Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde ikke regnet med at skulle tage min kærestes datters mødom, men det var for sent at stoppe nu. Da jeg hørte min kærestes datter gå i bad, rejste jeg mig og gik på toilettet for at tisse.

Jeg kunne se den lyserøde skygge af hendes krop bag den matterede rude, men jeg ignorerede hende i første omgang, på samme måde som hun ignorerede at hendes mor s kæreste brugte badeværelset på samme tid som hun var i bad. Jeg kunne høre at hun nynnede still for sig selv, mens hun arbejdede på at vaske sveden af sin krop.

SEX I DAG?

Da jeg var færdig med at tisse, skyllede jeg ud i toilettet og skubbede skydedøren ind til badet til side og steg ind sammen med min kærestes datter.

Mads, udbrød hun overrasket, “Hvad laver du”

“Jeg tager bare et bad, sammen med dig” svarede jeg, mens jeg hurtigt lukkede døren ind til badet så vandet ikke rendte ud på gulvet.

Efter jeg lukkede døren, greb jeg min 16 årige kærestes datter på hofterne så hun ikke gled på det glatte underlag. “Ræk mig sæben, gider du, så vasker jeg dig på ryggen og så kan du vaske mig på ryggen”

Hendes bløde hud føltes himmelsk i mine hænder.

“Men Mads begyndte hun, men så skiftede hun mening og sagde ikke mere. Uden at sige et ord vendte hun sig om efter sæben og rakte den til mig. Bare følelsen af hende der gned sig op af mig da hun vendte sig om, var næsten nok til at få mig til at skyde tykke hvide stråler sperm på hendes krop, baderummet, væggene og hvor ellers min pik nu pegede hen, men heldigvis kunne jeg godt styre den.

Så jeg gjorde som jeg havde sagt, jeg sæbede min kærestes datters krop ind over det hele, jeg startede med at sæbe hendes skuldre ind, så hendes ryg, hendes lænd og videre ned over ballerne og til sidst hendes ben, hun vred sig ved min berøring men sagde ikke noget udover nogle gange hvor hun skarpt trak vejret ind når jeg rørte hende på et uventet sted. Jeg vaskede hendes forsigtigt mellem ballerne og gik så igen opad og vaskede hendes arme.

Da jeg var færdig med bagsiden vendte jeg hende rundt og startede med at sæbe hende ind på forsiden, startende med hendes små endnu ikke færdigudviklede bryster og arbejdede mig så nedover derfra. Kæft det var dejligt at mærke hendes små hårdt brystvorter imellem mine fingre.

Min kærestes datter gav flere gisp da hun kunne mærke at hendes næste stedfar masserede hendes brystvorter mens jeg også sørgede for at massere hele brystet, dog uden at det blev for åbenlyst hvad jeg havde gang i. Jeg sæbede brysterne ind og var ekstra opmærksom på at få sæbet brystvorterne grundigt ind og masserede sæben godt ind i dem.

Efter at have sæbet og skyllet hendes bryster fortsatte mine hænder ned over hende flade mave, som havde givet mig frække tanker i et stykke tid nu men hun gav kun igen et lille gisp da min hånd gled ned over maven. På nuværende tidspunkt var min pik stenhård og stak lige ud og prikkede hende på låret og hendes dejlige lille røv.

Jeg fortsatte med at vaske nedad og sæbede den sparsomme behåring på hendes lille fisse og i samme ombæring smuttede jeg en finger ind i revnen mellem hendes ben og til min overraskelse var hun tilsyneladende ligeså våd og glat indeni, som hun var af sæben og vandet udenpå. Jeg vidste at vand og sæbe ikke kan løbe opad, så jeg var ret sikker på at hun var klar.

“Buk dig lidt forover” sagde jeg, mens jeg trak i hendes hofte for at få plads.

Min kærestes datter bukkede sig lydigt lidt forover så vandet fra bruseren plaskede ud over hendes ryg, jeg greb hende igen ved hofterne med min ene hånd og med den anden hånd kørte jeg mit pik hoved frem og tilbage i hendes våde revne og så pressede jeg mit pik hoved ind i hendes lille fisse.

Mads protesterede hun, det var det første ord nogen af os havde ytret de sidste 5 minutter, udover selvfølgelig min ordre om at hun skulle bukke sig forover, men hun trak sig ikke væk.

