Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde skrevet med en pige på 16 år og hun ville gerne mødes på en hverdag da hun så var alene hjemme skrev hun, jeg vælger at køre en tur ned til hende for og se om hun var rigtig.

Da jeg når til en lille by, som hedder Vonsild og ligger tæt på Kolding, hvor hun skulle bo Jeg parkerer bilen, som jeg i første omgang bliver siddende i. Men pludselig får jeg øje på en unge piger, og da jeg ser hvilken påklædning hun er iført, er den vi aftalte jeg stige ud af bilen.

SEX I DAG?

Jeg sætter mig på en sten tæt på hende Pigen hed Julie og er født i juni 2007 hun var lige blivet 16år, jeg kan nu ikke få mine øjne væk fra hende den letpåklædte pige.

Jeg mærker straks, hvordan min pik bliver påvirket, og da jeg udover min hvide poloshirt, som jeg har trukket lidt op af maven, kun har mine lette gule shorts på, får jeg hurtigt svært ved at holde den indenbords, og især da jeg trækker lidt ned i mine shorts, så de nu nærmest hviler på min stive pik, mærker jeg, at den meget gerne vil ud at blotte sig for hende.

 

Julie har meget korte gule shorts på, som både virker løse og stramme. Bagpå sidder de så løst, at når hun laver visse bevægelser, kan jeg se en stor del af hendes baller. Julie shorts dækker nemlig dårlig nok hele hende røv.

Jeg siger hej er du Julie der gerne vil ha sex med en ældre mand,

Julie siger ja det er hun siger kom jeg bor lige her over vi går hjem til Julie

Julie er ikke særlig store jeg kan ikke undgår jeg ikke at se på Julie at hun virkelig har en dejlig røv. Kors en numse!

Vi kommer hjem til Julie og går ind på hende værelse,

Da Julie på et tidspunkt tilfældigvis vender front mod mig, vurderer jeg, at hendes shorts sidder stramt. julie har åbenbart ingen trusser på inde under, og derfor kan jeg se korrekturen af hendes tissekone igennem shortsene. Julie har små korte lidt buttede kønslæber. Jeg kan ikke se nogen kønsbehåring, hvilket jeg dog vurderer er fordi, hun har shortsene på.

Julie har fået bryster, men de er ikke ret store. Julie bluse stopper imellem brysterne og navlen.

Jeg sidder i et stykke tid og savler over Julie næsten nøgne baller og jeg glor vist også ret meget på hendes bryster, som jeg igennem den hvide bluse sagtens kan se aromaen på. Julie har åbenbart hverken trusser eller bh på

I det Julie kommer tæt på mig bliver hun trukket ned at sidde på mit skød, glider hendes gule shorts endnu længere op over ballerne på hende. Julie sidder med næsten helt bar numse på skødet af mig, så jeg bliver absolut ikke mindre stiv.

Julie siddende på skødet, sidder jeg nu og betragter Julie næsten bare røv i spejlet,

Julie løfter pludselig det ene ben ret højt op, og hun har ikke trusser på. jeg har nu helt frit udsyn til den 16-årige piges ubehåret tissekone.

Julie har en løs skjortebluse på, som jeg nu knapper op.hendes små bryster kommer til syne,

Julie mærker helt klart mine sultne øjne, som hviler liderligt på hendes krop. Men det afviger hende ikke fra at fortsætte med og kysse mig. Julie vender rundt og i et kort øjeblik hviler, med den højre hånd på min pik ned, glider shorts og skjortebluse af hende. Julie står i dette øjeblik med sin helt nøgne tissekone lige i vejret foran mig Julie har den smukkeste glatbarberet fisse jeg endnu har set. Jeg bemærker desuden, at hendes kønslæber ser ud til at være små, dermed må Julies fisse være en lille smule stram.

Hendes bryster bliver også blottet helt, da hun vender rundt, tog jeg på hendes bryster og kyssede dem, de stritter ret frækt. Med min hånd fandt ned på hendes lår

Vi er jo helt alene, og må udnytter situationen.

Jeg lægger min hånd på Julie nøgne lår, og der går ikke lang tid, før jeg har min hånd lige ved hendes glatbarberet fisse og jeg begynder at rage den 16-årige pige i skridtet.

Først kører jeg hånden op og ned langs hendes revne. Jeg presser dermed finger ind imellem kønslæberne på hende. Julie sidder i forvejen lidt uroligt, fordi hun ikke kan finde en ordentlig siddestilling pga. min meget stive pik.

Med den venstre hånd i tissekonen på hende og min højre hånd på hendes højre bryst, beføler jeg nu Julie s nøgen krop – på hendes mest intime og frække steder.

I forbindelse med at Julie bevæger sig en lille smule for at komme til at sidde lidt bedre, glider min pik pludselig over kanten af mine shorts. Dog mest mit pik hoved, som har blottet sig og er blevet drivvådt. Det hviler nu op af hendes bare ryg.

