Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde længe leget med tanken om at leje en fræk kvinde af en mand. jeg fandt en på nettet der lejede sin kæreste ud. Jeg fik et foto af kæreste og til min chok var det en pige jeg kendte Jeanne hed hun og var 22 år. Pris 2500 kr for tre timer alt tilladt skrev Han hed jeg skulle hente hende en Lørdag formiddag.

Det var skønt vejr, da jeg rullede ind på parkeringspladsen. Han fulgte sin kone ud og åbnede døren for hende. Hej sagde han, nu må du nyde det. Det gjorde hun også. Hendes lange hår. Hun havde en meget nedringet hvid t-shirt på og en meget kort sort nederdel og et par pæne højhælede sko. Hun havde ingen trusser på under den korte nederdel. Hun satte sig ind og kiggede på mig og smilte kørte bort.

SEX I DAG?

Der gik ikke længe før hun sendte det første billede til sin mand. Hun havde trukket ned i blusen og hevet sine store bryster ud. Det tændte mig vildt meget at kørte hende rundt i indre by, med hendes bryster blottede. Det næste billede var fra hende. Der var trukket nederdelen af, så man kunne se hendes glatte fisse. Min hånd hvilede på hendes inderlår, vi kørte ud af byen, til en nærliggende skov.

Nu modtog han et billede, hvor hun stod lænet op ad min bil uden noget på. Hun viste stolt sin fisse frem for kameraet. Sikken en dejlig liderlig kærste du har, skrev jeg. Og gik hen til hende og lynede mine bukser ned. Jeg trak min pik frem, som hun straks ivrigt tog i munden. Det var et frækt billede at sende. Nu fik hans en lille VIDEO, hvor hans kone lystigt slikkede mine store glatte nosser. min pik blev straks hård. Hendes hånd kørte op og ned af min tykke pik, var så frækt at se på.

Jeg tog et tæppe fra bilen og bredte det ud i den lysning vi havde fundet i skoven. Hun lagde sig på ryggen med vidt spredte ben. Jeg begyndte langsomt at kysse og slikke hendes inderlår, jeg bevægede mig langsomt mod hendes varme glatte fisse..min tunge berørte blidt hendes skamlæber og jeg slikkede langsomt op og ned af hendes frække revne, så kredsede min tunge om hendes klitoris. Hun stønnede højlydt på videoen hun sendte til sin mand.

Nu satte jeg mig op, tog fat om min tykke pik og gned den mod hendes glatte og meget våde fisse. langsomt trængte jeg ind i hendes våde fisse. Vi stønnede begge højlydt. Jeg kneppede hende hårdere og dybere. Åh jaaaa, knep mig, skreg hun ud.

Der gik lidt tid inden så sendte hun den næste videoklip. hun lå på alle fire, hendes lange tynde bryster hang op dinglede under hende. Jeg havde gnedet min tykke pik ind i glidecreme og pressede den mod hendes stramme hul. Åh, hvor var det bare frækt at høre hende stønne og skrige da jeg pressede den ind. Hun fik et hårdt klask i røven, inden jeg pressede den i bund. Hun skreg og stønnede højt og fik hurtigt en kæmpe orgasme.

Jeg æ rejste mig og hun satte sig på knæ foran ham og begyndte igen at sutte min store stive pik. Hun suttede lystigt mens hun spillede min pik.jeg stønnede højere og højere, inden min stive pik sprøjtede dejlig varm sperm ud over hendes kønne ansigt. Den første stråle ramte hende lige i munden, den næste ramte henover hendes ansigt og nedad hendes bryster. hun suttede bare videre med sperm i ansigt, hår og på brysterne. Bagefter kørte vi mig jeg hvade stadig over 2 time i nu

Din mand Stig sagde at jeg måtte alt så nu skulle Jeanne få hvad hun havde fortjent. fik hun bind for øjnene, kunne ses hun havde mest af alt lyst til at tage bindet af øjnene.men jeg sagde jeg hvade fået lov og hvade betalt.

jeg tog telefonen sende en sms to min efter stod Torben der jeg trak ham med ud i køkkenet og fortalte jeg hvade lejet Jeanne i tre timer og der nu var to tilbage Jeanne er Torben s svigerinde,

der kom flere til.

Stig sagde jeg jo måtte hvad jeg ville i de tre timer så jeg lånte dig ud til mine venner,.. og så til flere mænd på een gang. Hun søgte rundt hvem der var der, en af mændene med stemmen stod tæt bag hende og løftede op i hendes bryster imens han æltede dem. Hendes vorter var stive, meget stive.

Både af kulde og af det ukendte og spændingen. Jeg hviskede til Jeanne: "Sæt dig ned på knæ så de kan se om du til noget." Hun satte sig ned på knæ og straks efter mærkede hun en pik mod sine læber. "Tag den i munden tøs, jeg vil gerne suttes godt og grundigt". Hørte hun en ny stemme sige. Hun tog pikken i munden og gav sig til at sutte godt på den. Hun sugede den så langt ned mod halsen som hun kunne og imens hun trak den ud igen sugede hun til. Hun forsatte imens hun kunne mærke nogle nye hænder på sine bryster. Efter lidt tid, kunne hun også mærke nogle hænder forsøge at skille hendes ben lidt mere ad, og da hun havde hjulpet lidt til, kunne hun mærke dem undersøge hendes kusse.

