BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg kommer fra Hjørring en by i Vendsyssel, jeg var på dette tidspunkt 42 år.

En weekend i en lille by uden for Hjørring,var mange af byens unge samledes når der var halbal i nabobyen Asdal. Det er et af disse jeg vil fortælle om. Jeg var som sædvanligt taget til halbal,for og få sex jeg stod og kiggede på pigerne på dansegulvet, have været ude og danse. Jeg stod og kiggede hvem jeg skulle vælge, Men i dag blev det anderledes, for pludselig kom Ida over og spurgte om jeg ikke ville danse.

SEX I DAG?

Ida var ca. 1,65 høj, rimelig slank og 16 år, hun havde skulderlangt brunt hår, med nogle lange lyse lokker. Hendes ansigt var egentligt meget pænt, men ikke noget usædvanligt. Hun havde til gengæld en vane med at danse frækt med lidt åben mund, og en spillende tunge, når hun dansede. Jeg ved ikke hvordan det virkede på andre, men jeg syntes det virkede sexet, så jeg endte altid med en lille stivert, når jeg havde danset med hende. Men det vi fyre altid snakkede mest om, når vi snakkede om Ida, var hendes bryster. Hun havde nogle rimeligt store bryster, som nærmest strittede lige ud i luften, derudover var de dejligt runde, og så ud til at være faste.

Hun havde en lille hvid strop trøje på, som virkelig gav udsigt til hendes bryster, dertil havde hun et par stramme cowboybukser, som fremhævede hendes heller ikke helt dårlige røv.

Vi dansede et par numre, og Ida var usædvanligt fræk den aften, hun dansede tæt op af mig, og på et tidspunkt lagde hun sin hånd i mit skridt, hvis ikke min pik allerede var halv stiv, blev den det, ved den uventede berøring. Hun smilede til mig, og vi dansede videre.

På et tidspunkt kom en af de andre piger fra byen over, og skubbede Ida væk, og begyndte at danse med mig. Da hun gjorde det, sagde hun til Ida, at de jo havde aftalt at deles, det forstod jeg ikke hvad hun mente med, men jeg var også ligeglad, fordi Emma var heller ikke værst at danse med.

Emma var også 16 år, hun var rimelig høj, jeg vil gætte på ca. 1,70 Emma var tynd dog uden at være ranglet. Hendes hår var brunt og var næsten altid sat op i en lille hestehale, hvilket gav hende et lidt piget udseende. Ligesom Ida var hun ikke bange for at vise sine bryster lidt frem, selvom de ikke var helt så store som Idas, var de stadig rigtig pæne, med den dejlige runde form, som kendetegner piger på den alder. Emma s største fortrin var dog hendes røv, den var næsten altid spændt op i nogle stramme bukser, og også i aften, effekten var at hendes stramme baller blev fremhævet helt perfekt.

Emma dansede også meget frækt i dag, hun dansede helt tæt på mig, og vendte sig om, så hendes lækre røv gnubbede op af min pik, der med det samme blev stiv igen. Emma kunne helt sikkert mærke den, men hun gnubbede bare sin røv lidt mere op af den, inden hun vendte sig med et smil og dansede videre. 

På et tidspunkt kom Ida tilbage, hun sagde til Emma: ”Nå, skulle vi dele?”, Ida kiggede på mig og svarede: ”Ja”, med et underfundigt smil. ”Så kom” sagde Ida og tog mig i hånden, og begyndte at gå over mod en udgang, Emma fulgte med lige bagefter. Ida fulgte os ud på en lille gang og væk fra den store hal, hun åbnede døren ind til en lille sal, hvor der lå en stor madras på gulvet.

Ida slap min hånd og puffede til mig, så jeg landede på madrassen. Jeg satte mig op, og så at de to piger nu pludselig stod i en hed omfavnelse og var i gang med at tungekysse hinanden. De begyndte at flå tøjet af hinanden, så de meget hurtigt faktisk var helt nøgne. Min pik var nu helt stiv og jeg nød synet af de helt nøgne veninder. De stod helt tæt i en hed omfavnelse og tungekyssede heftigt, deres hænder var overalt på hinandens kroppe. Jeg kunne se at Ida havde sin ene hånd nede ved Emmas fisse, hun havde to fingre oppe i den lille revne, jeg kunne ikke helt se hvad hun gjorde, men det var åbenbart godt, fordi Emma blev ved at presse sin fisse mod Ida s hånd, begge piger kom med små støn og suk mens de stod der. Jeg smed t-shirten og mine bukser og boksershorts, så jeg nu også var nøgen. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at rykke i min pik til synet af de to.

