Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste og jeg har været sammen nogle år efterhånden da vi var 17 år og vi har prøvet lidt af hvert, både i og uden for sengen. Igennem vores tid sammen har vi både haft sex i en skov få hundrede meter fra en befærdet sti, givet hinanden hand jobs i biografen og en enkelt gang haft sex på parkeringspladsen til Fårup sommerland prøverum og offentlige toiletter. Igennem vores tid sammen har vi skubbet til hinandens grænser og det har været en fornøjelse hele vejen. Der er dog en ting som vi aldrig har prøvet og det er analsex.

Min kæreste bryder sig ikke om tanken og de gange vi har forsøgt, har hun altid bakket ud inden vi kom i gang. Så jeg var så småt begyndt at indstille mig på at jeg ikke fik prøvet denne specielle fornøjelse. Det skulle heldigvis vise sig at gå anderledes. 

SEX I DAG?

Min kæreste har en søster der er lidt yngre end os begge to, vi kan jo kalde hende Majbritt, . Majbritt er en lille og spinkel af bygning med alt hvad det medfører. Hun har små bryster, lange ben og en lille stam røv som altid er fint pakket ind i stramme bukser eller en løs kjole. Jeg glæder mig altid over hendes tøj stil når jeg er på besøg ved dem . Specielt når hun har bukser af kunststof på, så man kan se om hun har g-streng på og det har hun heldigvis tit.

Majbritt er også en pige med gang i, så når jeg er på besøg sidder vi tit op hele natten og snakker alle tre, mens vi drikker lidt. Snakken kan nå vidt omkring sådan en aften og det er sket mere end en gang at emnet kærester er dukket op. Når det sker, er det som regel Majbritts ekskærester der bliver drøftet, eftersom hun skifter dem ud jævnligt. Vi har dog altid holdt os til de mere sobre sider af de skiftende parforhold. 

Denne aften havde vi fået lidt mere at drikke end vi plejer og snakken faldt på Majbritts sidste eks, som hun var gået fra et par måneder forinden. Efterhånden som snakken gik, fandt vi ud af at bruddet skyldes problemer i sexlivet. Majbritt begyndte at udbrede sig om hvor kedelige hendes kæreste var i sengen og hvor snerpet han havde været. Der havde været meget forskellige ønske til aktiviteterne på lagnet og det var åbenbart Majbritts kæreste der havde holdt igen.

Han ville ikke engang bolle hende i røven, som hun udtrykte det, og jeg tænkte i mit stille sind at den ekskæreste virkeligt måtte være en idiot, når han lod sådan en chance gå fra sig.

“Hvad med jer?” spurgte Majbritt pludseligt. “Syntes I måske ikke også det er lækkert med lidt sport i to”eren engang imellem?” Min kæreste så lidt beklemt ud og skyndte sig at hælde lidt mere rødvin op, mens jeg svarede at analsex ikke var noget vi havde gjorde det så meget i. Majbrittså lidt forundret på os og begyndte at fortælle om hvor længe siden det var hun sidst havde prøvet at få den bagi. Da hun oven i købet udbredte sig om hvor nemt det ville have været med hendes sidste kæreste, med den tynde pik han rendte rundt med, blev det for meget for min kæreste. Hun rejste sig op og sagde at nu gik hun i seng. 

Efter min kæreste havde sagt godnat spurgte Majbritt mig om hun var gået for vidt. Jeg forklarede at jeg gerne ville prøve, men min kæreste ikke havde lyst og at der var problemer med størrelsesforholdene.

Og ikke mindst at det var deres far skyld i det da han jo hvade kneppe hende i begge huller.

Jeg er også rimeligt veludrustet og min kæreste var bange for det skulle gøre ondt.

Majbritt mente nu ikke størrelsen kunne være et problem, hvis man gjorde det rigtigt. Hun så lidt undersøgende på mig et øjeblik og sagde så “Vis mig hvad du har!”.

Det var en udfordring jeg ikke kunne stå for, så mens jeg kunne mærke blodet begynde at strømme ud i pikken, rejste jeg mig op og knappede bukserne op. Jeg trak ned i bukserne så Majbritt kunne få syn for sagen. “Jo den er godt nok stor” sagde hun og fulgte op med “Men den er ikke større end jeg godt kan tage den”. “Det må jo komme an på en prøve…” svarede jeg.

“Nu skal du ikke få nogle gode ideer for du kommer stadigvæk sammen med min søster” svarede hun smilende. 

Med den bemærkning pakkede jeg min pik ned igen og satte mig tilbage på stolen. Vi snakkede lidt videre, men vi var begge to påvirkede af hvad der lige var sket. Til sidste var stemningen så seksuelt ladet at vi nærmest dampede. Så rejste Majbrittsig og sagde at nu måtte hun nok også hellere gå i seng før det blev for meget for hende. Jeg blev siddende i køkkenet, mens mine tanker kredsede om Majbritts struttende bryster og ikke mindst hendes stramme røv. 

