Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er 62 år og arbejder som massør i egen forretning og har en klinik i en mindre by på Fyn. Jeg har mange forskellige klienter hvor langt de fleste efterspørger dybdegående massage, men af hensyn til mine fingre er der heldigvis også nogle der gerne vil have en times - eller længere - velværemassage.

Denne historie er for langt den største del foregået i virkeligheden og tager sin begyndelse i en opringning med forespørgsel om hvilke typer massager jeg udfører.

SEX I DAG?

Jeg bliver ringet op af en kvinde der præsenterer sig som Tina og fortæller at hun læser til ergoterapeut. Hun spørger ind til hvilke typer massage jeg tilbyder og jeg fortæller: dybdegående, delkrops, helkrops- og velværemassage.

Velværemassage hvordan udfører du det – kan det være HELE kroppen, altså også ben?

Det kan sagtens være en helkropsmassage, men der skal afsættes mindst 1 time. Hun spørger videre “hvad med forpå” og helt forsigtigt ”må man ligge uden BH og hvad med trusser”? Den forreste del af kroppen er en del af helkropsmassagen og normalt har man trusser og BH på under massagen, men hvis du foretrækker at ligge uden, så er det okay – jeg dækker blot den del af kroppen til, som jeg ikke lige arbejder med.

Hun fortsatte med at spørge om jeg rører brysterne under massagen og hvor jeg kommer i berøring med de intime dele.

Er det en erotisk massage du efterspørger – for du bliver nødt til at være lidt mere præcis så jeg bedre kan svare på dine spørgsmål. Det vil hun lige tænke over, og siger hun vil vende tilbage i løbet af et par dage.

Næste dag ringer Tina igen og indleder med: efter vi talte sammen sidst, er jeg nok kommet frem til, at det er erotisk massage jeg tænker på, laver du den slags? Jeg har funderet lidt over, hvordan du vil gøre det. Vil du prøve at beskrive den massage du vil lave på mig?

Jeg sagde, at det vil jeg godt, selvom jeg aldrig har udført erotisk massage professionelt, men kun på min kone.

Du skal starte med at ligge på maven med et håndklæde over dine baller. Jeg smører jeg massageolie ud på din ryg, hvorefter mine hænder starter massagen ved nakke og skuldre og masserer i bløde bevægelse først i den øverste del ryggen og så ned mod ballerne og masserer den øverste del af dem.

Derefter går jeg ned til dine fødder og masserer dem – rykker langsomt opad til din venstre læg og meget langsomt kommer jeg op til dine lår – først ydersiden – så midtpå og til sidst indersiden af låret hvor jeg med stille bevægelser kommer længere og længere op.

Nu har vi taget din bagside og du skal nu vende dig op på ryggen. Derefter lidt samme procedure som bagpå.

Du spørger lidt ind til om jeg vil gå tættere på dine erogene zoner hvis det kommer dertil, hvor du besøger mig i min klinik. Det bekræfter jeg, hvorefter du spørger om jeg eventuelt vil bruge min mund og tunge på dig. Jeg fortæller, at det vil jeg godt hvis du er helt glat barberet – hvilket du bekræfter.

Genert siger du til mig, at du gerne vil bestille en tid til en sådan massage og at du gerne vil have 1 ½ time, men, at du lige har et par spørgsmål mere. Kom bare med dem siger jeg til dig:

Jeg er lidt nervøs for, at jeg måske får en orgasme under behandlingen og at jeg faktisk er noget larmende når jeg kommer.
Jeg bliver meget meget våd hvis jeg kommer og det være meget hensigtsmæssigt med nogle store håndklæder til at tage den værste væske.
Vil du (mig) undlade den sædvanlige massørbeklædning og have en t-shirt og et par løse kortbukser på?

Vi aftaler, at du kommer mandag kl. 16, da klinikken lukker kl. 15.30 og mine kolleger og sekretær går med det samme de er færdige – så vi vil være helt alene. Jeg sørger selvfølgelig for, at der er masse håndklæder med mere til at tørre op med og da det er sommer har jeg et par shorts og en stram t-shirt på min slanke , men i øvrigt meget muskuløse overkrop.

Tina lægger på, og jeg sidder tilbage med den stiveste pik jeg har haft længe og kan mærke præspermen pible ud af den lille revne – hold nu kæft den samtale gjorde mig liderlig – wow. Jeg fisker pikken frem og kører stille frem og tilbage og ”kupler” hånden omkring pikhovedet med den ene hånd mens jeg kører op og ned ad skaftet med den anden. Jeg har mega meget lyst til at komme, men har også lyst til at bevare liderligheden i det uendelige. Beslutter mig for at stoppe den stive pik tilbage i bukserne.

