BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var 43 år gammel da jeg var til familiefødselsdag hos min kammerat. Som sædvanlig fik vi masser at drikke. Hans datter på 16 år sad ved siden af mig ved bordet. Vi talte egentlig ikke så meget sammen. På et tidspunkt skulle jeg på toilettet. Gæstetoilettet lå i den modsatte ende af huset. Da jeg skulle til at lukke døren, masede hun sig med der ud. “Hvad skal du ?” spurgte jeg. “Jeg skal også tisse, du er vel ikke genert ?” svarede hun. “Næh, sæt du dig bare!” sagde jeg, med grødet fuldemandsstemme.

Hun vendte front til mig, trak op i sin korte nederdel, og trak sine små trusser ned, og satte sig på toilettet. Hun sad med let spredte ben, så jeg ikke kunne undgå at se hendes lille pige fisse. Der var kun en anelse dun over revnen. En tynd gul stråle urin løb ned i toilettet. Hun så egentlig utrolig godt ud, selv om hun ikke var så veludviklet endu. Hun vejede højst 45 kilo. “Hvad kigger du på ?” sagde hun med smil i stemmen. “På din lille fisse !” svarede jeg, “Du er ved at blive en rigtig flot pige !”. Jeg kunne mærke pikken vokse i bukserne.1

SEX I DAG?

Det havde hun også set, der var jo ikke meget plads på toilettet, så hendes hoved var lige ud for bulen. ” Må jeg se din pik ?” spurgte hun. Forbavset svarede jeg ja. Sprutten havde gjort at jeg overhovedet ikke tænkte på familien inde i stuen. Jeg trak den halv stive og tissetrængende pik ud af bukserne. “Nej hvor der den stor, kan den virkelig komme ind i en fisse ?” spurgte hun, “Ork ja, selv i din lille fisse kan den være, bare man er forsigtig i starten !” sagde jeg, stadig modigere, og mere og mere liderlig. Jeg tog om pikken med højrehånd, og begyndte at spille den af lige op i hovedet på min brors 16 årige datter. Pikken blev stivere og voksede yderligere nogle centimeter, så den opnåede sin fulde længde af 23 cm, omkredsen var næsten 15 cm. Hun stirrede på uhyret. Hun rakte hånden frem og rørte ved det lilla pik hoved.

Der gik et elektrisk stød gennem pikken da hun rørte den. Jeg glemte alt omkring mig. Jeg tog om hendes nakke med begge hænder, og pressede hendes ansigt mod pikken. Hun så forbavset op på mig. “Luk munden op ! ” beordrede jeg. Hun åbnede munden en smule. Jeg tog pikken med den ene hånd og rettede den mod hendes mund, og pressede hendes hoved frem med den anden. Langsomt fik jeg presset pik hovedet ind i hendes mund. Jeg kunne mærke hendes tænder bide i pikken, lige under hovedet. “Du må ikke bide, åben munden lidt mere!” Hun lystrede, og jeg begyndte at kneppe hendes mund.

Pikken kom længere og længere ind for hvert stød. Hun begyndte at fatte systemet. Hun tog et fast greb om pikken med den ene hånd, og med den anden, klemte hun om mine nosser. Hun hev efter vejret gennem næsen. Hver gang jeg stødte pikken ind i munden på hende, pressede jeg hårdere, jeg kunne mærke at jeg gik helt i bund, mindst 15 cm af min tykke pik var inde i hendes mund og hals. Det begyndte at snurre i nosserne, udløsningen pressede sig på og jeg gjorde intet for at holde den tilbage. Sæden pressede sig ud af pikken og ned i halsen på hende. Forskrækket trak hun hovedet til sig, men jeg holdt fast i hendes lange mørke hår. Hun var ved at blive kvalt i sæden, så hun blev nødt til at synke. Tykke stråler af sperm stod ud af min pik. Hun vred hovedet til side, så pikken røg ud af munden. Sperm Klatter ramte hende på kinden og i håret. Jeg greb om skaftet og spillede på pikken så de sidste dråber blev klemt ud.

Da jeg var færdig, løftede jeg hendes hoved og stak den nu lidt slatne pik ind i hendes mund igen. “Slik den ren din lille tøs, det er jo dig der har svinet den til, og ikke en dråbe på mine bukser, ellers vanker der !” sagde jeg. Hun suttede lidt, men jeg var ikke færdig. Ikke engang en dejlig 16 årig pige kunne sutte mig så jeg var færdig, så den var hurtig stiv igen, så jeg hev den ud af munden. Og løfte hende op og kørte min stive pik op i hendes glatbarberet våde fisse og kneppe hende op af væggen og satte mig på toilettet så hun kunne ridder mig imens jeg slikke hende dejlig ung pige bryster, pludselig kunne jeg mærke hun klemte sine skamlæber sammen og fik en orgasme og lidt efter kom jeg oppe i hendes fisse.

Jeg sagde til hende “Du må hellere gøre dig lidt i stand før du går ind i stuen igen !” sagde jeg og låste døren op og gik ud. Hun låste døren efter mig og jeg gik ind i stuen. Nu skulle det gøre godt med en øl.

Jeg kiggede over på min ven og smilte og smilte tilbage han viste godt hvad jeg lige havde gjort

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.