“Rolig” sagde jeg mens jeg slap min pik, nu da pik hovedet var inde i hendes fisse, “Det her tager kun et øjeblik” KÆFT det føltes godt.

Følelsen af den stramme ring der greb min pik og holdt pik hovedet fast lige bag glansen i en erotisk omfavnelse som fik mig til at skære tænder for at forhindre at jeg sprøjtede tyk hvid baby klister på væggene af hendes stramme lille fisse.

Nu tog jeg om hendes hofte med begge hænder og trak min pik et par centimeter ud, hvorefter jeg pressede den lidt længere ind igen, der var en kort pause her, da min kærestes datter udbrød “Uuh” da hun mærkede min pik ramme imod en gummiagtig hinde inde i hende.

“Undskyld” sagde jeg “har du aldrig gjort det her før” Jeg kunne ikke tro at min 16 årige kærestes datter stadig var jomfru. Uden at sige et ord, rystede min kærestes datter på hovedet

Hold da kæft, jeg havde ikke regnet med at skulle tage min kærestes datters mødom, men det var sgu for sent at stoppe nu.

“Det kommer til at gøre lidt ondt første gang” advarede jeg hende lige inden jeg pressede min pik HÅRDT op i hende, før hun kunne nå at protestere.

“Av” sagde hun, men så sagde hun heller ikke eet ord mere, men i stedet pressede hun sig bare tilbage mod mig så min pik gled længere ind.

To sekunder senere stod jeg derfor med min pik begravet 3/4 i min kærestes datters stramme lille fisse, mens hendes fisse klemte og pulserede min stive pik, som om hun var en malkemaskine, det føltes fantastisk.

Jeg trak mig en centimeter ud og pressede derefter ind igen.

Mmm, mumlede hun.

Igen trak jeg mig lidt ud og pressede mig igen ind lidt længere og efter ca. 5 gange kunne jeg presse alle 16 cm faderlig pik ind i min kærestes datters lille stramme hul indtil hendes fisse var strakt vådt rundt om basen på min pik og mit pik hoved skubbede til hendes livmoder når jeg kørte indad mens hende fisse åbning kun lige holdt min pik når jeg trak mig udad.

Jeg havde aldrig følt den følelse jeg fik af min kærestes datters malkende fisse som malkede min sæd lækkende pik siden…..Siden…Aldrig.

Med den slags stimulation gik der ikke længe før mine nosser begyndte at prikke og jeg kunne mærke sæden i nosserne nærmest koge og jeg vidste at der ikke ville gå længe før jeg den ville pumpe hende livmoder propfuld af klistrede skud med baby klister, den slags klister som havde lavet hende for godt 16 år siden, da hendes rigtige far ved et uheld kom i hendes mor s fisse. Forskellen var dog at hvis jeg kom i min kærestes datter denne gang så ville det ikke være et uheld og da min kærestes datter havde haft seksualundervisning, vidste vi begge hvad der skete hvis jeg fyldte hendes fisse og livmoder fuld af sæd,

Jeg syntes dog stadig jeg ville give hende en chance til at protestere.

“Åh” stønnede jeg mens jeg virkeligt kæmpede med at holde spermen tilbage “jeg tror jeg kommer snart…..”

“åh” stønnede min kærestes datter tilbage, men uden at forsøge at komme væk fra mig ved tanken om at jeg var lige ved at fylde hendes åbne og modtagelige skød med varm incestuøs sæd. I stedet pressede hun sig hårdt tilbage mod mig, så spidsen af mit pik hoved blev presset mod den lille gummiagtige åbning til hendes livmoderhals, mens hendes fisse malkede og maste basen af min pik i en omfavnelse man skulle føle for at tro på det.

Stimulationen blev for meget, jeg holdt min kærestes datter om hofterne og holdt mig presset så hårdt ind i hende som muligt mens jeg sprøjtede og sprøjtede stråle efter tyk klistret stråle ind i hendes totalt ubeskyttede og æg løsnende skød. Bølge efter bølge, sprøjt efter sprøjt bølgede gennem røret på undersiden af min pik før det blev skudt ind i hendes ventende skød hvor det hørte hjemme og som jeg sagde tidligere GUD hvor føltes det godt.

Da det var ovre begyndte skyldfølelsen at melde sig, jeg var jo sådan set lige klatret ind i badet til min kærestes datter og stukket min pik ind i hendes jomfruelige skød, sprængt hendes mødom og fyldt hende til randen med sæd, nærmest uden først lige at sige hej.

