Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi gik begge på Gymnasium og hun gik i 1. g mens jeg gik i 2. g. Hun var en meget sexet pige med store bryster, lange ben, slank krop osv. Altså en rigtig pige som alle fyre drømte og fantaserede om!

Ok, men det hele startede rigtigt da en af mine klassekammerater introducerede os. De var begge med i skolens elevråd og selvfølgelig havde jeg set hende før, men aldrig haft mod til at tale med hende! Men vi begyndte at kunne lide hinanden og begyndte at bruge meget tid sammen. Vi var ude at spise sammen, var i biografen og vi var sammen i pauserne og om eftermiddagen. På et tidspunkt var vi sammen omkring 3-4 timer på hverdage og en dag sagde hun at hun ville skrive på min hånd, at hun elskede mig. Dette fik hun aldrig gjort og de næste to-tre dage undgik hun mig. Jeg spillede kold og brugte i stedet tiden sammen med mine venner og hendes venner. Dette gjorde hende jaloux og hun spurgte mig, hvorfor jeg ikke mere snakkede mere med hende. Jeg svarede, at det var hende der ignorerede mig.

SEX I DAG?

Vi besluttede os for at mødes efter skolen. Efter skolen mødtes vi hjemme hos hende og hun fortalte mig hvor meget hun elskede mig og at hun mente det. Jeg sagde til hende, at jeg ville kysse hende og hun sagde, at det skulle jeg ikke.

Jeg kyssede hende alligevel på læberne og hun blev helt stille. Derefter bad hun mig om at gå, men vi mødtes stadigvæk efter skole og der gik lang tid til næste kys.

En dag havde jeg fritime og det var fedt vejr, så jeg fik hende overtalt til at pjække fra timen. Vi sad sammen på en bænk mellem skolebygningen og gymnastik bygningen, hvor der er nogle ca. 2 m høje hække lavet som en labyrint med nogle bænke i. 

Men vi sad der og snakkede og jeg havde hendes ben oven på mine og hun lænede sig op ad mig. Jeg besluttede mig for, at det var en god chance for at kysse hende, så jeg kyssede hendes læber. Hun gjorde ikke modstand og vi blev ved med at tungekysse i ca. 20 minutter. Jeg knappede hendes tynde bluse op og tog på hendes store bryster. Jeg følte mig meget stolt, fordi adskellige drenge havde fantaseret om og talt om, hvordan det ville være et tage på hendes patter. Men jeg startede med at føle og presse dem og hendes åndedræt blev hurtigere og hurtigere. Men så ringede klokken og vi skulle ind igen. Jeg kunne forsætte sådan i timevis, men hun var rimelig vild med skolen. Vi gjorde dette omkring 3-4 gange på samme bænk, hvorefter jeg besluttede mig, at det snart skulle være tid til at kneppe hende og tage hendes mødom.

En god dag med godt vejr fik jeg at vide fra en af hendes veninder, at de havde fri i en kemitime, så jeg løb over til kiosken på torvet for at købe kondomer.

Jeg fik hende overtalt til at varme vores sædvanlige bænk og jeg besluttede mig for at jeg ville give hende “the fuck og her life”. Uden at spilde tiden begyndte vi at kysse. Så knappede jeg stille og roligt hendes bluse op og tog hendes bh af. Wow! To yndige meloner kom ud og den venstre havde et modermærke og de havde begge nogle lækre vorter. Hun sagde, at vi skulle stoppe og at folk vil se os, men jeg forsatte. Jeg startede med at knibe hendes brystvorter og massere begge to på engang. Hun begyndte at trække vejret dybere og dybere 

For at drille hende bad jeg hende om at lukke hendes øjne, fordi jeg havde en overraskelse til hende. Da hun lukkede sine øjne lynede jeg mine shorts og tog min 18cm lange pik ud og lagde den i hendes hånd. Jeg bad hende om at åbne øjnene og hun blev chokeret og fjernede hånden. Jeg fik hende til at tage på den og hendes bløde hænder føltes vidunderligt på min hårde bjælke. Mens jeg 

kyssede og slikkede hende bryster legende hun med den og kørte den frem og tilbage. 

Mens jeg kyssede hendes bryster og tog på dem med den ene hånd kørte jeg den anden mellem hendes ben. Men hun pressede sine sammen og grinede ad mig. Jeg tog på en gang hårdt på hendes bryster, hvorefter hun automatisk åbnede benene. 

Jeg nåede til hendes trusser, der nu var helt gennemblødte af hendes safter.

