Jeg hedder Niels og bor i en lille by i Nordjylland. Jeg er 73 år og er gået på pension. Jeg bor på en lille nedlagt ejendom lidt udenfor byen, hvor der var lidt jord og skov. Jeg har altid været til mænd, hvilket ingen i lokalsamfundet er klar over (tror jeg). Jeg har en rigtig god ven Anton, som er på samme alder. Anton har været gift, men hans kone gik bort for 3 år siden. Vi besøger jævnligt hinanden og hygger os sammen, hvilket har stået på i ca. 10 år. Vi mødte hinanden på en lille bar i Aalborg. Alt foregik dog hos mig, mens konen var i live, da hun ikke måtte vide noget, men nu besøger jeg også ham ind imellem.

Vi har længe snakket om, at det kunne være vildt frækt med en trekant, med en ung dreng. Vi havde også i et stykke tid kigget lidt på nettet, men havde endnu ikke haft heldet med os. Vi var begge enige om at 18 år var max. alderen. Vi er begge slanke og helt glatbarberet. Anton er næsten helt skaldet ligesom mig.

SEX I DAG?

Det var sommer og for et par uger siden, havde vi siddet på terrassen, da avisbudet kom cyklende ned af grusvejen. Det var lige sådan en dejlig dreng, der skulle læres op af os to liderlige gamle mænd udbrød Anton. Det er Mads, han er en dejlig dreng Anton. Jeg gik ud og tog imod avisen og inviterede Mads ind på en sodavand. Jeg har altid været den sidste på ruten. Fornuftigt nok at tynde ud i aviserne, inden de skulle cykle ud til mig, som lå længst væk. Mads kom med over på terrassen. Anton var helt væk i ham og jeg var ikke det mindste i tvivl om, hvad han fantaserede om. Mads kørte efter ca, et kvarter. 

Nøjh hvor er han lækker fløj det ud af Anton, inden han havde sat sig op på cyklen. Det er lige sådan en vi skal have fat i Niels. Han rejste sig op og jeg kunne tydeligt se, at han havde ståpik. Der gik ikke længe inden han kneppede mig hårdt, ind over bordet.

Det var torsdag og jeg var inde ved den lokale købmand.Jeg hørte to drenge snakke på den anden side af hylden. Kunne se den ene var Mads. Han sagde...Det er sgu da også noget øv, at du skal med til tante Oda`s fødselsdag denne weekend, når jeg skal være helt alene fra imorgen og så til søndag.......

Da jeg kom hjem havde jeg kun Mads i tankerne. Hvordan skulle jeg/vi dog, kunne få den lækre dreng lokket med på noget frækt. Næste formiddag snakkede jeg med Anton. Jeg fortalte ham ikke om Mads, men jeg sagde, at han godt kunne kigge forbi ca. kl 17 og han skulle være ren og klar, da jeg var godt liderlig.

Mads kom cyklende ned af grusvejen ca. kl. 15.45 ligesom han plejede. Der var for første gang rigtig varmt denne sommer. De sidste par dage havde der regnet uafbrudt. Mads var kun iført shorts og t-shirt ligesom mig. Han ville heldigvis gerne have en sodavand og vi satte os over på terrassen. Han var godt nok en lækker lille tynd frækkert. Nu måtte jeg se om jeg kunne føre min plan ud i livet.

Vil du se hvad jeg har fået Mads. Det ville han heldigvis gerne. Vi gik over i den lille lade. Der stod min nyerhvervede atw. Er den ikke fin? Den er super fed udbrød han. Jeg satte mig op og startede den og gav den noget gas. Det larmede helt vildt inde i laden. Jeg trillede ud på gårdspladsen. Vil du med ud og prøve den? Ja for satan, røg det ud af ham.

Jeg rykkede tilbage i sædet og gjorde tegn til at han skulle sætte sig. Han satte sig og pressede hans lille faste numse mod min pik, for at kunne være der. Vi tog et par ture op og ned af grusvejen. Hver gang jeg gav den gas, pressede han sig tilbage mod min pik og det varede ikke længe inden den rørte på sig. Jeg kørte ud over marken og hans lille faste røv gned op og ned på min pik, som stod helt stiv i shortsene. Engang imellem ramte min hånd hans skridt, hvilket ikke var helt tilfældigt. Efter et kvarters tid med denne dejlige følelse kørte jeg ind på gårdspladsen. Skal du prøve alene Mads? Må jeg godt det Niels? Ja da du skal bare køre den vej, så kan du ikke ramme noget. Han lagde ud over marken og gav den gas. Pludselig ramte han det våde stykke, hvilket jeg godt vidste. Vand og mudder sprøjtede ud over det hele og sikke han så ud, da han kom tilbage. Det må du undskylde Niels. Jeg vidst ikke...Pyt da med Mads. Jeg hentede vandslangen og snart var den fin igen. Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg kiggede på Mads. Han var fuldstændig mudret til. Han kunne heller ikke lade være med at skraldgrine, da han kiggede ned af sig selv.

