han tager fat i min hånd. Jeg fjerne rolig hans hånd igen og siger at det er ok. Jeg lader min hånd glide videre igennem hans kønsbehåring og får så kontakt med pikken og et sæt store behåret nosser. Jeg trækker underbukserne ned til under kuglerne, og den halvstive pik får plads til at gro. Jeg kigger op på ham, men han kigger stift ud af vinduet. Mit hoved sænkes langsomt mod hans pik og jeg åbner munden og lader den glide helt ned i min hals så min næse og hage er begravet i behåringen. Straks bliver pikken hård som sten og fylder min mund så meget ud, at jeg må trække mig lidt tilbage for ikke at blive kvalt. Jeg trækker forhuden tilbage med mine læber og lader min tunge danser omkring Henrys opsvulmede pikhoved. Der spreder sig en saltet smag i min mund og jeg begynder at sutte pikken langsomt, mens min hånd masserer hans nosser.

Henry sidder helt still og siger ikke et ord. Han virker nærmest paralyseret over udviklingen af besøget, men jeg sutter ufortrødent videre. Efter omkring 5 minutter sætter jeg farten lidt op og kan mærke pikken dunke i min mund. Henry begynder at sidde lidt mere uroligt og han tager fat i mit hoved for at trække mig væk. Jeg afviser ham igen og lader pikken glide så langt ned min hals som jeg kan, mens jeg lader tungen malke den. Henry overgiver sig til kroppens reaktion og uden varsel skyder den varme dunkende pik en tyk kraftig ladning sperm hårdt ned i halsen på mig. Jeg bliver overrasket og trækker pikken ud af munden idet den affyrer næste kæmpe sprøjt, som rammer mig i ansigtet og ud over hans bukser. Jeg skynder mig at tage den i munden igen og sutter videre, mens den sender flere ladninger ud min hals og mund. Henry giver en masse små ryk i kroppen og prøve at holde orgasmen skjult, men de tunge vejrtrækninger er tydelige og hans hænder har et stramt greb på lårene. Lugten af sperm fyldte mine næsebor, og jeg greb min egen pik og nåede nærmest ikke at rykke i den før den sprøjtede på gulvtæppet og på Henrys ene sko.

Henrys pik begynder at blive slap og rykkene i kroppen færre. Jeg sutter stadig forsigtigt på pikken, mens mit ansigt svømmer rundt i den spermfyldte behåring omkring pikken. Henrys skridt var godt og grundigt klistret ind i den sperm jeg måtte lade løbe ud af munden. Jeg lod pikken glide ud af min mund og kiggede op på Henry. Han sad helt stille og kiggede ned på mig og på pikken som lå i behåringen med en lille dråbe sperm hængende ud af den. Pikken var lettere rød efter den behandling den havde fået.

Jeg trak mig væk og Henry rejste sig op. Han sagde ikke noget, men skyndte sig at lyne bukserne og knappe dem. Der var fuld af pletter af sperm på buksebenet og den ene sko havde mit sperm løbende ned af den. Han kiggede ned af sig selv og tog en dyb indånding og gik ud mod hoveddøren. Jeg lagde hånden på hans skulder og sagde tak. Han kiggede på mig og sluttede med et bestemt ”farvel”. Siden denne episode har jeg aldrig set hverken Henry eller Jehovas vidner.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.