Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Maja og jeg træder ind i elevatoren, Maja foran mig. Den er ikke kæmpestor, men den er varm og hele bagvæggen er et spejl, der er gelænder hele vejen rundt.

Jeg trykker på etage knappen, og vi kører. Jeg møder dit blik i spejlet, er pludselig ophidset, det er jo næsten min drøm det her.

Jeg fanger den – knapper din skjorte op, hiver nederdelen af dig, så du står der i bh og strømpebukser – et øjeblik ser jeg lidt ærgerlig ud, og du kan ikke helt lade være med at smile lidt – de er uden bund

Bagfra tager jeg om dine bryster og begynder at lege med dem. Du lukker øjnene ”se i spejlet”, siger jeg. 

”leg med din fisse imens”. Du tøver, jeg tager om din hånd, viser dig vejen og hjælper dig i gang, tvinger dig nærmest. Da jeg er helt sikker på, at du er med på den og nyder at lege med dig selv, tager jeg hånden væk og stikker fingrene i din mund. Du sutter og suger på dem, imens du i spejlet ser jeg lege med din fisse og min anden hånd om dit ene bryst, åhh det er dejligt frækt.

Det gnider i din klit, du er så våd…….uden videre tager du fingrene ud af din mund og stikker dem i din fisse i stedet, ahhhh. Du finger knepper dig selv, mens du leger med klitten, du er tæt på at komme.

Elevatoren stopper på en eller anden etage, døren går op og en person kommer ind bag mig – jeg prøver at stoppe, men du holder mig hårdt fast og fortsætter med at finger kneppe. Du er snart ligeglad med, at der er en tredje person med os. Jeg bøjer mig fremover ”tag fat i gelænderet”, du gør, som jeg siger.

Jeg stikker din stive pik i dig og tager dig bagfra ”SE i spejlet!” Ja ja ja………jeg er SÅ tæt på at komme bare ved synet, dine bryster er ude over bh kanten og gynger, mine hænder om dine hofter, jeg kan tydeligt se, hvor våd du er.

Personen har bevæget sig og sidder på knæ foran dig, du prøver at se vedkommende, men jeg tager fat i dit hår, trækker dit hoved bagover og napper dig i halsen, mens jeg knepper dybere.

Personen leger med dine bryster nu…….slikker og masserer og nipper i vorterne, der næsten ikke kan blive mere følsomme og stive. Du bøjer dig så meget du kan få lov til, møder mig med røven, vil have mig dybt, hårdt og hurtigt – be om! Jeg sætter farten ned, knepper dig langsomt og drillende, det er næsten ikke til at holde ud

Du mærker en tunge mod din klit – det er personen foran, der slikker dig, mens jeg knepper……….

Jeg stikker en finger i din mund, kun kort, den skal kun gøres godt våd. Derefter sætter du den mod din røv og lader den glide ind, mens jeg knepper helt i bund i et hårdt stød, så du ikke kan andet end tage imod både pikken i din fisse og fingeren i din røv

Åhhhh hvor du kommer nu, så det sprøjter…….og jeg bliver ved med at kneppe, nu er det hårdt og hurtigt, mens jeg bider dig. Personen foran slikker din orgasme i sig, mærker jeg lidt tunge på min pik og mine nosser, mens jeg kører ud og ind i dig ?

Du Kommer igen, registrerer svagt at elevatoren stopper og personen stiger ud. Vi kører videre. Jeg rækker dig dit tøj - ”Vi skal af næste gang, Du spørger hvem der var og jeg siger det var en eller anden ung fyr.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.