Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder på Cafe k i Hobro, da Emilie træder ind af døren og vores øjne mødes flygtigt. Hun sætter ved mit bord, jeg kigger lidt på hende over min avis. uhm kan lide hvad jeg ser, Emilie få sin espresso vi få igen øjenkontakt, hun smiler til mig og jeg smiler igen. Hun pakker sin chokolade op og lægger den på tungen, på den mest ophidsende måde jeg længe har set, mens hun kigger på mig.

Emilie rejser sig og går op i baren igen, kommer tilbage og sætter sig med ryggen til, servitricen kommer ned med 2 små glas som hun sætter på vores bord og en kop kaffe mere til mig.

Jeg sætter mig og takker for kaffen, mens jeg fortælle hvor smuk hun er.

Vi skåler og jeg mærker Emilie hånd på mit lår, som langsomt søger op mod mit skridt og allerede stive pik, hun smiler mens jeg lader min hånd glide op af Emilie bare lår, hun, spreder sine ben, som tegn til at jeg skal fortsætte. Hun smiler over udtrykket i mine øjne, da jeg opdager at hun ingen trusser har på og at hun er fuldstændigt glatbarberet.

Emilie siger kom! og rejser sig op, tager min hånd og går ud mod toilettet. Da vi kommer ind, sætter Emilie sig på knæ og trækker mine bukser ned, så min stive pik slår hende i ansigtet, hun begynder at slikke og suge på min pik, åhh det er for lækkert, så lækkert at jeg tømmer mig i munden på Emilie med det samme, hun slikker det grådigt i dig, men ser lidt skuffet ud.

Jeg siger bare rolig jeg er da snart klar igen.

Jeg løfter hende op på håndvasken og og kysser hende s klit, slikker din dejlige velsmagende fisse, mens jeg finger knepper hende med 2 fingre, Emilie stønner af velvære og hendes krop sitrer under min behandling, jeg lader en af fingrene glide op i hendes røvhul, og sætter tempoet op og med den anden hånd kæler for hende dejlige bryster, Emilie krop begynder at ryste og skælve og nu kommer du i en kraftig orgasme, hvor hun sprøjter hende dejlige safter ind i min mund.

Jeg vender hende om og støder min stive pik i bund i hendes fissen, hårdt og hurtigt så hun hviner, jeg trækker mig ud igen, nu hvor den er godt fedtet ind af Emilies overflod af fisse safter og presser den forsigtig op i hendes indbydende røv, mens jeg lader 2 fingre glide op i hendes fisse.

Det er vildt lækkert at mærke mine fingre gnide mod min pik, som bare pumper langt oppe i Emilie, efter et stykke tid på den måde, trækker jeg mig ud og sætter mig på kummen, Emilie sætter sig over mig og lader pikken glide helt i bund i hendes snævre røv, mens hun tager blusen af, så 2 skønne bryster springer ud i mit ansigt, jeg kysser dem grådigt, mens hun rider mig, hurtigere og hurtigere, mens brysterne slår mig i ansigtet, uhmmm det er for frækt, hende safter driver ned af mine ben og ned på gulvet. Nu kan jeg ikke holde mig tilbage længere og kommer langt oppe i Emilie, mens hendes orgasme ruller ind over hende,holder jeg Emilie hårdt nede over min pik.

Vi sidder sådan lidt, til vi holder op med at ryste og puste, så tager vi tøjet på igen og går tilbage til vores bord. Jeg siger at det var mega lækkert og at det ville jeg gerne gøre igen, vi rejser os og siger tak for kaffe, læner mig frem og giver Emilie et kys på kinden – og går vemodigt min vej.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.