Til sidst overvandt liderligheden fornuften og jeg sneg mig ind til stuen hvor Majbritt sov på sofaen. Jeg kunne se hendes dyne var faldet halvt ned på gulvet, så hendes bryster var blottede. Brystvorterne var brune og jeg kunne se de var stive på tværs af rummet. Det var mere end jeg kunne tage. Langsomt gik jeg igennem rummet og da jeg var halvvejs åbnede Majbritt pludseligt øjnene. “Jeg lå lige og tænkte på om du kom herind” sagde hun. Den kommentar fik omgående min pik til at gå fra hel til halv stang. “Men det bliver mellem dig og mig og kun denne ene gang” fortsatte Majbritt bestemt. Jeg nikkede i mørket. Jeg havde givet hende ret i hvad som helst på nuværende tidspunkt. 

Mens min pik dunkede så hårdt det næsten gjorde ondt tog jeg tøjet af. Majbritt lå og betragtede mig med et nærmest hårdt udtryk i øjnene. Nøgen kravlede jeg ned under dynen til hende og langsomt lod jeg mine hænder glide op til hendes bryster. De var lige store nok til at kunne fylde min hånd ud. Jeg begyndte at nulre bryste vorter mellem tommel og pegefinger, hvilket fik Majbritt til at trække vejret dybere.

Hendes hænder fandt ned til mit skridt og hun tog fat om pungen og skaftet med hver sin hånd. Langsom trak hun forhuden frem og tilbage, men hun blidt masserede kuglerne. “Du er vist så klar som du kan blive” mumlede hun, mens hun kyssede mig på halsen.

Nu hvor min fantasi endelige var ved at gå i opfyldelse havde jeg ikke tålmodighed til det lange forspil, så jeg førte hurtigt min hånd over hendes mave. Da jeg kunne mærke hendes kussehår mellem fingrene trak jeg let i dem, hvilket fik Majbritt til at gispe overrasket. Jeg lod tommelfingeren cirkle let omkring hendes klitoris mens langemand og pegefingeren skilte skamlæberne. Allerede nu var hun så våd at man skulle tro jeg havde tømt mig op i hende og jeg kunne uden problemer føre to fingre ind i hendes varme skød. Majbritt begyndte stønne for alvor, da jeg begyndte at gnubbe på klitorissen samtidigt med mine krumme fingre gled frem og tilbage i hende.

Majbritt fjernede sin hænder fra mine nosser og rakte ned i en taske hun havde stående ved siden af sengen. Hun trak en flaske med olie op og fordelte olien ud i hænderne. Hvis fornemmelsen af hendes hænder før var nok til jeg skulle koncentrere mig for ikke at komme for tidligt, så blev det virkeligt en øvelse i selvkontrol nu. Olien blev langsomt varmere mens hun lod hænderne kører frem og tilbage på pikken. Nosserne fik også en omgang selvom det ikke var strengt nødvendigt og nu stønnede vi nærmest om kap.

Før hendes håndarbejde tog magten fra mig, fik jeg vendt hende om. Hun rejste sig op på knæ samtidigt med hun støttede overkroppen på madrassen. Så rakte hun hænderne tilbage og spredte sine balder, klar til at blive røv pulet. Jeg stod et øjeblik bag hende og nød synet af hendes opsvulmede skamlæber og lille rynkede røvhul. Så hældte jeg olie ud mellem hendes balder og satte min pegefinger i hendes tarm åbning. Langsomt gled fingeren ind i hende og snart efter blev den fulgt af en mere.

Da jeg havde fået begge fingre helt op i hende udbrød hun “Kom nu med den! Jeg er klar” Det lod jeg mig ikke sige tog gange. Jeg kravlede helt op til hende og førte min pik frem mod målet. Langsomt gled hovedet indenfor og allerede der måtte jeg holde en lille pause. Efter et meget langt minut gav Majbritt mig tegn til jeg kunne presse mig videre op. Centimeter for centimeter fyldte jeg hendes røv ud med min pik og omsider lykkedes det. Jeg havde hele kalorius oppe i hendes røv.

Det var det strammeste jeg nogensinde havde prøvet. Det fik min pik til at føles så stor at jeg nærmest var bange for at jeg ville punktere hendes mavesæk. Stille og roligt begyndte jeg at trække mig ud til jeg kun havde pik hovedet inde i hende. Langsomt pressede jeg mig op i hende igen og allerede nu kunne jeg mærke, det gik nemmere. Majbritt rejste sig op så hun stod på alle fire og jeg greb om hende hofter med begge hænder. Inden ret længe have vi fundet en god kneppe rytme og hun skubbede sig lige så meget tilbage som jeg skubbede frem.

Jeg kunne mærke det begyndte at krible i nosserne og vidste jeg ikke havde langt tid igen før spermen ville begynde at fosse ud af mig. Pludselig lagde jeg mærke til at Majbritt havde lagt overkroppen ned igen og var begyndt at mumle “åh min gud! Åh min gud!” igen og igen. Det syn blev for meget for mig og med et sidste tryk begyndte sæden at sprøjte ud af mig. Det føltes som om jeg tømte flere liter sperm op i hendes røv. 

Majbritts orgasme fik hende til at falde helt sammen på sengen og mens hun fik vejrtrækningen under kontrol kunne jeg se min sæd begynde at løbe ud af hende. Det var et syn jeg vil huske til den dag jeg dør. Min lækre svigerinde lå svedig og forpustet foran mig med min sperm løbende ned over hendes skamlæber.

Da Majbritt dagen efter var taget ud til en veninde . min kæreste gav mig et stort kys på munden og sagde “Hvor er jeg glad for du kommer så godt ud af det med min søster” var det godt nok svært at finde en grimasse der kunne passe

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.