Hun fornemmede at pikken i hendes mund blev endnu større og pludselig gav den sig til at rykke. "Ååååh nu kommer jeg" sagde stemmen og trak pikken ud... Han sprøjtede hende i ansigtet og i hår. Og lod pikken klaske mod hendes kind nogle gange. Hun blev sprøjte til og trukket hen af jorden, kravlende på alle fire og pludselig blev hun stoppe, et greb i hendes hår trak hendes hoved tilbage. "Her, slik på den og sug så på hovedet og så vil jeg gerne have du også suger mine nosser" Lød en ukendt stemme.

Hun gik i gang imens hun stod på alle fire og fornemmede at han sad ned på noget foran mig. Hun sugede hans pik hoved godt, slikkede op og ned at hovedet og skaftet. Hun løftede pikken helt op og sugede hans nosser som var store og hårde. Der blev stadig leget og kælet for hendes bryster som nu hang lige ned imod jorden. Der blev slikket og suttet på dem og pludselig mærkede hun en tunge imod sit bagerste hul. En ivrig tunge der slikkede omkring hullet og som langsomt lidt efter lidt sneg den sig ind i varmen. Det var frækt. Tungen skiftede og slikkede på mellemkødet imellem hendes huller, og forsatte helt om til hendes knop.

Hun sugede og legede med pikken foran sig og pludselig sagde manden "Ja, sæt dig lidt op så jeg kan komme ud over dine patter".. hun satte mig lidt op, spillede pikken af og hans sæd ramme bryster. En hurtig hånd bagfra gav sig til at smøre hende ind i sæden. Manden kyssede hende blidt i panden "DET var dejligt tøs " sagde han og rejste sig. En ny satte sig og Jeanne hoved blev igen presset ned over en varm og stiv pik. "Jeg vil have at du suger lidt på min pik og så vil jeg bolle dig i munden" hun gik i gang i mens hun stadig blev slikket og imens hendes bryster stadig var som magneter for flere hænder. Ind imellem fik hun et lille smæk bag i. Pludselig begyndte ham foran hende at stikke sin pik ind i hendes mund imens han holdte fast i hendes hoved hun stod på alle fire. Han vidste præcis hvor langt han kunne tillade sig at gå ind uden at det blev for ulækkert for hende.

Han bollede og tvang hende til at suge og suge. Hun mærkede en pik imod sin fisse og langsomt og sikkert blev den stukket op i hende. Jeg skal love for de kunne deres kram. Pikken gled ubesværet op i hende og begyndte at kneppe hende i samme takt som ham der var i hendes mund. Da pikken i hendes mund var ved at komme trak han sig ud og kom op ad hendes kind.

Jeg stod og filme og tog foto og sende den til hendes mand, der straks skrev at det kun var mig han hvade givet lov til og kneppe hende, jeg skrev du sagde jeg måtte alt.

Hun fik tørret Sperm væk i ansigt og imens pikken i hendes fisse trak sig ud, hun blev bedt om at sætte sig op på en bænk og sprede sine ben godt. Hun fik lidt hjælp der op, for da det var et ukendt sted var det ret svært at finde frem med bind for øjnene. Hun lagde sig på bænken med benene ud over og spredte dem godt. Hun mærkede en tunge på hver af sine brystvorter.

Den ene lidt hårde end den anden og hun fik igen en pik stukket op i sin fisse.

Den bollede løs og pludselig mærkede en en tunge på sin knop.. Åååh gud det var dejligt, men hvor mange var de egentligt om det her??? Efter nogen tid kunne hun mærke at pikken i sin fisse begyndte at trække sig sammen og han trak sig ud og kom ud over hende nybarberede fisse. Han kravlede op og satte sig over hende, sådan hun kunne slikke ham ren og samtidig smage sit egne safter. Imens begyndte to tunger at slikke hende ren for sæd. DET var frækt. To mænd der slikkede en tredje mands sæd af hende. Bagefter blev hun ført ned på jorden og skulle sidde overskrævs på en pik. Hun blev presset ned over den og trukket for over. på alle fire. Hun fik min pik i munden og begge pikke begyndte at kneppe hende blidt og erfarent. Med et mærkede hun noget presse på mod sit bagerste hul.

Åh nej, det klarede jeg aldrig skreg hun. Hun var meget stram bagtil og vidste at var den pik bare lidt for stor så gjorde det vildt ondt og hun ville sprække lidt.

Han gav sig god tid og da han trængte helt igennem gav hende hænder og knæ efter og hun kom til at ligge næsten helt udstrakt oven på ham der lå underst. Pikken i hendes bagerste hul gav sig forsigtigt til at bolle Jeanne. Det gjorde ondt og tårerne pressede sig på under tørklædet. "Slap nu bare af tøs, det er slet ikke så slemt, og din mand har sagt at du godt kan klare det her, så længe det ikke er en stor pik" hun syntes at pikken var stor nok. Hun blev hjulpet op på alle fire igen og de tre gik alle i gang med at bolle hende. Jeanne s mund blev brugt af to på skift og med et kom den ene i mund og samtidig med ham der bollede hendes bagtil. De byttede alle plads og hun blev igen brugt og udnyttet. Da de alle var kommet, skiftede de til at slikke hendes fisse og træt og brugt som jeg var faldt i søvn.

Jeg sagde din mand Stig er her nu du skal hjem nu.

Jeg ført hende ud til bilen, hun fik sin pels på døren blev åbnet. "Hejsa, og mange tak, hun var lige præcis så god som du havde lovet mig " sagde stemmen der i sin tid havde budt mig indenfor. Døren blev lukket efter bag hende Stig vindue stod åben.Stig trak Jeanne ind til sig "hvad så skat, fik du pik nok?"...

Han kyssede hende inderligt og så kørte de...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.