Og så tænker jeg, hvad er det egentlig jeg har gang i – en professionel massør der bevæger sig ud i et terræn som jeg kun kender fra mit private liv. Er jeg min kone utro? Ja – det er jeg vel, men på den anden side så har jeg jo faktisk haft et par sidespring gennem årene. Så jeg gør det sku – og hele vejen, hvis den søde ergoterapeutstuderende vil det.

Mandag og klokken nærmer sig 16. Jeg er vel egentlig lidt nervøs for hvordan de næste 1 ½ time skal forløbe, kan jeg overskride min professionelle grænse og dernæst – kan jeg leve op til dine forventninger.

Du kommer ind ad døren. Hold nu helt kæft tænker jeg: 1,75 meter høj, vel i omegnen af 65 kg med et meget indbydende og fremadrettet brystparti. Du har et par meget stramme jeans på og en sød lille nedringet blondebluse. Og alderen – puha – jeg tænker, at du ikke er en dag over 23! Altså jeg er fucking ca. 40 år ældre!!

Vi går ind i massagelokalet og du klæder dig langsomt – uendelig langsomt – og meget meget pirende – af, mens du hele tiden holder øjenkontakten og kører din tunge rundt om dine læbestiftrøde læber.

Puha – det giver et sug i maven og en utrolig dejlig følelse i pikken og jeg gør klar til at begynde massagen, da du nu står foran mig – helt nøgen.

Du ligger nu på maven på den elektriske briks med ansigtet i den bløde pude forrest på briksen, og jeg ligger et mellemstørrelseshåndklæde over dine baller. Lokalet er dejlig varmt, så det er ikke nødvendigt med mere tildækning.

Jeg hæver briksen til behagelig arbejdshøjde og påbegynder den aftalte massage.

Mine hænder masserer blidt dine skuldre og blidt kører mine fingre op omkring nakke, jeg kan mærke på din vejrtrækning, at det er behageligt, og at du ikke er helt upåvirket af den blide massage i nakken. Med begge hænder laver jeg en sommerfuglebevægelse fra skuldrene og til toppen af ballerne. Igen og igen glider mine hænder ned over din smukke ryg og fortsætter et lille stykke ned over ballerne.

Jeg går ned i fodenden og starter massagen med din højre fod som jeg løfter lidt op mens vristen bliver masseret.

Mine fingre og hænder bevæger sig op ad dit højre ben og nu er jeg nået til indersiden af låret, og nu bliver det spændende om du virkelig er klar til ”massagen”. Fra indersiden af låret er fingrene nu mistænkelig meget tæt på det forjættede land, når fingrene er længst oppe, kan jeg mærke varmen fra din skede. Samme procedure gentager sig nu med venstre side.

Uendeligt forsigtigt kører mine fingre i forsænkningen ved dine skamlæber, men uden decideret at røre skamlæberne, langsomt kører jeg en finger fra kantet af anus op mod din fisse og første gang stopper min bevægelse lige der hvor det bliver rigtigt fræk, anden og tredje gang på samme måde, og jeg kan nu mærke, at du bliver urolig og ved hvert strøg opad løfter du dit underliv en smule.

Ved fjerde strøg lader jeg min langemand glide uendelig langsomt en anelse ind i fissen – og hold nu op hvor er du våd (jeg kan ikke lade være med lige at smage på dine safter, men jeg må hurtigt have hånden tilbage mellem dine ben, da du med det samme protesterer over, at den er væk)!

Langemanden kører forsigtigt ind i den sjaskvåde fisse og nu længere og længere ind for hver bevægelse. Nu vender jeg hånden så det er min tommel der kører ind og ud af fissen, mens de øvrige fingre behandler forsiden af skambenet og klitten. Min tommel kører intenst på dit g-punkt og når jeg kan høre, at du er tæt på at komme tager jeg farten og trykket af g-punktet og trækker derfor tidspunktet for din forløsning. Jeg pirrer dig og trækker hele tiden pinen og udløsningen ud. Du løfter din røv højt op og tigger mig om at lade dig komme. Du kører underlivet op og ned, men jeg trækker min hånd til mig….., det skal ikke være nu!!

Vend dig om på ryggen siger jeg til dig. Modstræbende og med bedende øjne vender du dig, og ligger nu – helt nøgen og med de mest fantastiske bryster og kikker mig dybt i øjnene.

Olie – masser af olie udover dine bryster, din mave og din fisse så det løber om til dit røvhul, også benene får masser af olie.

