Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Mads og er 51 år. Jeg bor i en lille hyggelig lejlighed, tæt på en skole, i en mellemstor provinsby i Nordjylland.

Jeg har lige fået en lille hund der hedder Mika. Flere gange når jeg luftede Mika, stødte jeg på flere piger fra skolen, som var ude, at gå tur. Første gang jeg mødte dem, var der en rødhåret pige med fregner, som susede lige over til Mika. De to var fra dag de bedste venner.

SEX I DAG?

Havde bemærket at der var nogle, af de større drenge, der drillede hende når hun gik hjem fra skole. Denne onsdag gik jeg og ordnede noget i haven, da Mika gøende løb hen til hegnet. Da jeg kom omkring hjørnet, så jeg hun stod der, hun stå og trykke sig helt op af hegnet. De større drenge stak af, da de fik øje på mig.

Driller de dumme drenge dig? Hun kiggede på mig med tårerne trillende ned af øjnene. Ja de gør, snøftede hun. Jeg hedder Mads, hvad hedder du. Camillasnøftede hun. Vent lige her Camilla. Jeg gik ned i bunden af haven, hvor der er en lille låge bag nogle træer. Kaldte på hende. Den her låge må du gerne smutte ind af, hvis de er efter dig, så skal Mika nok passe på dig. Mika sad ved siden af hende og kiggede sødt op på hende med tungen hængende ud af munden. Hun satte sig på hug og kælede for ham. Han kvitterede med at slikke hende i hele ansigtet. Hun begyndte at grine og røg på måsen.

Vil du have en sodavand? Det ville hun gerne. Vi satte os på terrassen. Mika veg ikke fra hendes side. Han sad med hovedet i hendes skød og kiggede med hans bedårende øjne op på hende, mens hun kælede for ham. Vi aftalte at hun bare kunne kigge forbi, når hun havde lyst, til at lege med Mika eller gå en tur med ham.

Både torsdag og fredag kom hun ind af lågen og de legede. Kan dine forældre nok forstå, at du ikke er kommet hjem endnu Camilla? Mor har først fri kl. halv fire. Hvad er kl. Mads. Halv fire Camilla. Så må jeg hjem. Vi ses. Hej hej.

Lørdag hvor jeg luftede Mika på en sti, hvor der var et grønt område, tog jeg lige en pause på en bænk. Pludselig rejste Mika ørerne. Mika lød det højt. Camilla kom løbende og sprang ham om halsen. Hun blev igen slikket i hele ansigtet.

En dame først i trediverne præsenterede sig som Heidi. Det var Camillas mor. Hun satte sig også på bænken. Må jeg gå tur med ham Mads ? Ja bare ikke længere væk, end vi kan se dig. Okay kom Mika. Mika gik lige så pænt ved siden af hende.

Det er så Mads og Mika, smilede Heidi. Hun snakker kun om jer to hele tiden. Tusind tak fordi du hjalp hende, da de var efter hende og tak for, at hun har fået en helle inde hos dig. Det er helt ok, smilede jeg. Har klaget til skolen flere gange over de drenge, men der sker intet. Hun fortalte også, at hun var alene med Camilla. Hendes far var skredet, da hun var lille og hun havde ingen familie, der kunne hjælpe hende. Derfor havde hun også kun deltidsjob på plejehjemmet, for at kunne være der for Camilla. Jeg har en steg i ovnen, kunne i ikke tænke jer at spise med? Mener du det spurgte hun overrasket. Ja da! Camilla var ellevild, da vi gik hjem til mig.

Camilla og Mika legede i haven. Heidi gik med ud og hjalp med at skrælle kartofler. Hun fortalte hele hendes livshistorie. Hun var enebarn. Hendes forældre var alkoholikere. Hun havde selv haft et misbrug, indtil hun ventede Camilla. Da fik hun øjnene op og ville ikke ende som sine forældre. Hendes far døde da hun var 15 og hendes mor for 7 år siden. Hun havde overhovedet ingen familie ligesom mig. Hun ville så gerne have et fuldtidsjob, så hun kunne give Camilla noget mere, men det ville bare ikke kunne hænge sammen.

Hun fortalte også at Camillas udvikling, ikke fulgte med hendes jævnaldrende, men det har du jo nok opdaget. Hvor gammel tror du hun er Mads? 14? Hun er 16.

Vi satte os i stuen og sludrede videre, mens kartoflerne blev kogt. Fortalte at jeg også var alene. Min kone var død for 10 år siden. Vi havde ikke fået børn.

Jeg vil da rigtig gerne hjælpe jer. Du tager fuldtid på plejehjemmet og jeg hjælper med Camilla. Nej det kan jeg altså ikke tage imod Mads! Det skal du ikke!