Fra siden af trussen, puttede jeg en finger i hendes revne og begyndte at køre den rund i hendes kusses indre. Hun sagde, nej, nej at hun var jomfru og at hendes første gang skal være under andre omgivelser osv. Men min snart 2 års erfaring med piger og kvinder havde fortalt mig, at når de siger nej, mener de ja!

Efter ingen tid var hele min pegefiner oppe i hende og jeg begyndte at fingerkneppe hende. Hun begyndte at stønne lidt og nyde det, så jeg tog hendes trusser af og nederdelen ned til anklerne. Hun var blevet liderlig og tog min t-shirt af og tog på min brystkasse og begyndte at slikke og bide mine brystvorter. Dette var en virkelig vidunderligt følelse. Mens hun gjorde det tog hun mine shorts af og vi sad der begge halvnøgne. Jeg med mine boksershorts og hun med nederdelen om anklerne. Vi så os om og sikrede os at der ikke var andre i nærheden. I skulle se synet.

Jeg bad hende om at tage min pik i munden, men hun nægtede og drillede mig.

Derfor tog jeg hende i håret med den ene hånd og min pik i hendes mund med den anden. Jeg begyndte, at mund kneppe hende i ca. 10 minutter og gud hun var dygtigt af en nybegynder at være. Hun havde allerede lært at sluge den helt og ikke bide med tænderne. Men jeg kneppede hendes mund i ca. 10 minutter, hvorefter jeg eksplodere en stor ladning sperm i hendes mund. Hun blev overrasket og ville spytte det ud, men jeg tog ikke min pik ud af hendes mund og holdt hendes hoved, så hun slugte det hele.

Jeg fik hende til at ligge ned på bænken. Jeg gik ned på knæ og placerede mit ansigt over hendes køn. Hvilket et syn af nybarberet og jomfruelig fisse det var.Jeg begyndte at slikke det bedste jeg havde lært og hun begyndte at ryste og bevæge sig som en slange. Da jeg tog hele min tunge dybt oppe i hende kunne hun ikke holde ud mere, og kom i en kæmpe orgasme oven på mit ansigt. Jeg gav hende endnu en orgasme ved at slikke hende på hendes køn. Hendes safter var over hele mit ansigt og jeg fik hendes til at slikke mit ansigts rent!

Efter en stykke tid spredte jeg hendes ben og placerede min pik hoved foran hendes åbning efter jeg havde fået fumlet en kondom på, så den rørte hendes fisse.

Hun sagde at det ville gøre ondt og at jeg skulle være forsigtig. Jeg tog nogle lommetørklæder frem. Jeg gik ca. 1/4- del ind i hende og hun skreg at det gjorde ondt. MMMM MMM MAHHHHH HHHHH, Avvv Eh!Eh! MMMM MMMMMAAA AHH HHHH HHH HH Det gør ondt og lad vær med at gøre det sagde hun. Jeg fik hende beroliget og fik hende overbevist om at kun ville gør lidt ondt i starten, hvorefter hun ville kunne hygge sig resten af hendes dage. Jeg tog hårdt på hendes babser med begge mine hænder og kyssede hende dybt med min mund, mens jeg på en gang tog hele min pik s længde oppe i hende. Hun skreg lidt, hvorefter hun begyndte at nyde det – Jeg var overrasket over kun ikke blødte, heldigvis for det fordi jeg havde ikke flere lommetørklæder! Jeg kneppede hende hårdt og med lange træk i ca

20 min. Under de 20nminutter kom hun to gange og hun holdt hårdt om min røv og ryg, så der kom mærker af hendes negle. Så kom jeg med en gigantisk eksplosion dybt oppe i hende.

Vi lå i samme stilling i ca. 10 minutter. Hun takkede mig og var glad for at jeg havde taget hendes mødom og at vi må måtte gøre det igen under andre omgivelser, hvilket jeg var indvilget i. Endvidere sagde hun, at hun stadig var røv-jomfru og at jeg nu også kunne tage den ære også. Det blinkede for mine øjne og jeg var virkelig overrasket!!!!! Ophidselsen og frækheden af det hun sagde, fik hurtig min pik på sin højeste igen. Jeg tog hendes safter fra fissen og smører hendes røvhul, mens hun var i doggystyle. Det tog mig omkring 5 minutter at få mit skaft i hendes røv. Hold kæft hvor var hun stram og hylede meget. Jeg kneppede hendes røv i ca. 10 minutter og imens stimulere hun sin kusse med sine to fingre, så hun kom to gange. Lidt senere kom jeg i et vældig orgasme og hun bad mig om at fylde hendes røv med alt min sperm, hvilket jeg gjorde med glæde...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.