Jeg masserer dine bryster, først blidt kupler jeg hænderne om de mest fantastiske bryster. Efterhånden masserer jeg mere fast og indimellem klemmer jeg dine nippels imellem mine fingre og jeg kan høre dig gispe hver gang.

Jeg går hen til mit skab og henter et øjenmaske og kikker på dig for at få din accept til at sætte den på dine øjne. Du nikker langsomt og lystfyldt (det er du helt klar til)

Brysterne bliver æltet igen og igen og dine nippels bliver nippet, knebet og drejet, og jeg kan virkelig mærke, at det er noget du kan lide.

Mine hænder bevæger sig ned mod maven – finder din navle som bliver nusset lige så stille, mens den er helt fyldt op med olie.

Jeg kan mærke et eller andet ved mit venstre bukseben og kan mærke, at din hånd bevæger sig op og tager fat om min stive og forventningsfulde pik. Du klemmer den og leger med pikhovedet. For en stund glemmer jeg helt at massere dig og nyder bare din hånds arbejde på pikken.

Jeg begynder at massere dig igen, og når ned til dit skamben og bliver nødt til at flytte mig så du desværre ikke kan nå mig mere.

Dit skamben bliver behandlet og jeg spreder 2 fingre i et ”V” og lader dem kører på hver sin side af dine skamlæber. Nu går jeg længere ned og trækker først i den ene skamlæbe og så i den anden. Når jeg trækker op i skamlæben, masserer jeg den samtidigt og kan mærke at du er ved at være tændt igen.

Jeg bøjer lange- og ringfinger og fører dem samlet og let bøjet ind i den drivvåde og helt uimodståelige fisse. Nu har jeg fingrene et stykke inde i fissen og starter med at lave en ”kom her” bevægelse på dit g-punkt, jeg har samtidig bøjet hovedet ned og begynder at suge din klit ind i munden mens tunger bearbejder klitten.

Jeg kan høre på dine lyde og din stønnen, at du er meget tæt på at komme, og jeg fortsætter derfor min bearbejdning og pludselig står der en vild stråle af væske ud af fissen, mens du råber ”jeg kommer, jeg kommer, jeg fucking kommer”. Efter et minuts tid, hvor efterdønningerne fra en vildt kraftig orgasme nu er aftagende siger du ”jeg vil have din pik NUUUU”.

Jeg tager fat i dine ben og trækker din hen for enden af briksen så din fisse er lige ud for kanten. Bukserne ryger af og jeg står med en megastiv pik der peger skråt op. Højde på briksen passer præcis med, at jeg hen til dig og i et hug er pikken inden for.

Jeg knepper dig i stille og rolige bevægelser, kun hovedet er indenfor og jeg kører det ud til kanten af din fisse for straks efter at køre det ind i varmen igen.

”Jeg vil have hele din fucking pik NU – knep mig for satan”. I ét hug hamrer jeg pikken helt i bund og jeg kan virkeligt mærke, at det er i BUND. I et rasende tempo kører pikken i din fisse – vi er smeltet sammen til en samlet krop i bevægelse, da du løfter underlivet op, når jeg støder til. Jeg knepper dig i rasende tempo og tænker det holder jeg ikke til i særlig lang tid.

Fissen er så våd, men samtidig også mere stram end jeg er vant til. Jeg kan ikke få nok af dig. Jeg løfter dine ben og sætter dem på mine skuldre, og hvis jeg ikke kom helt i bund før så gør jeg det godt nok nu.

For hvert stød kan jeg mærke din livmoderhals og jeg kan mærke, at det er ved at være opover for os begge. Kun har jeg lige tænkt det, før det sprøjter ud af fissen med et vandfald af væske. Samtidig møder dine safter min sperm, da jeg sprøjter store mængder sperm den anden vej.

Vi falder sammen over hinanden og du trækker mig op til dig og vi ligger nu stille i nogle minutter og kommer til os selv. Du kysser mig på munden og siger ”det er absolut ikke sidste gang jeg skal have sådan en omgang”.

Vi rejser os, og jeg kikker mig omkring – der skal vist gøres rent og vaskes gulv inden jeg kan holde fri, men det gør ingenting – som i absolut ingenting.

Vi har begge taget tøj på og hun tager nu telefonen frem og vil mobilepaye mig for behandlingen. Men der siger jeg stop – denne omgang er på husets regning.

Vi går ud til døren – hun kikker mig i øjnene og giver mig et skønt skønt tungekys – og så siger hun ”tak for i dag – vi ses”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.