Da vi havde spist aftensmad, spurgte jeg Camilla. Hvad siger du til, at mor arbejder lidt mere og jeg sommetider putter dig, eller du sover her? Hun strålede som en sol. Mor! Er det rigtig mor? Hun fløj om halsen på Heidi. Heidi slog nærmest opgivende ud med armene og smilede. Derefter fløj hun om halsen på mig. Tak onkel Mads. Vi skraldgrinede. Hvor kom det onkel lige fra.

Jeg skulle lufte Mika inden sengetid og fulgte dem hjem. Ja her bor vi så oppe på anden. Den til venstre med persiennerne. Inden de gik op, gav hun mig et stort kram og sagde, du er et fantastisk menneske.

Mandag kom Camilla forpustet ind af lågen. Er de efter dig igen? Hun nikkede. Vi venter lige lidt, så følger vi dig hjem. Hun legede lidt med Mika og vi fulgte hende hjem.

Camilla gik med Mika. Lidt henne af stien stoppede camilla og udbrød..Åh nej. Hvad er der? Det er Markus. Det er ham der altid er efter mig. Mika skal nok passe på dig. Hun kiggede op på mig og smilede. Han sad og fumlede med kæden, som var hoppet af. Vi var næsten helt henne ved siden af ham, da han opdagede os.

Mika knurrede og han sprang ind bag træerne. Cyklen væltede og han sagde flere gange..Jeg har ikke gjort noget. Mika knurrede arrigt. Ingen tvivl om, at han genkendte ham, som den der ikke havde været sød ved Camilla - Kom Camilla, jeg lagde hånden på hendes skulder og da vi gik, sagde jeg så højt, at han ikke kunne undgå at høre det..Hvis han nogensinde driller dig igen, så låner du bare Mika.

Vi var færdige af grin, da vi kom omkring hjørnet. Så du hvor bange han var Mads? Ja jeg tror han tissede i bukserne Camilla. Hun gav Mika den største krammer. Vi sad og ventede på bænken udenfor deres blok, da Heidi smilende kom cyklende.

Hun fortalte at hun havde fået fuldtid fra d. 1, hvilket allerede var fredag. Vi fortalte om episoden med Markus og vi var alle bare så glade. Der er allerede weekendvagt denne weekend Mads. JAAHH råbte Camilla. Skal jeg så sove hos dig onkel Mads? Ja hvorfor ikke.

Camilla kiggede ind de efterfølgende dage. Ingen drillede hende længere. Torsdag hvor der var varmt, havde hun en fin lille nederdel og t-shirt på. De legede på græsplænen. Jeg gik ind og hentede to colaer. Pludselig skraldgrinede Camilla. Det kilder Mika..Det kilder.

Jeg gik ud. Mika havde væltet hende omkuld. Hendes nederdel var oppe om livet og Mika slikkede hende i skridtet med savlen løbende ud af munden og en pik der kiggede frem.

Jeg måtte trække ham væk og skældte ham ud, da jeg lukkede ham ind i hundegården. Camilla lå og grinede. Hendes trusser var gennemblødte.

Ej er du ok Camilla? Ja fnisede hun. Det kildede så dejligt Mads. Dine trusser er gennemblødte Camilla. Dem må vi vist hellere lige få skyllet og tørret. Hun løftede måsen og trak dem ned. Den fineste glatte lille mis kom til syne. Jeg fik dem skyllet og smidt i tørretumbleren.

Hun satte sig i stolen overfor mig og tog fødderne op på kanten. Hendes små ydre skamlæber åbnede sig en smule. Hvorfor gjorde han det Mads? Jeg kunne ikke få blikket fra hendes lille fisse. Øøøhh det er fordi han er glad for dig Camilla. Hvorfor kildede det så dejligt Mads? Øhhh det snakker vi om en anden dag. Jeg tror dine trusser er tørre. Jeg fik hende sendt hjem.

Kunne ikke få hendes lille fisse ud af mit hovede. Jeg gik med stiv pik og skammede mig helt vildt, over mig selv hele aftenen. Kl. 21 tikkede der en sms ind fra Heidi. Kommer du og spiser imorgen, så kan du tage Camilla med hjem? Det var en aftale.

Da jeg kom i seng spillede jeg pik, for første gang i rigtig lang tid, mens jeg tænkte på hendes lille fisse.

Næste aften efter vi var kommet hjem og havde luftet Mika, var der sengetid. Jeg havde redt sengen i gæsteværelset. Må jeg ikke sove hos dig Mads. Nej det duer ikke. Hvorfor? Jeg sover også tit inde ved mor. Hvis nogen hører, at du sover hos mig, så får du nok aldrig lov at besøge mig og Mika igen lille skat. ØV!! Jeg siger det ikke til nogen Mads. Hun smed tøjet og stod kun i hendes små trusser hun hvade nogen rigtig små bryster. Kan du så hoppe i seng din lille bandit. Hun hoppede under dynen og jeg sagde godnat.

