Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her kommer en fortælling fra da jeg var 31 om at være sammen med en pige på 18 fra nettet.

Vi har haft skrevet frem og tilbage på nettet omkring fantasier, mest hvad hun kunne tænke sig og prøve samt hvad der tændte hende.hun ville gerne bindes og prøve og sutte og gerne to ældre mænd.

SEX I DAG?

Historien:

Det er en kold November dag vi har aftalt at mødes hjemme hos mig.

Da vi boede i Hjørring begge to

Efter arbejde skynder jeg mig hjem, da jeg ved hun allerede er på vej.

Jeg har fri kl 15 og var hjemme kl 1530, hun ville komme kl 16, så 30 min til at gøre mig klar, så jeg tænder noget musik inden jeg går i bad.

Hele min krop sitrer af spænding og liderlighed.

Der kommer en besked fra hende, da jeg læser den, kommer der et sæt i min krop jeg kan mærke at min pik bliver stive og mere følsomme. I beskeden står der, jeg er der om 10 min. Er du klar til mig?’

Min eneste tanke var ‘jeg har været klar i lang tid, kom og gør hvad du vil med mig’

Det ringer på og jeg åbner. Hun har en kjole på som jeg har valgt og ingen trusser som aftalt, hendes hår er i en opsat hestehale. Hun kommer ind og hun siger hun kan dufte min mandlige parfume tydeligt, duften går lige i knæene på hende.

Jeg er høj, bredskuldret og enorm maskulin.

Hun gav mig et kram efter hun har hængt hendes jakken op, hvorefter jeg føre hende hen til køkkenbordet. Her løfter jeg hende op, og jeg ved hvad hun vil, så hun sætter sine fødder op på kanten og spreder sine ben for mig. Jeg kan mærke at jeg bliver nervøs, men samtidig enorm ophidset over at jeg står og kigger på hendes fisse. Efter hvad der føles som lang tid og med tanken om at nu ville jeg meget gerne røre ved hende. går jeg tæt på og kysser hende heftigt på munden, ned af kinden og halsen hvorefter jeg går direkte ned til hendes lår. Jeg kan ikke holde mit tilfredse støn tilbage.

Da jeg rammer hendes klit med tungen sitre det i hele kroppen på hende og hun bøjer i hele overkroppen. Hun havde fortalt mig over nettet at hun ikke var glad for at blive slikket, men jeg forsikrede hende at når jeg havde givet hende en omgang slik, ville hun kunne lide det. Det havde jeg ret i.

Det var en blanding af at min nænsomt og blidt, men samtidig hård med min tunge. Jeg fulgte hendes krops signaler godt.

Efter hun fik lov til at sitre lidt på køkkenbordet efter min skønne behandling, tog jeg hendes hånd og hjalp hende ned samt befalede hende ind på mit soveværelse.

Her skulle hun står foran min seng imens jeg fandt et bind til øjnene frem. Jeg gav hende det på hvorefter jeg bad hende om at vende sig om at gå ned på alle 4 i sengen, så jeg kunne nyde synet af hende. Jeg kunne se og mærke at der løb lidt væske ned af benet på hende, jeg vidste at hun elskede at blive leget med bagfra og at man gav hendes numse opmærksomhed. Jeg satte heldigvis selv meget pris på at lege med numser, og jeg skulle senere finde ud af hvor meget hun nød det.

Da hun kom op og stå igen, befalede jeg at kjolen skulle langsomt af og efter hun var trådt ud af den, skulle hun række sine hænder frem. Her satte jeg en manchet på hvert håndled og hver ankel. Jeg kyssede og slikkede hendes pirrende og drillende på halsen og på begge bryster. Jeg nappede hendes ene nippel hvilket igen gav et resultat af et støn, men dette støn var højere og mere intenst. Hun kunne mærke at hele hendes krop var spændt og enormt liderlig efter mig.

Jeg vente hende om og lagde en hånd på hendes ryg og bukkede hende nedad, så hun kom ned i sengen med numsen struttende op i luften. Her tog jeg hendes hænder og spændte dem fast på manchetten på anklerne.

Jeg gik væk fra sengen, jeg kunne lige hente noget i min kuffert.men før jeg gjorde det satte jeg min kamera op og begyndte og filme.

Et sug gik igennem hendes mave og krop da hun kunne mærke noget koldt på sin ene balde, hun kunne fornemme en blød spids, tænkte det måske var en buttplug.

Jeg begyndte og røre hendes balder blidt og komplimenterede dem, det gik lige i fissen på hende,den begyndte med det samme og snurre.

Jeg spredte balderne og hun skulle mærke min tungespids på hendes åbning og en følelse at ren nydelse i kroppen. Jeg arbejdede mig godt imellem hendes åbninger og jo mere hun stønnede, jo mere intens slikkede jeg hende, der kom en finger og strejfede hendes fisse åbning, hun var godt våd allerede og jeg tog to fingre ind med det samme og kørte dem intenst frem og tilbage, der gik ikke længe før hendes fisse begyndte at trække sig sammen i en orgasme som blev skreget ud i rummet.