Allerede mens jeg stod der, med min stive pik der langsomt blev slappere i hendes stramme fisse, mens tykke klatter af sæd sev ud af mit pik hoved og ind i hendes stramme lille fisse, så vidste jeg at sædcellerne var igang med at svømme gennem livmoderhals åbningen ind i hendes meget fertile skød. Sikke en obskøn og fræk, men også skræmmende og voldsomt erotisk tanke. Jeg mærkede eet sidste skud sæd bølge gennem røret i min pik og spytte ind i hendes fisse ved den bare tanke.

Den viden at min kærste måske ville finde ud af jeg kneppede tøsen og at hun faktisk nød jeg kneppede hende og sper numde hende fuld af sæd og at jeg måske skulle gøre hendes datter gravid

Min kærestes datter gav mig dog ikke meget tid til at sluge min skyldfølelse, for efter jeg nærmest kollapsede bag hende i udmattelse mod bagvæggen af badet, vendte hun sig om og kyssede mig, mens hun gned sine små bryster mod min behårede brystkasse på en erotisk måde, mens hun totalt ignorerede de tykke klatter af sæd der sev ud mellem hendes ben.

Satte sig på knæ og sutte min pik ren.

Hvis hendes datter var det mindste flov eller skræmt over hendes mor s kæreste havde kneppede hende og fyldte hendes flade lille mave med potent sæd, så viste hun det i hvert fald ikke.

Tak mads” sagde hun og kyssede mig midt på munden før jeg kunne nå at reagere. Så kravlede hun ud af badet

Hun stoppede ikke, forsøgte ikke at vaske beviserne for vores elskov i badet, hun nød tydeligt følelsen af hendes mor s kærestesæd der sev ud af hendes gennem kneppede fisse og løb ned af hendes ben.

Nej TAK til dig svarede jeg hende, jeg håbede at jeg en dag kunne forklare hende hvor meget det betød for mig.

Jeg kunne stadig se omridset af min kærestes datter på den anden side af glasset, hun var åbenlyst ikke blevet skadet af oplevelsen, hun tørrede sig mens hun ignorerede mig, mens jeg vaskede mig.

“mads” spurgte hun mens hun stod og tørrede sig.

“Ja skat” svarede jeg. Hvis hun havde spurgt mig hvorfor jeg havde voldtaget hende så ville det være ekstremt svært at svare.

“Kan vi gøre det igen i aften” spurgte hun “Jeg kunne godt tænke mig at prøve det i en seng, hvis det er ok med dig.”

Desværre skat, din mor er hjemme i aften, men i morgen er hun til banko,

Selv igennem glasset kunne jeg se smilet på min kærestes datters ansigt “TAK Mads ” sagde hun i et toneleje der var så opmuntre som fuglekvidder en forårsdag.

“Er det et løfte” sagde hun

“ja hvis du ikke siger det til nogen ” sagde jeg og det måtte hun nøjes med.

Dagen efter min kæreste og hendes mor tog afsted til banko

Hun småløb op ad trappen og ind i soveværelset, hvor hun væltede mig ned i sengen

Derefter gik vi igang.

Denne gang var det Kajasom min kærestes datter hed, der skulle nyde et forspil. Jeg skilte hendes ben og skamlæber, og med fingre og tunge skilte jeg hendes opsvulmede skamlæber. Jeg gav den rigtig med tungen og flere gange sørgede jeg for, at den ramte hendes følsomme klitoris. Hun kom i en hurtig sprøjte udløsning.

– Du er bare skøn, sagde hun -og fortsatte:

Få sex i dag

– Kan du ikke lære min kæreste det ?

Jeg kiggede på hende.

– Nej, det mente jeg selvfølgelig ikke.

– Gider du tage mig i røven, spurgte hun kælent.

Jeg havde ikke svært ved at få den ind imellem hendes følsomme røvhul. Det var første gang hun ville ha den i røven,

Jeg smurte røv hullet med spyt og fisse saft, vi holdt en lille pause, før jeg igen kastede mig over hende. Nu skulle pikken op i hendes fisse.

Jeg smurte hendes lille glatte fisse ind. og satte pikken mod revnen, og trængte forsigtigt op. Og jeg kom i bund,. Jeg begyndte at kneppe Kaja i et roligt tempo.