Ida drejede hovedet væk fra et kys, og kiggede over på mig, hun smilede da hun så jeg sad med min pik i hånden. Hun drejede sig og gik over til mig, mens hun trak Emma med. Da de kom over til mig satte Ida sig på knæ mellem mine ben, og skubbede min hånd væk fra min pik. Hun grinede og sagde, ”skal jeg ikke overtage den der?” med en kælen stemme. Hun lukkede sin hånd om min pik, og begyndte at køre den langsomt op og ned, mens hun kiggede frækt op på mig. Hun skilte sine læber lige så langsomt og lod sin tungespids fugte sine læber, på en meget sexet måde.

Jeg nussede hende på kinden med min højre hånd, og lod min tommelfinger køre henover hendes læber, hun skilte dem og sugede min finger ind og begyndte at sutte på den, mens hun stadig kiggede direkte på mig. Jeg trak armen lidt til mig, og Ida fulgte med ved at læne overkroppen fremad, mens hun stadig suttede løs på min finger. På den måde kom hendes bryster til at presse mod min stive pik, jeg kunne mærke at de på samme tid var dejligt bløde, men også meget faste.

Ida flyttede sin hånd fra min pik, og brugte begge hendes hænder til at presse brysterne sammen om min pik, jeg begyndte at støde lidt frem og tilbage, så min pik kørte op mellem hendes bryster, det var en fantastisk følelse og syn. Min pik skiftevis forsvandt og dukkede frem mellem brysterne, Ida havde lukket øjnene og suttede intenst på min finger.

Samtidig med kravlede Emma op ved siden af mig, hun krøb ind under min venstre arm, så jeg havde den omkring hende. Derefter tog hun fat i min hånd og førte den op til sit venstre bryst, jeg lukkede min hånd om det faste bryst. Emma bryster var lidt mindre end Ida s, men de havde stadig en pæn størrelse, og var som Ida s dejligt faste.

Emma brugte sin ene hånd til at nulre min ene brystvorte, hvilket egentlig var rigtig lækkert. Den anden hånd placerede hun med et fast tag i min nakke, derefter lænede hun sig frem, og nærmest stønnede mig ind i øret, mens hun viskede ”Nå, er det godt det her med to unge piger?”, så bed hun mig forsigtigt i øreflippen og begyndte at slikke mig i øret. Jeg kunne mærke på hendes ånde at hun var rimelig liderlig, især når jeg klemte hendes brystvorte lige så forsigtigt, så kom hun med et dybt suk, inden hun igen lod tungen cirkulere rundt ved mit øre.

Hendes slikken og stønnen blev heftigere og heftigere. På et tidspunkt rejste hun overkroppen op, og kiggede på mig med et liderligt blik, så kravlede hun lidt frem, så jeg fik hendes dejlige bryster lige i hovedet. Jeg begyndte at slikke og sutte på hendes ene brystvorte, hun tog fat i mit hoved og pressede det ind mellem sine bryster, mens hun stønnede højt. Den hånd jeg tidligere havde brugt på hendes bryst, førte jeg nu ned til hendes fisse. Den var drivende våd, jeg stak to fingre om i det stramme og varme hul, mens jeg nussede hendes klitoris med min tommelfinger.

På grund af Emma s bevægelse blev jeg presset lidt tilbage i madrassen, hvilket resulterede i at min tommelfinger røg ud af Ida s mund, jeg var for optaget af slikkeriet på Emma s bryster, til at jeg umiddelbart lagde mærke til det. Pludselig mærkede jeg en varm og fugtig fornemmelse omkring min pik, jeg tog opmærksomheden fra Emmas bryster et øjeblik, og kiggede ned mod Ida og min pik. Og sikken et syn der mødte mig, hun sad med åben mund lige over min pik. Da hun opdagede jeg kiggede ned, kiggede hun lidt op med et liderligt blik i øjnene. Hun stak sin tunge ud, og lod den cirkle lige så forsigtigt på bagsiden af mit pik hoved, det kildede på en helt fantastisk måde. Jeg pressede mit underliv op mod Idas mund, dette fik hende til at bruge tungen lidt hårdere, samtidig med at hun begyndte at, lade tungen køre i lange strøg op og ned på bagsiden af min pik.