Stil dig lige herhen Mads, du skal da også lige spules. Hans pik fik et par ekstra sprøjt, hvilket han ikke bemærkede. Selv om vandet var koldt, bildte jeg mig selv ind, at der var noget der rørte på sig inde bag de shorts. Da jeg spulede ham bag på, bad jeg ham bukke sig forover, da hans shorts var møgbeskidte, hvilket ikke var sandt, da han jo havde siddet ned. Mads tænkte ikke over det og hans stjerne og små nosser fik et ekstra skyl. Tror også du er beskidt inde under tøjet Mads. Du må hellere komme ind og få et brusebad.

Henne ved terrassedøren sagde jeg, at han hellere måtte smide tøjet, så jeg ikke fik vand i hele huset. Da han trak shortsene ned, var der stadig lidt mudder. Han tøvede med underbukserne. Smid du bare dem min dreng, så smider jeg det hele i vaskemaskinen, mens du er i bad. Han så lækker ud som han stod der helt bar. Havde en stor pik i forhold til hans alder. Hans brystvorter var helt stive. Selv om der var meget varmt, havde turen med vandslangen, fået ham til at fryse. Han kom under bruseren. Jeg lagde et badelagen ud til ham, så han kunne tørre sig. Han kom tilbage med det våde lagen viklet omkring sig. Jeg finder lige et tørt Mads. Jeg kom tilbage med et lille håndklæde. Jeg havde ikke flere rene af de store Mads, tror du dette kan gå. Jeg smuttede også i bad og kom ud iført min badekåbe. Mads havde fået det lille håndklæde om sig og det skjulte heldigvis ikke ret meget.

Jeg har puttet dit tøj i maskinen og så kan det komme i tørretumbleren bagefter. Det er helt ok, mine forældre er ikke hjemme, så jeg har ikke travlt. Nej de kommer først på søndag, tænkte jeg med et smil.

Der kommer en bil sagde Mads. Ja det er vist Anton ser det ud til. Anton kom over på terrassen. Hvad søren sker der her, sagde han med et kæmpe smil og satte sig ved siden af Mads. Vi fortalte hvad der var sket og vi skraldgrinede alle tre. Anton blinkede til mig flere gange og slikkede sig om munden. Kan du drikke en øl Mads, eller vil du hellere have en sodavand? Han ville godt have en øl. Da jeg rejste mig, for at hente dem, lænede Anton sig ind over bordet og trak i bæltet, så badekåben åbnede sig. Ups Niels grinte han højlydt og Mads begyndte også at grine, ved synet af min bare pik, som hang og dinglede.

Da jeg kom tilbage med øllene var Anton igang med at krydsforhøre Mads. Han ville især vide om sådan en flot dreng ikke havde en kæreste. Der er ingen pæne piger her i byen forklarede Mads. Har du så aldrig kysset en pige? Næh. Du har måske kysset en dreng? Nej da udbrød Mads. Det kunne da godt være, at der var en lækker dreng grinte Anton. Har du nogle kammerater? Ja Rasmus er min rigtige gode ven.

Vi drak øllen og Anton gik ud for at hente tre mere. Jeg gik bagefter. Nu slapper du lidt af Anton. Du skal ikke være for hård ved ham. Rolig Niels der kommer ikke til at ske noget han ikke selv vil. Han trak mig ind til sig og tungekyssede mig, mens hans ene hånd begyndte at gnide på min halvstive pik. Vi kunne begge høre at der var tryk på strålen, ude på toilettet.

Da Mads gik forbi Anton hev han det lille håndklæde af ham. Ups Mads grinte Anton. Mads blev rød i hovedet og fik hurtigt håndklædet om sig igen. Det var dælme en flot pik, hvad siger du Niels? Var din så stor, da du havde hans alder? Nej slet ikke, den er godt nok flot. Mads voksede lidt. Da vi næsten også havde drukket den øl, var der ingen tvivl om, at Mads var beruset. Han snakkede mere og mere. Hvad laver man herude, når der ingen pæne piger er, ville Anton vide. Jeg hygger da bare med Rasmus grinte Mads.

Jeg havde også en god kammerat som jeg sommetider lavede nogle frække ting med sagde Anton. Gør dig og Rasmus også det. For tre uger siden lærte Rasmus mig, hvordan man får tisseren til at sprøjte. Nå for søren, hvordan gjorde han det ville Anton vide. Jeg skulle sove hen hos ham, da hans forældre skulle til fest. Da vi var kommet i seng, spurgte Rasmus om jeg vidste, hvordan man spillede pik, det gjorde jeg ikke. Han rejste sig og kom tilbage med to blade. Vi satte os op i sengen og kiggede i dem. Rasmus smed underbukserne og begyndte at nusse og gnide på sin tissemand, så den blev helt stiv. Jeg skulle gøre det samme og min blev også stiv. Vi sad og gned på dem, mens vi så billeder hvor de slikkede på tissemænd og tissekoner og de bollede også. Pludselig sprøjtede min tissemand noget hvidt på min mave og det var dejligt.