Jeg gav hende ikke meget tid til at komme sig, før hun kunne mærke spidsen af buttplugen igen, denne gang var den lidt klistret af glidecreme. Jeg førte den ind, udvidet hende stille med mine fingre, som jeg gav mig god tid med at lege oppe i hendes numse. Jeg sagde til hende, at jeg syntes det var frækt at se hvor meget det tændte hende. Jeg italesatte, at man kunne se hendes safter tydeligt fra hendes fisse.

Da hun var klar til buttplug førte jeg den først stille ind, men så fik den lige to skub og så røg den ind. Hun faldt lidt ned i sengen af forskrækkelse, da det gjorde ondt, men smerten blev hurtigt overtaget af lysten og nydelsen at hendes numse var fyldt lidt ud.

Da jeg hjalp hende lidt op, kunne hun mærke min krop helt tæt på hende for første gang. Jeg var næsten nøgen. Følelsen af min krop mødte hendes ryg, gav en følelse af rolighed og spænding.

Jeg løsnede manchetten greb fra ankel til håndled, så begyndte jeg at kysse hende og bad hende om at sætte sig på den ene side af sengen. Jeg lagde mig i sengen og bad hende om at trækker mine underbukser ned. Hun var ikke så erfaren med blowjob, hvilket jeg vidste. Hun prøvede sig frem..

Så hun begyndte at tage min pik i munden og køre hendes tunge rundt om pik hovedet først. Hendes hånd som køre mit forhud forsigtigt tilbage samtidig med at hun leger med mine nosser.

Tro hun kan mærke at min pik bliver mere og mere stiv, i takt med det, hun slutter sin mund mere og mere om min pik og køre sin mund op og ned, samtidig med at hendes tunge kærtegner min pik. Hun lyder som en der nyder det, men jeg stopper hende lidt tid efter min pik bliver helst stiv, for at rejse sig op og sætte manchetterne sammen igen.

Jeg sætter mig på knæ bag hende og hun kan mærke min pik lige ude foran hendes fisse åbning, jeg tøver ikke med at tage den i bund i første huk, det bliver kvitteret med et støn og en fisse som trækker sig sammen om min pik. Jeg er ikke blid i min behandling af hendes fisse, hvilket kun gør hende endnu mere liderlig og safterne køre ned af hendes ben.

Jeg begynder og køre min pik langsommere og langsommere imens hun begynder og røre ved buttplug i sin numse, det føltes dejligt at mærke at buttplug fyldte min numse lidt ud samtidig med at du gennem kneppede min fisse siger hun. I det samme ringer det på døren, og jeg siger til hende bare roligt det er min ven der kommer og hjælper mig, med det sidste du gerne vil prøve to fyre.

Jeg trak buttplug ud samtidig med min pik, hun gav et suk fra sig og jeg kvitterede med et klask på hendes numse.

Jeg gik ud og lukkede min ven ind,

Der gik ikke lang tid, så førte min pik op i hendes numse, med det samme fik hendes fisse samme behandling af min ven, da han kørte sin pik op i hendes fisse.

Hun stønnede så højt af nydelsen,da hun var fyldt ud i numsen og fissen. Det tændte hende enormt meget at mærke min pik køre frem og tilbage i numsen og min ven i fissen vi kunne høre hun nød det.

Jeg kunne mærke at jeg ville sprøjtet noget varmt op i hendes endetarm, og den følelse var det skønneste at mærke, det fik hendes krop til at spændte op og jeg fik en lykkefølelse skudt igennem mig.

I det samme kom min ven også og han sende sin ladning sæd op i hendes fisse, Vi bad hende efterfølgende om at slikke os ren og jeg slikke hende ren for vores egen sperm og hendes safter der måtte være tilbage fra da vi brugte hendes huller. Det gjorder jeg med stor glæde.

Vi lagde os i sengen jeg tog bindet af hende så hun kunne hilse på min ven og vi puttede os og snakkede efterfølgende.

Hun satte sig pludselig op og spurgte om jeg havde filme det hele, fuck tænke jeg havde helt glemt det stod der, jeg sagde øh ja men hvis du ikke vil ha jeg har det kan jeg godt slette det igen,

Hun svarede nej det er ok hvis vi kunne se det sammen nu så jeg satte det på så kan du se hvor liderlige du var.

Hun måtte indrømme at hun virkelig nød da jeg slikkede hendes fisse, jeg spurgte om hun kunne li og sutte pik, det er ok sagde hun. Jeg spurgte om hun havde smagt sæd.

Det hvade hun ikke, så er det på tide sagde jeg, jeg tog hende hånd og sagde spil min pik af imens vi se den FILM med dig, min ven tog hendes anden hånd og hun begyndte og køre hånden op og ned,der gik ikke langt tid så var jeg ved og komme jeg tog hendes hovede og pressede der ned over min pik og jeg sende min ladning sæd ned i halsen på hende hun slugte og sagde det smager da okay og min ven kom lidt efter også i munden på hende, da hun havde set filme med os sagde hun at hun skulle til og hjem af vi sagde farvel og på gensyn,

Om aften fik jeg en sms tak for en vidunderlig dag glæder mig til næste gang samt jeg fik et nøgen foto af hele hendes vidunderlige krop. Kys kys stod der.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.