Jeg rakte min frie arm ned, og lagde den forsigtigt i nakken på Ida, og nussede hende blidt. Det fik hende til at kigge op på mig, hun smilede frækt. Så åbnede hun munden, og lænede sig ind over min pik.. Der gik et vel lystent gys gennem mig, da hun endelig lukkede læberne om min pik, hun gjorde det lige under pik hovedet, jeg kunne mærke hun lod sin tunge spille lidt på hovedet, inden hun begyndte at arbejde sig ned over stangen. Hun suttede sig nærmest ned over sangen, dvs. hun lukkede læberne stramt om pikken og lod tungen lege lidt, så løsnede hun læberne lidt, og lod dem glide lidt længere ned, mens hun trak et vådt spor på bagsiden af pikken.

Da hun var noget ca. 2/3-dele ned af min pik, lukkede hun læberne stramt om min pik og sugede ind så hendes kinder bulede indad. Det skabte et undertryk der føltes helt fantastisk. Jeg lagde min hånde på hendes baghoved og pressede lidt ned, det fik hende til at begynde at køre hendes hoved op og ned af min stang. Lyden af hendes sutten og at jeg kunne mærke hendes savl løbe ned af min pik, gjorde oplevelsen endnu mere intens.

Jeg havde stadig to af mine fingre oppe i fissen på Emma og masserede hendes klitoris med min tommelfinger. Hendes safter drev ned af min hånd, og jeg kunne høre på hendes stønnen i mit øre, at hun var meget oppe og køre. Pludselig tog hun fat i mit hoved og drejede det væk fra synet af Ida med min pik i munden, til gengæld fik jeg Emmas dejlige patter lige i hovedet. Jeg åbnede munden og tog så meget af hendes venstre bryst ind i munden som jeg kunne, så trak jeg hovedet lidt tilbage, så mit spyt efterlod et vådt spor på hendes bryst. Til sidst nåede jeg helt ud, så jeg kun havde hendes brystvorte tilbage i munden, jeg satte lige så forsigtigt tænderne i den, dog uden at bide, jeg markerede kun.

Reaktionen fra Emma var et vellysten gys der gik gennem hele hendes krop, som gjorde at jeg kunne mærke hun var tæt på en orgasme. Jeg skød min tunge frem, og kilde forsigtigt spidsen af hendes brystvorte, der stadig sad klemt sammen mellem mine tænder. Reaktionen kom prompte fra Emma, jeg kunne mærke at hendes fisse klemte stramt sammen om mine fingre, Emma begyndte at ryste i hele kroppen mens hendes orgasme rullede igennem den. Jeg havde nær bidt hende i brystvorten, fordi hun bevægede sig så voldsomt. Hun faldt sammen over mig, så jeg blev presset tilbage på madrassen.

Få sex i dag

Efter et lille øjeblik kom hun til sig selv. Hun kiggede mig i øjnene og sagde: ”Skal jeg ikke hjælpe Ida ?”. Hun lænede sig frem og gav mig en tunge slasker, inden hun begyndte at kysse og slikke sig ned af først min hals siden min mave. Ida var i fuld gang med min pik, og så ikke at Emma nærmede sig, jeg kunne se og ikke mindst mærke hvordan hendes hoved kørte op og ned af min pik. Da Emma nåede min navle, lod hun tungen køre lidt rundt i den, inden hun rejste hovedet lidt og aede Ida på kinden. Ida kiggede op, stadig med min pik i munden, da hun så Emma, smilede hun, hvilket ser ret frækt ud med en pik i munden.

Emma kravlede helt ned til min pik, og kyssede Ida, så god hun nu kunne med min pik imellem. Ida trak sit hoved lidt op, og begyndte at tungekysse med Emma lige over min pik. Begge piger var meget ophidsede, så de nærmeste gnavede i hinanden og stønnede højlydt. Det så sindssygt frækt ud, men min pik trængte til lidt varme, så jeg lagde min hænder i deres nakker og pressede deres hoveder lidt ned, de fulgte villigt med, og min pik gled op mellem deres bløde læber. De begyndte begge to at slikke omkring min pik med deres tunger fra hver sin side. En gang imellem lukkede enten Ida eller Emma også læberne om skaftet og sugede ind, mens den anden lod tungen spille på mit pik hoved.