Jeg havde kun sovet en halv times tid, da jeg vågnede ved at Camilla puttede sig ind til mig. Hvad laver du Camilla? Jeg kunne altså ikke sove. Hun lagde sig helt tæt ind til mig og masede hendes lille mås mod min pik. Mads lød det efter få minutter. Ja Camilla. Hvorfor var det så skønt, da Mika slikkede min tissekone igår? Altså Camilla! Du sagde at vi kunne snakke om det en anden dag.

Piger har noget der hedder en klitoris Camilla, man kalder det også en klit. Når man spreder sine skamlæber lidt, så sidder der en lille knop oppe foroven og når man rører ved den, så føles det helt fantastisk, lød min bedste forklaring.

Hun lå lidt urolig, jeg var nødt til at trække enden lidt tilbage, for at hun ikke skulle mærke min pik, der var ved at blive stiv. Efter 5 min. lød det skuffende og træt fra hende. Jeg kan altså ikke finde den. Camilla! Jeg lagde armen om hende og fik trukket hendes hånd op af trussen. Nu skal du sove. Ja hviskede hun og tog om min hånd, med sine fugtige fingre.

Få sex i dag

Hvad fanden stiller jeg op lå jeg længe og tænkte. Det er fandme ikke nemt, at være mig, der ikke har fået fisse i femten år, var det sidste jeg tænkte inden jeg faldt i søvn.

Jeg vågnede først og da jeg slog dynen til side, lå Camilla på ryggen, med den ene hånd nede i trussen. Og jeg kunne se de små bryster. Jeg kunne ikke dy mig. Slikkede på fingeren og lod den lege med hendes lille brystvorte. Den blev øjeblikkeligt helt stiv. Uhmm lød det fra hende, skyndte mig ud og sætte kaffe over.

Havde siddet på terrassen og funderet en times tid, klokken var kun 08. Listede hen for at se, om hun var vågen. Døren stod på klem. Hun var helt vågen!

Dynen var skubbet helt til side og hendes trusser lå ved siden af hende. Hun lå med spredte ben og gnubbede hurtigt med fingeren. Hun havde fundet klitten. Jeg listede ud under bruseren og fik en kold skyller, for at få pikken ned på normal størrelse.

Er du vågen lille skat? Ja Mads. Jeg stak hovedet ind. Har du sovet godt? Helt vidunderligt. Kommer du ud og får morgenmad? Ja jeg skal lige tisse.

Hun kom ud i t-shirt og nederdel.

Da vi skulle have middagsmad, kunne jeg hverken se hende eller Mika. Det sidste sted jeg kiggede, var i hjørnet bag garagen. Hun lå med nederdelen oppe og trusserne ved siden af. Hun lå og spredte fissen med hænderne…imens hun hvade to finger oppe i fissen, Mika lå bare ved siden af.

Hvad fanden laver du, udbrød jeg lidt vredt. Jeg smed Mika i hundegården. Fandme om hun ikke lå og gned stønnende på hendes klit, da jeg kom tilbage. Tog i hendes arm og trak hende op. Åååhh Mads ikke lige nu. Nu stopper du, sagde jeg vredt.

Trak hende med ud på badeværelset. Du er vi nødt til at vaske dig godt! Trak tøjet af hende og skubbede hende ind under bruseren. Smed mit eget tøj.

Nøjh hvor er den stor Mads! Den er meget større end Lasses. Hvem er Lasse? Jeg åbnede for vandet. Det er en af de store fra klassen. Har du set hans tissemand? Ja da vi var på lejrskole. Jeg sæbede hende ind. Han sagde jeg skulle gnide på den. Den blev stiv og så sprøjtede der sådan noget hvidt ud. Kan din også det Mads? Nappede blidt i hendes brystvorter. Uhh Mads

Ja det kan du tro den kan min skat. Fandt intim sæben og lod en finger køre i hendes revne. Åhh stønnede hun øjeblikkeligt. Pressede en finger op i hende. Av sagde hun, da der gik hul på jomfruhinden. Hvad var det Mads. Det er en hinde der går hul på, når man får noget op i tissekonen første gang. Det gjorde ondt Mads. Ja men det er kun første gang, det gør det lille skat.

Jeg spredte hendes skamlæber og brusede direkte på hendes lille klit. Åhh Mads..Ååhhh..Åååhhhh. Hun spændte i hele kroppen. Hun fik hendes første orgasme. Var det dejligt skat? Åååhh det susede i hele kroppen. Åååhh så skønt råbte hun.