Kaja begyndte at stønne svagt og hendes lille fisse begyndte at malke min pik. og hun blev lidt våd. Jeg satte farten lidt op, og kneppede Kaja lidt hårdere og hurtigere, og vi begge små stønnede nu.

Jeg kørte min pik hårdt op i min kærestes datter, og kneppede hende hårdt, Syntes din små nippels er lidt spændte, mere end de plejer at være.

Mads hviskede Kaja, jeg er også mere liderlig end i går. Og jeg nyder det også meget.

Ja min skat, jeg kommer også snart oppe i din dejlige lille fisse, og jeg er blevet godt liderlig. jeg kunne godt mærke at spermen var på vej. Så jeg satte farten lidt op, og der kom en del, smaske lyde fra Kajas stramme fisse, som pumpede om min pik, Kaja fik flere små orgasmer, og hun stønnede noget højt nu.

Åh ka ja a jeg komme, åh jaaa Kaja jeg koooomer i dig nu.

Jaaa Mads kom i mig, jeg vil ha dit sperm dybt i mig. Åh jaa stønnede Kaja højt.

Det blev for meget for mig, jeg pressede pikken helt op, i hendes stramme fisse. Og jeg kom med det ene sprøjt efter det andet. Jeg så både sol måne og stjerner, så vidunderligt var det. Tror jeg kom mellem 8 og 10 sprøjt oppe denne lille fisse.

Jeg trak mig forsigtigt ud, og Kaja faldt om på sengen, og der siver lidt sperm ud af den.

Jeg begyndte at Slikke Kaja, hendes lille pigefisse var våd og hun smagte rigtigt godt. Jeg satte en finger forsigtigt op i fissen. Imens bad jeg Kaja om at ligge sig på maven, og bøje benene så hendes lille rumpe stak opad. Jeg kom glidecreme på Kajastramme fisse og stramme jomfru røv, for Kajaskal mærke min pik i sit stramme røv hul.

Jeg begyndte med en finger lidt oppe i Kajas stramme røv.

Jeg stak nu 2 finger oppe i Kajas lille røv.

Hun klynger, av Mads av. Det gør ondt, men Mads det, snurre i min mave. Men det gør stadig ondt.

Ja Kaja det gør lidt ondt her i starten, men prøv at slappe af så bliver det meget bedre. Og jeg kom meget mere glidecreme på og i hendes lille røv. Så nu fik jeg 2 fingere op i Kaja røv. Og nu stønnede hun lidt svagt.

Jeg satte pikken op i Kajas stramme jomfru røv, fik pik hovedet indenfor.

Kajasagde. Av Mads av Mads men bliv ved Mads. Det sviger kun, men en sjov følelse.

Jeg smurte mere creme på min pik og kørte den lidt ind og ud, så pikken kom længere ind for hvert stød. Men jeg holdt små pauser efter nogle stød, så Kaja kunne vænne sig til at der kom noget op i røven på hende. Efter ca. 10 min. Var jeg kommet helt op i røven på Kaja. Og blev lidt deroppe. Så begyndte jeg køre pikken ind og ud i et langsomt tempo.

Kaja begyndt at stønne noget overrasket,

min pik kørte ind og ud af denne stramme kanal, jeg kunne mærke hele hendes indre vægge som klemte sig sammen om min pik. jeg satte farten lidt op. Og begyndte at kneppe hende noget hårdere.

Jeg kneppede Kajastramme røv, det var så liderligt, at det ikke var længe inden jeg ville komme dybt oppe i Kajas røv. Jeg bad Kaja om at lege med sin fisse.

Og da hun begyndte at legede med sin fisse, stramme hendes røv mere om min pik, det var så frækt, og dejligt. At mærke den røv. Stramme om min pik, og malke den.

Jeg stønnede halv højt, og jeg pressede min pik i bund i Kajas røv og jeg kom dybt deroppe. Jeg trak mig forsigtigt ud, og lige inden pikken kom ud af denne stramme røv. Gav der et plop og pikken røg helt ud. Og spermen begyndte at sive ud,

Jeg prøvede at se på Kajas røv, hvor spermen trillede ud. Kunne godt se lidt brunligt skær i spermen.

Jeg spurgte Kaja om hvordan hun følte at havde en pik i hendes smukke røv.

Jeg er godt øm. Men det var super dejligt, og jeg blev mere liderlig af det.

Vil du gerne prøve det igen

Ja bestemt Mads

Godt min pige. Kan du sove godt

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.