Efter i lidt tid fortsat at have siddet og pillet Julie. jeg mærker julie bevæge sig endnu mere uroligt oven på mig. Desuden mærker jeg, at pigebarnet er drivvådt i skridtet. Jeg fornemmer også, at hendes kønslæber er svulmet op til en ret stor hævelse. Jeg stikker pegefingeren ind i Julie fisse og hurtigt er jeg i gang med at onanere hende, så det slasker. Jeg spiller fisse af på julie med den ene finger. Lidt senere med flere fingre. Samtidig rager jeg stadig den 16 -årige pige på brysterne med den anden hånd. Jeg kysser hende desuden i nakken og på halsen. Det lykkes mig også at kysse Julie på den ene kind, og munden,

Da min finger rammer Julie s klitoris, som også er svulmet lidt op, giver det et sæt i hende. Men jeg fortsætter med at spille fissen af på hende, og snart er jeg i gang med at rage hende i skeden. Jeg presser fingeren helt i bund i Julie, som jeg oplever sukker mere og mere liderligt.

Julie går på toilettet,

Julie kommer Tilbage men nu har hun en længere nederdelen på. Hun har været inde og tage den på tro jeg.

Hun sætter sig på knæ og tager min pik i munden Og sutter min pik,

Jeg nyder hun sidder og sutter min pik jeg begynder og stønnede trækker hende op og tager igen alt tøjet af hende og min hænder er ret langt inde imellem ballerne på hende, og da hun lægger sig på knæ og hænder, så hendes røv stritter lige i vejret op mod mig, mærker jeg præ spermen pible ud af mit våde pik hoved. jeg stiller mig bag hende og stikker min pik op i hende og knepper til,

Jeg fik et chok da Julie pludselig stod i døren nøgen og sagde hvad sker der her.

Julie glor noget overrasket over synet af, at hendes tvillingesøster er ved at blive sex misbrugt af mig. En fyr hun havde fundet.

Jeg kigger på hende hvem er du jeg er Julie og det er Emma du kneppe lige nu. Min tvillingesøster

Min pik glider pludselig helt op i Emmas våde skede, og pludselig sidder vi der på sengen og har samleje. Emma rider min stive pik, Julie komme hen og sætter sig over mig og jeg slikker hendes fisse,og både Emma og Julie og jeg stønner mere og mere højlydt. Da jeg er lige ved at få en orgasme, løfter jeg Emma af mig, og på knæ imellem hendes ben, slikker jeg hendes våde fisse, til jeg mærker diverse væsker fra den 16-årige piges underliv gøre min tunge våd. Dette får mig dog kun til at slikke mere ihærdigt.

Jeg slikker Emma i fissen, til hun hiver mig hårdt i håret i takt med, at orgasmerne strømmer igennem kroppen på hende.

Julie er gået ind i stuen, men ligger ellers på samme måde med numsen struttende i vejret. På stuebordet,

Emma og mig går ind til hende, lægger jeg mig på knæ bag ved hende. Jeg kysser Julies baller, der som sagt er helt blottet. Efterhånden lader jeg min tunge arbejde om til hendes tissekone, som jeg nu ligger og slikker bagfra, og Julie stønner ikke mindre end Emma gjorde.

Jeg mærker, at Julie kramper en lille smule, og da hun for en stund stopper med dette, lægger jeg mig helt tæt bag ved hende. Derefter lirker jeg pikken ind under hendes underliv. Jeg stikker den ind i Julies tissekone, og jeg trænger helt i bund i hendes skede.

Jeg holder mig ikke tilbage, hvad angår tempoet. Julie bliver altså nu kneppet voldsomt bag fra.

Jeg gennem knepper Julie bagfra samtidig med, at jeg rager hende hårdt på begge bryster og slikker og kysser hende overalt, hvor jeg kan komme til. Jeg vurderer, at Julie måske er en lille smule liderlig. Men hun er absolut ikke så liderlig som hende søster var lige før. Jeg kan også mærke, at Julie er meget mere tør i sin skede, end Emma var i sin.

Julies bryster hæver pludselig en lille smule op og kommer dermed til at stå endnu mere stift og strittende. Julies bryster er så frække.

Jeg presser mere og mere hårdt på, og efterhånden har jeg fået min pik helt i bund i Julies tissekone. Helt i bund i skeden. Jeg trækker den dog lidt tilbage mod mig selv igen, og presser den så ind igen, og jeg mærker nu hvor meget Julies kønslæber strammer om min virkelig store, stive og meget hårde pik. Samtidig med jeg gennemfører det lidt voldsomme samleje med Julie, rager jeg hende overtalt på hendes næsten nøgne krop.

I det samme, som jeg kommer i en mere end voldsom kæmpe orgasme og spermen strømmer ind i Julies tissekone, og min pik samtidig berører hendes klitoris, da jeg sprøjter Julies skede til med min sæd.komme Julie i et kæmpe orgasme, Så samtidig med jeg koncentrerer mig om at rage på Julie under den voldsomme orgasme, kigger jeg på Emma og vores øjne mødes.

Da jeg har tømt mig i Julies ømme tissekone, trækker jeg min pik ud, som nu er knap så stiv. Men Emma tager den i munden og slikker den ren.

Og den er snart klar igen, for Emma vil også ha pik og mærke jeg kommer oppe i hende. Så jeg slikke hende rigtig våd og kørte min pik ind i hende og kneppe løs imens jeg slog hendes baller i et kom hun og strammede godt og min pik der gik ikke langt tid så brøler jeg min orgasme ud og sender en tyk stråle sperm op i hende.

Efter at have taget et billede af de to tvillingesøstre på 16 år, uden noget tøj på både, takker jeg for sex køre hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.