Det er nemlig rigtig dejligt. Det synes vi også, selv om vi er gamle, er det ikke rigtigt Niels. Jo det er helt rigtigt. Det er bare endnu mere skønt, når det er en anden, som gør det ved en. Har Rasmus gnedet på din pik mads? Nej da grinte Mads. Jeg synes jeg kan se en bule under håndklædet, må jeg se om den er stiv Mads spurgte Anton. Jeg brød ind. Du har set vores, så hvis der er nogen der skal vise noget, så er det da dig. Er det ikke rigtigt Mads. Jo det er Niels. Kom så frem med den. Anton rejste sig. Jeg er ikke så pylret drenge, i kan se mig helt nøgen.

Han smed sko, strømper, polo og shortsene og stod helt nøgen, med en halvstiv pik. Ha det tør i kyllinger ikke. Mads rejste sig også og smed det lille håndklæde. Jeg er ikke nogen kylling, er du det Niels. Jeg rejste mig og da Mads havde smidt håndklædet, gjorde det min pik helt stiv. Smed badekåben og min pik stod lige ud i luften. Wauw den er stiv udbrød Mads. Det er min også lige om lidt sagde Anton, mens han gned på den. Det er din også Mads. Han rakte hånden over og gned på Mads`s pik, som med det samme stod op af maven. Slap af og nyd det Mads. Mads var helt paf, men stoppede ikke Anton.

Rejs dig Mads. Mads rejste sig. Anton trak ham hen til sig, åbnede munden og begyndte at sutte. Mads begyndte næsten med det samme at stønne og kom hurtigt i munden på ham. Anton slugte hver en dråbe og slikkede ham ren. Trak ham ned på hans skød. Var det ikke dejligt Mads?. Jo det var meget bedre end at spille på den Anton. Hvis du har lyst, så vil vi rigtig gerne lære dig nogle ting, som er endnu bedre. Kunne du tænke dig det. Det vil jeg gerne, men hvad er det, spurgte Mads nysgerrigt. Skal vi vise dig lidt, så kan du sidde og kigge imens og se om det er noget du kunne tænke dig at prøve. Ja vil i det....

Anton stillede sig foran mig og sagde sut min pik skat. Hans pik er ikke så lang som min, men er noget tykkere. Jeg lod min tunge lege med hans hovede, inden jeg tog ham til roden. Han stønnede højt, ingen tvivl om, at vi begge var godt liderlige, da vores drøm var ved, at gå i opfyldelse. Vi lagde os på solvognen i en 69`er og suttede lystigt på hinanden. Vil du prøve Mads? Mads kom over og satte sig på knæ. Lad tungen lege med hans pikhovede. Mads lyttede til hans instrukser og han mundkneppede mig snart, så godt han kunne. Anton havde hentet glidecremen.

Vil du gerne se, når jeg stikker pikken op i ham og knepper ham Mads spurgte han. Jahh men gør det ikke ondt. Kun lidt i starten, men så bliver det så dejligt. Jeg rejste mig og lagde mig op på bordet. Kom og knep mig Anton. Jeg vil mærke din dejlige store pik oppe i mig. Anton smurte mig med glidecremen og lod et par fingre køre få gange. Nu Anton! Knep mig! Mads havde hovedet helt henne, han ville ikke gå glip af noget. Anton lagde mine ben op på sine skuldre Satte pikhovedet mod min stjerne og pressede sig helt i bund. Ååååhhhhh ja....Åhhhså godt....Ååååhhh...Åååhhh. Kan du høre hvor dejligt det er Mads. Mads stod med øjne så store som tekopper. Sæt dig på knæ oppe i stolen og sut på hans dejlige pik, mens jeg knepper ham. Mads hoppede op i stolen og havde hurtigt sin mund, nede ved min stive pik.

Anton kneppede mig blidt og vi stønnede som gale. Hårdere...hårdere...Knep mig hårdt Anton råbte jeg. Han bankede sin pik hårdt i bund og min pik gled ned i halsen på Mads. Der gik ikke ret lang tid, inden jeg kunne mærke Anton vokse i mig. Med et brøl skød han sin sperm op i mig og jeg skreg min orgasme ud. Mads var ikke forberedt på min ladning og han kom til at sluge meget af det.

Efter vi havde sundet os lidt, rejste Anton sig. Gik hen og lagde sig på alle fire på solvognen. Slikkede på sin langefinger og lod den glide op i sig. Han lå fingerkneppede sig selv, mens han stønnede. Jeg greb om Mads`s stive pik og sagde knep ham Mads. Trak ham med over og styrede hans pik til. Knep ham. Han vil have din pik op i sig. Jaaah knep mig din dejlige dreng, stønnede Anton. Mads pressede pikken op og begyndte straks at kneppe ham hurtigt. Hårdere Mads. Knep ham hårdere. Jeg gav Mads`s baller et slag med flad hånd og så kan det nok være at han kneppede så hårdt han kunne. Han fik snart hans første lille orgasme og sprøjtede sin sperm op i Anton. 

Vi gik sammen i bad, inden vi tændte op i grillen. Mads ville gerne prøve noget mere og var helt klar på, at overnatte sammen med os.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.