Trak hende med ind i soveværelset og lagde mig på ryggen, med min halv stive pik liggende op af maven. Så må du se om du kan gøre den stiv og få den til at sprøjte min skat. JAAHHH råbte hun og sprang op i sengen. Hendes små hænder begyndte at gnide på den og den rejste sig med det samme i fuld størrelse. JAAHH jeg kunne Mads. Se så stor og stiv den er. Ja du er dygtig skat. Prøv at sutte på den. ligesom når du sutter på en slikkepind. Hun fik lukket sine små læber om hovedet og suttede ivrigt. Det var dejligt. At se den lille rødhårede pige med fregner ligge og sutte på min stive pik. Jeg stønnede højere. Åååhh skat gnid på den. Hun greb igen om den med begge hænder og gned løs. ÅÅÅHHH..ÅÅÅHHHH..JAAHHH råbte jeg og skød fem stråler sperm op i luften.

Pigen sad med julelys i øjnene og sperm i håret. Nøjh hvor kunne du sprøjte. Prøv at smag på det skat. Hun dyppede fingeren i en klat og slikkede på den. To fingre dyppede hun. Kan du lide det? Uhhmm ja. Så slik min pik ren lille skat.

Hun lagde sig ned ved siden af mig. Det her må du aldrig sige til nogen lille skat. Hvorfor? Fordi jeg er så meget ældre end dig må man ikke have sex det er forkert og din mor vil blive sur og du for ikke Mikala af se mere så.Hvad er sex? Det er når man er nøgne sammen og rører ved hinanden og har den oppe i din fisse. Hvorfor ikke det er dejligt? Hun kyssede mig på munden. Klokken var ikke mere end 19, da Camillaspurgte om ikke vi skulle i seng. Vil du gerne det skat? Ja kom Mads. Hun løb ind i soveværelset og smed t-shirt og nederdel. Skal vi ikke sove nøgne Camilla? Jo fnisede hun og smed hendes små trusser. Jeg smed også det hele.

Skal jeg lære dig at kysse skat. Ja hviskede hun og lavede trutmund. Jeg skilte hendes læber med tungen og snart havde hun lært at tungekysse. Hun lagde sig ovenpå mig og snavsede løs.

Min pik var blevet stiv og hovedet berørte hendes lille revne. Jeg var ikke det mindste i tvivl om, at denne lille skønhed i aften skulle have pik for første gang i hendes liv!

Jeg kravlede ned og slikkede hendes fisse. Hver gang jeg berørte hendes klit, gav det et sæt i hende og et støn undslap hendes læber. Jeg pressede en finger op i hende. Åååhhh gispede hun. Bearbejdede hendes klit intenst med tungen og fingeren kørte ud og ind af hendes lille fisse, som var sjaskvåd. ÅÅÅHHHJJJJAAAAA råbte hun. Hendes lille krop stod i en helt bue og hun fik en stor orgasme. Troede ikke at sådan en lille pige kunne indeholde så meget fissesaft.

Første gang jeg hørte hende bande, var da min tunge fandt hendes lille stjerne. ÅÅÅHHH for satan lød det. Pressede den op og hun vred sig af liderlighed. Hun skulle snart have pik. Havde snart to fingre oppe i hendes våde fisse. Hun stønnede og gav sig. Da hun ikke beklagede sig med tre fingre, besluttede jeg det skulle være. Tog begge puder under hendes ende. Er du klar til at mærke min pik oppe i den våde fisse skat? Åååhhjjjaaa Mads stik den op i mig. Fuck hun var liderlig!

Jeg satte pikhovedet til og pressede det op. AArrrhhh Mads. Jeg holdt mig i ro. Hun slog hendes korte ben om min ryg. Jeg pressede mig længere op. Hun klemte så hårdt med benene, at hendes lille røv ikke rørte puderne. Slap af skat. Jeg holdt mig helt i ro, Hun slappede igen af. Jeg pressede mig forsigtigt helt op og roterede meget forsigtigt med underlivet. Hun slappede mere og mere af. Hun åbnede øjnene og havde det liderligeste blik. Da vidste jeg, at hun var helt klar.

Forsigtigt trak jeg mig næsten helt ud og derefter helt i bund. Sådan gjorde jeg flere gange. Hun stønnede og stønnede. Åååhh..Åååhh..Ja ja ja..Åhhjjaa Mads. Satte tempoet op og snart bankede jeg den i bund.

ÅÅÅÅHHHHH…ÅÅÅHHHHHH…ÅÅÅÅÅHHHHJJJJAAA Mads. Hendes fisse strammede hårdere om min pik. Jeg kunne ikke holde mig længere. Da jeg råbende pumpede min sperm op i hende, skreg hun sin orgasme ud...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.