Jeg kunne ikke holde til den behandling ret længe, så pludselig kunne jeg mærke spermen komme brølende, jeg nåede ikke at sige jeg kom, så det første sprøjt ramte Ida ved øjet. Dette resulterede i at hun trak hovedet til sig. Emma derimod skyndte sig at bøje sig ned over min pik, og sugede den ind i hendes mund. Min pik blev ved at sprøjte, jeg vil tro at jeg skød tre eller fire store ladninger ind i munden på hende.

Imens sad Ida på knæ bagved og så fascineret på hendes veninde, hun sad med let åben mund, og trak lidt efter vejret, så hendes bryster bevægede sig op og ned. Hun havde min sperm siddende i ansigtet, hvilket blot fuldendte synet.

Emma rejste sig lidt og kravlede over til Ida, hun lænede sig frem mod hende til et kys, Ida åbnede villigt munden og tog imod hende. Emma lagde sine hænder i nakken på Ida og satte sin stadig lukkede mund hen til Ida s, da Emma åbnede munden til et tungekys, så jeg at Ida spærrede øjnene op, og forsøgte at trække sig væk, men hun blev fastholdt at Emma. Jeg flyttede mig lidt, så jeg bedre kunne se, og synet fik min pik til at røre på sig igen. Emma havde åbenbart ikke slugt min sperm, men gemt den inden i sin mund, og nu pressede hun den over i Idas mund, jeg kunne se deres tunger slynge sig om hinanden og spermen blev presset ud mellem deres læber. Emma væltede ind over Ida, så de kom til at ligge ned.

Jeg rejste mig op på knæ, og stak min nu næsten stive pik ind mellem de to pigers ansigter, de løsrev sig et øjeblik fra et dybt tungekys. Min pik gled ind mellem de bløde læber, og pigerne begyndte med det samme at slikke og sutte fra hver deres side, dette fik pikken til øjeblikkeligt at blive helt stiv.

Jeg trak pikken ud mellem deres læber, de fortsatte med at tungekysse heftigt, deres hænder havde de på hinandens bryster, dog havde Emma også en hånd nede i fissen på Ida. De lå sådan at Ida lå på ryggen med benene spredt (med Emma s hånd arbejdende i fissen). Emma skråt ind over, så deres bryster var presset mod hinanden, hvilket så ret frækt ud, da, som nævnt, de begge var udstyret med nogle flotte nogle af slagsen. Emma lå nærmest på knæ, så hendes lille røv var løftet lidt fra madrassen, det så fantastisk ud, lille og fast. Jeg kravlede ned bag hende, og tog fat i ballerne, de var nøjagtig lige så faste at røre ved som de var at se på.

Jeg masserede dem lidt og tog så min ene hånd ned i hendes fisse, den var drivvåd. Nu ville jeg have noget fisse, så jeg førte min stive pik hen til hendes åbning, og stak mit pik hoved ind i varmen, det var fantastisk, jeg kunne mærke at hun var stram og at hendes fisse begyndte at klemme sammen om det yderste af min pik.

Reaktionen fra Emma var et dybt støn, hvilket fik Ida til at slå armene om hende, så hun nu nærmest lå ”fastspændt” foran mig. Jeg flyttede mine hænder op på hendes hofter og pressede mig i bund i et langt hug, dette resulterede i et hyl fra Emma efterfulgt af et dybt støn, der dog blev afbrudt af Ida, som i det samme stak sin tunge ind i munden på Emma, og begyndte at tungekysse hende. Min pik var nu fuldstændigt omsluttet af Emma s stramme og varme fisse, jeg kunne mærke hvordan den nærmest pulserede om min pik. Jeg nød fornemmelsen et øjeblik, inden jeg trak mig halvt ud, og bankede pikken i bund igen, jeg begyndte at køre frem og tilbage i et rimeligt hårdt tempo. Jeg kiggede ned og nød synet af min pik der bankede ind og ud af Emma s fisse, og ikke mindst synet af den fantastisk lille og stramme røv.

Ida flyttede sin ene hånd fra ryggen af Emma og stak den ind under hende, jeg kunne ikke lige se hvad hun gjorde af den, men pludselig mærkede jeg den nede ved min pik, hun var åbenbart begyndt at massere Emma s klitoris mens jeg kneppede hende. Emma var helt væk i liderlighed, hun havde begravet sit hoved i Ida s bryster og stønnede højlydt i takt til mine stød.

Jeg fik øjenkontakt med Ida, hun var tydeligvis også rimelig liderlig og smilede til mig. Emma s stønnen steg i tempo og styrke, og pludselig kom hun igen, hun nærmest skreg sin orgasme ud mellem brysterne på Ida, hendes fisse trak sig stramt sammen omkring min pik, jeg stødte helt i bund og holdt den der mens orgasmen rasede gennem hendes krop. Da orgasmen for tog sig faldt Emma helt sammen, min stive pik svuppede ud af hendes fisse, stod lige ud i luften.

Jeg kiggede op på Ida, hun sad og nussede Emma i håret, Emma var faldet ned i skødet på Ida og var stadig helt væk i sin efterveerne af sin orgasme. Ida s bryster strittede lige ud i luften og bevægede sig i takt til hendes tunge åndedræt. Hun kiggede op og så først min stive pik, hun smilede og kiggede derefter mig direkte i øjnene, hendes øjne lyste nærmest. Så sagde hun ”Jeg vil fandme også have noget pik!”. Hun skubbede lidt til Emma, og kravlede over til mig, hun skubbede til mig, så jeg landede på ryggen. Jeg prøvede at få øjenkontakt med hende, men hun havde et fjernt men alligevel koncentreret udtryk i øjnene.

Hun kiggede på min pik, og rykkede et par gange i den, for ligesom at tjekke om den var helt stiv, det kan jeg garantere at den var.

Så skrævede hun ind over mig, så hendes fisse var lige over min pik, hun tog fat i pikken med den ene hånd og styrede den hen mod den fissen, mens hun sænkede sig ned mod den. Hovedet gled inden for, og jeg kunne mærke varmen fra hendes fisse omkring det. Da hovedet var kommet helt ind, slap hun pikken og lod sig glide ned over pikken i et hug. Den pludselige fornemmelse af en varm og stram fisse om hele min pik, gjorde at jeg kastede hovedet tilbage i nydelse. Jeg hørte hvordan Ida udstødte et hvin, efterfulgt af et ”Åh ja, åh ja”. Hun greb hårdt fat i min brystkasse, og begyndte at ride mig i et hårdt tempo, hun gled halvvejs op af min pik og lod sig glide hårdt ned og op igen i et rasende tempo. Det var som om hun ikke sansede mig, men kun var koncentreret om pikken i hendes fisse. 

Jeg greb fat i hendes store bryster og begyndte at kramme dem rimeligt hårdt, som svar satte hun neglene i mit bryst, hvilket egentlig ophidsede mig endnu mere. Jeg begyndte at støde imod, når hun bevægede sig ned, hvilket resulterede i at jeg kom endnu længere op i hende, vi var begge våde af sved pga. det heftige tempo. Der gik ikke lang tid på denne måde, før Ida kom i en stormende orgasme, hun skreg den ud i rummet, og jeg kunne mærke trækningerne omkring min pik. Hun faldt sammen over mig, men jeg var ikke klar til at hvile, så jeg tumlede rundt med hende, så hun kom til at lægge nederst.

Jeg rejste mig halvt på knæ, stadig med pikken inden i hende, tog fat i hendes hofter og begyndte at støde hårdt frem og tilbage. Ida var stadig væk i efterveerne fra orgasmen, men hendes patter gyngede i takt til mine stød.

Emma var kommet til sig selv i mellemtiden og lænede sig ind over Idas bryster, og bed lidt i den ene brystvorte. Dette fik Ida til at komme en gang til, hun gik i bro og stønnede og hvinede en orgasme ud. Sammentrækningerne i hendes fisse, og at jeg var rimeligt oppe og køre gjorde at jeg kunne mærke jeg var ved at komme igen. Jeg trak mig ud, for at komme ud over Ida, men Emma kom mig i forkøbet, ved at slippe taget i Idas bryst, og i stedet læne sig til siden og suge min pik ind mellem sine læber. Jeg greb fat i hendes hår og stødte mig lidt længere ind i hendes mund. Så kom jeg, mens jeg pumpede lidt frem og tilbage i hendes mund, spermen sprøjtede ind i munden og ned i halsen på hende. Jeg kunne se på hendes hals, at hun prøvede at synke det, så hurtigt som det kom.

Jeg slap taget i hendes hår, da jeg var færdig med at komme, Emma trak hovedet til sig, og sank en sidste gang, så kiggede hun op på mig og smilede. Ida lå og pustede ud, men rejste sig op på albuerne og grinede. Jeg sad også og pustede ud, mens jeg også begyndte at grine. Vi lå sådan lidt, inden vi tog tøjet på, og gik tilbage til festen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.